Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Friends Season 5
Приятели Сезон 5
1998 HD Комедия БГ Аудио Сериали
24 x 22 мин. 9.0

Friends Season 5 / Приятели Сезон 5 (1998)
Friends Season 5 / Приятели Сезон 5 (1998)
Жанр Комедия БГ Аудио Сериали
Държава САЩ
Година 1998   24 x 22 мин.
Режисьор Дейвид Крейн, Марта Кауфман
Актьори Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Дженифър Анистън, Дейвид Шуимър, Мат ле Бланк, Матю Пери

Моника, млада готвачка на около 25 години, живее в апартамент в Манхатън. Тя намира нова съквартирантка в лицето на Рейчъл, нейна стара най-добра приятелка от гимназията, с която е изгубила връзка от години. Като едно истинско разглезено дете, Рейчъл никога до сега не е работила и възстановява връзките си с Моника единствено защото е останала почти без средства, след като е изоставила годеника си пред олтара.

Въпреки това искрено приятелство ще се създаде (отново) между двете жени, а Рейчъл ще се приспособи без проблем в компанията от приятели на Моника, съставена от Фийби (бивша съквартирантка на Моника), Рос (братът на Моника, тайно влюбен в Рейчъл), Джоуи и Чандлър (последните двама делят един апартамент, разположен срещу този на Моника и Рейчъл в същия жилищен блок). Всички тези млади хора са неженени с изключение на Рос, който вече е бил женен и сега е разведен. През всичките 10 сезона на „Приятели“, се проследява ежедневието на тези шест героя, също както развитието на техните отношения и на професионалния и личния им живот, със своята смесица от радости и разочарования.
Виж всички сезони на Приятели тук:
+141413Кадър от епизод Този, след като Рос казва \
Епизод 1 - Този, след като Рос казва \"Рейчъл\"
1998-09-24

Независимо, че Рос казва \"Рейчъл\", церемонията продължава, но после Емили се измъква през прозореца на тоалетната и очевидно не иска да вижда повече Рос. Чандлър и Моника решават, че връзката им е само, защото са далеч от къщи, но очевидно не е така. Чакайки на летището с последната надежда, че Емили ще се появи за медения месец, Рос среща Рейчъл. Тя му казва все пак да отиде в Атина. Той я кани да отиде с него и тя се съгласява. Двамата влизат в терминала. Рос се връща да си вземе якето и вижда, че Емили все пак е дошла, но ги е видяла и сега наистина е ядосана. Рос изпуска полета, но не и Рейчъл.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с целувките
Епизод 2 - Този с целувките
1998-10-01

Моника и Чандлър се опитват да опазят в тайна връзката си. Чандлър без да иска целува Моника за довиждане пред другите и за да го прикрие целува Фийби и Рейчъл. Фийби я е яд, задето е изпуснала веселбата в Лондон. Другите ѝ предлагат да отидат в Атлантик Сити за укинеда. Тъкмо тръгват и водите на Фийби изтичат. Рейчъл е ядосана от глупавите неща, които е направила и казва на Моника да не ѝ позовлява да стори още някоя глупост. Обаче Рейчъл иска да каже на Рос, че го обича, а Моника не ѝ дава. Рос иска да спечели отново Емили като ѝ праща романтични подаръци.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с тризнаците
Епизод 3 - Този с тризнаците
1998-10-08

Всички отиват в болницата, заради раждането на Фийби. Джоуи снима всичко с камера. Рейчъл иска да уреди себе си и Моника с две мъжки мед. сестри. Това поражда проблеми между Моника и Чандлър. Фийби иска да задържи едно от децата и кара Рейчъл да пита брат ѝ и жена му дали биха дали едно. Вместо 2 момчета и 1 момиче се раждат 2 момичета и 1 момче.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Фийби мрази Улица Сезам
Епизод 4 - Този, в който Фийби мрази Улица Сезам
1998-10-15

