Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Desperate Housewives Season 5
Отчаяни съпруги Сезон 5
2008 HD Комедия Драма Сериали
24 x 44 мин. 7.4

Desperate Housewives Season 5 / Отчаяни съпруги Сезон 5 (2008)
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Desperate Housewives Season 5 / Отчаяни съпруги Сезон 5 (2008)
Жанр Комедия Драма Сериали
Държава САЩ
Година 2008   24 x 44 мин.
Режисьор Майкъл Тейлър
Актьори Ева Лонгория, Тери Хачър, Фелисити Хъфмън, Марсиа Крос, Бренда Стронг, Рикардо Чавайра, Джеймс Дентън, Андреа Боуен, Дъг Севънт, Николет Шеридън

В "Отчаяни съпруги" ще видите пет жени: някои от тях съпруги, други не съвсем; някои от тях са изрядни домакини, а до ястията на други – по-добре не припарвайте; някои от тях са изкусни флиртаджийки, други не могат да поканят на вечеря и съседа си. Всички те имат обаче нещо общо: живеят в един и същ квартал и въпреки, че личните им истории се различават, и петте се нареждат под общия знаменател на "отчаяни съпруги".
Виж всички сезони на Отчаяни съпруги тук:
+2636

Vanessa Williams
"Renee Perry"

Madison De La Garza
"Juanita Solis"

Charles Mesure
"Ben Faulkner"

Felicity Huffman
"Lynette Scavo"

Eva Longoria
"Gabrielle Solis"

Teri Hatcher
"Susan Delfino"Кадър от епизод Утрешният ден ще ти хареса
Епизод 1 - Утрешният ден ще ти хареса
2008-09-28

Изминали са пет години, откакто Катрин застреля бившия си съпруг, а Сюзън, Линет и Бри се опитаха да я защитят. Междувременно Сюзън крие новата си връзка, Габи се съмнява дали е добра майка, а Бри е на път публикува първата си готварска книга.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Толкова сме щастливи, толкова сте щастливи
Епизод 2 - Толкова сме щастливи, толкова сте щастливи
2008-10-05

Нови тайни излизат наяве, докато други продължават да се разкриват. Линет успява да открие сина си Портър, Габи се опитва да прикрие социалния си срив, мъжете в живота на Сюзън най-сетне се срещат, а Бри трябва да балансира между работа и кариера.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Децата не са като всички останали
Епизод 3 - Децата не са като всички останали
2008-10-12

Дистанцираната дъщеря на Бри, Даниел, се завръща на \"Уистерия Лейн\" и бива посрещната критично от всички. Габи и Сюзън се озовават в конфликт, предизвикан от децата им, а Линет се прибира вкъщи и заварва Том и Дейв, които са сформирали гаражна група.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Обратно в играта
Епизод 4 - Обратно в играта
2008-10-19

Успехът на Бри с новата ѝ готварска книга кара жените от \"Уистерия Лейн\" да почувстват завист. Същевременно Линет иска да си припомни славните дни, когато е издържала семейството, а Габи замисля коварен план, за да прави повече секс с Карлос.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Утре много ще ти хареса
Епизод 5 - Утре много ще ти хареса
2008-10-26

Пет години по-късно Сюзън се опитва да скрие новата си връзка, Габи се съмнява в уменията си на майка, Бри е на път да издаде своя готварска книга, Катрин започва да завижда, Линет хваща близнаците да вършат нередности, а Иди се завръща с нов мъж.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Винаги е замесена жена
Епизод 6 - Винаги е замесена жена
2008-11-02

Габи е на седмото небе, когато новият клиент на Карлос им прави предложение, на което не могат да устоят. Линет започва да подозира, че Том може да ѝ изневерява, а Сюзън се опитва да изненада Джаксън, но изненадата се оказва изцяло за нея.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Какво повече мога да искам?
Епизод 7 - Какво повече мога да искам?
2008-11-09

Линет и Том разкриват объркващата истина за Портър. Габриел подозира, че най-важният клиент на Карлос има скрити помисли. В това време моментната слабост на Бри може да ѝ донесе голямо унижение и срам, докато тайната на Катрин излиза наяве.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Пожар в града
Епизод 8 - Пожар в града
2008-11-16

Очертава се паметна вечер, когато дъщерята на Сюзън я посещава с ново гадже. Габи най-после научава каква тайна се крие в миналото на госпожа Хилдебранд, а Катрин трябва да се изповяда пред Сюзън, докато недостатъците на Бри могат да бъдат разкрити.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Аз и моят град
Епизод 9 - Аз и моят град
2008-11-30

Всички жители на Феървю се възстановяват след последствията от смъртоносния пожар. За Габи и Карлос нараняванията от пожара водят до щастливо откритие. За останалите обаче нещата са други. Линет и Том си обещават да предпазят Портър на всяка цена.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Видението е просто видение
Епизод 10 - Видението е просто видение
2008-12-07

