Гледай Филми онлайн безплатно с HD качествоFriends Season 8
Приятели Сезон 8
2001 HD Комедия БГ Аудио Сериали
24 x 22 мин. 9.0

Friends Season 8 / Приятели Сезон 8 (2001)
Friends Season 8 / Приятели Сезон 8 (2001)
Жанр Комедия БГ Аудио Сериали
Държава САЩ
Година 2001   24 x 22 мин.
Режисьор Дейвид Крейн, Марта Кауфман
Актьори Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Дженифър Анистън, Дейвид Шуимър, Мат ле Бланк, Матю Пери

Моника, млада готвачка на около 25 години, живее в апартамент в Манхатън. Тя намира нова съквартирантка в лицето на Рейчъл, нейна стара най-добра приятелка от гимназията, с която е изгубила връзка от години. Като едно истинско разглезено дете, Рейчъл никога до сега не е работила и възстановява връзките си с Моника единствено защото е останала почти без средства, след като е изоставила годеника си пред олтара.

Въпреки това искрено приятелство ще се създаде (отново) между двете жени, а Рейчъл ще се приспособи без проблем в компанията от приятели на Моника, съставена от Фийби (бивша съквартирантка на Моника), Рос (братът на Моника, тайно влюбен в Рейчъл), Джоуи и Чандлър (последните двама делят един апартамент, разположен срещу този на Моника и Рейчъл в същия жилищен блок). Всички тези млади хора са неженени с изключение на Рос, който вече е бил женен и сега е разведен. През всичките 10 сезона на „Приятели“, се проследява ежедневието на тези шест героя, също както развитието на техните отношения и на професионалния и личния им живот, със своята смесица от радости и разочарования.
Виж всички сезони на Приятели тук:
+118286Кадър от епизод Този след \
Епизод 1 - Този след \"Да\"
2001-09-27

Фийби разбира, че Рейчъл е бременната и се опитва да я прикрие като казва, че самата тя е бременна. Рос се опитва да свали едно красиво момиче, а Чандлър има проблеми на дансинга. Джоуи се опитва да впечатли гаджето на майката на Чандлър - известен продуцент.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с червения пуловер
Епизод 2 - Този с червения пуловер
2001-10-04

Моника и Фийби се чудят и маят кой е бащата на бебето. Джоуи, мислейки, че Фийби е бременната, ѝ предлага да се омъжи за него, но по-късно разбира, че Рейчъл е бременна. Джоуи се сеща, че преди месец Рейчъл е спала с един мъж, който е оставил един червен пуловер. Фийби мисли, че е Таг, докато не разбират, че всъщност е Рос. Рос и Чандлър се опитват да намерят фотоапаратите от сватбата, за да не изперка Моника. Моника не издържа на изкушението и отваря всички подаръци без Чандлър.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Рейчъл казва
Епизод 3 - Този, в който Рейчъл казва
2001-10-11

Рейчъл казва на Рос, че е бременна от него. Моника и Чандлър отиват на меден месец и не дават на Фийби и Джоуи ключ, за да не разхвърлят. Те обаче казват на хазяина, че има изтичане на газ, за да им отвори.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с видеокасетата
Епизод 4 - Този с видеокасетата
2001-10-18

Рос и Рейчъл се карат за това кой от тях е направил първата крачка в нощта на зачеването, докато Рос не заявява, че го има на видео. Моника и Чандлър се връщат от медения им месец и разбират, че семейството, с което са се запознали в самолета, всъщност им е дало грешен телефонен номер.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този със срещата на Рейчъл
Епизод 5 - Този със срещата на Рейчъл
2001-10-25

Рос е ужасен от новината, че Рейчъл ще ходи на среща. Фийби се влюбва в хубав, но некадърен готвач и се скарва с Моника, която иска да го уволни. Чандлър измества от длъжността му колега, който 5 години го е наричал Тоби.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с купона на Хелоуин
Епизод 6 - Този с купона на Хелоуин
2001-11-01

На купона на Моника за Хелоуин Фийби се запознава с мъж, който е гадже на Урсула. Фийби разбира, че Урсула го лъже постоянно. Моника, облечена като Жената котка се чуди дали може да бие на канадска борба Фийби, която е облечена като \"Супермомиче\". Рейчъл няма повече бонбони и е принудена да изтърпи номерата на хлапетата. Чандлър се облича като зайче, Рос като \"нещо намерено на улицата\" (според Чандлър), а Джоуи като Чандлър.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с петното
Епизод 7 - Този с петното
2001-11-08

