Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Friends Season 4
Приятели Сезон 4
1997 HD Комедия БГ Аудио Сериали
24 x 22 мин. 9.0

Friends Season 4 / Приятели Сезон 4 (1997)
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Friends Season 4 / Приятели Сезон 4 (1997)
Жанр Комедия БГ Аудио Сериали
Държава САЩ
Година 1997   24 x 22 мин.
Режисьор Дейвид Крейн, Марта Кауфман
Актьори Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Дженифър Анистън, Дейвид Шуимър, Мат ле Бланк, Матю Пери

Моника, млада готвачка на около 25 години, живее в апартамент в Манхатън. Тя намира нова съквартирантка в лицето на Рейчъл, нейна стара най-добра приятелка от гимназията, с която е изгубила връзка от години. Като едно истинско разглезено дете, Рейчъл никога до сега не е работила и възстановява връзките си с Моника единствено защото е останала почти без средства, след като е изоставила годеника си пред олтара.

Въпреки това искрено приятелство ще се създаде (отново) между двете жени, а Рейчъл ще се приспособи без проблем в компанията от приятели на Моника, съставена от Фийби (бивша съквартирантка на Моника), Рос (братът на Моника, тайно влюбен в Рейчъл), Джоуи и Чандлър (последните двама делят един апартамент, разположен срещу този на Моника и Рейчъл в същия жилищен блок). Всички тези млади хора са неженени с изключение на Рос, който вече е бил женен и сега е разведен. През всичките 10 сезона на „Приятели“, се проследява ежедневието на тези шест героя, също както развитието на техните отношения и на професионалния и личния им живот, със своята смесица от радости и разочарования.
Виж всички сезони на Приятели тук:
+93229Кадър от епизод Този с медузата
Епизод 1 - Този с медузата
1997-09-25

Рос зарязва Бони. Рейчъл пише писмо на Рос, дълго 18 страници, което той трябва да прочете преди да се съберат, но четейки го той заспива. Фийби е разстроена, че майка ѝ никога не се е опитвала да се свърже с нея и ѝ казва, че не иска повече да я вижда. Моника, Чандлър и Джоуи прекарват деня на плажа. Моника я опарва медуза.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с котката
Епизод 2 - Този с котката
1997-10-02

Джоуи и Чандлър искат да продадат голямата си секция. Моника излиза с Чип, гаджето на Рейчъл от гимназията, но явно той все още \"е\" на 18 години. Рос и Рейчъл продължават да се карат. Фийби намира една котка и е убедена, че духът на майка ѝ се е е вселил в нея.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с белезниците
Епизод 3 - Този с белезниците
1997-10-09

Чандлър и Джоуи се опитват да се оправят с новите си \"мебели\" - плажна маса и кану. Чандлър се натъква на Джоана (шефката на Рейчъл) и отново излизат. Моника готви на партито на майка си, но губи един от фалшивите си нокти в едно от ястията. Джоуи бива убеждаван от един продавач на енциклопедии да ги купи, но той не може да си позволи целия комплект и затова си купува само една-две.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с балните танци
Епизод 4 - Този с балните танци
1997-10-16

Джоуи се скарва на г-н Трийгър, хазяинът, задето е разплакал Рейчъл. Г-н Трийгър се извинява на Моника и Рейчъл, но в замяна иска Джоуи да го научи да танцува. Чандлър иска да приключи членството си във фитнес-залата, в която ходи. Рос отива с него за морална подкрепа, но накрая и той се записва. Фийби опитва да сдържа фантазиите си към Рик, клиент, защото фирмената практика не ѝ позволява да излиза с клиенти. Но накрая го целува и я уволняват, а той се оказва женен.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с новата приятелка на Джоуи
Епизод 5 - Този с новата приятелка на Джоуи
1997-10-30

