Гледай Филми онлайн безплатно с HD качествоFriends Season 9
Приятели Сезон 9
2002 HD Комедия БГ Аудио Сериали
23 x 22 мин. 9.0

Friends Season 9 / Приятели Сезон 9 (2002)
Friends Season 9 / Приятели Сезон 9 (2002)
Жанр Комедия БГ Аудио Сериали
Държава САЩ
Година 2002   23 x 22 мин.
Режисьор Дейвид Крейн, Марта Кауфман
Актьори Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Дженифър Анистън, Дейвид Шуимър, Мат ле Бланк, Матю Пери

Моника, млада готвачка на около 25 години, живее в апартамент в Манхатън. Тя намира нова съквартирантка в лицето на Рейчъл, нейна стара най-добра приятелка от гимназията, с която е изгубила връзка от години. Като едно истинско разглезено дете, Рейчъл никога до сега не е работила и възстановява връзките си с Моника единствено защото е останала почти без средства, след като е изоставила годеника си пред олтара.

Въпреки това искрено приятелство ще се създаде (отново) между двете жени, а Рейчъл ще се приспособи без проблем в компанията от приятели на Моника, съставена от Фийби (бивша съквартирантка на Моника), Рос (братът на Моника, тайно влюбен в Рейчъл), Джоуи и Чандлър (последните двама делят един апартамент, разположен срещу този на Моника и Рейчъл в същия жилищен блок). Всички тези млади хора са неженени с изключение на Рос, който вече е бил женен и сега е разведен. През всичките 10 сезона на „Приятели“, се проследява ежедневието на тези шест героя, също както развитието на техните отношения и на професионалния и личния им живот, със своята смесица от радости и разочарования.
Виж всички сезони на Приятели тук:
+117323Кадър от епизод Този, в който никой не предлага брак
Епизод 1 - Този, в който никой не предлага брак
2002-09-23

Джоуи казва на Рейчъл, че всъщност не ѝ е предлагал брак. Моника и Чандлър се опитват да си направят бебе, но са прекъснати от възможно най-неподходящия човек - г-н Гелър.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Ема плаче
Епизод 2 - Този, в който Ема плаче
2002-10-02

Постоянното реване на Ема докарва Рейчъл до нервна криза, а извинението на Джоуи към Рос праща Рос в болницата. Чандлър се събужда, след като е заспал на фирмено събрание и разбира, че е прехвърлен на работа в Тулса.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с педиатъра
Епизод 3 - Този с педиатъра
2002-10-10

Джоуи урежда на Фийби среща с непознат. Рейчъл прави странно откритие, относно Рос, докато посещава педиатъра на Ема. Моника получава предложението за работа - мечта, докато Чандлър се готви да се премести в Тулса.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с акулите
Епизод 4 - Този с акулите
2002-10-17

Новият романс на Фийби е в разгара си, но Рос охлажда страстите като дава на новото ѝ гадже твърде много информация, относно нея. Моника я е страх, че Чандлър харесва \"порно за акули\", а Джоуи постоянно получава дежавю.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с рождения ден на Фийби
Епизод 5 - Този с рождения ден на Фийби
2002-10-31

Всички закъсняват за рождения ден на Фийби без нея и Джоуи: семейство Бинг се скарват, защото Чандлър отново пропушва. Рос не може да убеди Рейчъл да остави Ема на бавачка.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с мъжката бавачка
Епизод 6 - Този с мъжката бавачка
2002-11-07

Рос ревнува Рейчъл от новата мъжка бавачка на Ема. Фийби се разкъсва между двама красавци. Чандлър се чувства заплашен от страхотния нов колега на Моника.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с песента на Рос
Епизод 7 - Този с песента на Рос
2002-11-14

Фийби не прави добро впечатление на родителите на Майк. Рос и Рейчъл карат Ема да се смее, пеейки ѝ една рап песен с нецензурни думи. Разглеждайки апартамента на Ричард, който е за продан, Чандлър и Джоуи откриват една видеокасета с името на Моника.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с другата сестра на Рейчъл
Епизод 8 - Този с другата сестра на Рейчъл
2002-11-21