Рейчъл си търси самостоятелно жилище и Рос ѝ предлага един свободен апартамент в неговия блок, докато не разбират, че обитателят му още не е умрял. Ерик зарязва Урсула и избира Фийби. Моника подозира, че прислужницата, която Чандлър е наел, е откраднала джинсите ѝ.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този със стриптизьорката
Епизод 8 - Този със стриптизьорката
2001-11-15

Рейчъл казва на баща си, че е бременна от Рос. Моника е гузна, че не е позволила на Чандлър да си наеме стриптизьорка за ергенското парти и затова наема една за негово удоволствие.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този със съученика
Епизод 9 - Този със съученика
2001-11-22

Моника се среща с един съученик, който единствен е бил по-дебел от нея, но сега се превърнал в страхотен пич и тя го кани на вечеря за Деня на благодарността, без да знае, че той мрази Рейчъл. Чандлър и Фийби се правят, че гледат мач, за да не помагат в готвенето. Джоуи се заклева, че може да изяде цялата пуйка сам.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с ботушите на Моника
Епизод 10 - Този с ботушите на Моника
2001-12-06

Чандлър се побърква, след като Моника пръска маса пари за страхотни ботуши. Те обаче не ѝ са удобни, но тя не иска да му каже, за да не признае правотата му. Фийби разбира, че Бен е в същото училище, в което е и синът на Стинг, но двамата не се понасят. Затова, представяйки се за Каръл, Фийби отива в дома на Стинг под предтекст, че иска да обсъдят поведението на момчетата, а всъщност иска да докопа билети за концерта.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с голямата крачка напред за Рос
Епизод 11 - Този с голямата крачка напред за Рос
2001-12-13

Рос се побърква, когато Мона праща като коледна картичка тяхна обща снимка. Рейчъл започва да чувства хормоналния ефект на бременността и постоянно търси романтични партньори - дори ако те са Джоуи. Чандлър и Моника трябва да изтърпят шефа му, който се развежда.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Джоуи е на среща с Рейчъл
Епизод 12 - Този, в който Джоуи е на среща с Рейчъл
2002-01-10

За да подготви Джоуи за срещата му след две вечери, Рейчъл отива на среща с него и двамата си разкриват тайните на своята свалка. Джоуи се влюбва в Рейчъл. Фийби подарява на Моника и Чандлър електронна игра, на която Чандлър счупва рекорда, но инициалите, които написва са \"ГЪЗ\". Понеже Бен ще идва да играе след 2 часа Моника и Фийби се опитват да минат рекорда на Чандлър. Рос трябва да води лекции в новото крило на университета, което се намира в другия край на града. Той естествено не може да стигне дотам, освен ако не бяга като фурия.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Чандлър си взима вана
Епизод 13 - Този, в който Чандлър си взима вана
2002-01-17

Джоуи е луд по Рейчъл, а Моника мисли, че е луд по Фийби. Рос и Рейчъл се договарят да не научават пола на бебето, докато тя не надниква в папката на гинеколога. Моника убеждава Чандлър да си вземе вана. Той отначало не иска, но после тя не може да го измъкне от там.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с тайния гардероб
Епизод 14 - Този с тайния гардероб
2002-01-31

Phoebe talks Monica into letting her give her a massage but becomes disconcerted when Monica begins making sexual noises. Joey dreams about being with Rachel and betraying Ross. Chandler realizes he\'s never seen what\'s in the closet by the bathroom and tries to break in. Rachel feels her baby kick for the first time.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с касетата от раждането
Епизод 15 - Този с касетата от раждането
2002-02-07

Фийби носи касета от раждане на Рейчъл. Чандлър, мислейки, че е порнокасетата, която Моника му е подарила за Св. Валентин, я пуска и по-късно двамата с Моника съжаляват за това. Рос не казва на Мона, че Рейчъл се е нанесла при него, но когато научава тя къса с него. Фийби се опитва да разведри Джоуи като му води едно кученце.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Джоуи казва на Рейчъл
Епизод 16 - Този, в който Джоуи казва на Рейчъл
2002-02-28

Джоуи казва на Рейчъл, че е влюбен в нея. Чандлър се ядосва на Фийби, след като тя запознава Моника с гаджето си. Според Фийби той е нейната сродна душа.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с чаените листенца
Епизод 17 - Този с чаените листенца
2002-03-07