Чандлър се запознава с едно хубаво момиче (Кати), която се оказва гадже на Джоуи. Рос не говори за Аманда, самотна майка, с която той се среща. Аманда използва Рос като детегледачка, за да може да излезе с друг мъж. Рейчъл излиза с Джош, доста по-млад от нея мъж. Фийби се е простудила, кето прави гласа й секси. Когато се оправя тя иска отново да се разболее и затова целува Гюнтер.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с мръсното момиче
Епизод 6 - Този с мръсното момиче
1997-11-06

Рос излиза с невероятно красивата палеонтоложка Шерил. Всичко върви по вода, докато Рос не открива, че тя е ужасно мръсна. Чандлър купува на Кати специално издание на любимата ѝ книга за рождения ѝ ден. Фийби дава на Моника пари назаем, така че бизнесът ѝ да върви. Моника обаче има проблеми с вземането на парите си от една клиентка, вдовица. Рейчъл успява да реши една кръстословица.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Чандлър минава границата
Епизод 7 - Този, в който Чандлър минава границата
1997-11-13

Чандлър вижда Кати гола. Джоуи закъснява за среща с нея, защото е на среща с друга. Чандлър и Кати си приказват и накрая се целуват. Чандлър се чувства виновно и затова купува нови мебели за апартамента. Рос открива, че може да пее, но не толкова добре, колкото той и Фийби си мислят. Накрая тя не иска да пее с него, защото той я засенчвал.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с Чандлър в кухнята
Епизод 8 - Този с Чандлър в кухнята
1997-11-20

Джоуи още се сърди на Чандлър, задето е целунал Кати. Той решава да се изнесе, но по-късно двамата измислят начин Чандлър да се извини на Джоуи - като прекара деня на благодарността в кутия, размишлявайки. Моника има проблем с очите, но не иска да отиде при личния оптик, защото той е Ричард, а тя не иска да го вижда. Тя решава да отиде в частен кабинет, където докторът е много сладък и... е син на Ричард. Рос обвинява Рейчъл, че винаги сменя подарените ѝ подаръци, докато тя не му показва всичките важни неща, които е запазила от връзката им.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който ще купонясват
Епизод 9 - Този, в който ще купонясват
1997-12-11

Фийби и Моника си купуват микробус, който да им помага за кетъринга. Те получават и положителна критика в местен вестник. Моника трябва да избере между работа в ресторант и кетъринга с Фийби. Рос и Чандлър плануват да купонясват с Гандалф, но той отказва и двамата посърват. Рейчъл кандидатства за повишение.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с момичето от Покипси
Епизод 10 - Този с момичето от Покипси
1997-12-18

Рос се среща с момиче от Покипси, но не харесва дългото разстояние между тях. Рейчъл иска среща с някой, но нищо обвързващо. Когато от службата на Чандлър научават, всички искат от Чандлър да ги уреди. Моника не я уважават в ресторанта и затова тя наема Джоуи, за да го уволни и така всеки да знае кой е шефът, но на Джоуи работата му харесва и той не иска да напуска. Фийби работи над коледна песен за приятелите си. Рос хваща влака за Покипси, за да скъса с гаджето си, но заспива и се озовава в Монреал, с момиче от Нова Скотия.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с матката на Фийби
Епизод 11 - Този с матката на Фийби
1998-01-08

Франк младши и Алис не могат да имат деца (тя е много стара) и молят Фийби да износи бебетата. Фийби пита майка си за съвет и тя ѝ дава едно кученце за три дни, за да разбере тя какво е да се разделиш с нещо, което обичаш. Рос наема Джоуи като екскурзовод в музея, но Джоуи се разсърдва, след като Рос не сяда до него на обяд (Белите престилки не сядат до сините елеци.). Това кара Рос да направи някои промени в стола, които действат по-добре от предвиденото. Чандлър е неуверен във връзката с Кати, след като тя е била гадже на Джоуи.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с ембрионите
Епизод 12 - Този с ембрионите
1998-01-15

