Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Friends Season 1
Приятели Сезон 1
1994 HD Комедия БГ Аудио Сериали
24 x 22 мин. 9.0

Friends Season 1 / Приятели Сезон 1 (1994)
Friends Season 1 / Приятели Сезон 1 (1994)
+4061358

Дженифър Анистън
"Рейчъл Грийн"

Кортни Кокс
"Моника Гелър"

Мат Лебланк
"Джоуи Триббиани"

Дейвид Швимер
"Рос Гелър"
Моника, млада готвачка на около 25 години, живее в апартамент в Манхатън. Тя намира нова съквартирантка в лицето на Рейчъл, нейна стара най-добра приятелка от гимназията, с която е изгубила връзка от години. Като едно истинско разглезено дете, Рейчъл никога до сега не е работила и възстановява връзките си с Моника единствено защото е останала почти без средства, след като е изоставила годеника си пред олтара.

Въпреки това искрено приятелство ще се създаде (отново) между двете жени, а Рейчъл ще се приспособи без проблем в компанията от приятели на Моника, съставена от Фийби (бивша съквартирантка на Моника), Рос (братът на Моника, тайно влюбен в Рейчъл), Джоуи и Чандлър (последните двама делят един апартамент, разположен срещу този на Моника и Рейчъл в същия жилищен блок). Всички тези млади хора са неженени с изключение на Рос, който вече е бил женен и сега е разведен. През всичките 10 сезона на „Приятели“, се проследява ежедневието на тези шест героя, също както развитието на техните отношения и на професионалния и личния им живот, със своята смесица от радости и разочарования.


Виж всички сезони на Приятели тук:
Кадър от епизод Епизд 1
Епизод 1 - Епизд 1
1994-09-22

Рейчъл изоставя Бари пред олтара и се нанася при Моника. Моника отива на среща с Пол, който не се оказва много искрен. Рос е в депресия, заради проваления си брак. Джоуи сравнява жените със сладоледа. Всички гледат испански сериали. Рос разказва за гимназиалната си любов към Рейчъл.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този със сонограмата
Епизод 2 - Този със сонограмата
1994-09-29

Рос разбира, че жена му е бременна. Родителите на Рос и Моника им идват на вечеря, което стресира Моника.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с палеца
Епизод 3 - Този с палеца
1994-10-06

Рос разбира за смъртта на животинчето си от детството - Чичи. Чандлър започва да пуши отново. Фийби печели пари, които не иска; оплаква се и взима още; тя ги дава на една просякиня и взима кутийка сода в замяна. Новото гадже на Моника, Алън, е хит за приятелите ѝ, но не и за нея.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с Джордж Стефанополус
Епизод 4 - Този с Джордж Стефанополус
1994-10-13

Рос е тъжен, защото е годишнината от първата му среща с Каръл. Той отива на хокеен мач с Чандлър и Джоуи и го улучва шайбата в лицето; те отиват в болницата, където Рос признава, че Каръл му е била първата и единствена, с която е спал. Рейчъл се среща с приятелките ѝ, което я депресира относно сегашния ѝ начин на живот. Момичетата си правят купон, който не е много забавен, докато не виждат Джордж Стефанополус.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с прането
Епизод 5 - Този с прането
1994-10-20

Чандлър и Фийби решават да скъсат с Джанис и Тони по едно и също време. Рос се уговаря да пере с Рейчъл и Моника - Моника се отказва, а Рейчъл признава, че преди това никога не е прала и без да иска прави всичките си дрехи розови. Джоуи иска бившото му гадже (Анджела) да скъса със сегашното си гадже (Боб) и затова убеждава Моника да направят двойна среща с тях.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 6
Епизод 6 - Епизд 6
1994-10-27

Joey gets his big film break when he\'s hired to be Al Pacino\'s stunt butt. Chandler has second thoughts about an exotic married woman who wants him to be her sex toy. And Monica tries hard to prove to her friends that she really doesn\'t have a type-A personality and can be as kooky as the next anal-retentive chef.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 7
Епизод 7 - Епизд 7
1994-11-03

Just as Phoebe\'s about to sing miserable folk songs at Central Perk, New York has a blackout. The gang returns to Monica and Rachel\'s apartment, where Ross is about to tell Rachel he likes her. Meanwhile, Chandler is stuck in an ATM vestibule with Victoria\'s Secret model Jill Goodacre, whom he desperately tries to impress.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който баба умира два пъти
Епизод 8 - Този, в който баба умира два пъти
1994-11-10

Чандлър разбира, че много хора са го мислили за гей първият път като са се запознали с него и сега иска да разбере защо. Паоло се обажда на Рейчъл от Рим и ѝ праща италиански обувки. Бабата на Рос и Моника умира... два пъти. На погребението Джоуи гледа мач на преносим телевизор, а Рос пада в отворен гроб и си удря гърба. Моника се опитва да изтърпи критиките на майка си.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 9
Епизод 9 - Епизд 9
1994-11-17

