Гледай Филми онлайн безплатно с HD качествоFriends Season 7
Приятели Сезон 7
2000 HD Комедия БГ Аудио Сериали
24 x 22 мин. 9.0

Friends Season 7 / Приятели Сезон 7 (2000)
Friends Season 7 / Приятели Сезон 7 (2000)
Жанр Комедия БГ Аудио Сериали
Държава САЩ
Година 2000   24 x 22 мин.
Режисьор Дейвид Крейн, Марта Кауфман
Актьори Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Дженифър Анистън, Дейвид Шуимър, Мат ле Бланк, Матю Пери

Моника, млада готвачка на около 25 години, живее в апартамент в Манхатън. Тя намира нова съквартирантка в лицето на Рейчъл, нейна стара най-добра приятелка от гимназията, с която е изгубила връзка от години. Като едно истинско разглезено дете, Рейчъл никога до сега не е работила и възстановява връзките си с Моника единствено защото е останала почти без средства, след като е изоставила годеника си пред олтара.

Въпреки това искрено приятелство ще се създаде (отново) между двете жени, а Рейчъл ще се приспособи без проблем в компанията от приятели на Моника, съставена от Фийби (бивша съквартирантка на Моника), Рос (братът на Моника, тайно влюбен в Рейчъл), Джоуи и Чандлър (последните двама делят един апартамент, разположен срещу този на Моника и Рейчъл в същия жилищен блок). Всички тези млади хора са неженени с изключение на Рос, който вече е бил женен и сега е разведен. През всичките 10 сезона на „Приятели“, се проследява ежедневието на тези шест героя, също както развитието на техните отношения и на професионалния и личния им живот, със своята смесица от радости и разочарования.
Виж всички сезони на Приятели тук:
+118374Кадър от епизод Този със звездния миг на Моника
Епизод 1 - Този със звездния миг на Моника
2000-10-12

Всички празнуват годежа на Моника и Чандлър. Рейчъл, чувстваща се самотна, целува Рос. Всички го смятат за голяма работа и Моника обвинява Рейчъл, че е откраднала звездния ѝ миг. Фийби иска да свири на сватбата. Джоуи се упражнява да играе 19-годишен. Чандлър не може да го вдигне.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с книгата на Рейчъл
Епизод 2 - Този с книгата на Рейчъл
2000-10-12

Моника започва да прави планове за сватбата с Рейчъл и Чандлър се чувства отхвърлен. Фийби иска да остави Моника и Чандлър насаме и затова се нанася у Рос. Рос приема да извърши масаж, докато Фийби я няма, защото мисли, че ще масажира едно красиво момиче, но се оказва, че ще бъде нейният баща. Г-н и г-жа Гелър са похарчили сватбеният фонд на Моника. Чандлър има пари да плати за сватба мечта, но не иска да ги харчи за това. Джоуи открива еротична книга, която Рейчъл чете и постоянно я бъзика.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с бисквитите на Фийби
Епизод 3 - Този с бисквитите на Фийби
2000-10-19

Чандлър започва да носи очила. Фийби решава да даде на Моника тайната рецепта за бисквитки на баба си, но открива, че е изгоряла в пожара. Двете се опитват да разгадаят рецептата и откриват, че те всъщност са Нестле Толхаус. Рейчъл се опитва да научи Джоуи да управлява яхтата си, но по време на начинанието се превръща в баща си. Чандлър прекарва време с г-н Гелър и без да иска сяда в скута му, защото в сауната не вижда без очилата.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с асистента на Рейчъл
Епизод 4 - Този с асистента на Рейчъл
2000-10-26

Новият сериал на Джоуи има премиера. Обаждат му се и му предлагат роля в \"Дните на нашия живот\" като Страйкър Раморе (Братът близнак на Дрейк), но той отказва, докато новият му сериал не бива свален от екран, защото е адски тъп. Рейчъл си наема за асистент едно красиво момче, вместо квалифицирана за работата жена. Моника и Чандлър решават, че не трябва да имат тайни един от друг, но скоро съжаляват, че са си ги казали.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с годежната снимка
Епизод 5 - Този с годежната снимка
2000-11-02