Фийби не приема сериозно имплантирането на ембриони. Но това се променя, когато разбира, че Франк младши и Алис могат да си позволят процедурата само веднъж. Моника и Рейчъл се обзалагат, че познават Джоуи и Чандлър по-добре, отколкото Джоуи и Чандлър се познават сами. Рос пише въпросите за състезанието и залозите са направени: ако Моника и Рейчъл спечелят - пилето и патето изхвърчат, но ако Джоуи и Чандлър спечелят - получават апартамента на момичетата.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с пропадането на Рейчъл
Епизод 13 - Този с пропадането на Рейчъл
1998-01-29

Разбирайки, че новата пиеса на Кати включва секс-сцени между нея и партньора ѝ, Чандлър започва да се тревожи. Моника не може да приеме, че всички се събират в големия апартамент на Джоуи и Чандлър, затова се опитва да го направи по-уютен. Отделът, в който работи Рейчъл е закрит и постът ѝ пада до личен консултант. Тя иска да напусне, докато не се появява един симпатичен клиент. Тя иска да го покани на среща, но не знае как, защото никога преди не канила мъж на среща.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този със смрадливия Джоуи
Епизод 14 - Този със смрадливия Джоуи
1998-02-05

Джоуи отива на риболов и връща доста смърдящ. Той няма време да взема душ в къщи и затова го прави в единствената баня на снимачната площадка на новия му филм, в който играе с Чарлтън Хестън. Проблемът е в това, че банята е в гримьорната на г-н Хестън. Джошуа кани Рейчъл на среща и тя се съгласява, въпреки че вече се е съгласила да разведе племенницата на шефа си, току-що пристигнала от Лондон. Чандлър не може да премине във втора фаза на възстановяване от късането с Кати, защото няма кой да го заведе на стриптийз... освен Моника и Фийби.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с ръгбито
Епизод 15 - Този с ръгбито
1998-02-26

Чандлър неочаквано среща Джанис, която току-що се е развела. За да се отърве от нея, той измисля история, че компанията му го праща в Йемен. Но Джанис няма да си тръгне, докато не види излитането на самолета. Моника се побърква, след като не може да открие за какво служи един бутон в апартамента и след серия ремонти, разбиване на стени и облепвания, тя се отказва. Рос бива поканен от приятелите на Емили да играят. Той се съгласява, но ръгбито се оказва много груб спорт.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с фалшивия купон
Епизод 16 - Този с фалшивия купон
1998-03-19

Бременността на Фийби я кара да иска месо. Джоуи се съгласява временно да е вегетарианец и да ѝ дава неговите запаси от месо и така тя да не застрашава други животни. Рейчъл измисля фалшив купон за Емили, но това е просто извинение, за да се срещне с Джошуа. Рос е разстроен, че Емили скоро трябва да си ходи в Англия. Рейчъл го убеждава, че връзката им не трябва да спира

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с безплатното порно
Епизод 17 - Този с безплатното порно
1998-03-26

Джоуи и Чандлър неочаквано получават ХХL пакета от кабелната. Моника убеждава Рос да каже на Емили какво изпитва към нея, но се оказва, че има друг мъж. Рос отива в Лондон да ѝ докаже, че я обича и се връща като съобщава, че е избрала него. Фийби разбира, че е бременна с тризнаци. Франк младши иска да напусне колежа за хладилници, за да си намери работа.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с новата рокля на Рейчъл
Епизод 18 - Този с новата рокля на Рейчъл
1998-04-02

Фийби е помолена да кръсти едно от бебетата. Това кара Джоуи и Чандлър да се скарат. Сюзан отива в Лондон да снима реклама и Емили ѝ предлага да я разведе. Рос се тревожи това да не стане нещо повече от \"приятелство\". Рейчъл си купува нова рокля за срещата с Джошуа, но докато вечерят у Моника и Рейчъл, пилето и патето го плашат, защото той има фобия към фермерски животни. Неговият апартамент е в ремонти, а родителите му са извън града и те решават да отидат у тях.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Моника и Рейчъл се целуват
Епизод 19 - Този, в който Моника и Рейчъл се целуват
1998-04-09