Джоуи позира за здравен постер, но по-късно разбира, че това е постер за венерическите болести. Сюзан чете на нероденото дете, затова и Рос решава и той да му чете. Рос и Моника планират свой собствен ден на благодарността, Фийби и Джоуи се присъединяват, Чандлър е решил да бойкотира деня на благодарността, защото на този ден родителите му са му казали, че се развеждат, а Рейчъл решава да отиде във Вейл. Балонът Ъндърдог излита по време на парада; всички отиват на покрива, за да го видят, но забравят че нямат ключ - вечерята е изгаря, а Рейчъл изпуска самолета си.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с маймунката
Епизод 10 - Този с маймунката
1994-12-15

Рос си взима маймунка на име Марсел. Компанията се договаря никой да не си уговаря среща с гадже за купона на Нова година. Пеейки в Central Perk, Фийби се скарва на няколко шумни момчета, но накрая си уговаря среща с едно от тях. Връзката им се развива добре, докато той не получава покана за работа в Минск. Никой не спазва договора за купона без гаджета, освен Рос.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с г-жа Бинг
Епизод 11 - Този с г-жа Бинг
1995-01-05

Моника и Фийби хлътват по един готин тип, който по-късно бива ударен от кола и изпада в кома. Майката на Чандлър е в шоуто на Джей Лено, а след това го посещава. Г-жа Бинг завежда всички на вечеря и накрая целува Рос. Г-жа Бинг дава съвети на Рейчъл относно писане на любовни романи. Рос казва на Чандлър за целувката и го убеждава да поговори с нея за чувствата му.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с 12те лазани
Епизод 12 - Този с 12те лазани
1995-01-12

Моника остава с 12 лазани, защото не е знаела, че тези, на които ще готви са вегетарианци. Паоло и Рейчъл се готвят за първия си уикенд заедно. Фийби прави най-вкусните стафидови сладки на света. Джоуи и Чандлър трябва да си купят нова маса, но не могат да решат коя. Затова си купуват джаги, а Моника ги бие на джагите когато и както си поиска. Каръл разбира пола на бебето, но Рос не иска да знае какъв е, въпреки, че всички останали знаят.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този под душа
Епизод 13 - Този под душа
1995-01-19

Чандлър случайно попада на Рейчъл в банята и вижда гърдите ѝ, което води до серия от надзъртания. Новото гадже на Фийби, Роджър, депресира и дразни всеки. Джоуи разбира, че баща му има афера с някаква си Рони от 6 години.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с бонбоните
Епизод 14 - Този с бонбоните
1995-02-09

Рос отива на среща с Кристен, жена от неговата сграда в един ресторант с Каръл и Сюзън. Джоуи не може да излезе с Лорейн, освен ако не доведе със себе си приятел за приятелката ѝ, а Чандлър не му се ходи. Приятелката се оказва Джанис, а на сутринта отново Джанис и Чнадлър са отново заедно. Фийби, Моника и Рейчъл правят пречистват ритуал, което да ги отърси от неуспеха им с мъжете, който се превръща в малък пожар, потушен по-късно то пожарникарите.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с досадника
Епизод 15 - Този с досадника
1995-02-16

На Чандлър е предложено повишение, но той отказва, защото не си харесва работата - шефът му обаче продължава да му предлага повече и повече пари, докато накрая той приема. Един от клиентите на Фийби търси главен готвач и Моника го кани на \"прослушване\". Рос излиза със Силия, момиче от музея, която иска от него да говори мръсотии, а него въобще не го бива в това... в началото.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с двете части - 1
Епизод 16 - Този с двете части - 1
1995-02-23

Чандлър и Джоуи срещат Урсула, близначката на Фийби; Джоуи започва да се среща с нея, но това тревожи Фийби, която не се разбира със сестра си много добре. Рос посещава курсовете Рос осъзнава, че ще става баща. Чандлър не може да уволни една служителка, която харесва, затова започва да се среща с нея като казва на останалите, че тя е мислено нестабилна, така че не е безопасно да я уволни. Рос не може да овладее Марсел. Рейчъл най-сетне сколасва да свали коледните лампички, но пада от балкона и увисва на лампичките точно пред прозореца на г-н Хекълс.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с двете части - 2
Епизод 17 - Този с двете части - 2
1995-02-23

