Гледай Филми онлайн безплатно с HD качествоFriends Season 2
Приятели Сезон 2
1995 HD Комедия БГ Аудио Сериали
24 x 22 мин. 9.0

Friends Season 2 / Приятели Сезон 2 (1995)
Friends Season 2 / Приятели Сезон 2 (1995)
Жанр Комедия БГ Аудио Сериали
Държава САЩ
Година 1995   24 x 22 мин.
Режисьор Дейвид Крейн, Марта Кауфман
Актьори Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Дженифър Анистън, Дейвид Шуимър, Мат ле Бланк, Матю Пери

Моника, млада готвачка на около 25 години, живее в апартамент в Манхатън. Тя намира нова съквартирантка в лицето на Рейчъл, нейна стара най-добра приятелка от гимназията, с която е изгубила връзка от години. Като едно истинско разглезено дете, Рейчъл никога до сега не е работила и възстановява връзките си с Моника единствено защото е останала почти без средства, след като е изоставила годеника си пред олтара.

Въпреки това искрено приятелство ще се създаде (отново) между двете жени, а Рейчъл ще се приспособи без проблем в компанията от приятели на Моника, съставена от Фийби (бивша съквартирантка на Моника), Рос (братът на Моника, тайно влюбен в Рейчъл), Джоуи и Чандлър (последните двама делят един апартамент, разположен срещу този на Моника и Рейчъл в същия жилищен блок). Всички тези млади хора са неженени с изключение на Рос, който вече е бил женен и сега е разведен. През всичките 10 сезона на „Приятели“, се проследява ежедневието на тези шест героя, също както развитието на техните отношения и на професионалния и личния им живот, със своята смесица от радости и разочарования.
Виж всички сезони на Приятели тук:
+146486Кадър от епизод Епизд 1
Епизод 1 - Епизд 1
1995-09-21

Rachel waits patiently at the airport for Ross, not knowing he is returning with a new girlfriend, Julie. Meanwhile, after giving Joey and Chandler new haircuts, Phoebe is persuaded to cut Monica\'s hair, but gives her an awful haircut. And Joey learns that his tailor is a very naughty man.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с кърменето
Епизод 2 - Този с кърменето
1995-09-28

Каръл кърми Бен, смущавайки Чандлър и Джоуи. Смущението им се засилва, след като Фийби проверява температурата на млякото, опитвайки го. Джули кани Моника на пазар. Джоуи си намира работа като рекламно лице на \"Бижон\", но клиентелата му замира, след като се появява рекл. лице на \"Хомбър за мъже\". Рейчъл се опитва да бъде по-мила с Джули..

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който г-н Хекълс умира
Епизод 3 - Този, в който г-н Хекълс умира
1995-10-05

Г-н Хекълс умира и Чандлър открива, че той е живеел точно като него. Опасявайки се, че ще умре сам, той се обажда на Джанис. Рейчъл е разстроена, че Моника все още не приема апартамента като \"техния\" апартамент.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с мъжа на Фийби
Епизод 4 - Този с мъжа на Фийби
1995-10-12

Оказва се, че Фийби е омъжена за гей, който се нуждаел от зелена карта и че тя е все още влюбена в него, но той иска развод и не е гей.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 5
Епизод 5 - Епизд 5
1995-10-19

Чандлър има среща с мистериозната Джейд, която погрешка оставя съобщения на секретаря му. Моника бива повишена и получава няколко пържоли безплатно. Рос има рожден ден и Моника и Чандлър искат да го изненадат с билети за концерт на \"Hootie & the Blowfish\", но Джоуи, Фийби и Рейчъл не са съгласни, защото нямат достатъчно пари и протестират срещу това, че другите трима ги карат да правят все \"скъпи\" неща.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с бебето в автобуса
Епизод 6 - Този с бебето в автобуса
1995-11-02

Рос получава алергична реакция от пая с киви на Моника и оставя Джоуи и Чандлър да се грижат за Бен, а те го забравят в автобуса и това се превръща в тяхна версия на \"История с отглеждане на деца\". Рейчъл трябва да каже на Фийби, че я уволняват като певица от \"Сентрал Пърк\" и че на нейно място идва друга.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Рос разбра
Епизод 7 - Този, в който Рос разбра
1995-11-09

Рейчъл решава да продължи живота си и да забрави Рос, докато погрешно телефонно обаждане излага на опасност решението ѝ, довеждайки Рос и Рейчъл на кръстопът. Моника става личния треньор на Чандлър. Джоуи дава съвети за свалки на Фийби.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този със списъка
Епизод 8 - Този със списъка
1995-11-16

Рос, опитвайки се да избере между Рейчъл и Джули, прави сравнителна характеристика на двете, която Рейчъл прочита.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с бащата на Фийби
Епизод 9 - Този с бащата на Фийби
1995-12-14

Фийби разбира, че баща ѝ е все още жив. Рос се опитва да се сдобри с Рейчъл. В апартамента на Моника е спретнат коледен купон.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 10
Епизод 10 - Епизд 10
1996-01-04

Рейчъл започва да се среща с мъж, който е досущ като Рос. Забавния Боби не е забавен без алкохол. Джоуи престава да бъде актьор.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с лесбийската свадба
Епизод 11 - Този с лесбийската свадба
1996-01-18