Моника и Чандлър искат да си направят годежна снимка, но това се превръща в невъзможно начинание, защото Чандлър не умее да се усмихва пред камера. Фийби и Рос се срещат с една двойка, която се развежда. Рейчъл урежда Таг да прекарва време с Джоуи, че да не може да излиза с жени от офиса.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с поспаланковците
Епизод 6 - Този с поспаланковците
2000-11-09

Моника казва на Рейчъл и Фийби да решат коя да ѝ е кума. Те не могат да решат и затова Рос и Джоуи правят \"прослушване\". Жена чува, че Моника се омъжва да Чандлър и ѝ пожелава саркастично \"Късмет!\". Тя се оказва, че е Джули Граф, която Чандлър зарязал, когато била на 15 години, защото станала много дебела. Моника го убеждава да ѝ се извини. След като гледат \"Умирай трудно\" Рос и Джоуи заспиват един върху друг и са много разстроени от това, но и двамата признават, че им е харесало и го правят пак.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с книгата на Рос
Епизод 7 - Този с книгата на Рос
2000-11-16

Джоуи иска от Рейчъл да зареже от негово име момичето му от предната нощ (Ерин). Тя не само не я \"зарязва\", но двете с Фийби смятат, че тя е идеална за Джоуи. По-късно той също се съгласява с това, но пък Ерин смята, че във връзката им няма бъдеще. Рос разбира, че книгата му е в университетската библиотека и отива да я \"навести\", но открива, че понеже никой не ходи в секция палеонтология, студентите се \"размножават\" там. Той започва да охранява мястото, докато накрая и той не изпитва сладкия грях с една жена, която е харесала книгата му. Моника среща Джанис, която се самопоканва на сватбата.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Чандлър не харесва кучета
Епизод 8 - Този, в който Чандлър не харесва кучета
2000-11-23

Всички играят на игра, в която се опитват да изброят всичките 50 щата. Рос толкова се вманиачава в това, че пропуска деня на благодарността. Моника и Чандлър разбират, че Фийби крие куче в апартамента. Чандлър разкрива страха си от кучета. Рейчъл кани Таг на вечерята. Той е в депресия, защото току-що е скъсал с гаджето си. Тя не може да реши дали да бъде просто приятелка или да \"напада\". Решава да е просто приятелка, докато накрая Джоуи не издава тайната ѝ.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с бонбоните
Епизод 9 - Този с бонбоните
2000-12-07

Първото \"колело за големи\" на Бен припомня на Фийби, че никога не имала такова. Рос и подарява едно, но скоро разбира, че тя не може да кара колело. Моника се опитва да опознае съседите си като им прави бонбони. Скоро те стават много популярни. Рейчъл на шега пише мнението си за Таг, пълно със сексуални намеци, което по погрешка бива изпратено в Личен състав.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с броненосеца
Епизод 10 - Този с броненосеца
2000-12-14

Рос взима Бен за празниците и иска да го посвети в празника Ханука. Бен, обаче, си иска Дядо Коледата и Рос в последния момент се опитва да намери костюм, но вместо това намира на броненосец. Ремонтът в апартамента на Фийби и Рейчъл е завършен, но, мислейки, че Рейчъл няма да иска повече да живее с нея, Фийби подарява на Джоуи барабани и тарантула, за да изплаши Рейчъл. Тя, обаче много ги харесва и се връща при Фийби, но апартаментът няма две малки спални, а една доста голяма. Фийби, очарована от широчината, моли Рейчъл да продължи да живее с Джоуи. Чандлър усъвършенства номера с подаване на пари, чрез здрависване.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с чийзкейкове
Епизод 11 - Този с чийзкейкове
2001-01-04

