Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Friends Season 6
Приятели Сезон 6
1999 HD Комедия БГ Аудио Сериали
25 x 22 мин. 9.0

Friends Season 6 / Приятели Сезон 6 (1999)
Friends Season 6 / Приятели Сезон 6 (1999)
+164642

Дженифър Анистън
"Рейчъл Грийн"

Кортни Кокс
"Моника Гелър"

Мат Лебланк
"Джоуи Триббиани"

Дейвид Швимер
"Рос Гелър"
Моника, млада готвачка на около 25 години, живее в апартамент в Манхатън. Тя намира нова съквартирантка в лицето на Рейчъл, нейна стара най-добра приятелка от гимназията, с която е изгубила връзка от години. Като едно истинско разглезено дете, Рейчъл никога до сега не е работила и възстановява връзките си с Моника единствено защото е останала почти без средства, след като е изоставила годеника си пред олтара.

Въпреки това искрено приятелство ще се създаде (отново) между двете жени, а Рейчъл ще се приспособи без проблем в компанията от приятели на Моника, съставена от Фийби (бивша съквартирантка на Моника), Рос (братът на Моника, тайно влюбен в Рейчъл), Джоуи и Чандлър (последните двама делят един апартамент, разположен срещу този на Моника и Рейчъл в същия жилищен блок). Всички тези млади хора са неженени с изключение на Рос, който вече е бил женен и сега е разведен. През всичките 10 сезона на „Приятели“, се проследява ежедневието на тези шест героя, също както развитието на техните отношения и на професионалния и личния им живот, със своята смесица от радости и разочарования.


Виж всички сезони на Приятели тук:
Кадър от епизод Този след Вегас
Епизод 1 - Този след Вегас
1999-09-23

Рос и Рейчъл се събуждат заедно, почти без спомени от нощта. Двамата решават, че ще се разведат като се върнат в Ню Йорк. Моника и Чандлър не искат да се женят, но се страхуват да не го направят и затова решават да чакат знак. А знаците им идват като порой. Накрая вместо сватба, Чандлър предлага да живее при Моника. Джоуи, който е с таксито на Фийби, ѝ предлага двамата да се приберат заедно и ѝ казва, че ще много забавно, а той спи повечето време.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Рос прегръща Рейчъл
Епизод 2 - Този, в който Рос прегръща Рейчъл
1999-09-30

Рос още не анулирал брака, защото мисълта за трети провален брак го побърква. Фийби казва на Рос, че той още обича Рейчъл и той, за да докаже обратното, отива при адвоката и пришпорва анулирането. Моника и Чандлър съобщават, че ще живеят заедно. Джоуи е доволен за тях, но тъжен, че губи Чандлър, а Рейчъл отначало не го приема сериозно.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с инатливия Рос
Епизод 3 - Този с инатливия Рос
1999-10-07

Оказва се, че Фийби има съквартирантка на име Денис. Рейчъл си търси нов апартамент и получава покани от Рос и Джоуи. Фийби пак казва на Рос, че той обича Рейчъл, но той отново отрича. Моника и Чандлър се карат какво да правят със стаята на Рейчъл и с мебелите на Чандлър. Джоуи си търси съквартирант, а Рос все още не казва на Рейчъл, че още са женени.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Джоуи губи застраховка си
Епизод 4 - Този, в който Джоуи губи застраховка си
1999-10-14

Рейчъл се мести при Рос. Там тя открива съобщение от адвоката на Рос и разбира, че още са женени. Фийби мисли, че ще умре тази седмица. Рос става лектор и толкова се притеснява за първата си лекция, че я води с ужасен английски акцент. Джоуи губи здравната си застраховка, защото не е работил напоследък. Той се обажда на Естел да му уреди някое прослушване. Междувременно получава херния, но отказва да отиде в болница, докато не получи застраховка.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с поршето на Джоуи
Епизод 5 - Този с поршето на Джоуи
1999-10-21

Рейчъл и Рос отиват при съдия, за да анулират брака си, но съдията решава, че не им се полага анулиране, затова отиват при адвоката на Рос и искат да се разведат. Рос го прави очевадно, че още обича Рейчъл. Джоуи намира ключовете на нечие порше. Моника, Фийби и Чандлър се грижат за тризнаците. Чандлър се задавя с една играчка и Моника го води на лекар. Фийби трябва да се грижи за бебетата сама.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с последната нощ
Епизод 6 - Този с последната нощ
1999-11-04

Чандлър дава на Джоуи пари, за да се вземе в ръце, но Джоуи не ги приема. Чандлър измисля игра \"Чашки\" и оставя Джоуи да спечели, но по-късно Джоуи учи Рос на \"Чашки\" и губи парите. Рейчъл си събира багажа в последната ѝ вечер в апартамента и Фийби без да иска скарва Моника и Рейчъл. Рос не иска да помага с опаковането и казва, че трябва да се грижи за Бен, но Моника вижда в апартамента му, че има \"фалшив Бен\".

