Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Sleepy Hollow Season 1
Слийпи Холоу Сезон 1
2013 HD Трилър Драма Приключенски Фентъзи Сериали
12 x 45 мин. 7.5

Sleepy Hollow Season 1 / Слийпи Холоу Сезон 1 (2013)
Sleepy Hollow Season 1 / Слийпи Холоу Сезон 1 (2013)
+73151

Nicole Beharie
"Lt. Abbie Mills"

Lyndie Greenwood
"Jenny Mills"

Zach Appelman
"Joe Corbin"

Nikki Reed
"Betsy Ross"

Lance Gross
"Daniel Reynolds"
Представете си, че се събуждате 250 години след като сте умрели в бъдещето, където светът е на ръба на унищожението, причинено от невъобразими събития, и вие сте последната надежда на човечеството. Добре дошли в Sleepy Hollow, вълнуващата нова мистериозна приключенска драма от създателите/изпълнителните продуценти Алекс Кърцман и Роберто Орки (Star Trek, Transformers, Fringe).

В тази модерна версия на класиката от Уошингтън Ървинг, Икабод Крейн (Том Майсън /Salmon Fishing in the Yemen/) е съживен, за да разгадае мистерия, чиито корени се крият още в създаването на САЩ. Съживен с Икабод е и безглавият конник, който избива хора в модерния Слийпи Холоу. Свързан с безглавия конник чрез кръвна магия, направена по време на Американската революция, Икабод бързо осъзнава, че спирането на конника е само началото и че конникът е едва първия от четиримата конници на Апокалипсиса. Докато Икабод се намира в модерния Слийпи Холоу, той открива град и свят, който вече не разпознава. Това, което е брутално познато, са Конниците и неговото желание да унищожи тези безсмъртни същества. Това е мисия, която трябва да приключи бързо, след като конниците вече са убили шериф Аугуст Корбин (Кланси Браун /Cowboys & Aliens, Carnivale/). Той е бил и като ментор, и като баща на детектив Аби Милс (Никол Бехари /Shame, American Violet/), млад полицай, чиито собствени свръхестествени преживявания ѝ помагат да изгради необичайна връзка с Икабод. Но главата на полицията в Слийпи Холоу, капитан Франк Ървинг (Орландо Джоунс /The Chicago 8, Drumline/) не вярва на нищичко от това.

Всъщност единственият, който е на страната на Аби, е Икабод. Неговото обширно познание от първа ръка по тайната Американска история, заедно с нейните страхотни умения в профилирането и модерното оценяване на риска, ще сформират един отличен екип, опитващ се да спре злото. Заплетеното минало на Икабод и Аби, от включването на Икабод в мощното и тайно общество на Масоните и появяването на духа на жена му, Катрина (Катя Уинтър /Dexter/), до виденията от деството на Аби, ще им помогне да разрешат сложните пъзели на Слийпи Холоу с цел да спасят бъдещето му. Докато историята се повтаря, странната двойка ще използва истинските истории и големите тайни, на които тази нация е основана, докато се опитват да спрат все по-силен кръг на злото.


Виж всички сезони на Слийпи Холоу тук:
Кадър от епизод Пилотен
Епизод 1 - Пилотен
2013-09-16

През 1781 г. генерал Джордж Вашингтон възлага на Икабод Крейн да открие наемник, известен като Конника, и да го убие. Икабод го обезглавява с цената на живота си и се събужда през 2013 г. Конника също се е пробудил и търси главата си.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Кървава луна
Епизод 2 - Кървава луна
2013-09-23

Докато се приспособява към 21 век, Икабод получава видение от съпругата си, което го насочва към армията на Конника. Анди Брукс е възкресен от своя господар, а Аби има посетител от миналото.

Гледай този епизод
Кадър от епизод За тържеството на злото
Епизод 3 - За тържеството на злото
2013-09-30

Сънищата на Аби се спохождат от същество без очи, което праща виденията ѝ в бъдещето и миналото. Двамата с Икабод разследват загадъчни самоубийства, за които се оказва, че има вина създанието от нейните сънища.

Гледай този епизод
Кадър от епизод По-малкият ключ на Соломон
Епизод 4 - По-малкият ключ на Соломон
2013-10-07

Аби убеждава капитан Ървинг да ѝ позволи с Икабод да потърсят Джени, след като сестра ѝ избягва. Скоро те откриват, че Джени е по следите на тайно общество, което цели да отприщи демоните на ада.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Джон Доу
Епизод 5 - Джон Доу
2013-10-14

Ненадейно се появява момче със смъртоносна чума и Икабод заключава, че то е от изгубената колония Роаноке. Сега Конника, известен като Мор, планира да засипе света с епидемии и само Аби и Икабод могат да го спрат.

Гледай този епизод
Кадър от епизод  Грехоядецът
Епизод 6 - Грехоядецът
2013-11-04

Икабод е отвлечен от масони, които искат потвърждение, че той е този, за когото се представя. Катрина се свързва с Аби по време на сън и я насочва да търси грехоядец, който да избави Икабод.

Гледай този епизод
Кадър от епизод  Среднощно препускане
Епизод 7 - Среднощно препускане
2013-11-11

Икабод и Аби опитват да спрат Конника, преди да убие още хора. Анди се свързва с Аби и ѝ казва за начин да победи врага им.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Некромант
Епизод 8 - Некромант
2013-11-18

Икабод и Аби разпитват Конника, а Джени и Ървинг разследват кражба от магазин за антики. Междувременно се разкрива истинската самоличност на Конника и неговата връзка с Икабод.

Гледай този епизод
Кадър от епизод  Убежище
Епизод 9 - Убежище
2013-11-25

Икабод и Аби тръгват по следите на изчезнал човек и попадат в колониално имение, посещавано някога от Икабод и предоставило убежище на Катрина. Ървинг се среща с бившата си жена Синтия, за да обсъдят бъдещето на дъщеря си.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Големът
Епизод 10 - Големът
2013-12-09

Икабод търси помощта на Хенри Париш, за да общува с Катрина, но това води до освобождаването на смъртна заплаха от Чистилището.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Съсъдът
Епизод 11 - Съсъдът
2014-01-13

Аби и Икабод откриват, че демонът по петите на Ървинг и семейството му вече е взел жертва - сестрата на Аби, Джени. Сега трябва да го спрат, преди да вземе библията на Вашингтон, в която е ключът към спирането на Молох.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Незаменимият
Епизод 12 - Незаменимият
2014-01-20

Икабод разкрива тайната на библията на Вашингтон и се заема да търси карта, която да го отведе до портата между земята и Чистилището. За тази цел е нужна помощта на Хенри Париш. Междувременно Ървинг трябва да се жертва, за да спаси дъщеря си.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Лоша кръв
Епизод 13 - Лоша кръв
2014-01-20

Икабод и Аби трябва да освободят Катрина от Чистилището, за да овладеят Втория конник - Войната. Но Катрина може да бъде освободена само ако един от Свидетелите направи велика саможертва.

Гледай този епизод
Сървър
Нови епизоди се добавят, когато излезне превод за тях. Екипът на сайта не прави преводите.

+73151
Филмът не тръгва или прекъсва? - Опитайте през алтернативен сървър или го отворете през друг браузер .


Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
    - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.


Ако харесвате Sleepy Hollow Season 1 / Слийпи Холоу Сезон 1 (2013) гледайте още:
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.