Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Pretty Little Liars Season 4
Малки сладки лъжкини Сезон 4
2013 Трилър Драма Романтичен Мистерия Сериали
24 x 44 мин. 7.9
Никога не вярвай на красиво момиче с грозна тайна

Pretty Little Liars Season 4 / Малки сладки лъжкини Сезон 4 (2013)
Pretty Little Liars Season 4 / Малки сладки лъжкини Сезон 4 (2013)
Никога не вярвай на красиво момиче с грозна тайнаЖанр Трилър Драма Романтичен Мистерия Сериали
Държава САЩ
Година 2013   24 x 44 мин.
Режисьор Марлийн Кинг
461
5.8 /10
332
СТАВА ЗА ГЛЕДАНЕ, ГОРЕ-ДОЛУ
+129793
Актьори Холи Мари Комбс, Люси Хейл, Амбър Борицки, Тамин Сърсок

Troian Bellisario
"Spencer Hastings"

Ashley Benson
"Hanna Marin"


Shay Mitchell
"Emily Fields"

Sasha Pieterse
"Alison DiLaurentis"

Tyler Blackburn
"Caleb Rivers"
Новата телевизионна продукция на ABC Family е базирана на поредицата книги от Сара Шепърд. Слуховете процъфтяват сред именията, мерцедесите и идеално подрязаните живи плетове в оазиса за богаташи- градчето Роузууд, Пенсилвания. Зад огромните си очила „Гучи", под перфектните си маркови дрешки, всеки тук има нещо за криене - особено гимназистките Спенсър, Ариа, Емили и Хана. Спенсър без свян пожелава гаджето на ближния си (на собствената си сестра, всъщност), Ариа ловко завърта любовна афера с учителя по английски (току-що го арестуваха в леглото!), Хана използва някои отвратителни трикове, за да се превърне в неотразима красавица, а Емили направо си губи ума по новото момиче (!) в училище... Какви палавници, а?

Но - о, вие още нищо не знаете! Още от седми клас сладураните крият една ужасна тайна, която смятат за погребана навеки. У-упс... голяма грешка! Внимавай какво приказваш и дори какво си мислиш, защото не знаеш какви сили ще предизвикаш да го извадят наяве! Като казахме „погребана" тайна не подозирахме, че някой наистина ще бъде погребан най-неочаквано... В един прекрасен ден четирите сладурани започват да получават странни SMS съобщения - всъщност заплашителни послания, подписани от някой неизвестен, с мистериозния инициал „А". Възможно ли е „А" да е Алисън - суперпопулярното момиче, изчезнало преди три години?

Алисън - мразената и обожавана тяхна най-добра приятелка, техният идол и обект на ужасна завист, техният властелин и низвергнат кумир? Алисън, която знае всичко за всяка от тях... Тръпки да те побият - Алисън я няма, но посланията те карат да мислиш, че тя те наблюдава отнякъде всеки божи ден, всеки миг, дори когато се криеш в собствените си мисли! Реалността крещи, че това е невъзможно. Но ако „А" не е Алисън, тогава кой е? И как би могъл да знае толкова много за лошите момичета, каквито са били, и за още по-лошите момичета, каквито са станали? Внезапно техните тайни - и най-голямата, и най-малката, дори най-дълбоко заровената - са заплашени да изплуват. Изведнъж се оказва, че в солидния Роузууд вече няма нищо сигурно, а образцовите момичета са малки, сладки - и ужасни - лъжкини. И ще си плащат скъпо за всичко. А това е само началото.Виж всички сезони на Малки сладки лъжкини тук:
Кадър от епизод Ж като \
Епизод 1 - Ж като \"жив\"
2013-06-11

В премиерния епизод на четвърти сезон момичетата се обръщат за отговори към Мона, която вече също е набелязана жертва. Разкрито е и съдържанието на багажника.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Обратът на обувката
Епизод 2 - Обратът на обувката
2013-06-18

Присъствието на г-жа Делаурентис продължава да изнервя околните, Тоби споделя сърцераздирателна тайна със Спенсър, а Мона за малко да бъде убита.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Котешка люлка
Епизод 3 - Котешка люлка
2013-06-25

Хана се тревожи, че майка ѝ пази опасна тайна, което води до неудобна среща с детектив Холбрук, а Мелиса се завръща в Роузууд.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Видеоразговор
Епизод 4 - Видеоразговор
2013-07-02

Нов детектив означава нови и трудни въпроси, които ще бъдат задавани на лъжкините, докато Спенсър залага капан на Мелиса.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Гама Зета Умри!
Епизод 5 - Гама Зета Умри!
2013-07-09

Спенсър и Емили посещават колеж наблизо, но имат различни планове за времето, прекарано в кампуса, докато Хана е в паника след ново ужасяващо откритие сред вещите на майка ѝ.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Под дулото
Епизод 6 - Под дулото
2013-07-16

В опит да предпази майка си Хана се забърква в неприятности с полицията, а търсенето на получателя на загадъчния телефонен номер на Али отвежда Спенсър и Тоби до Рейвънсууд.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Изгори, момиче
Епизод 7 - Изгори, момиче
2013-07-23

Кейлъб и Тоби се обединяват в разследването на \"А\" и какво се е случило в нощта на пожара, Езра се опитва да се впише в живота на Аря, а Хана полага усилия да се държи нормално.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Наръчник на виновницата
Епизод 8 - Наръчник на виновницата
2013-07-30

