Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

The IT Crowd Season 1
Компютърджии Сезон 1
2006 Комедия Сериали
6 x 25 мин. 8.6

The IT Crowd Season 1 / Компютърджии Сезон 1 (2006)
The IT Crowd Season 1 / Компютърджии Сезон 1 (2006)


Жанр Комедия Сериали
Държава Великобритания
Година 2006   6 x 25 мин.
Режисьор Бен Фулър
33
8.5 /10
6
ОТЛИЧЕН, НЕ ГО ПРОПУСКАЙ
+2739
Актьори Крис О'Дауд, Ричард Айоаде, Катрин Паркинсън

Chris O'Dowd
"Roy Trenneman"

Richard Ayoade
"Maurice Moss"

Katherine Parkinson
"Jen Barber"

Matt Berry
"Douglas Reynholm"
Действието в тази комедия се развива в офисите на компанията ”Рейнхолм Индъстрис" - измислена британска корпорация в Централен Лондон. Филмът проследява щуротиите на трима колеги от IT отдела на фирмата, работещи в занемарен и разхвърлян сутерен, което е в пълен контраст с бляскавата модерна архитектура и впечатляващите гледки от Лондон от останалата част на сградата. Мос (Ричард Айоаде) и Рой (Крис О’Дауд) – двама от специалистите, са представени като социално непригодни чешити. Въпреки че всички разчитат на способностите им, те са презирани от повечето от колегите си. Рой например има веселия навик да не вдига телефона с надеждата, че все някога ще спре да звъни. Мос, от своя страна, е напълно неспособен да се справя с практически проблеми като например паяк, който лази по бюрото му. Джен (Катрин Паркинсън) – най-новият член на екипа, е напълно невежа в техническо отношение, въпреки че в CV-то си твърди, че е имала ”доста работа с компютри”. Но тъй като и шефът на компанията – Денъм (Кристофър Морис), е не по-сведущ технически, той взема за чиста монета блъфовете на Джен по време на интервюто и я назначава за шеф на отдела.


Виж всички сезони на Компютърджии тук:
Кадър от епизод Епизод 1
Епизод 1 - Епизод 1
2006-02-03

Джен Барбър (Катрин Паркинсън) е на интервю за работа в „Ренъм Индъстрийс“. Според CV-то ѝ тя има богат опит с компютрите и затова Денъм Ренъм (Кристофър Морис) я назначава за шеф на IT отдела. За неин ужас офисът ѝ е в мазето, а служителите ѝ Рой (Крис О`Дауд) и Мос (Ричард Айоади) са типични задръстени компютърджии. Двамата са против нейното назначение и скоро става ясно, че имат пълно право, защото тя не разбира почти нищо от компютри. Само че отношението на Денъм ги принуждава да започнат да се разбират. Джен прави купон, за да може да завърже контакти с колеги от други отдели, но Мос без да иска разказва на всички срамна случка и партито се проваля с гръм и трясък.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 2
Епизод 2 - Епизод 2
2006-02-03

Денъм заставя служителите си да посетят семинар, който да ги научи как да се борят със стреса, и заплашва с уволнение онези от тях, които до края на деня изпитат стрес. Рой първо вбесява инструктора, а след това открадва машината за измерване на стрес. Мос се опитва да сглоби своя собствена машина, но забравя един поялник включен и в офиса избухва пожар. Джен е луднала по чифт червени токчета и иска да ги купи и носи, въпреки че са с два номера по-малки. Без да иска тя се скарва на бизнесмен, който планира да сключи сделка с Денъм.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 3
Епизод 3 - Епизод 3
2006-02-10

Рой отива на среща, но тя се проваля, защото дамата си мисли, че шоколадът по главата му всъщност е изпражнения. Той настоява, че е шоколад, но жената не вярва. Рой е убеден, че е бил отхвърлен, защото жените си падат само по лоши момчета, и планира да докаже теорията си, като си прави възмутителен профил в сайт за запознанства. След като получава много съобщения си уговаря среща с изненадващо красива жена и започва да се държи като негодник, за да потръгне връзката им. Джен от известно време впечатлява с любопитни факти един охранител, а след като ѝ се обажда в часа, в който е казал, че ще звънне, става ясно, че я е избрал за жокер „Обади се на приятел“ в шоуто „Стани богат“. Охранителят я кани на среща в национален ефир, а след това ѝ задават истинския голям въпрос и нещата неизбежно започват да се объркват. Мос предлага страхотен ресторант, в който Рой и Джен да заведат половинките си, но те не чуват правилно името и се озовават в популярен семеен ресторант. След като Рой и Джен са разобличени, половинките им си тръгват заедно, а Рой проваля потенциален момент на близост между него и Джен.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 4
Епизод 4 - Епизод 4
2006-02-17