На деня на благодарността другата сестра на Рейчъл - Ейми съсипва празника като постоянно критикува някой от шестимата. Моника се опитва да спаси китайския си сервиз, а Джоуи забравя да се присъедини към екипа от сериала за парада.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с телефона на Рейчъл
Епизод 9 - Този с телефона на Рейчъл
2002-12-05

Фийби и Рейчъл отиват на момичешко парти и Рейчъл импулсивно дава телефона си на един мъж и се чуди дали ще съжалява за постъпката си. Рос и Майк се опитват да намерят общи черти, а Чандлър идва на гости на Моника без да казва на Джоуи.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с Коледа в Тулса
Епизод 10 - Този с Коледа в Тулса
2002-12-12

Чандлър е възпрепятстван да се върне у дома за Коледа и Моника подозира най-лошото, след като научава, че трябва да чака заедно с привлекателна колежка. Докато чака, Чандлър си спомня моменти от предишни празници, прекарани с приятелите му.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Рейчъл се връща на работа
Епизод 11 - Този, в който Рейчъл се връща на работа
2003-01-09

Когато отива в \"Ралф Лоурън\", за да покаже Ема на колежките си, Рейчъл е изненадана да разбере, че един хубавец на име Гавин я е замествал, докато тя е била в майчинство. Тяхната внезапно скарване кара Рейчъл да вземе едно прибързано решение, от което после ще съжалява. Джоуи урежда на Фийби епизодична роля в сериала, но тя върши само поразии на снимачната площадка. Чандлър напуска работа и трябва да се приготви за Моника, която непременно иска деца.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с плъховете на Фийби
Епизод 12 - Този с плъховете на Фийби
2003-01-16

Рейчъл се ядосва, когато разбира, че Гавин е поканен на рождения ѝ ден. Рос се опитва да държи разгонения Джоуи далеч от новата бавачка на Ема - Моли. Фийби моли Майк да ѝ помогне в отглеждането на бебета плъхчета, които са се родили в кабинета ѝ.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Моника пее
Епизод 13 - Този, в който Моника пее
2003-01-30

Докато Рейчъл решава какво да прави с Гавин, Рос кара Чандлър да му уреди среща с една жена от супермаркета, за да накара Рейчъл да ревнува. Фийби съжалява, че е завела Моника на караоке, защото Моника грабва микрофона и момчетата в публиката не спират да ѝ ръкопляскат. Джоуи си прави болезнена кола маска на веждите, заради сериала.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този със срещите с непознати
Епизод 14 - Този със срещите с непознати
2003-02-06

Джоуи и Фийби уреждат на Рос и Рейчъл ужасни срещи с непознати, за да могат да преоценят своята връзка и да се съберат. Моника и Чандлър искат да са интимни, докато гледат Ема, но не могат да я оставят сама, защото иначе ще реве.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с рекета
Епизод 15 - Този с рекета
2003-02-13

Джоуи измисля необикновена актьорска игра, за да впечатли един друг актьор. Междувременно Рос е ужасен да открие кой го е рекетирал, когато е бил малък. Чандлър си намира работа в компания за обувки и младите му колеги го карат да се чувства прекалено стар.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с гърдите
Епизод 16 - Този с гърдите
2003-02-20

Фийби кани приятеля си Майк да заживеят заедно, но мисълта за приближаване до семейния живот го плаши. Моника и Чандлър имат финансови проблеми и затова, без Чандлър да знае, тя моли Джоуи за малък заем. Чандлър обаче също моли Джоуи за пари. Той без да иска издава Моника, но после замазва историята с една откачена история. Освен всичко това, Рейчъл вбесява Джоуи като се опитва да направи апартамента му по-безопасен за Ема.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с уеб сайта
Епизод 17 - Този с уеб сайта
2003-03-13

След като Чандлър на шега праща абсурдна биография за Рос на уеб сайта от колежа, Рос си го връща като прави същото с Чандлър. Между двамата се завихря интернет война. Моника става досадно бдителна, след като Фийби я моли да предотврати всеки неин опит да се свърже с Майк, понеже с връзката им е свършено.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с лотарията
Епизод 18 - Този с лотарията
2003-04-03