Моника и Рейчъл купуват билети за мача на Никс и се опитват да подкупят Джоуи и Чандлър с тях. Но не става и правят нов бас, но губят - билетите. Двамата отиват на мача и Моника и Рейчъл сменят апартаментите. Момчетата протестират, но момичетата им предлагат двете да се целуват цяла минута при положение, че може да останат в апартамента... и остават. На Рос му е гадно, че Емили постоянно трябва да пътува и решава да ѝ предложи да се премести при него, но накрая ѝ предлага да се омъжи за него и тя приема.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този със сватбените рокли
Епизод 20 - Този със сватбените рокли
1998-04-16

Хъркането на Джоуи кара Чандлър да го заведе в клиника за сън. Там Чандлър среща Марджъри, която говори на сън. Рос говори с Рейчъл за чувствата ѝ, а тя се преструва, че всичко е наред. В нещастието си, тя иска да пришпори връзката си с Джошуа, което го плаши. Моника не може да издържи да не облече роклята на Емили за сватбата. Накрая и Рейчъл и Фийби обличат по една, а Рейчъл разкрива пред Моника и Фийби, че още обича Рос.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Тази с поканата
Епизод 21 - Тази с поканата
1998-04-23

Ross and Emily discuss who to invite to their wedding. He wants to invite Rachel while Emily thinks it\'s odd. Ross sends her an invitation anyway. The gang receives their invitations, all except for Chandler, as they reminisce about Ross and Rachel\'s up-and-down relationship. However, a very pregnant Phoebe can\'t go. Rachel wrestles with the idea of going to the wedding and after deciding against it, breaks down and cries on Monica\'s shoulder.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с най-лошия кум на света
Епизод 22 - Този с най-лошия кум на света
1998-04-30

Фийби страда от неразположение. Рос трябва да избере кой да му бъде кум - избира Джоуи. След ергенското парти, обаче, Джоуи изгубва халките. Вярвайки, че стриптизьорката ги е откраднала, те ѝ организират засада, но се оказва, че една от птиците ги е изяла. Моника и Рейчъл планират майчинско парти за Фийби, но решават да не ѝ подаряват неща за бебетата, понеже тя няма да ги задържи.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този със сватбата на Рос - 1
Епизод 23 - Този със сватбата на Рос - 1
1998-05-07

Рос, Моника, Джоуи и Чандлър отиват в Лондон. Чандлър и Джоуи отиват да разглеждат забележителности, но туристическият дух на Джоуи кара Чандлър да се срамува. Емили се притеснява за сватбата и още повече, след като разбира, че църквата, в която ще се женят бива разрушавана. Моника предлага отлагане на сватбата, което води до още повече проблеми. Рейчъл разбира колко е влюбена в Рос и отива на пазар, за да го преодолее, но това не помага. После Фийби се опитва да й помогне, но и това не помага. Рейчъл решава да отиде в Лондон и да каже на Рос какво чувства към него

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този със сватбата на Рос - 2
Епизод 24 - Този със сватбата на Рос - 2
1998-05-07

Фийби има проблеми по телефона, опитвайки се да уведоми Джоуи и Чандлър, че Рейчъл е на път да развали сватбата. Джак Гелър се съгласява да плати половината сватба, докато не разбира, че сватът му вписва и ремонтът на къщата си като разход по сватбата. Рейчъл с триста зора хваща полет. Чандлър утешава Моника, задето един човек я е объркал с майката на Рос и накрая двамата си лягат заедно. Рейчъл отива на сватбата. По време на церемонията Рос, виждайки Рейчъл и произнася нейното име вместо името на Емили, докато казва обета си.

