Гледай Филми онлайн безплатно с HD качествоFriends Season 3
Приятели Сезон 3
1996 HD Комедия БГ Аудио Сериали
25 x 22 мин. 9.0

Friends Season 3 / Приятели Сезон 3 (1996)
Friends Season 3 / Приятели Сезон 3 (1996)
Жанр Комедия БГ Аудио Сериали
Държава САЩ
Година 1996   25 x 22 мин.
Режисьор Дейвид Крейн, Марта Кауфман
Актьори Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Дженифър Анистън, Дейвид Шуимър, Мат ле Бланк, Матю Пери

Моника, млада готвачка на около 25 години, живее в апартамент в Манхатън. Тя намира нова съквартирантка в лицето на Рейчъл, нейна стара най-добра приятелка от гимназията, с която е изгубила връзка от години. Като едно истинско разглезено дете, Рейчъл никога до сега не е работила и възстановява връзките си с Моника единствено защото е останала почти без средства, след като е изоставила годеника си пред олтара.

Въпреки това искрено приятелство ще се създаде (отново) между двете жени, а Рейчъл ще се приспособи без проблем в компанията от приятели на Моника, съставена от Фийби (бивша съквартирантка на Моника), Рос (братът на Моника, тайно влюбен в Рейчъл), Джоуи и Чандлър (последните двама делят един апартамент, разположен срещу този на Моника и Рейчъл в същия жилищен блок). Всички тези млади хора са неженени с изключение на Рос, който вече е бил женен и сега е разведен. През всичките 10 сезона на „Приятели“, се проследява ежедневието на тези шест героя, също както развитието на техните отношения и на професионалния и личния им живот, със своята смесица от радости и разочарования.
Виж всички сезони на Приятели тук:
+159543Кадър от епизод Този с принцеса Лея
Епизод 1 - Този с принцеса Лея
1996-09-16

Моника е нещастна, заради скъсването си с Ричард. Джоуи не може да търпи Джанис, затова тя го кани на \"Забавен ден\", за да се поопознаят. Рос и Рейчъл разговарят за любовните си фантазии. Тя казва на Фийби и Моника за фантазиите му с принцеса Лея. Фийби помага на Моника да се успокои. Чандлър казва на Рос, че винаги вижда майка си, докато го прави, а това води до същото и с Рос. Г-н Гелър утешава Моника.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който никой не е готов
Епизод 2 - Този, в който никой не е готов
1996-09-26

Рос ще ходи на важна вечеря и е поканил приятелите си, но никой от тях не е готов. Джоуи и Чандлър се карат за глупости като кой да седне на стола. Единствено Фийби е готова, но Джоуи я лекьосва. Моника прослушва едно старо съобщение от Ричард като решава, че е ново. Затова му оставя съобщение, но после се опитва да го изтрие, което влошава нещата. Рейчъл не може да реши какво да облече, за което Рос се ядосва и напук Рейчъл решава, че няма да ходи... освен ако той не изпие лойта на Моника.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с конфитюра
Епизод 3 - Този с конфитюра
1996-10-03

Джоуи пада, докато скача на леглото си и си счупва ръката. Моника се опитва да работи, за да не мисли за Ричард. Фийби бива следена от преследвача на Урсула... и започва да излиза с него. Чандлър търси любовни съвети от Рос и Рейчъл. Рос тайно му казва за метода \"прегръщам и претъркулвам\"  -така се освобождаваш от партньора ти, ако заспивате прегърнати. Чандлър го опитва, но накрая блъска Джанис на пода.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с метафоричния тунел
Епизод 4 - Този с метафоричния тунел
1996-10-10