Джоуи и Рейчъл се чувстват неловко в обща компания, докато Рейчъл се опитва да разчупи леда, като му \"доверява\", че шефът ѝ иска да купи бебето ѝ. Фийби си гледа на чаени листенца, които показват, че скоро ще срещне мъжа на мечтите си. Рос се опитва да вземе розовата си риза от апартамента на Мона, но в същото време Мона се прибира с новото си гадже и започват да го правят върху дивана.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с годишнината от сватбата
Епизод 18 - Този с годишнината от сватбата
2002-03-28

Моника иска да държи слово на годишнината от сватбата на майка си и баща си, но не успява да се справи със задачата. Фийби се появява с новото си гадже, който е свръх оптимист и дразни всички. Г-н и г-жа Гелър молят Рос и Рейчъл да се преструват на женени, за да не скандализират гостите им. Те отначало са шокирани, но по-късно им харесва.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с интервюто на Джоуи
Епизод 19 - Този с интервюто на Джоуи
2002-04-04

Джоуи ще бъде интервюиран за списание \"Сапунена опера\" и за да не се издъни като последния път, той моли приятелите си да стоят отстрани и да се намесят, когато трябва.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с партито за Рейчъл
Епизод 20 - Този с партито за Рейчъл
2002-04-24

Рейчъл се паникьосва по време на бебешкото си парти и разбира колко е неподготвена да бъде майка. Майка ѝ ѝ предлага да се нанесе у Рос, за да ѝ помага. Моника се опитва да поправи грешката, след като не е поканила майката на Рейчъл. Рос и Чандлър помагат на Джоуи да се подготви за прослушване за водещ на ТВ игра.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с курса по готварство
Епизод 21 - Този с курса по готварство
2002-05-01

Във вестника е излязла лоша критика за храната в ресторанта на Моника. За да докаже на критика, че храната ѝ е добра, тя и Джоуи отиват при него и иска втори шанс, но без да искат попадат на курс по готварство, където естествено е най-добрата. Рос и Рейчъл отиват да купуват неща за бебето. Продавачката флиртува с Рос, което кара Рейчъл да ревнува. Фийби помага на Чандлър да се подготви за интервю за работа.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който терминът на Рейчъл закъснява
Епизод 22 - Този, в който терминът на Рейчъл закъснява
2002-05-08

Терминът на Рейчъл закъснява и това я прави нетърпима. Има различни начини да се ускори раждането - пикантни храни, разходки и секс. Рейчъл иска двамата с Рос да го направят, за да роди тя по-бързо, но той не иска да я \"люби\" само заради това. Накрая тъкмо да го направят, водите на Рейчъл изстичат. Моника и Фийби се обзалагат кога ще се роди детето.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Рейчъл ражда - 1
Епизод 23 - Този, в който Рейчъл ражда - 1
2002-05-14

Рос и Рейчъл отиват в болницата. Независимо от желанието на Рейчъл за самостоятелна стая, тя бива настанена в двойна. Проблемът е, че няколко двойки минават през стаята и раждат преди Рейчъл. Моника и Чандлър се опитват да си направят дете, но все нещо им пречи. Фийби си харесва един пациент, но преди да отиде при него, кара Джоуи да се преоблече като доктор и да поразпита това-онова. Поредната жена е отведена там и на нейно място идва Джанис.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Рейчъл ражда - 2
Епизод 24 - Този, в който Рейчъл ражда - 2
2002-05-13

Фийби е доволна от мъжа, който си е харесала и отива при него. Рейчъл най-после ражда и смята, че с Рос ще се съберат, докато не идва Джанис, която я разубеждава. По-късно в стаята влиза Джоуи. Тя поисква от него носните кърпички под якето на Рос. Той вдига якето и от него изпада пръстенът на бабата на Рос. Джоуи отваря кутийката и се обръща към Рейчъл. Тя, мислейки, че той ѝ предлага брак, приема.

Гледай този епизод


Плеъри
Ако не се качват нови епизоди значи, че не са излъчени още или не са преведени. Екипът на сайта не прави преводите.
Сподели във Фейсбук
+118286
Филмът не тръгва или прекъсва? - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Изпрати сигнал за проблем с филма!  Абонирай се за получаване на email при обновен плеър или нов епизод

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
    - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.
Още препоръчани филми:
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.