Гледай този епизод
Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Сподели във Фейсбук
+93229
Филмът прекъсва? Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи
Изпрати сигнал за проблем с филма! Абонирай се за филма (email при обновен плеър, нов епизод, по-добро качество)

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва
 1. Презаредете страницата като натиснете клавиши Ctrl и F5
  (задръжте натиснат клавиш Ctrl, в същото време натиснете клавиш F5).
 2. Изчакайте зареждането на филма - понякога е нужно до 10-15 секунди или повече.
 3. Стартирайте втория (Плеър 2) плеър на филма.
 4. Отворете филма с друг уеб браузер - например Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera.
 5. Изчистете кеша на браузера. Как става чистенето на кеша вижте тук?
Филмът засича, прекъсва

Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново Play за да продължи филма.

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

Или да се запознаете с подробната документация за справяне с проблеми при гледането на филми тук.
Още препоръчани филми:
Friends Season 6 / Приятели Сезон 6 (1999)

Friends Season 6
Приятели Сезон 6

Friends Season 6 / Приятели Сезон 6 (1999)
1999 САЩ Комедия БГ Аудио Сериали
Моника, млада готвачка на около 25 години, живее в апартамент в Манхатън. Тя намира нова съквартирантка в лицето на Рейчъл, нейна стара най-добра приятелка от гимназията, с която е изгубила връзка от…
Friends Season 5 / Приятели Сезон 5 (1998)

Friends Season 5
Приятели Сезон 5

Friends Season 5 / Приятели Сезон 5 (1998)
1998 САЩ Комедия БГ Аудио Сериали
Моника, млада готвачка на около 25 години, живее в апартамент в Манхатън. Тя намира нова съквартирантка в лицето на Рейчъл, нейна стара най-добра приятелка от гимназията, с която е изгубила връзка от…
Friends Season 7 / Приятели Сезон 7 (2000)

Friends Season 7
Приятели Сезон 7

Friends Season 7 / Приятели Сезон 7 (2000)
2000 САЩ Комедия БГ Аудио Сериали
Моника, млада готвачка на около 25 години, живее в апартамент в Манхатън. Тя намира нова съквартирантка в лицето на Рейчъл, нейна стара най-добра приятелка от гимназията, с която е изгубила връзка от…
Friends Season 3 / Приятели Сезон 3 (1996)

Friends Season 3
Приятели Сезон 3

Friends Season 3 / Приятели Сезон 3 (1996)
1996 САЩ Комедия БГ Аудио Сериали
Моника, млада готвачка на около 25 години, живее в апартамент в Манхатън. Тя намира нова съквартирантка в лицето на Рейчъл, нейна стара най-добра приятелка от гимназията, с която е изгубила връзка от…
Friends Season 9 / Приятели Сезон 9 (2002)

Friends Season 9
Приятели Сезон 9

Friends Season 9 / Приятели Сезон 9 (2002)
2002 САЩ Комедия БГ Аудио Сериали
Моника, млада готвачка на около 25 години, живее в апартамент в Манхатън. Тя намира нова съквартирантка в лицето на Рейчъл, нейна стара най-добра приятелка от гимназията, с която е изгубила връзка от…
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Вашето Име:
Вашия E-Mail:
(по желание)
 • winkwinkedsmileambelayfeelfellow
  laughinglollovenorecourserequestsad
  tonguewassatcryingwhatbullyangry
Въведи своя коментар за филма тук ...
Внимание!
Кирилицата е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!
Коментари единствено по съдържанието на филма.
Без спойлери.
Не пишете тук сигнали за проблеми с филма.
Не питайте тук за субтитри, нови епизоди и т.н.

Не се допускат обиди, заплахи, спам, нецензурен език.
При неспазване на правилата - отнемане правото за писане на коментари!
Нямам кирилица?


Предварителен преглед на коментара
Въведи резултата:
Enable this picture to display the security code