Каръл и Сюзан решават да се оженят и Рос трудно преглъща това. Майката на Рейчъл ѝ отива на гости. Фийби е обладана от духа на умряла жена.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 12
Епизод 12 - Епизд 12
1996-01-28

Рос започва да търси Марсел. Джоуи има среща с фенка, която смята, че той и Дрейк Раморе са една и съща личност. Фийби си намира работа като певица в детска градина и скоро спечелва децата, които я наричат \"Жената, която казва истината\", но не и родителите им.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 13
Епизод 13 - Епизд 13
1996-01-28

Рос открива, че Марсел е звезда във филма \"Зараза 2\". Моника се опитва да си уреди среща с Жан-Клод Ван Дам и праща Рейчъл да го попита дали иска да излезе с нея, но той харесва Рейчъл. Чандлър се среща на снимачната площадка със Сузи, която му е бивша съученичка и чиито гащички той е свалил пред цялото училище в трети клас.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с касетата от бала
Епизод 14 - Този с касетата от бала
1996-02-01

Родителите на Рос и Моника им дават някои неща от детството, включително и касета от бала на Моника и Рейчъл. На бала кавалерът на Рейчъл не идва и Рос решава да я покани да отиде с него и точно да я попита кавалерът ѝ се появява. Виждайки това Рейчъл, осъзнава колко е влюбена в Рос и отива и го целува. Джоуи подарява на Чандлър грозна златна гривна като благодарност за всичко, което е направил за него.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Рос и Рейчъл...
Епизод 15 - Този, в който Рос и Рейчъл...
1996-02-08

Рос и Рейчъл... нали се сещате. Моника се среща и се влюбва в д-р Ричард Бърк - стар семеен познат. Джоуи и Чандлър се сдобиват с фотьойли, от които не искат да станат.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Джоуи се изнася
Епизод 16 - Този, в който Джоуи се изнася
1996-02-15

Рейчъл и Фийби си правят татуировки. Моника вижда родителите ѝ да правят нещо, което по-късно желае да не е виждала. Джоуи решава да се изнесе.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Еди се нанася
Епизод 17 - Този, в който Еди се нанася
1996-02-22

Чандлър си намира нов съквартирант на име Еди. Рос изнервя Моника с постоянното си висене у тях. Фийби снима видеоклип към \"Миризливата котка\".

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Д-р Раморе умира
Епизод 18 - Този, в който Д-р Раморе умира
1996-03-21

Моника и Ричард и Рос и Рейчъл се скарват за единствения презерватив, който е наличен в апартамента. Героят на Джоуи бива убит в \"Дните на нашия живот\", понеже споменава в интервю за едно списание, че понякога сам си пише репликите във филма. Новият съквартирант на Чандлър му лази по нервите.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Еди отказва да се изнесе
Епизод 19 - Този, в който Еди отказва да се изнесе
1996-03-28

Еди отказва да се изнесе. Без работа Джоуи не може да си позволи скъпото си жилище и се налага да го напусне. Момичетата четат книга за укрепване.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 20
Епизод 20 - Епизд 20
1996-04-04

Фийби разбира, че майка ѝ никога не ѝ е давала да доглежда филмите. Ричард се опитва да бъде като Рос, Джоуи и Чандлър. Рейчъл се ядосва, че Рос е планирал живота им заедно.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с хулиганите
Епизод 21 - Този с хулиганите
1996-04-25

Хулигани не дават на Рос и Чандлър да седнат на дивана в кафето. Моника се пристрастява към борсата. Фийби се опитва да намери баща си пак, но вместо това открива, че има брат - Франк Младши.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с двата купона
Епизод 22 - Този с двата купона
1996-05-02

Рейчъл има рожден ден и правят купон за нея. Моника кани родителите си без да знае, че се развеждат. За да направи така, че те да не се срещнат, организират два купона - у Моника и у Чандлър и Джоуи, като вторият се оказва определено по-добър.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 23
Епизод 23 - Епизд 23
1996-05-09

Ryan, a guy in the navy who Phoebe used to go out with is coming to the city for 2 whole weeks. Ben has chicken pox and everybody except Phoebe has had them. So of course Phoebe has the chicken pox now but unfortunately Ryan hasn\'t had them but he wouldn\'t let the pox stand between them. Chandler organizes a job as a processor for Joey and Joey does a little too much acting like he was a processor. Ryan and Phoebe both have the chicken pox and the itching drives them crazy. Joey is really annoying at work and always ratting Chandler out. They agree that Joey will quit...

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този със сватбата на Бари и Минди
Епизод 24 - Този със сватбата на Бари и Минди
1996-05-16

Рейчъл става шаферка на сватбата на Бари и Минди, но по стечение на обстоятелствата всички ѝ виждат задника. Моника и Ричард говорят за бъдещето си. Джоуи трябва да се упражнява да целува друг мъж, заради прослушване.

Гледай този епизод


Плеъри
Ако не се качват нови епизоди значи, че не са излъчени още или не са преведени. Екипът на сайта не прави преводите.
Сподели във Фейсбук
+146486
Филмът не тръгва или прекъсва? - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Изпрати сигнал за проблем с филма!  Абонирай се за получаване на email при обновен плеър или нов епизод

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
    - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.
Още препоръчани филми:
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.