Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

FilmiSub.com навършва 2 години от своето създаване

Новини


FilmiSub.com навършва 2 години от своето създаване
FilmiSub.com навършва 2 години от своето създаванеЗдравейте,
Днес FilmiSub.com навършва 2 години от своето създаване. Благодарим на всички вас хората, които всеки ден ни посещават за подкрепата през това време. Без вас сайта нямаше да е това което е сега и това което имаме амбицията да бъде в бъдеще.

Тъй като скоро идва един хубав християнски празник Сирни Заговезни искаме да приемете нашите извинения и прошка. Простете ни.

Обичайно, когато човек има рожден ден получава подаръци, но днес решихме, че е подходящо ние да направим подарък на онези, които наистина имат нужда от помощ. През целия уикенд на сайта няма да има никакви реклами освен тези, които се генерират от самите плеъри, а не от нас и които няма как да премахнем за съжаление. На тяхно място ще виждате банери в подкрепа на 3 български деца, които се нуждаят от помощ.

Чрез платформата Единен дарителски номер (DMS) - http://dmsbg.com/ за дарения чрез sms, в подкрепа на кампании за хора вие можете да помогнете днес на тези, а така също и на другите нуждаеши се хора в сайта на DMS. За абонати по договор с Tеленор, VIVACOM и Mtel цената на 1 sms е 1 лев и ДДС не се начислява. За потребители на предплатени услуги на трите оператора цената на 1 sms е 1,20 лева, като в нея е включен ДДС.

Набраните суми се изразходват целенасочено и единствено за различни каузи и инициативи, като подобряване на здравословното състояние или спасяването на живота на български граждани, инвестирането в дейности, насочени към решаването на значими обществени проблеми от социален, екологичен или друг характер.

Благодарим Ви, че подкрепихте каузата!

Желаем на всички вас много здраве и късмет!
Вашето Име:
Вашия E-Mail:
(по желание)
  • winkwinkedsmileambelayfeelfellow
    laughinglollovenorecourserequestsad
    tonguewassatcryingwhatbullyangry
Въведи своя коментар за филма тук ...
Внимание!
Кирилицата е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!
Коментари единствено по съдържанието на филма.
Без спойлери.
Не пишете тук сигнали за проблеми с филма.
Не питайте тук за субтитри, нови епизоди и т.н.

Не се допускат обиди, заплахи, спам, нецензурен език.
При неспазване на правилата - отнемане правото за писане на коментари!
Нямам кирилица?


Предварителен преглед на коментара
Въведи резултата:
Enable this picture to display the security code
Loading...