Рейчъл вижда Моника по секси бельо да чака Чандлър в спалнята. За да го прикрие, Моника ѝ казва, че се среща с един колега от службата и че с него е правила най-добрия секс. Чувайки това, Чандлър се възгордява. Емили се съгласява да отиде в Ню Йорк, но само ако Рос обещае повече никога да не вижда Рейчъл. След дълго преговаряне Рос се съгласява. Джоуи го наемат от едно предаване по PBS и той си мисли, че ще го води, а се оказва, че е просто един от масовката. Фийби разкрива, че мрази \"Улица Сезам\", защото не получила отговор на писмото, което им написала, след като майка ѝ е умряла.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с Кип
Епизод 5 - Този с Кип
1998-10-29

Чандлър и Моника решават всеки да измисли по едно извинение, че е извън града за укинеда и да отидат на романтична почивка. Но постоянно се карат и Чандлър мисли, че е дошъл краят. Рос казва на другите, че не може повече да вижда Рейчъл. Рейчъл нито иска да престане да вижда Рос, нито да бъде изритана от групата като бившият съквартирант на Чандлър - Кип. Джоуи открива някои прилики в историите на Моника и Чандлър за уикенда и разбира истината. Моника и Чандлър го молят да пази тайната.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с Йети
Епизод 6 - Този с Йети
1998-11-05

Джоуи продължава да пази в тайна връзката на Моника и Чандлър, въпреки, че иска да каже на другите. Фийби получава едно кожено палто и понеже не носи естествена кожа, решава да го кремира, докато не се вижда в огледалото се него. Рос продава старите си мебели и се мести в нов апартамент, за да могат с Емили да започнат на чисто. Емили държи Рос изкъсо и той ѝ казва или да му има доверие, или с брака им е свършено. Емили не може да му вярва. Рейчъл и Моника са изплашени от един космат човек.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Рос се нанася
Епизод 7 - Този, в който Рос се нанася
1998-11-12

Братовчедът на Емили изритва Рос от апартамента, в който трябваше да живеят с нея, затова той се нанася при Джоуи и Чандлър. Рос е повече от досаден, затова Джоуи и Чандлър го убеждават да си наеме един друг апартамент, който е ужасно тесен. Фийби се среща с Лари - инспектор от ХЕИ, който затваря ресторанти. Отначало на нея ѝ харесва неговата власт, но по-късно осъзнава, че не са останали хубави места, където да ходят на вечеря. Рейчъл е убедена, че Дани я харесва, но я отбягва, за да даде ход на връзката им.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с Дните на благодарността
Епизод 8 - Този с Дните на благодарността
1998-11-19

След вечерята за деня на благодарността всеки разказва за най-лошите си дни на благодарността в серия от ретроспекции: Чандлъл разбира, че родителите му се развеждат (1978). Фийби губи ръка (два пъти) в минали животи (1862 и 1915). Джоуи с глава в пуйката (1992). Чандлър казва на Моника, че е дебела (1987), а Моника си отмъщава малко повече от планираното, когато Чандлър губи един пръст на крака (1988).

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този със сандвича на Рос
Епизод 9 - Този със сандвича на Рос
1998-12-10

Джоуи се опитва да разкрие тайната на Моника и Чандлър, но за да не се чувства гадно иска и те двамата да го признаят. Фийби отива на курс по литература и Речъл я последва. След като Рейчъл открадва идеите на Фийби първия курс, на втория Фийби дава на Рейчъл грешна информация, относно втората книга. Някой колега на Рос изяжда сандвича, който Моника му прави всяка година след деня на благодарността и това го изкарва от кожата му. След като се изпокарва с всички колеги и крещене на шефа, той бива освободен.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с неприличната сестра
Епизод 10 - Този с неприличната сестра
1998-12-17

Безработния Рос се опитва да обори скуката като помага на Джоуи да напише сценарий. Фийби своеволно събира пари за бедните, но не ѝ харесват нещата, които пускат в кофичката и затова започва да се кара с \"дарителите\". Моника урежда среща на Рейчъл и Дани. Всичко изглежда наред, докато Рейчъл не разбира, че той има необикновено-близка връзка със сестра си, Криста.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с решенията
Епизод 11 - Този с решенията
1999-01-07

