Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Friends Season 10
Приятели Сезон 10
2003 HD Комедия БГ Аудио Сериали
17 x 22 мин. 9.0

Friends Season 10 / Приятели Сезон 10 (2003)
Friends Season 10 / Приятели Сезон 10 (2003)
+171479

Дженифър Анистън
"Рейчъл Грийн"

Кортни Кокс
"Моника Гелър"

Мат Лебланк
"Джоуи Триббиани"

Дейвид Швимер
"Рос Гелър"
Моника, млада готвачка на около 25 години, живее в апартамент в Манхатън. Тя намира нова съквартирантка в лицето на Рейчъл, нейна стара най-добра приятелка от гимназията, с която е изгубила връзка от години. Като едно истинско разглезено дете, Рейчъл никога до сега не е работила и възстановява връзките си с Моника единствено защото е останала почти без средства, след като е изоставила годеника си пред олтара.

Въпреки това искрено приятелство ще се създаде (отново) между двете жени, а Рейчъл ще се приспособи без проблем в компанията от приятели на Моника, съставена от Фийби (бивша съквартирантка на Моника), Рос (братът на Моника, тайно влюбен в Рейчъл), Джоуи и Чандлър (последните двама делят един апартамент, разположен срещу този на Моника и Рейчъл в същия жилищен блок). Всички тези млади хора са неженени с изключение на Рос, който вече е бил женен и сега е разведен. През всичките 10 сезона на „Приятели“, се проследява ежедневието на тези шест героя, също както развитието на техните отношения и на професионалния и личния им живот, със своята смесица от радости и разочарования.


Виж всички сезони на Приятели тук:
Кадър от епизод Този след целувката на Джоуи и Рейчъл
Епизод 1 - Този след целувката на Джоуи и Рейчъл
2003-09-25

Моника, Чандлър и Фийби чуват как Рос целува Шарли и в същото време как Джоуи и Рейчъл се целуват. Моника си прави напълно сдухана прическа тип Дженифър Лопес от клипа на \"Play\", а Фийби се връща в Манхатан, за да даде втори шанс на връзката си с Майк.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Рос е добре
Епизод 2 - Този, в който Рос е добре
2003-10-02

Рос кани Рейчъл, Джоуи и Чарли на вечеря, за да разчупят леда на неловкост, настъпил във взаимоотношенията им. Моника и Чандлър посещават едно семейство, което е осиновило дете. Франк младши се оплаква на Фийби, че вече не може да се справи с тризнаците.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с тена на Рос
Епизод 3 - Този с тена на Рос
2003-10-09

Джоуи и Рейчъл излизат на първата си истинска среща и когато се прибират у дома започват да се натискат, но Рейчъл спира по средата, защото смята, че да спи с близък приятел \"е малко странно\". На другия ден и двамата решават, че им липсва онова, което свързва Моника и Чандлър, което значи, че нищо няма да излезе от връзката им, затова решават да се разделят и да не излизат повече заедно. Рос отива на солариум, за да придобие бронзов тен, но обърква всичко. Моника и Фийби трябва да се срещнат със стара позната, която не могат да траят.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с тортата
Епизод 4 - Този с тортата
2003-10-23

На рождения ден на Ема Рейчъл убеждава Моника и Чандлър да не заминават на почивка във Върмонт, а да останат за партито. Но нещата се усложняват, когато бебето заспива и вместо нормална торта им доставят еротична такава. А когато Рос отива да помогне на Рейчъл, оставя Джоуи отговорен за получаването на нормалната торта.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който сестрата на Рейчъл гледа Ейми
Епизод 5 - Този, в който сестрата на Рейчъл гледа Ейми
2003-10-30

Ссестра на Рейчъл - Ейми е повикана да бъде гледачка на Ема, което кара Рос да побеснее. Накрая и Рейчъл, и Рос са бесни на Ейми, защото тя продупчва ушите на Ема. Ейми иска да се омъжи за един старчок, който е много богат, но Рейчъл я разубеждава. Ейми зарязва дядото и решава, че ще се премести да живее при Рейчъл и Джоуи, което не се нрави на Джоуи, защото той я мрази. Фийби и Майк се сгодяват. Моника и Чандлър искат да пратят писмо на агенция за осиновяване.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този със стипендията на Рос
Епизод 6 - Този със стипендията на Рос
2003-11-06

Рос е номиниран за важна научна награда, но Нобеловият лауреат, който решава кой ще получи наградата се оказва бившото гадже на сегашната приятелка на Рос - Чарли.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с домашното посещение
Епизод 7 - Този с домашното посещение
2003-11-13

Фийби и Майк решават, че няма да правят голяма сватба, а вместо това ще дарят парите, които биха хвърлили за такава. Но по-късно Фийби решава, че всъщност иска голяма и пищна сватба и си поисква парите обратно от благотворителната фондация. Жена от социалните служби посещава Моника и Чандлър. Джоуи решава да се появи, защото както казва той \"тези хора харесват звезди\". Оказва, че той е спал със социалната служителка и повече не ѝ се е обадил.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с късната вечеря
Епизод 8 - Този с късната вечеря
2003-11-20

Моника дава всичко от себе си, докато приготвя приказна вечеря за деня на благодарността, но всеки закъснява и това кара Моника да побеснее. А причините са, че Рейчъл и Фийби завеждат Ема на конкурс по красота за бебета, наградата от който е $1000, а Рос и Джоуи отиват на хокеен мач.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с майката
Епизод 9 - Този с майката
2004-01-08