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с тичащата Фийби
Епизод 7 - Този с тичащата Фийби
1999-11-11

Рейчъл и Фийби, като нови съквартирантки, решават всеки ден да тичат двете в парка. Но странното бягане на Фийби кара Рейчъл да се срамува. Джоуи си намира нова красива съквартирантка и се опитва да не флиртува с нея. Той мисли, че тя го харесва и пита Чандлър и Рос как те отблъскват жените. Чандлър изчиства, но не помни кое къде е било и се опитва да държи Моника извън апартамента, докато реши какво да прави.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този със зъбите на Рос
Епизод 8 - Този със зъбите на Рос
1999-11-18

Фийби посещава Рейчъл на работа и се натиска с Кени от ксерокса, мислейки, че той е Ралф Лоурън. Шефкта (Ким) е убедена, че Рейчъл спи с Ралф Лоурън, за да ѝ вземе работата. Рос си избелва зъбите, но държи гела 24 часа повече от необходимото и зъбите му стават страшно бели. Чандлър се опитва да убеди Джоуи, че Джанин прави апартамента прекалено момичешки. В памет на Гейл Джоузеф.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Рос се е друсал
Епизод 9 - Този, в който Рос се е друсал
1999-11-25

За деня на благодарността Джанин кани Джоуи и Рос да купонясват с нейните приятелки, но те първо трябва да вечерят у Моника. Г-н и г-жа Гелър също идват. Чандлър разбира, че те не го харесват, защото си мислят, че се е друсал в колежа, а всъщност Рос го е правил и им е казал, че е бил Чандлър. Рейчъл прави десерта, но обърква страниците и между крема и бишкотите слага телешко с грах. Фийби има любовни сънища за г-н Гелър.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с танца \
Епизод 10 - Този с танца \"Гелър\"
1999-12-16

Джанин бива наета за \"Новогодишното парти на Дик Кларк\" и тя кани Джоуи, Моника и Рос. За Моника и Рос това е сбъдната мечта, но им е трудно да се появят пред камерата, защото танцуват ужасно. Джоуи и Джанин се целуват. Рейчъл, Фийби и Чандлър търсят подаръците на Моника.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с аптекарската масичка
Епизод 11 - Този с аптекарската масичка
2000-01-06

Рейчъл купува мебели от \"Наш дом\", но казва на Фийби, че са антикварни, защото Фийби не харесва \"Наш дом\". Всичко е наред, докато и Рос не си купува същата аптекарска масичка, която я имат Рейчъл и Фийби. Джоуи, Джанин, Моника и Чандлър излизат заедно. Джанин обаче не ги харесва, защото Моника много крещи, а Чандлър постоянно пуска тъпи шеги. Четиримата се скарват и накрая Джоуи къса с Джанин и тя се изнася.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с вица
Епизод 12 - Този с вица
2000-01-13

Публикуват виц на Рос в \"Плейбой\", а Чандлър казва, че е негов. Момичетата се чудят коя ли ще е най-подходяща да се снима за \"Плейбой\". Фийби казва че е Рейчъл, което води до караници и наранени чувства. Джоуи няма пари да си плати телефона и затова започва работа като сервитьор в кафето, но след като затваря за един час, за да отиде на прослушване, бива уволнен. Рейчъл се опитва да убеди Гюнтер да го върне на работа и естествено успява.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този със сестрата на Рейчъл
Епизод 13 - Този със сестрата на Рейчъл
2000-02-03

Джоуи дава безплатно кафе на клиентки, с които иска да излезе. Моника не иска да признае, че е болна. Тя се опитва да прави секс с Чандлър, но той не иска да го правят, докато е болна. Сестрата на Рейчъл, Джил, се появява, защото баща ѝ е спрял кранчето. Рейчъл се безпокои, че между нея и Рос може да стане нещо, докато накрая сама не ѝ казва да опита.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Чандлър не може да плаче
Епизод 14 - Този, в който Чандлър не може да плаче
2000-02-10

Рейчъл казва на Рос да спре да се вижда с Джил и за да си го върне на Рейчъл, Джил се хвърля на Рос. Чандлър не може да плаче на тъжни филми. Фийби разбира, че Урсула се снима в порнофилми под псевдонима Фийби.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който можеше да бъде - 1
Епизод 15 - Този, в който можеше да бъде - 1
2000-02-17

Всички се чудят какво ли би било, ако всичко случило им се досега, не им се бе случило. Рос се среща с Рейчъл и я води да се срещне с Моника. Рейчъл лапва по Джоуи. Чандлър се хваща на работа като помощник на Джоуи, но не потръгва, но Чандлър намира вдъхновение да продаде първия си комикс. Фийби е зла и алчна и получава инфаркт, след като загубва 13 млн. долара на борсата. Рос предлага на Каръл да направят тройка с някой и Каръл веднага се сеща за \"една приятелка\" - Сюзън. Моника разкрива, че е още девствена.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който можеше да бъде - 2
Епизод 16 - Този, в който можеше да бъде - 2
2000-02-17