Всички дават новогодишни клетви. Рос си купува кожени панталони, но на срещата с едно момиче му става толкова топло от тях, че отива в банята и ги сваля, за да се охлади, но после не може да ги обуе отново. Фийби учи Джоуи на китара, но тя не знае истинските имена на акордите. Рейчъл разбира за Моника и Чандлър и умира да каже на някого. Чандлър не може да се сдържи да се присмива на приятелите си.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с работния смях на Чандлър
Епизод 12 - Този с работния смях на Чандлър
1999-01-21

Рейчъл се опитва да научи повече за връзката на Моника и Чандлър. Рос разбира, че Емили е отново сгодена и ще се жени. Той отива в града и някак си се връща с Джанис. Връзката им започва добре, но Джанис не може да понася постоянното мрънкане на Рос и го зарязва. Чандлър води Моника на парти, където са шефаът му и жена му. Моника разбира, че Чандлър има \"Работен смях\", който е ужасен. Фийби и Джоуи правят състезание с птици.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с чантата на Джоуи
Епизод 13 - Този с чантата на Джоуи
1999-02-04

Чандлър не иска да каже на Моника, че тя прави ужасни масажи, но, когато истината излиза наяве и Моника го приема трудно. Джоуи се явява на прослушване за интелигентна роля и Рейчъл му предлага да го облече, но докато е в магазина, Джоуи си харесва една \"мъжка\" чантичка и отива с нея на прослушването и... не получава ролята. Бабата на Фийби умира и Урсула не отива, защото мисли, че тя е вече мъртва. Но там Фийби открива един друг човек - баща си.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който всеки разбира
Епизод 14 - Този, в който всеки разбира
1999-02-11

Грозният гол мъж се готви да се изнася. Рос среща ожесточена конкуренция в желанието си да наеме жилището и затова решава да използва някои от интересите на Грозния гол мъж -голотата. Фийби, оглеждайки новия апартамент на Рос, вижда през прозореца Моника и Чандлър \"да го правят\". Двете с Рейчъл решават да използват знанието си, за да се пошегуват с тях. Накрая Чандлър се предава и казва, че обича Моника. Сега всеки знае, освен Рос... докато не вижда през прозореца на апартамента си Моника и Чандлър \"да го правят\".

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с момичето, което удря Джоуи
Епизод 15 - Този с момичето, което удря Джоуи
1999-02-18

Рос е ядосан на Чандлър за връзката му с Моника, но скоро вижда хубавото в това. Чандлър откача при мисълта за деца и това го скарва с Моника. За да си я върне той ѝ предлага брак, но Моника отказва. Джоуи се среща с Кати, която постоянно го ръчка в ръката. Той решава да скъса с нея, но е доста нервен. Рос се премества в новия си апартамент и съседите му искат 100 долара, за да купят подарък на пенсиониращия се портиер. Рос никога не е виждал този човек и не смята да даде пари и за това всички съседи го мислят за скръндза.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с ченгето
Епизод 16 - Този с ченгето
1999-02-23

Джоуи завижда на Моника и Чандлър за привързаността им един към друг. Моника го съветва да бъде първо приятел с някоя жена преди да станат гаджета. Той го пробва, но жените, на които го прилага го намират за толкова страхотен, че искат да спят с него час по-скоро. Фийби намира полицейска значка под канапето в кафето и планира да я върне, но ѝ харесва да я показва и да се представя за полицай, докато не я показва на истинския ѝ притежател. Рос си купува ново канапе, но не може да го качи по стълбите.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с непринудената целувка
Епизод 17 - Този с непринудената целувка
1999-03-18

Рейчъл има интервю за работа в Ралф Лоурън, където без да иска целува интервюиращия г-н Зелнър. Обаждат и се за второ интервю и тя пак се обърква. Осъзнавайки грешката си, тя отново се среща с г-н Зелнър и оправя нещата, след кето получава работата. Рос прекарва свободното си време пред прозореца, мислейки, че забавлява приятелите си. Джоуи се опитва да намери апартамента на една красавица, която му маха от блока на Рос, но някак постоянно се озовава в апартамента на Рос. Моника се притеснява, че двамата с Чандлър вече не са актуална двойка като Фийби и Гари.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Рейчъл пуши
Епизод 18 - Този, в който Рейчъл пуши
1999-04-08