Тъмнината се вдига и дава надежда на едни, докато други са потънали в отчаяние. Линет прави всичко възможно да защити сина си, Карлос осъзнава какви саможертви е направила Габи за семейството им, а Бри иска да покаже, че вече е приела Андрю.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Вкъщи е най-хубаво
Епизод 11 - Вкъщи е най-хубаво
2009-01-04

Хората са тези, които правят едно място дом. Когато Бри среща бъдещата тъща на Андрю, между двете започва свирепа надпревара за обичта на синовете им. Същевременно Габи убеждава Карлос да приеме високоплатена работа, дори да отсъства повече от вкъщи.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Взаимоотношения
Епизод 12 - Взаимоотношения
2009-01-11

Взаимоотношенията водят до изненадващи решения. Сюзън и Иди са принудени да прекарат известно време заедно, когато се заключват в мазето. Коварният план на Бри срещу бъдещата тъща на Андрю има своята цена, докато Габи изгубва влияние върху децата си.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Най-доброто, което можеше да се случи
Епизод 13 - Най-доброто, което можеше да се случи
2009-01-18

Всички на \"Уистерия Лейн\" скърбят, когато съседът им Илай Скръгс почива внезапно. Габи си спомня как Илай ѝ помогна да намери приятели тук, Линет не може да забрави неговата помощ в тежък момент, а Сюзън винаги е можела да разчита на подкрепата му.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Мама харчи, когато няма
Епизод 14 - Мама харчи, когато няма
2009-02-08

Пари - някои ги имат, други не. Бри се радва на успеха си, като си купува нова кола. Линет и Том решават да продадат Мустанга, за да имат повече пари. Сюзън е решена да изпрати Ем Джей в най-доброто училище, въпреки че не могат да си го позволят.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Когато кралете са работодатели
Епизод 15 - Когато кралете са работодатели
2009-02-15

Обитателите на \"Уистерия Лейн\" се трудят неуморно за семействата си. Сюзън започва нова работа, за да осигури добро бъдеще за Ем Джей, Линет и Том са принудени да продадат \"Пицария Скаво\", защото са на загуба, а Карлос получава солиден бонус.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Престъплението не се отплаща
Епизод 16 - Престъплението не се отплаща
2009-03-08

Бри се опитва да помогне, като предлага на Линет да намери работа на Том, но нещата не се случват по план. Габи се озовава в любопитна позиция, когато шефът на Карлос я използва, за да изневерява на жена си. В това време Иди рови в миналото на Дейв.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Историята на Луси и Джеси
Епизод 17 - Историята на Луси и Джеси
2009-03-15

Приятелското отношение е маскирано като скрит план, когато Сюзън се опитва да впечатли Джеси, колега от работата, но той остава с погрешно впечатление. Габи убеждава Карлос да наеме Линет. Бри смята да си спести унижението от срамния навик на Орсън.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Искра. Да пронижеш мрака
Епизод 18 - Искра. Да пронижеш мрака
2009-03-22

Животът е пълен с непрестанни обрати. Бри обмисля да продаде бизнеса, за да спаси брака си, Линет бива заплашена от новия си шеф, Габи и Карлос стигат до крайности, а Катрин е хваната в твърде неприятна ситуация.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Погледни в очите им и разбери какво знаят
Епизод 19 - Погледни в очите им и разбери какво знаят
2009-04-19

Николет Шеридан прави своята последна разходка по \"Уистерия Лейн\". Жените си спомнят за живота на Иди. Сюзън си спомня първата им среща, Линет - за паметно напиване, Бри си припомня грижливо отношение към Орсън, а Габи за приятелското съперничество.

Гледай този епизод
Кадър от епизод На ход е Роуз
Епизод 20 - На ход е Роуз
2009-04-26

Скриването на истината води до неочаквани последици. Карлос хваща Линет в съмнителна ситуация, която тя скрива от Том. Габи прикрива странното поведение на Том. Орсън се опитва да прикрие своето огорчение и наранени чувства от Бри.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Сделки
Епизод 21 - Сделки
2009-05-03

Всички знаят как да се пазарят. Бри стига до нови крайности, за да задържи най-добрия адвокат. Суетата на Габи е поставена под съмнение, след като сключва сделка с дъщеря си Хуанита. Линет и Том се договарят как и кога да правят секс.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Да се оженим за малко
Епизод 22 - Да се оженим за малко
2009-05-10

Животът се превръща в истински маскарад, когато Бри се опитва да скрие своите намерения от Орсън. Сюзън и Джаксън разиграват театър пред властите. Линет е шокирана докъде може да стигне Том, само и само да изглежда по-млад.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Всички казват недей
Епизод 23 - Всички казват недей
2009-05-17

Габи се натъква на стар познат, който е загубил всичко. Линет е разстроена заради последната \"гениална идея\", хрумнала на Том. Орсън заплашва Бри с изнудване, докато Сюзън приема вежливия жест на Дейв.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Ами ако е само в твоята глава
Епизод 24 - Ами ако е само в твоята глава
2009-05-17

Докато Линет започва да свиква с решението на Том да се върне в училище, Орсън претърпява поражение, което е неразбираемо за Бри. Междувременно племенницата на Габи се премества на \"Уистерия Лейн\", а Сюзън и Ем Джей са в голяма опасност заради Дейв.