Джоуи се снима за реклама на отварачки за кутии с мляко. Фийби забравя да каже на Джоуи за едно прослушване... но се опитва да поправи грешката като му се обажда и се представя за агентката. Рос не може да приеме, че Бен си играе с Барби и се опитва да му отвлече вниманието с мускулести играчки, докато Моника не му припомня, че и той като малък се обличал в дрехите на мама. Чандлър се страхува от \"тунела\" на обвързването, докато Джоуи не го убеждава да се изправи срещу страховете си. Но когато го прави той плаши Джанис.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с Франк младши
Епизод 5 - Този с Франк младши
1996-10-17

Джоуи е увлечен от една реклама по пощата и прави развлекателна секция с вградено отделение за пощата, а след това пренарежда плочките в банята на Моника. Фийби се среща с доведения си брат, Франк Мл., за да го опознае по-добре, но той мисли, че тя е проститутка. Бандата прави списъци на 5 човека, с които може да спят без гаджетата им да се сърдят. Рос отначало включва Изабела Роселини, но после я изключва, докато накрая се среща с нея.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този със спомените
Епизод 6 - Този със спомените
1996-10-31

Джанис пита всички дали са спали с някой друг от бандата. Това води до връщане 3 години назад.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с леглото кола
Епизод 7 - Този с леглото кола
1996-11-07

Моника и Фийби пазаруват от магазина на бъдещия бивш съпруг на Джанис и купуват легло, но им доставят друго във формата на кола. Рейчъл и Рос вечерят с баща ѝ, което не протича много добре. Гюнтер задява Рейчъл. Джоуи води клас по \"Игра в сапунки\". Опитвайки се да върнат леглото кола, Моника и Джоуи виждат Джанис да се целува със съпруга си.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с големия бодящ инструмент
Епизод 8 - Този с големия бодящ инструмент
1996-11-14

Фийби не иска да отиде на зъболекар, понеже всеки път, когато отиде, някой умира. Джоуи казва на Чандлър, че Джанис се е целувала с мъжа си и той я зарязва. Рос трябва спешно да отиде в музея и оставя Бен на Рейчъл, а Моника без да иска му удря главата. Грозният гол мъж има нов хамак, но не помръдва и за да проверят дали не е умрял правят дълъг бодящ инструмент от залепени дървени шишове. Гюнтер продължава да сваля Рейчъл.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с футбола
Епизод 9 - Този с футбола
1996-11-21

Момичетата готвят за деня на благодарността, докато момчетата гледат футбол по телевизията. Шестимата решават да играят футбол. Моника и Рос се състезават за \"Купа Гелър\". Джоуи и Чандлър се опитват да свалят една холандка. Рейчъл не я бива за футболистка. Фийби си показва гърдите, за да отвлече вниманието на момчетата.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Рейчъл напуска
Епизод 10 - Този, в който Рейчъл напуска
1996-12-12

Гюнтер връща Рейчъл на урока по сервтьорство и тя решава да напусне кафето. Рос без да иска счупва крака на малко момиченце, което продава бисквитките \"Момиче-скаут\", за да отиде на космическа ваканция. Рос се опитва да ѝ помогне като продаде всичките кутии. Моника преоткрива любовта си към яденето им. Джоуи продава коледни елхи. Фийби не може да се примири с изхвърлянето на ненужните елхички.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Чандлър не помни коя сестра
Епизод 11 - Този, в който Чандлър не помни коя сестра
1997-01-09

Джоуи изумява всички с фокуси с карта. Чандлър, в депресия от поредното късане с Джанис, се натиска с една от сестрите на Джоуи на рождения му ден - но не помни коя точно. Рейчъл среща Марк, който ѝ урежда интервю за Блумингдейл. Рос не е сигурен за мотивите на Марк. Фийби се среща с шумния човек, който живее на горния етаж и може да се измъква от всякаква ситуация.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с ревността
Епизод 12 - Този с ревността
1997-01-16