Бен се явява на прослушване за една реклама. Джоуи решава и той да опита късмета си, но по-късно му съобщават, че не може да се снима с Бен, защото не си приличат и го събират с друго дете. Рейчъл започва работа в Ралф Лоурън, но се чувства отритната понеже всички решения се взимат в пушилнята, а Рейчъл не пуши. Тя също се опитва да пуши, но не успява и се опитва да накара колежките си да откажат цигарите. Моника и Фийби организират купон изненада за рождения ден на Рейчъл.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Рос не може да флиртува
Епизод 19 - Този, в който Рос не може да флиртува
1999-04-22

Моника и Чандлър ще излизат за 10-месечната си годишнина. Чандлър иска тя да носи обеците, които ѝ е подарил, но тя ги е дала на Фийби, която ги е дала на Рейчъл, която ги е загубила. Рос вижда Чандлър да флиртува с момичето от пицарията и решава, че и той може... но не може. Джоуи участва в \"Закон и ред\" и баба му идва да го гледа, но сцената му е била отрязана. За да не разочарова баба си, той снима себе си с виедо-камерата и ѝ пуска касетата.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с патрулирането
Епизод 20 - Този с патрулирането
1999-04-29

Рос, Джоуи и Чандлър отиват да патрулират с Гари. Когато стрелят по тях Джоуи предпазва Рос с тялото си. Чандлър е разстроен от това, докато не научава, че всъщност Джоуи е искал да предпази сандвича си. Докато взима шейкъра от апартамента на Рос, Рейчъл чува съобщението на Емили, която пита Рос дали наистина е трябвало да се разделят. Чудейки се с Моника какво да правят, тя изтрива съобщението и остава да чака Рос, за да му каже.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с топката
Епизод 21 - Този с топката
1999-05-06

Гари решава да покани Фийби да живее с него. След много убеждаване тя се съгласява. Те живеят заедно, докато една сутрин Гари не застрелва една птичка, която чурулика навън. Фийби къса с него. Рос и Джоуи си подават една топка един на друг без да я изпускат няколко часа и скоро това се превръща в състезание, към което се присъединяват Моника и Чандлър. Те канят и Фийби, но тя не иска. Рейчъл харчи стотици долари за чистокръвна котка, но тя се оказва много своенравна и накрая Рейчъл я продава на Гюнтер.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с големия удар на Джоуи
Епизод 22 - Този с големия удар на Джоуи
1999-05-13

Рейчъл има инфекция на окото и не иска никой да ѝ пипа окото. Моника накрая я кара на лекар. Накрая трябва всички да я държат и да ѝ сложат капки. Фийби е ядосана на Рос, но не помни защо. Джоуи получава главна роля в един независим филм, който ще се снима в Лас Вегас. Той и Чандлър тръгват към Вегас, но Чандлър изтърсва, че не е големият удар на Джоуи и бива изритан от колата. Както и да е, екипът не може да започне снимки, защото няма достатъчно пари, оставяйки Джоуи на работа като гладиатор в едно казино.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този във Вегас - 1
Епизод 23 - Този във Вегас - 1
1999-05-20

Моника среща Ричард, но не иска да каже на Чандлър. За да замаже нещата тя купува билети до Лас Вегас. Фийби самопоканва себе си, Рос и Рейчъл и сравнява всичко с пътуването до Лондон, което е пропуснала. В самолета Фийби се изпуска, относно Ричард. Рейчъл, която е сама в апартамента, решава да ходи да без дрехи вкъщи. Рос я вижда от прозореца и отива при нея, мислейки, че тя го предизвиква. На другия ден в самолета Рейчъл го подиграва за това, което си е помислил и двамата постоянно си правят мръсно. Джоуи открива близнака си по ръка.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този във Вегас - 2
Епизод 24 - Този във Вегас - 2
1999-05-20