Чандлър и Рейчъл постоянно ядат чийзкейкове, които постоянно биват погрешка доставяни пред вратата на Моника и Чандлър. Моника е разстроена, че не е поканена на сватбата на братовчедка си. Фийби се скарва на Джоуи, че е отменил съвместните им планове, заради среща, докато на другата вечер и тя не го прави със старото си гадже - ученият Дейвид.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който са будни цяла нощ
Епизод 12 - Този, в който са будни цяла нощ
2001-01-11

След чакане на една комета, Джоуи и Рос биват заключени на покрива и цяла нощ не могат да слязат. Рейчъл и Таг търсят цяла нощ в офиса важни документи, които е трябвало да бъдат изпратени по-рано. Фийби е цяла нощ будна, заради пожарната аларма, която бибка без да има пожар. Чандлър не може да заспи, затова кара Моника да го направят и тя се съгласява, но заспива по средата на акта.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Розита умира
Епизод 13 - Този, в който Розита умира
2001-02-01

Рейчъл счупва Розита - любимият фотьойл на Джоуи. Чандлър, обаче, мисли, че той го е счупил и сменя неговия с този на Джоуи. Рейчъл купува нов фотьойл, който е с повече екстри от този на Джоуи. Джоуи мисли, че \"Розита\" е оздравяла сама и я счупва наново, за да вземе фотьойла на Рейчъл. Г-н и г-жа Гелър продават къщата и Моника и Рос отиват да приберат нещата си. Тези на Рос са наред, но вещите на Моника са съсипани от наводнение и за да не ѝ е гадно баща ѝ подарява Поршето си. Фийби започва работа като дистрибутор и първият ѝ клиент не иска да купи нищо, а да се самоубие.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който всички минават трийсетте
Епизод 14 - Този, в който всички минават трийсетте
2001-02-08

Нещастието на Рейчъл, че навършва 30 кара другите да си спомнят техният рожден ден. Рейчъл решава, че вече ѝ е нужно да потърси мъжа, за който да се омъжи и затова къса с Таг.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, с новия мозък на Джоуи
Епизод 15 - Този, с новия мозък на Джоуи
2001-02-15

Уреждайки сватбата, Моника и Чандлър разбират, че Рос иска да свири на гайда по време на тържеството. Героят на Джоуи от \"Дните\" получава трансплантация на женски мозък, но за случая една от най-дълго застоялите се в сериала актриси трябва да умре. Рейчъл и Фийби намират телефон, оставен от един симпатяга и чакат той да позвъни, за да си уговорят среща с него. Оказва се, обаче, че телефонът принадлежи на стария му шеф.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с истината за Лондон
Епизод 16 - Този с истината за Лондон
2001-02-22

Рейчъл гледа Бен и го научава на някои детски трикове, които Рос не харесва. Моника и Чандлър се опитват да намерят свещеник за сватбата си и Джоуи се заплюва. Той се ръкополага в интернет. Отначало Моника и Чандлър не го искат, но после отстъпват. Обсъждайки отново Лондон, Моника разкрива, че всъщност е искала отначало да спи с Джоуи, което скарва Джоуи и Чандлър. Фийби се чуди какво ли щеше да стане ако Моника се женеше за Джоуи: в представите ѝ Моника готви сума ти храна за много дебел Джоуи.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с евтината сватбената роля
Епизод 17 - Този с евтината сватбената роля
2001-03-15

Моника намира страхотна и евтина сватбена рокля, но среща Меган, която също иска роклята. Рос и Джоуи едновременно се срещат с красивата си съседка, но когато разбират това, нещата придобиват състезателен характер.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с наградата на Джоуи
Епизод 18 - Този с наградата на Джоуи
2001-03-29