Мос се дразни, че някой постоянно краде чашите му за кафе, затова си взима най-обикновена бяла чаша, на дъното на която обаче би трябвало да е нарисувана главата му, само че и нея не може да намери. След като се качва горе, за да реши компютърен проблем, Рой се оказва в капан под бюрата на две служителки. Вика на помощ Мос, а Джен се възползва от момента, за да види какво има зад странната червена врата, която момчетата са ѝ забранили да отваря. Така тя открива Ричмънд (Ноел Филдинг) – самотен гот, чиято работа е да наблюдава мигащи лампички върху някаква машина. Ричмънд ѝ разказва как е бил дясната ръка на Денъм до смъртта на баща му и (по една случайност) как точно тогава чул за първи път даркуейв бандата „Cradle of Filth“. Джен е трогната от историята на Ричмънд и решава да му помогне да си върне някогашната слава.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 5
Епизод 5 - Епизод 5
2006-02-24

След ужасна вечеря със своя колега Бил Круз (Адам Бъкстън) Джен не иска той да я кани на втора среща, затова казва на Мос да лъже, че е твърде заета. Но Бил пристига и е на път да разкрие лъжата, затова Мос му казва, че Джен е починала. Ситуацията ескалира, когато Бил разпространява слух, че е последният човек, спал с Джен, а Мос лъже Джен, че цветята и картичката са за него, защото е бил избран за служител на месеца. Бил започва да вижда Джен в офиса и мисли, че е дух, който го преследва, а нещата се влошават, когато по-късно тя му се обажда и се появява на прага му, за да го накара да спре слуха. Междувременно момиче от петия етаж (място, което Рой нарича „Земята на красивите хора“) вика Рой да погледне компютъра й1, но става объркване – той си мисли, че го е повикала красивата Джули, а всъщност се оказва, че е била грозната Джуди.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 6
Епизод 6 - Епизод 6
2006-03-03

Настроенията на Джен започват да се менят често и тя става изключително раздразнителна след събрание, на което Денъм благодари на всички, с изключение на IT отдела. Когато Мос и Рой питат освирепялата Джен какво й1 е, тя казва, че леля й1 Ирма й1 е на гости – евфемизъм за предменструален синдром. Мос от известно време ходи на терапия при привлекателна психоаналитичка, но тя иска да прекрати сесиите и той се ядосва и започва да псува. След като Денъм благодари лично на Рой за работата му, Рой е завладян от прилив на силни емоции. Обяснението е, че промяната в настроенията може да се дължи на леля Ирма. Без да иска Мос споделя това откритие с IT общността, то се разпространява из целия свят, превръща ги в интернет знаменитости и води до безредици. За да укротят емоциите си, Джен, Мос и Рой „излизат по женски“ и гледат „Стоманени магнолии“. След това отиват на купон, напиват се, танцуват, а на следващата сутрин се будят до неочаквани хора.

Гледай този епизод
Сървър
Нови епизоди се добавят, когато излезе превод за тях. Екипът на сайта не прави преводите.

33
8.5 /10
6
ОТЛИЧЕН, НЕ ГО ПРОПУСКАЙ
+2739
Филмът не тръгва или прекъсва? - Опитайте през алтернативен сървър или го отворете през друг браузер .


Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
    - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.


Ако харесвате The IT Crowd Season 1 / Компютърджии Сезон 1 (2006) гледайте още:
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Изглежда рекламата от която сайта ни се издържа се блокира във Вашия уеб браузер.
Молим ако ползвате някакъв начин за блокиране на реклами да го деактивирате докато ползвате сайта или да го добавите като изключение за да гледате свободно филми от него.
Благодарим ви за разбирането!