Рос и Каръл правят тройка със Сюзън, но той се чувства отхвърлен. Фийби я уволняват и тя получава нов инфаркт. Рейчъл прекарва нощта у Джоуи, напива се и припада. Моника иска да прави секс с гаджето си, но го извикват от работата и той тръгва. Самотна, тя хвърля око на Чандлър и двамата спят заедно. Рейчъл хваща Бари в изневяра. Фийби си изкарва хляба с пеене в кафето.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с Унаги
Епизод 17 - Този с Унаги
2000-02-24

Джоуи не е доволен от парите, изкарани в кафето и решава да участва в медицински проект, но единственият е за изследване на близнаците. Той наема друг актьор да се представи като негов близнак. Рейчъл и Фийби ходят на курсове по самозащита. Рос смята, че те нямат Унаги -състояние на запазване на спокойствие. Той ги стряска в коридора, за да им го докаже. А по-късно и те го стряскат и се разбира, че и Рос няма Унаги. Моника и Чандлър трябва да си разменят подаръци за Св. Валентин, но всеки от тях забравя и се опитват да измислят нещо в последния момент.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Рос се среща със студентка
Епизод 18 - Този, в който Рос се среща със студентка
2000-03-09

Рос отива на среща със студентка, но скоро разбира, че може да го уволнят за това, но не му пука. Стара приятелка на Чандлър режисира един филм с Ал Пачино и Джоуи иска от Чандлър да го уреди. Пожар в апартамента на Рейчъл и Фийби ги принуждава да се нанесат една у Моника и една у Джоуи. Отначало у Моника изглежда по-добрия избор, но после се оказва точно обратното.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 19
Епизод 19 - Епизд 19
2000-03-23

Phoebe and Monica & Chandler compete to get Rachel a date for a charity ball. Joey\'s fridge is broken and he tries to cajole his friends into helping him buy a new one. Elizabeth tells Ross her intention to visit Daytona Beach for spring break, making him nervous.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 20
Епизод 20 - Епизд 20
2000-04-13

Джоуи се явява на прослушване за ТВ сериал, но Чандлър забравя да му каже, че часът за второто прослушване е сменен. Чандлър има шанс да се реваншира, след като получава съобщение, че ролята отново е свободна. Фийби и Рос помагат на Джоуи да упражни репликите си и се убеждават, че са страхотни актьори. Моника не харесва пилето и патето.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Рос се среща с бащата на Елизабет
Епизод 21 - Този, в който Рос се среща с бащата на Елизабет
2000-04-27

Джоуи не се разбира с техника на снимачната площадка Уейн и за да не го уволнят той го учи да сваля мадами. Фийби пише книга за отношенията между влюбените, но е повече от очевидно, че пише за Моника и Чандлър. Рос се среща с Пол, бащата на Елицабет, който не одобрява дъщеря му да се среща с по-възрастни мъже. Рейчъл лапва по Пол.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Пол е човекът
Епизод 22 - Този, в който Пол е човекът
2000-05-04

Моника ангажира зала за евентуална бъдеща сватба. Пол казва на Рос да спре да се среща с Елизабет. Рос и Елизабет отиват на романтичен уикенд във вилата на баба ѝ, но там отиват и Пол и Рейчъл. Джоуи се опитва да си върне снимката на стената на славата в химическото чистене.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с пръстена
Епизод 23 - Този с пръстена
2000-05-11

Чандлър избира годежен пръстен за Моника, с помощта на Фийби, но някой го купува преди него и сега той трябва да го купи от този човек. Рос и Джоуи се чувстват отхвърлени, защото Чандлър не излиза вече с тях. Рейчъл убеждава Пол да излее душата си, той го прави, но се превръща в ревливо бебе и Рейчъл го зарязва.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с предложението - 1
Епизод 24 - Този с предложението - 1
2000-05-18

Всеки, освен Моника, знае, че Чандлър ще предложи на Моника брак. Той смята да го направи в любимия ресторант на Моника, но там срещат Ричард Бърк и плановете на Чандлър се объркват. Риачрд отива в ресторанта на Моника и ѝ предлага брак. Моника трябва да реши. Рейчъл води Фийби и Джоуи на благотворителен търг. Фийби се напива, а Джоуи, мислейки, че трябва да се познае най-високата сума, която ще бъде платена за определения предмет, залага $20 000 на една яхта и накрая трябва да я плати. Рос къса с Елизабет и тя го замерва с водни бомбички.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с предложението - 2
Епизод 25 - Този с предложението - 2
2000-05-18

Чандлър си купува костюм на капитан. Рейчъл и Фийби си избират резерви, за които да се омъжат, ако на 40 още са свободни. След много караници се споразумяват Рос да е на Рейчъл, а Джоуи да е на Фийби. Моника отива у Ричард и разбира, че тя обича Чандлър. Риачрд я убеждава да го намери. Джоуи казва на Моника, че Чандлър я е излъгал за нежеланието му да се жени и накрая Моника и Чандлър се сгодяват.

Гледай този епизод
Сървър
Ако не сa качени всички епизоди значи, че не са излъчени още или не са преведени. Екипът на сайта не прави преводите.


+164642
Филмът не тръгва или прекъсва? - Опитайте през алтернативен сървър или го отворете през друг браузер .


Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
    - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.


Ако харесвате Friends Season 6 / Приятели Сезон 6 (1999) гледайте още:
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.