Гледай този епизод


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Сподели във Фейсбук
+2636
Филмът прекъсва? Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи
Изпрати сигнал за проблем с филма! Абонирай се за филма (email при обновен плеър, нов епизод, по-добро качество)

Напишете Вашия коментар за филма
 1. Стр
  Написал Стр 17 June 2018 19:13
  Стр. Сериал
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва
 1. Презаредете страницата като натиснете клавиши Ctrl и F5
  (задръжте натиснат клавиш Ctrl, в същото време натиснете клавиш F5).
 2. Изчакайте зареждането на филма - понякога е нужно до 10-15 секунди или повече.
 3. Стартирайте втория (Плеър 2) плеър на филма.
 4. Отворете филма с друг уеб браузер - например Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera.
 5. Изчистете кеша на браузера. Как става чистенето на кеша вижте тук?
Филмът засича, прекъсва

Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново Play за да продължи филма.

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

Или да се запознаете с подробната документация за справяне с проблеми при гледането на филми тук.
Loading...
Ако харесвате Desperate Housewives Season 5 / Отчаяни съпруги Сезон 5 (2008) гледайте още:
Още препоръчани филми:
Desperate Housewives Season 8 / Отчаяни съпруги Сезон 8 (2011)

Desperate Housewives Season 8
Отчаяни съпруги Сезон 8

Desperate Housewives Season 8 / Отчаяни съпруги Сезон 8 (2011)
2011 САЩ Комедия Драма Сериали
В "Отчаяни съпруги" ще видите пет жени: някои от тях съпруги, други не съвсем; някои от тях са изрядни домакини, а до ястията на други – по-добре не припарвайте; някои от тях са изкусни флиртаджийки,…
Desperate Housewives Season 4 / Отчаяни съпруги Сезон 4 (2007)

Desperate Housewives Season 4
Отчаяни съпруги Сезон 4

Desperate Housewives Season 4 / Отчаяни съпруги Сезон 4 (2007)
2007 САЩ Комедия Драма Сериали
В "Отчаяни съпруги" ще видите пет жени: някои от тях съпруги, други не съвсем; някои от тях са изрядни домакини, а до ястията на други – по-добре не припарвайте; някои от тях са изкусни флиртаджийки,…
Desperate Housewives Season 7 / Отчаяни съпруги Сезон 7 (2010)

Desperate Housewives Season 7
Отчаяни съпруги Сезон 7

Desperate Housewives Season 7 / Отчаяни съпруги Сезон 7 (2010)
2010 САЩ Комедия Драма Сериали
В "Отчаяни съпруги" ще видите пет жени: някои от тях съпруги, други не съвсем; някои от тях са изрядни домакини, а до ястията на други – по-добре не припарвайте; някои от тях са изкусни флиртаджийки,…
Desperate Housewives Season 2 / Отчаяни съпруги Сезон 2 (2005)

Desperate Housewives Season 2
Отчаяни съпруги Сезон 2

Desperate Housewives Season 2 / Отчаяни съпруги Сезон 2 (2005)
2005 САЩ Комедия Драма Сериали
В "Отчаяни съпруги" ще видите пет жени: някои от тях съпруги, други не съвсем; някои от тях са изрядни домакини, а до ястията на други – по-добре не припарвайте; някои от тях са изкусни флиртаджийки,…
Desperate Housewives Season 3 / Отчаяни съпруги Сезон 3 (2006)

Desperate Housewives Season 3
Отчаяни съпруги Сезон 3

Desperate Housewives Season 3 / Отчаяни съпруги Сезон 3 (2006)
2006 САЩ Комедия Драма Сериали
В "Отчаяни съпруги" ще видите пет жени: някои от тях съпруги, други не съвсем; някои от тях са изрядни домакини, а до ястията на други – по-добре не припарвайте; някои от тях са изкусни флиртаджийки,…
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Вашето Име:
Вашия E-Mail:
(по желание)
 • winkwinkedsmileambelayfeelfellow
  laughinglollovenorecourserequestsad
  tonguewassatcryingwhatbullyangry
Въведи своя коментар за филма тук ...
Внимание!
Кирилицата е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!
Коментари единствено по съдържанието на филма.
Без спойлери.
Не пишете тук сигнали за проблеми с филма.
Не питайте тук за субтитри, нови епизоди и т.н.

Не се допускат обиди, заплахи, спам, нецензурен език.
При неспазване на правилата - отнемане правото за писане на коментари!
Нямам кирилица?


Предварителен преглед на коментара
Въведи резултата:
Enable this picture to display the security code
Loading...