Моника и Чандлър отиват в Охайо, за да се срещнат с бъдеща майка Ерика, която иска да даде детето си за осиновяване. Жената остава с впечатлението, че Чандлър е лекар, а Моника монахиня. Но те двамата толкова много искат да си осиновят дете, че не ѝ казват истината от страх това да не я разубеди. Междувременно Рейчъл отключва женската страна на Рос, след като го моли да ѝ помогне да си избере дрехи за бизнес среща. Джоуи се опитва да отблъсне нова обожателка.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който на Чандлър до хващат
Епизод 10 - Този, в който на Чандлър до хващат
2004-01-15

Рейчъл и Фийби виждат Чандлър да влиза в една кола с мистериозна блондинка и се чудят какво ли правят двамата. Шестимата си спомнят за най-хубавите мигове, прекарани заедно.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който стриптизьорът плаче
Епизод 11 - Този, в който стриптизьорът плаче
2004-02-05

Фийби празнува моминската си вечер, на която стриптизьорът не спира да реве. Чандлър и Рос отиват на среща на випуска, където Чандлър разбира, че Рос е ходил с момиче, в което Чандлър е бил влюбен.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този със сватбата на Фийби
Епизод 12 - Този със сватбата на Фийби
2004-02-12

Моника се побърква, след като Фийби я назначава за сватбен агент. Тя обаче се отдава прекалено много на задачата и затова бива уволнена. Денят на сватбата се превръща в бедствие, след като храната не е доставена навреме и виелица почти не помита украсата. Когато Фийби моли Джоуи да я заведе до олтара, той взима \"ролята\" прекалено на сериозно. Чандлър и Рос се подмазват на кумата Рейчъл, защото тя трябва да избере кой да е кум.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Джоуи говори френски
Епизод 13 - Този, в който Джоуи говори френски
2004-02-19

Джоуи трябва да се подготви за театрална роля, която изисква знания по френски, но той и бъкел не знае, затова кара Фийби да го научи. Бащата на Рейчъл бива приет в болницата, а Рос все още го е страх от него.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този с принцеса Консуела
Епизод 14 - Този с принцеса Консуела
2004-02-26

Моника и Чандлър отиват в Уинчестър да си търсят къща, но Джоуи не иска те да се местят, затова те му предлагат да си избере негова стая, където ще може да отсяда, когато ги посещава. Малкото момиченце, което живее в къщата, която си харесват убеждава Джоуи да не бъде такъв егоист. Рейчъл има интервю за работа при Гучи в един ресторант, но докато тече интервюто тя разбира, че зад нея стои г-н Зелнър - сегашният ѝ шеф. Тя не получава работата при Гучи и губи тази при Ралф Лоурън. По-късно тя среща Марк, който ѝ предлага работа в Париж.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Естел умира
Епизод 15 - Този, в който Естел умира
2004-04-22

Рейчъл казва, че отива в Париж. Фийби и Джоуи също разбират. Рос решава да помоли г-н Зелнър да наеме отново Рейчъл, като в замяна ще заведе сина му в музея безплатно. Той я наема, но тя отказва, защото от другата работа ѝ дават повече пари и дори предлагат да поемат разноските и на Рос да иде да живее в Париж, за да не разделят Ема от него. Той обаче отново говори с г-н Зелнър, който ѝ предлага още повече пари. Междувременно Моника и Чандлър решават да разгледат съседната на тяхната бъдеща къща. Оказва се, че Джанис смята да купи къщата и се очертава да са съседи. Агентката на Джоуи Естел умира.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Този, в който Рейчъл отива в Париж
Епизод 16 - Този, в който Рейчъл отива в Париж
2004-04-29

Приятелите организират прощално парти за Рейчъл преди тя да замине за Париж. Тя се сбогува с всички, освен с Рос. Той отива да говори с нея и накрая я целува. След това и тя го целува.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Последният - 1
Епизод 17 - Последният - 1
2004-05-06

Моника и Чандлър осиновяват две вместо деца, защото Ерика ражда близнаци. Рейчъл преспива с Рос, който осъзнава, че все още я обича и желае да бъде с нея. Рейчъл отива до летището за да хване самолета за Париж. Рос решава да я спре и двамата с Фийби тръгват след нея, но отиват на грешното летище.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Последният - 2
Епизод 18 - Последният - 2
2004-05-06

Шега на Рейчъл свързана с неизправност на самолета става причина за евакуация на пътниците. Рос пристига и заявява \"Рейчъл, обичам те. Не ме напускай\", но тя се качва на самолета. Рос се прибира вкъщи и чува съобщение на секретаря си, в което Рейчъл му казва, че също иска да се съберат. В същия момент Рейчъл влиза в апартамента. Рос и предлага брак и тя приема. Накрая всички отиват в \"Сентрал Пърк\" и си обещават да останат приятели завинаги!

Гледай този епизод
Сървър
Ако не сa качени всички епизоди значи, че не са излъчени още или не са преведени. Екипът на сайта не прави преводите.


+171479
Филмът не тръгва или прекъсва? - Опитайте през алтернативен сървър или го отворете през друг браузер .


Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
    - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.


Ако харесвате Friends Season 10 / Приятели Сезон 10 (2003) гледайте още:
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.