Рос и Рейчъл пристигат на летището, където Рейчъл бързо научава, че е с мустаци. Мастилото е перманентно и не се трие и затова двамата прекарват деня в хотелската стая, окупирали мини-бара. Окончателно пияни, Рейчъл се съгласява да излезе, но само ако нарисува лицето на Рос. Фийби, играейки на машинките, е следвана от мошеничка, която чака някой да стане от машинката, да седне и да обере джакпота. Чандлър и Моника се сдобряват и Моника продължава да печели. Той ѝ предлага ако хвърли чифт четворки, двамата да се оженят. Двамата отиват в един параклис и в същото време вратите се отварят и от там излизат Рос и Рейчъл, току-що оженени.

Гледай този епизод
Ако не се качват нови епизоди значи, че не са излъчени още или не са преведени. Екипът на сайта не прави преводите.


Сподели във Фейсбук
+141413
Филмът не тръгва или прекъсва? - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Изпрати сигнал за проблем с филма!  Абонирай се за получаване на email при обновен плеър или нов епизод

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
    - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.
Още препоръчани филми:
Friends Season 6 / Приятели Сезон 6 (1999)

Friends Season 6
Приятели Сезон 6

Friends Season 6 / Приятели Сезон 6 (1999)
1999 САЩ Комедия БГ Аудио Сериали
Моника, млада готвачка на около 25 години, живее в апартамент в Манхатън. Тя намира нова съквартирантка в лицето на Рейчъл, нейна стара най-добра приятелка от гимназията, с която е изгубила връзка от…
Friends Season 7 / Приятели Сезон 7 (2000)

Friends Season 7
Приятели Сезон 7

Friends Season 7 / Приятели Сезон 7 (2000)
2000 САЩ Комедия БГ Аудио Сериали
Моника, млада готвачка на около 25 години, живее в апартамент в Манхатън. Тя намира нова съквартирантка в лицето на Рейчъл, нейна стара най-добра приятелка от гимназията, с която е изгубила връзка от…
Friends Season 4 / Приятели Сезон 4 (1997)

Friends Season 4
Приятели Сезон 4

Friends Season 4 / Приятели Сезон 4 (1997)
1997 САЩ Комедия БГ Аудио Сериали
Моника, млада готвачка на около 25 години, живее в апартамент в Манхатън. Тя намира нова съквартирантка в лицето на Рейчъл, нейна стара най-добра приятелка от гимназията, с която е изгубила връзка от…
Friends Season 3 / Приятели Сезон 3 (1996)

Friends Season 3
Приятели Сезон 3

Friends Season 3 / Приятели Сезон 3 (1996)
1996 САЩ Комедия БГ Аудио Сериали
Моника, млада готвачка на около 25 години, живее в апартамент в Манхатън. Тя намира нова съквартирантка в лицето на Рейчъл, нейна стара най-добра приятелка от гимназията, с която е изгубила връзка от…
Friends Season 9 / Приятели Сезон 9 (2002)

Friends Season 9
Приятели Сезон 9

Friends Season 9 / Приятели Сезон 9 (2002)
2002 САЩ Комедия БГ Аудио Сериали
Моника, млада готвачка на около 25 години, живее в апартамент в Манхатън. Тя намира нова съквартирантка в лицето на Рейчъл, нейна стара най-добра приятелка от гимназията, с която е изгубила връзка от…
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Вашето Име:
Вашия E-Mail:
(по желание)
  • winkwinkedsmileambelayfeelfellow
    laughinglollovenorecourserequestsad
    tonguewassatcryingwhatbullyangry
Въведи своя коментар за филма тук ...
Внимание!
Кирилицата е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!
Молим да не разказвате важни моменти от съдържанието на филма!
Не пишете тук сигнали за проблеми, въпроси за нови епизоди и т.н.
Коментарите се появяват в сайта с известно забавяне след проверка от нас.

Не се допускат обиди, расизъм, нецензурен език, спам!
При неспазване на правилата - коментара се трие, а при повтарящи се нарушения следват санкции!
Въведи резултата:
Enable this picture to display the security code