Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Gomorra Season 1
Гомор Сезон 1
2014 HD Трилър Криминален Драма Сериали
12 x 50 мин. 8.6
Crime runs in the family.

Gomorra Season 1 / Гомор Сезон 1 (2014)
Gomorra Season 1 / Гомор Сезон 1 (2014)
Crime runs in the family.Жанр Трилър Криминален Драма Сериали
Държава Италия
Година 2014   12 x 50 мин.
Режисьор Стефано Солима, Марко Д'Аморе
154
8.6 /10
26
ОТЛИЧЕН, НЕ ГО ПРОПУСКАЙ
+128180
Актьори Салваторе Еспозито, Марко Д'Аморе, Ивана Лотито, Фабио Де Каро, Кристиан Джирозо, Артуро Музели, Фортунато Черлино, Джовани Бусели, Кристина Донадио, Кристиана Дел'Ана, Лино Мусела

Salvatore Esposito
"Gennaro Savastano"

Marco D'Amore
"Ciro Di Marzio"

Ivana Lotito
"Azzurra Avitabile"

Arturo Muselli
"Enzo 'Sangue Blu'"

Mimmo Borrelli
"'O Maestrale"

Tania Garribba
"Donna Luciana"
Ерата на господство на клана Савастано над подземния свят на Неапол изглежда е приключила безславно. Главата на някога могъщата фамилия Пиетро Савастано е изгубил ума си и в момента е в затвора. Съпругата му Има и сина му Джени са намерили смъртта си от ръката на някогашната дясна ръка на кръстника Чиро. Оказва, че обаче че лудостта на Пиетро е само параван, зад които той необезпокояван планира своето бягство. Когато най-после е на свобода, Савастано е твърдо решен да си върне онова, което някога му е принадлежало. Но преди това трябва да си премери силите с Чиро и някогашния му враг и настоящ съюзник Салваторе Конте, които също имат претенции към остатъците от кралството на фамилия Савастано. Чиро и Конте са сформирали нов престъпен синдикат, чиято първа цел е да смаже останалите верни на стария Савастано камористи и да предотврати завръщането му в бизнеса. Има и една нова изненада, която ще затрудни доста плановете им...

Ключови думи: Италия, организирана престъпност, мафия, наркотици, неапол, италия, camorra, Наполи

Колекции: Този сериал е част от колекцията: Мафия


Виж всички сезони на Гомор тук:
Кадър от епизод Кланът в Савастано
Епизод 1 - Кланът в Савастано
2014-05-06

До момента Чиро Ди Марцо е служил вярно на кръстника на фамилията Савастано. Когато последният попада зад решетките Чиро и приятелят му Атилио подпалват дома на техния конкурент Салваторе Конте, който се пробва да завладее териториите, на които върти бизнеса си семейство Савастано. Конте обаче е подготвил жесток ответен удар.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Вярваш ли ми?
Епизод 2 - Вярваш ли ми?
2014-05-06

Чиро отлага за момент отмъщението си срещу Конте, защото има много по-спешна задача – да разбере дали във фамилията има предател, след като полицията залавя пратка кокаин на пристанището в Неапол. Той също така има важната задача да въвведе сина на Пиетро Джени в света на организираната престъпност и да го покрива, когато се оказва, че последният не притежава желязната непоколебимост на своя баща.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Мъжът в къщата
Епизод 3 - Мъжът в къщата
2014-05-13

Преди да го прехвърлят в още по-строго охраняван затвор, Пиетро нарежда на своите подчинени да видят сметката на нигерийски наркодилъри, които са си позволили да мамят в бизнеса, който въртят с фамилия Савастано. Чиро започва да се чуди дали това не е момента да излезе изпод дебелата сянка на Кръстника и да вземе нещата в свои ръце.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Африканска кръв
Епизод 4 - Африканска кръв
2014-05-13

Малко след като съпруга й попада зад решетките, Има Савастано изненадващо предявява претенции за лидерство над престъпната фамилия. Първото, с което тя впечатлява закоравелите бандити е показната екзекуция на счетоводителя на фамилията, който очевидно е лъгал в сметките. Синът й Джени също показва характер и на Чиро май няма да му е толкова лесно да му влияе.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Ревът на лъвицата
Епизод 5 - Ревът на лъвицата
2014-05-20

