Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Black Mirror Season 1
Черно огледало Сезон 1
2011 Трилър Фантастика Драма Сериали
3 x 60 мин. 8.9

Black Mirror Season 1 / Черно огледало Сезон 1 (2011)
Black Mirror Season 1 / Черно огледало Сезон 1 (2011)


Жанр Трилър Фантастика Драма Сериали
Държава Великобритания
Година 2011   3 x 60 мин.
Режисьор Чарли Брукър
227
6.3 /10
132
ДОБЪР, ПРЕПОРЪЧВА СЕ
+95359
Актьори Пол Попуел, Руперт Еверет, Даниел Калюуа
Чарли Брукър, авторът на "Мъртвешка площадка", се завръща с нов минисериал от 3 части през есента на 2011. Чарли е автор на 2 от трите филма, а третият е написан от Джеси Армстронг. През последните 10 години технологиите са променили почти всеки аспект от живота ни, преди да намерим време да се замислим. Във всеки дом, на всяко бюро и във всяка длан има плазма, монитор и смартфон - важна част от живота ни. Губим представа за реалността. Почитаме Гугъл и Ейпъл. Фейсбук ни познава по-добре от собствените ни родители. Имаме достъп до информация за целия свят, но мозъкът ни възприема само туитър съобщения от 140 символа.


Виж всички сезони на Черно огледало тук:
Кадър от епизод Националният химн
Епизод 1 - Националният химн
2011-12-04

В едно съвсем близко бъдеще министър-председателят Майкъл Калоу е изправен пред сериозен проблем, който може да съсипе бляскавата му политическа кариера – принцеса Сузана, най-обичаният член на кралското семейство, е отвлечена. Едно от условията, които безскрупулните похитители поставят, за да я освободят е... Калоу да прави секс с прасе в ефира на най-голямата национална телевизия. Калоу се впуска в надпревара с изтичащото време, като междувременно се опитва да спаси репутацията си. Най-важното нещо, след спасяването на принцесата, е скандалният клип с исканията на похитителите да не стане обществено достояние.

Гледай този епизод
Кадър от епизод 15 милиона награди
Епизод 2 - 15 милиона награди
2011-12-11

В едно съвсем близко бъдеще, човечеството живее в състояние на ступор и плашеща инертност. Хората не напускат стаите си, чиито стени са облицовани с гигантски ТВ екрани. Единствената физическа активност е карането на колело за фитнес – колкото по-бързо въртиш педалите толкова повече награди получаваш. Бинг (Даниел Калуя) не може повече да понася този стерилен и фалшив живот, а срещата му с красивата Аби дава неочакван смисъл на съществуването му. Тя мечтае да участва в най-популярното риалити шоу в страната, а той ще направи всичко, за да й помогне да го направи.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Историята на живота ти
Епизод 3 - Историята на живота ти
2011-12-18

В съвсем близкото бъдеще спомените на хората са складирани на харддискове, които са имплантирани в главите им. Всеки човек има възможност да гледа избрани моменти от живота си на големите плазмени екрани в дома си. Той може да изживява отново миговете, в които е бил най-щастлив или да анализира грешките, които е допуснал. Лиъм (Тоби Кебъл) е неспокоен млад адвокат, който подозира красивата си съпруга в интимни отношения с изпечения женкар Джонас. Една вечер тримата се напиват заедно и Лиъм ги изнудва да му покажат видеооткъси от спомените си. Това, което вижда на екрана доказва подозренията му, но какво от това, при положение, че жената, която все още обича толкова много, го напуска.

Гледай този епизод
Сървър
Ако липсват епизоди означава, че не са излъчени или липсва превод. Когато се появи превод ще се добавят.

227
6.3 /10
132
ДОБЪР, ПРЕПОРЪЧВА СЕ
+95359
Филмът не тръгва или прекъсва? - Опитайте през алтернативен сървър или го отворете през друг браузер .

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
    - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.


Ако харесвате Black Mirror Season 1 / Черно огледало Сезон 1 (2011) гледайте още:
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Изглежда рекламата от която сайта ни се издържа се блокира във Вашия уеб браузер.
Молим ако ползвате някакъв начин за блокиране на реклами да го деактивирате докато ползвате сайта или да го добавите като изключение за да гледате свободно филми от него.
Благодарим ви за разбирането!