Моника завежда Реймъл в болницата. Рейчъл няма застраховка, затова пишат името на Моника - измама, която се влошава, когато двама сладки доктори ги канят на среща. Моника и Рейчъл започват да спорят и накрая изреждат недостатъците си пред докторите. Рос се тревожи дали ще бъде добър баща. Джоуи продължава да се среща с Урсула, което влошава приятелството му с Фийби - той пропуска рождения ѝ ден. Марсел се задушава с пуловете за \"Скрабъл\" и трябва да бъде закаран в болницата.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с покера
Епизод 18 - Този с покера
1995-03-02

Рейчъл, уморена от сервитьорството, изпраща автобиографии. Момичетата решават, че искат игра на покер с момчетата и момчетата приемат веднага. Момичетата губят, затова искат реванш. Моника показва комарджийската си страна. Тя настоява леля ѝ Айрис да им покаже малко трикове, момичетата не се справят много добре. На третата игра момичетата пак падат. Рейчъл научава, че не е приета на работата, за която е кандидатствала и за да си излее гнева се обзалага с Рос, че има по-силни карти от неговите, а това не е така, но той я оставя да победи, защото иска да я види щастлива.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с маймуната беглец
Епизод 19 - Този с маймуната беглец
1995-03-09

Рейчъл разбира, че Бари е сгоден за Минди и Рос решава да я покани. Незнаейки, че Марсел е незаконно внесен в страна, Рейчъл се обажда в Контрол над животните и съобщава че е изгубила Марсел. Служителката се оказва Луиса - бивша съученичка на Моника и Рейчъл, която мрази Рейчъл и затова не прави компромис. Търсейки Марсел, Джоуи и Чандлър срещат Саманта и Тия - Луиса се опитва да забие на Марсел приспивателна стреличка, но вместо него улучва Фийби. Доставка на банани ги отвежда до апартамента на г-н Хекълс, който казва, че Марсел е негов, докато не се появява Луиса.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този със злия Бари
Епизод 20 - Този със злия Бари
1995-04-06

Джоуих открива, че човека, който наблюдава апартамента е доста привлекателна жена. Чандлър се среща с Даниъл, но после размишлява как да ѝ се обади без да изглежда твърде нуждаещ се. Рейчъл спи с Бари, вместо да му каже, че не го обича. Но след като тя и Минди разговарят, Рейчъл разбира, че Бари е много зъл.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с фалшивата Моника
Епизод 21 - Този с фалшивата Моника
1995-04-27

Кредитната карта на Моника е открадната, но виждайки разпечатката за използваните пари, решава, че крадецът живее живота ѝ по-добре от нея. Тя среща \"Фалшивата Моника\" на уроци по танци, които са платени с нейната карта, но неочаквано се сприятеляват. Представяйки се за Монана, тя и Фалшивата Моника си прекарват страхотно, докато Фалшивата Моника не бива арестувана. Марсел достига полова зрялост и започва да озлобява, ако не му се намери партньорка.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този със сънищата
Епизод 22 - Този със сънищата
1995-05-04

Рейчъл има секс-сънища: първо с Чандлър, после с Чандлър и Джоуи и накрая с Рос. Фийби търси допълнителни приходи и за кратко работи като секретарка на Чандлър. Така Чандлър разбира, че колегите му не го харесват много много. Моника се среща с Итън, доста по-младо от нея момче. Рос си купува пейджър, за да може Каръл да му съобщи ако стане време за раждането.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с раждането
Епизод 23 - Този с раждането
1995-05-11

Всички отиват в болницата за раждането на Каръл. Рос и Сюзан се карат. Рейчъл флиртува с доктора, а Фийби пее и влага много чувства. Джоуи помага на самотна майка да роди, а Моника мечтае за нейно собствено бебе. Чандлър се опитва да я утеши, но без успех.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Рейчъл разбира
Епизод 24 - Този, в който Рейчъл разбира
1995-05-18

Джоуи участва в програма за изследване плодовитостта на мъжете, но нещата се усложняват, когато среща Мелани, защото не трябва да спи с жени, докато участва в програмата. Бандата си прави барбекю, но Рос се появява само да остави подаръка за рождения ден на Рейчъл и да съобщи, че отива в Китай, за да вземе някаква кост за музея. По-късно, докато Рейчъл отваря подаръците, Чандлър се изпуска и ѝ казва, че Рос е влюбен в нея и тя отива до летището да го спре, но го изпуска полета. Докато го няма, тя обмисля какво да прави. Накрая отива на летището да го посрещне, но Рос се връща с друга жена.

Гледай този епизод
Сървър
Ако не сa качени всички епизоди значи, че не са излъчени още или не са преведени. Екипът на сайта не прави преводите.


+4061358
Филмът не тръгва или прекъсва? - Опитайте през алтернативен сървър или го отворете през друг браузер .


Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
    - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.


Ако харесвате Friends Season 1 / Приятели Сезон 1 (1994) гледайте още:
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.