Рейчъл е за първи ден на работа; Рос продължава да ревнува от Марк. Чандлър организира ергенско парти за братовчед си. Джоуи се явява на прослушване за бродуейски мюзикъл, но не може да танцува. Моника си пада по Хулио, който работи в нейното кафене и който пише поезия. Той написва поема за нея, която не е много ласкателна. Рос и Бен имат среща със стриптизьорката от партито и сина ѝ, което кара Рейчъл да ревнува.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Моника и Ричард са просто приятели
Епизод 13 - Този, в който Моника и Ричард са просто приятели
1997-01-30

Моника попада на Ричард във видеотеката и решават да излязат като приятели - но прекрачват линията. Фийби се среща с Роджър, чиито шорти показват някои негови интимни места, а Рос и Чандлър не знаят как да му го кажат. Джоуи и Рейчъл разменят любимите си книги: \"Сиянието\" и \"Малки жени\", но когато той ѝ разказва какво се случва, тя му казва, че Бет умира и той се разплаква.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с бившата партньорка на Фийби
Епизод 14 - Този с бившата партньорка на Фийби
1997-02-06

Бившата музикална партньорка на Фийби свири в Central Perk и моли Фийби отново да се съберат. Чандлър среща една жена в мъжката съблекалня и я кани на среща, но освен него Джоуи също я е поканил, което води до един неприятен инцидент. Рос продължава да ревнува Рейчъл от Марк.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Рос и Рейчъл си взимат почивка един от друг
Епизод 15 - Този, в който Рос и Рейчъл си взимат почивка един от друг
1997-02-13

Фийби се среща с един дипломат, който не говори английски, но преводача му не ги оставя да се усамотят. Затова тя го урежда с Моника, за да могат да са насаме. Чандлър и Джоуи харесват момичето от ксерокса, което ги кани на танци. Рос прекъсва Рейчъл, която е до късно на работа, което води до скарване между двамата и Рейчъл иска малко почивка. Рос отива в клуба и накрая се целува с ксерокс-момичето.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 16
Епизод 16 - Епизд 16
1997-02-20

Рейчъл съжалява, че се скарала с Рос, докато в същото време Рос се събужда с момичето от ксерокса. Чандлър и Джоуи убеждават Рос да не казва на Рейчъл. Рос се опитва да направи така, че Рейчъл да не узнае, но безуспешно. Моника и Фийби изпробват една \"безболезнена\" кола маска. Чандлър, Джоуи, Моника и Фийби остават в стаята на Моника, докато Рейчъл и Рос се карат. Те огладняват и изяждат кола маската, понеже е органична.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този със ски уикенда
Епизод 17 - Този със ски уикенда
1997-03-06

Чандлър, Джоуи, Моника и Фийби се опитват да излизат с Рос и Рейчъл поотделно. Чандлър отново пропушва. Рейчъл кани всички, без Рос, на ски-уикенд, но остават заключени извън колата на една бензиностанция. Рос се пръква на годишнината на Каръл и Сюзан.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с хипнотизиращата касета
Епизод 18 - Този с хипнотизиращата касета
1997-03-13

Рейчъл дава на Чандлър хипнотизираща касета, за да му помогне да спре пушенето, но тя всъщност е предназначена за жени... и си върши работата много добре. Братът на Фийби, Франк, обявява, че ще се жени за своя учителка, която е доста по-стара. Фийби се опитва да ги раздели и търси помощ от Джоуи и Рос. Моника е поканена на среща от един клиент в ресторанта, който се оказва, че е милионер. Те отиват на пицария... в Италия.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с фланелката на Рос
Епизод 19 - Този с фланелката на Рос
1997-03-27

Моника продължава да се среща с Пит, но все още не го харесва, но той продължава да мисли, че тя ще го хареса. Джоуи играе главна роля в пиеса, но главната актриса му лази по нервите... докато той не разбира, че е влюбен в нея. Рос разбира, че Рейчъл отива на среща с Марк и ги шпионира през шпионката на апартамента на Чандлът. Фийби разсъждава върху Спайдърмен.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с къщата за кукли
Епизод 20 - Този с къщата за кукли
1997-04-10