Кейлъб се опитва да убеди Хана, че не може да се има доверие на Мона, което принуждава Мона да докаже лоялността си по най-неочакван начин, а Емили отново се свързва със старата си шефка Зоуи.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Надълбоко
Епизод 9 - Надълбоко
2013-08-06

Пейдж устройва на Емили парти изненада за рождения ѝ ден, себеотрицанието на Мона носи първите добри новини за Хана и майка ѝ, а Езра получава някои обезпокоителни вести.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Огледалото има три лица
Епизод 10 - Огледалото има три лица
2013-08-13

Госпожа Дилаурентис предлага на Емили да се нанесе в старата стая на Али. Междувременно, опитвайки се да привлече интереса на Джейк, Ария открива възможност да тръгне по нова следа.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Жертвайте уличницата
Епизод 11 - Жертвайте уличницата
2013-08-20

Езра се свързва с Ария точно когато тя се опитва да превъзмогне Джейк. Танц със западна тематика се превръща в двустъпков танц с \"А\". Съученик на Ана я наблюдава.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Сега ме виждаш, сега не
Епизод 12 - Сега ме виждаш, сега не
2013-08-27

В летния финал, интригуваща загадка от \"А\" кара лъжкините да тръгнат към Рейвънсууд, където правят шокиращо откритие.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Гробен нов свят
Епизод 13 - Гробен нов свят
2013-10-22

Момичетата отиват неканени на празника по случай основаването на Рейвънсууд, след като улика ги навежда на мисълта, че Али може би е жива, а междувременно Кейлъб среща сродна душа.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Кой е в сандъка?
Епизод 14 - Кой е в сандъка?
2014-01-07

Лъжкините търсят отговори за Алисън и се опитват да открият смисъл в живота си от последната година, а в Езра се надига тъмната му страна.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Любовна бърлога
Епизод 15 - Любовна бърлога
2014-01-14

След като Хана споделя, че дневникът на Али е у нея, момичета се надяват, че могат да намерят отговори в него, но дали Ария, Емили, Хана и Спенсър ще си признаят коя история се отнася за тях?

Гледай този епизод
Кадър от епизод Близки срещи
Епизод 16 - Близки срещи
2014-01-21

Шана казва, че Али иска да се срещне с Емили и не с другите момичета, но дали това не е част от плана на \"А\"? Междувременно Ария и Хана се борят с лични проблеми.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Прехапи си езика
Епизод 17 - Прехапи си езика
2014-01-28

А се изправя срещу Ана по неочакван начин, Спенсър работи усилено, за да дешифрира историите в дневника на Али, а Ария е разстроена заради новия приятел на Майк.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Влюбване в учител
Епизод 18 - Влюбване в учител
2014-02-04

В търсенето си на истината Спенсър поема по опасен път. Дали Хана ще успее да разкрие тайната ѝ? Междувременно Емили се опитва да се сдобри с Алисън чрез Шана.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Потайна игра
Епизод 19 - Потайна игра
2014-02-11

Специалният черно-бял епизод представя поглед към криминалните филми от четиридесетте години, показвайки как безсънните нощи на Спенсър започват да ѝ влияят, докато тя поема по мрачен и бурен път.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Свободно падане
Епизод 20 - Свободно падане
2014-02-18

Спенсър е решена да каже на Ария за Езра, но Езра се усъмнява доколко може да се вярва на Спенсър заради скорошните ѝ проблеми със зависимостта. Могат ли момичетата наистина да ѝ се доверят?

Гледай този епизод
Кадър от епизод Тя губи контрол
Епизод 21 - Тя губи контрол
2014-02-25

Ария се опитва да приеме предателството на Езра, докато Спенсър трябва да се справи с последствията от зависимостта си. През това време на Пейдж ѝ омръзва от тайните на Емили.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Покривай ме
Епизод 22 - Покривай ме
2014-03-04

Емили поема детективските юзди и търси отговори за Езра и Мона, а Хана започва ново търсене, след като бива конфронтирана от Холбрук и Танер.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Разюздано
Епизод 23 - Разюздано
2014-03-11

Момичетата все още са ангажирани с проблемите си, но се вземат в ръце, за да участват в булченско модно шоу с надеждата да получат отговори от г-жа Дилаурентис.

Гледай този епизод
Кадър от епизод А дава отговори
Епизод 24 - А дава отговори
2014-03-18

Ария, Емили, Хана и Спенсър най-после получават отговори за нощта, в която е изчезнала Али. Дали с новооткритото знание за тайните на Али ще успеят да разберат кой е \"А\"?

Гледай този епизод
Сървър
Липсват епизоди? - Не са излъчени / липсва превод

461
5.8 /10
332
СТАВА ЗА ГЛЕДАНЕ, ГОРЕ-ДОЛУ
+129793
Филмът не тръгва или прекъсва? - Опитайте през алтернативен сървър или го отворете през друг браузер .

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
    - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.
Ако харесвате Pretty Little Liars Season 4 / Малки сладки лъжкини Сезон 4 (2013) гледайте още:
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Изглежда рекламата от която сайта ни се издържа се блокира във Вашия уеб браузер.
Молим ако ползвате някакъв начин за блокиране на реклами да го деактивирате докато ползвате сайта или да го добавите като изключение за да гледате свободно филми от него.
Благодарим ви за разбирането!