Джоуи е номиниран за \"Сапунена\" награда за завръщането с в \"Дните\". Той не печели и решава да вземе наградата на една колежка, която не е отишла на церемонията. Рейчъл го убеждава да ѝ я върне, но тя очевидно не я иска. Един от студентите на Рос му казва, че е влюбен в него и че на това се дължи слабият му успех. По-късно Рос разбира, че той го е измамил, за да получи по-висока оценка. Моника осъзнава, че ожени ли се, вече няма да има първа целувка и първи път.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с братовчедката на Моника и Рос
Епизод 19 - Този с братовчедката на Моника и Рос
2001-04-19

Джоуи кандидатства за главна роля във филм, в който главният герой не трябва да е обрязан. Той казва, че не е и след това трябва да намери начин да \"запълни\" липсващата част. Моника му помага. Фийби и Рейчъл в последния момент спретват моминско парти на Моника. Братовчедката Каси на Моника и Рос идва на гости и защото е много готина Чандлър постоянно я гледа, Рос се опитва да я целуне, а Фийби се влюбва в нея.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с целувката на Рейчъл
Епизод 20 - Този с целувката на Рейчъл
2001-04-26

Рейчъл се среща с Мелиса - съученичка, с която се натискала на някакъв купон. Мелиса казва, че това не е вярно, докато Рейчъл не я целува и разбира, че всъщност Мелиса е била вечно влюбена в Рейчъл. Джоуи кани родителите си на сватбата и Моника се побърква, докато размества масите. Рейчъл урежда Рос и Чандлър с костюми от Ралф Лоурън. Чандлър, обаче, не иска костюмът на Рос, който е бил носен от Вал Килмър в \"Батман завинаги\" да засенчва неговия, който е бил носен от Пийрс Броснън в \"Джеймс Бонд\".

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с обетите
Епизод 21 - Този с обетите
2001-05-03

Моника и Чандлър пишат обетите си.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с бащата на Чандлър
Епизод 22 - Този с бащата на Чандлър
2001-05-10

Рейчъл разбира, че е единствената, която не карала Поршето на Моника, затова, докато нея я няма, тя взима ключовете и отива на разходка с Рос. Чандлър не е поканил баща си на сватбата, затова двамата с Моника отиват във Вегас, за да го направят. Джоуи разбира, че гаджето на Фийби носи нейното бельо. Фийби му казва, че това е много мъжествено и Джоуи иска да пробва, но отива твърде далеч.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този със сватбата на Чандлър и Моника - 1
Епизод 23 - Този със сватбата на Чандлър и Моника - 1
2001-05-17

Чандлър се паникьосва преди сватбата и бяга. Всички, без Моника, знаят и се опитват тя да не узнае. Джоуи се снима във филм за първата световна война, чиито снимки ще се провеждат и по време на сватбата. На снимачната площадка другият главен актьор постоянно плюе, докато говори. Родителите на Чандлър постоянно се заяждат. Опитвайки се да скрият изчезването на Чандлър от Моника, Рейчъл и Фийби откриват положителен тест за бременност.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този със сватбата на Чандлър и Моника - 2
Епизод 24 - Този със сватбата на Чандлър и Моника - 2
2001-05-17

Рейчъл и Фийби решават да не казват за бременността на Моника. Джоуи има само една сцена за снимане, но не може да я довърши, защото другият актьор е пиян. Рос и Фийби откриват Чандлър в офиса и го успокояват. Джоуи още не може да напусне площадката и затова Рейчъл намира друг свещеник - гръцки християнин. Чандлър чува разговор на Фийби и Рейчъл и разбира, че Моника е бременна. Той казва на Моника, че знае, а тя отрича да е бременна. Очевидно Рейчъл е бременната.

Гледай този епизод


Плеъри
Ако не се качват нови епизоди значи, че не са излъчени още или не са преведени. Екипът на сайта не прави преводите.
Сподели във Фейсбук
+118374
Филмът не тръгва или прекъсва? - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Изпрати сигнал за проблем с филма!  Абонирай се за получаване на email при обновен плеър или нов епизод

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
    - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.
Още препоръчани филми:
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.