Надявайки се да спечелят огромния джакпот, приятелите купуват десетки лотарийни билети. Всеки казва какво би направил с парите. Всички се сърдят на Моника, която купува билети само за себе си и Чандлър. Ядосана, Фийби взима купата с всички билети и заплашва да я хвърли през терасата. Другите престават да се сърдят един на друг, но един гълъб стряска Фийби и тя изпуска купата. Междувременно Чандлър с нетърпение чака какво ще реши компанията му за неговото бъдеще, а Рос казва на Рейчъл \"Мамо\", за да научи Ема на думата.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този със съня на Рейчъл
Епизод 19 - Този със съня на Рейчъл
2003-04-17

Рейчъл сънува, че целува Джоуи и когато осъзнава, че всичко е било просто сън, съжалява, че не е дала на Джоуи още един шанс да бъдат заедно. Пред ресторанта на Моника се извива опашка от хора, които искат да хапнат там, защото обожават храната на новата готвачка. Те стоят с часове, докато не идва Фийби и не започва да им пее. Рос и Чандлър отиват на почивка и се карат кой да плати, защото според Рос той не трябва да плаща, понеже Чандлър го е поканил.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с купона за сериала
Епизод 20 - Този с купона за сериала
2003-04-24

Рейчъл отново целува Джоуи, но пак се оказва, че е просто сън. Джоуи организира купон на покрива за колегите си от сериала, но не казва на приятелите си, защото се срамува от държанието на момичетата пред известните актьори. Но Рейчъл разбира за купона от едно съобщение на секретаря на Джоуи. Всички без Чандлър, цъфват на купона и Моника дава сутиена си за автограф. Рос се влюбва в една млада палеонтоложка - Шарли. Накрая Рос търси Шарли, а Рейчъл търси Джоуи, докато и двамата не ги намират да се целуват.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с теста за плодовитост
Епизод 21 - Този с теста за плодовитост
2003-05-01

Chandler and Monica court embarrassment when they secretly go to a fertility clinic for tests that will determine their family plans, until an old acquaintance runs into them. Ross hides his feelings for Charlie to help Joey woo her. Rachel sneaks into a spa for a massage and hopes that Phoebe won\'t find out and feel betrayed.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с донора
Епизод 22 - Този с донора
2003-05-08

Потресени от новината, че не могат да си имат бебе по естествен начин, Моника и Чандлър започват да търсят потенциален донор. Чандлър кани на вечеря един симпатяга, с когото работи - Зак и двамата го \"интервюират\" и ситуацията става доста конфузна. Докато пазарува с Фийби, Рейчъл ѝ казва, че е влюбена в Джоуи, но случайно Шарли е наблизо и чува това. А Фийби отново среща нейният учен - Дейвид.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този в Барбадос - 1
Епизод 23 - Този в Барбадос - 1
2003-05-15

Рос трябва да произнесе реч в Барбадос, затова всички отиват там, заедно с Шарли и Дейвид. Дейвид се кани да предложи на Фийби брак, докато не се появява Майк и тя се връща при него. Чандлър без да иска изтрива речта на Рос и трябва да напишат нова. През цялото време вали и на Джоуи не му е кеф. Моника се опитва да удържи Рейчъл да не каже на Джоуи за чувствата си към него.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този в Барбадос - 2
Епизод 24 - Този в Барбадос - 2
2003-05-15

Рос произнася речта си. Чандлър, Моника, Фийби и Майк си правят турнир по тенис на маса. Джоуи къса с Шарли и Рейчъл му признава чувствата си към него. Джоуи ѝ казва, че нищо не може да си случи между тях, защото Рос е най-добрият му приятел. Когато Джоуи излиза от стаята вижда Рос и Шарли да се целуват, след което се връща в стаята на Рейчъл.

Гледай този епизод
Плеъри
Ако не се качват нови епизоди значи, че не са излъчени още или не са преведени. Екипът на сайта не прави преводите.


Сподели във Фейсбук
+117323
Филмът не тръгва или прекъсва? - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Изпрати сигнал за проблем с филма!  Абонирай се за получаване на email при обновен плеър или нов епизод

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
    - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.
Още препоръчани филми:
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.