Лелята на Рос и Моника Силвия умира и Моника получава красивата ѝ къща за кукли. Моника кани Фийби да си играят, но не харесва идеите на Фийби. Тя пък си прави своя къща за кукли, в която по-късно има пожар. Джоуи желае Кейт, но започва да излиза с дубльорката ѝ. По-късно нещата между него и Кейт стават сериозни и накрая двамата преспиват заедно. Рейчъл уговаря среща на Чандлър с шефката си. Тя го харесва, а той я мисли за тъпа. Той ѝ казва, че ще ѝ се обади, но не го прави и това кара шефката да започне да го преследва.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с пилето и патето
Епизод 21 - Този с пилето и патето
1997-04-17

В ресторанта на Моника персоналът трябва да е на ролери. Тя се блъска в Рейчъл - нараняванията на Рейчъл са по-сериозни, отколкото изглеждат. Пит купува един ресторант и предлага на Моника работа като главен готвач, но тя се чуди дали да приеме, тъй като все още не го харесва. Пит измисля своя фалшива лобвна афера, за да си мисли Моника, че вече я е преодолял. Фийби разбира за това и обещава да не казва на Моника. Джоуи купува на Чандлър пиленце, но после се карат кой да го гледа. Рос има шанс за телевизионна изява в предаване за палеонтология, но го пропуска, за да заведе Рейчъл до болницата.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 22
Епизод 22 - Епизд 22
1997-04-24

At the premiere of Joey\'s big play; Ross alone concludes that Rachel\'s date is insane. Joey falls in love with Kate, but she gets a big job in Los Angeles and takes it. And poor Phoebe is on hold for days with a company she needs to talk to before her phone warranty expires.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с израстъка на Рос
Епизод 23 - Този с израстъка на Рос
1997-05-01

Рос получава израстък на задника си, но не знае какъв е. Той посещава доктора си, този на Чандлър и... гуруто на Фийби. Фийби се среща с двама: Винс, як пожарникар, и Джейсън, чувствителен учител. Тя се опитва да избере с кой да скъса. Пит е извън града и казва на Моника \"Трябва да поговорим.\", което я кара да се тревожи. Всички отиват у Пийт, за да видят как живее един милионер. Джоуи намира фактура за 50 000 долара от майстор на пръстени. Рейчъл започва да планира сватбата на Моника.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този със шампионата по кеч
Епизод 24 - Този със шампионата по кеч
1997-05-08

Вместо да ѝ предложи брак, Пит казва на Моника, че започва да се състезава в шампионата по кеч. Той губи... постоянно. Новият шеф на Чандлър има навика да го пляска отзад - нещо, което Чандлър не търпи. Фийби пита Рейчъл, дали ще има нещо против ако уреди Рос с Бони. Рейчъл се съгласява като си мисли, че Бони няма коса, но се оказва, че тя има дълга коса.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този на плажа
Епизод 25 - Този на плажа
1997-05-15

Фийби намира снимка на родителите си и тяхна приятелка (също казваща се Фийби) и започва да я търси. Тя живее на плажа, затова всички решават да отидат на плажа за уикенда. Рейчъл носи огромна шапка. Моника прави ревю на провалените си връзки, което кара Чандлър да я моли да му стане гадже ако не намери друг. Моника се смее и той започва да ѝ доказва, че може да ѝ бъде гадже. Фийби разбира, че другата Фийби няма и представа къде е Франк, но има друго за казване: тя е истинската ѝ майка. Рейчъл и Рос флиртуват, докато не се появява Бони. Рейчъл я убеждава отново да обръсне главата си.

Гледай този епизод


Плеъри
Ако не се качват нови епизоди значи, че не са излъчени още или не са преведени. Екипът на сайта не прави преводите.
Сподели във Фейсбук
+159543
Филмът не тръгва или прекъсва? - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Изпрати сигнал за проблем с филма!  Абонирай се за получаване на email при обновен плеър или нов епизод

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
    - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.
Още препоръчани филми:
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.