Има изпраща Джени на важна мисия в Хондурас, а Чиро заминава за Испания с намерението да намери Конте. Когато се връща в Неапол той е неприятно изненадан от факта, че съпругата на Кръстника е установила пълен контрол над делата на фамилията с изричната благословия на намиращия се зад решетките Пиетро Савастано. Чиро обаче няма да се примири с тази неизгодна за него ситуация.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Испанска рулетка
Епизод 6 - Испанска рулетка
2014-05-20

Чиро осъзнава, че Има го е изпратила в Испания, за да затвърди своите собствени позиции на родна почва. Той решава да й го върне като започва масирана кампания с цел подкопаване на позициите й в семейството. Тя си отмъщава като го изпраща на опасна мисия, от която е малко вероятно да си тръгне жив. За капак на всичко Чиро получава заплашително писмо от своя шеф Пиетро.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Имма срещу всички
Епизод 7 - Имма срещу всички
2014-05-27

Докато Има се заема сериозно да преструктурира бизнес империята на клана Савастано, Чиро осъзнава, че новият му шеф има благословията на Пиетро и той няма друг избор освен да се подчини. Има не закъснява да покаже твърдия си характер пред бандитите, когато след убийството на член на фамилията, нейните конкуренти биват застигнати от добре планирано възмездие. Нещата изглежда ще се променят още по-драстично, когато Джени се завърне от Хондурас.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Бялата карта
Епизод 8 - Бялата карта
2014-05-27

Джени се връща от Хондурас и обръща гръб на семейството си, защото е изцяло погълнат от плана си да дискредитира и свали от власт настоящия кмет на града. За целта са впрегнати всякакви позволени и непозволени от закона средства. Джени е твърдо решен да успее, дори ако се наложи да извърши убийство, и вече планира кого ще сложи на мястото на неудобния за гангстерите сегашен кмет. И остава неприятно изненадан, когато Чиро отказва да му съдейства.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Джелсомина Верде
Епизод 9 - Джелсомина Верде
2014-06-03

Джени усилено планира светлото бъдеще на фамилията, но Чиро слага прът в колелата на смелите му мечти като организира убийството на дясната ръка на Салваторе Конте. Джени се разграничава от убийството, но Конте не е готов да забрави и да прости толкова бързо.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Сега произвеждаме граф
Епизод 10 - Сега произвеждаме граф
2014-06-03

Кървавата гангстерска война ще избухне всеки момент. Конте се завръща в Неапол, за да отмъсти за убийството на своята дясна ръка Джулиано, а Чиро планира преврат в своя гангстерски клан. Майката на Даниеле отива при Имма, за да я моли да пощади живота на сина й. Лошата новина е, че Конте също го е взел на мушка.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Сто начина да умреш
Епизод 11 - Сто начина да умреш
2014-06-10

Джени е притиснат в ъгъла, когато конкурентите на фамилията Савастано решават да помогнат на Конте да си отмъсти за смъртта на Даниела. На него му се налага да се изправи лице в лице и с проблеми в собствения си лагер, когато поддръжниците му започват кървава битка за надмощие със старите лейтенанти на семейството. Ирма е принудена да се намеси и успява да наложи примирие, което се оказва по-крехко отколкото и се иска.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Безсмъртните
Епизод 12 - Безсмъртните
2014-06-10

След смъртта на Имма, Джени намира диск, на който е записан разговора между Чиро и Ману, който му отваря очите за тайните вражди и братоубийствени заговори във фамилията. Чиро разбира за опасността, която го грози, и организира среща с Конте с цел да го убеди да убие Джени и доверените му бандити.

Гледай този епизод
Сървър
Нови епизоди се добавят, когато излезе превод за тях. Екипът на сайта не прави преводите.

154
8.6 /10
26
ОТЛИЧЕН, НЕ ГО ПРОПУСКАЙ
+128180
Филмът не тръгва или прекъсва? - Опитайте през алтернативен сървър или го отворете през друг браузер .


Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
    - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.


Ако харесвате Gomorra Season 1 / Гомор Сезон 1 (2014) гледайте още:
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Изглежда рекламата от която сайта ни се издържа се блокира във Вашия уеб браузер.
Молим ако ползвате някакъв начин за блокиране на реклами да го деактивирате докато ползвате сайта или да го добавите като изключение за да гледате свободно филми от него.
Благодарим ви за разбирането!