Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Desperate Housewives Season 1
Отчаяни съпруги Сезон 1
2004 Комедия Драма БГ Аудио Сериали
23 x 44 мин. 7.4

Desperate Housewives Season 1 / Отчаяни съпруги Сезон 1 (2004)
Desperate Housewives Season 1 / Отчаяни съпруги Сезон 1 (2004)


Жанр Комедия Драма БГ Аудио Сериали
Държава САЩ
Година 2004   23 x 44 мин.
Режисьор Майкъл Тейлър
429
6.3 /10
248
ДОБЪР, ПРЕПОРЪЧВА СЕ
+181677
Актьори Ева Лонгория, Тери Хачър, Фелисити Хъфмън, Марсиа Крос, Бренда Стронг, Рикардо Чавайра, Джеймс Дентън, Андреа Боуен, Дъг Севънт, Николет Шеридън
В "Отчаяни съпруги" ще видите пет жени: някои от тях съпруги, други не съвсем; някои от тях са изрядни домакини, а до ястията на други – по-добре не припарвайте; някои от тях са изкусни флиртаджийки, други не могат да поканят на вечеря и съседа си. Всички те имат обаче нещо общо: живеят в един и същ квартал и въпреки, че личните им истории се различават, и петте се нареждат под общия знаменател на "отчаяни съпруги".


Виж всички сезони на Отчаяни съпруги тук:
Кадър от епизод Епизд 1
Епизод 1 - Епизд 1
2004-10-03

Looking down on her friends and family isn\'t a way of life for Mary Alice Young. It\'s a way of death. One day, in her perfect house, in the loveliest of suburbs, Mary Alice ended it all. Now she\'s taking us into the lives of her family, friends and neighbors, commenting from her elevated POV. Her husband\'s acting suspicious, the neighbors are talking, and her girlfriends are wondering why one of their own would do something so rash… and so messy.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 2
Епизод 2 - Епизд 2
2004-10-10

Кучето на Майк заплаща за провалената му среща със Сюзън. Но Съзън все още продължава да се бори със своята егоистична съседка, Иди Брит за любовта на Майк. Междувременно, Габриел осъзнава, че нейният любовник пренася нещата в истинска любов. Също така, Бри Мейсън подтиква Рекс за терапия, в която докторът може да бъде доста полезен. Линет прибягва до драстични мерки, за да държи под контрол децата си, но всичко това и излиза през носа. Миналото на Мери Алис изплува – буквално – въпреки усилията на Пол да го държи заровено.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 3
Епизод 3 - Епизд 3
2004-10-17

Жените решават да продължат напред като организират голямо парти, което трябваше да е посетено и от Мари Алис Янг. Габриел е хваната на местопрестъплението от девет годишен изнудвач, докато флиртува с Джон. Накрая, Сюзън разкрива всичко – по повече от един начин – докато тя се изправя срещу нейният бивш.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 4
Епизод 4 - Епизд 4
2004-10-24

Закъсалата за пари г-жа Хюбър разбира, че Сюзън има нещо общо с пожарът в къщата на Иди и се опитва да я изнудва. Също така, Линет се колебае, след като учителят на близнаците настоява те да се разделят, тъй като имат потенциал, но пък не могат да усвоят материята докато са заедно. Междувременно, Карлос подозира Габриел като я вижда с друг мъж. Накрая, Бри се бори с непокорният си син Ендрю.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 5
Епизод 5 - Епизд 5
2004-10-31

Съседите са шокирани, заради криминално престъпление. Сюзън неохотно приема среща с полицай, след като Майк изглежда безразличен към нея. Рекс отива с децата на уикенд, докато самотната Бри се привързва към синът на Мери Алис, Захари. Междувременно Линет и Том отдръпват всички наказания на близнаците, които се съгласяват със частното училище.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 6
Епизод 6 - Епизд 6
2004-11-07

Линет се спречква с досадната майка Мейси в училището на близнаците. Междувременно, Сюзън продължава да проучва загадката за внезапното изчезване на Зах. Тя скоро разбира, че неговият баща, Пол го е пратил някъде. След това тя и Джулия отиват да го разследват. Мама Солис все повече се доближава до тайната за мръсната афера на дъщеря си Габриел. Бри се чувства ужасно, след като Рекс предлага да наеме заместител за секс.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 7
Епизод 7 - Епизд 7
2004-11-21

Сюзън е в ужасно настроение след като Майк внезапно е посетен от Кендра, която го принуждава да отложат първата им среща. Сюзън и Иди решават да ги следят по време на тяхната нощ заедно. Линет се пристрастява към лекарството на близнаците. Габриел ревнува от \"другата\" жена в животът на Джон, Даниел. Междувременно, децата на Бри вдигат бунт, след като разбират, че баща им се е изнесъл. Мъж получава инфаркт докато тича и пада в градината на г-жа Хюбър, но тя го измества в градината на Бре, така че тя да се обажда на санитарите, които ще нагазят нейната трева. Ендрю претърпява сериозна автомобилна катастрофа, след която мама Солис е настанена в болница. Бри и Рокс получават обаждане от училището на Ендрю, тъй като той е напъхал дете в шкафче. Бри е под напрежение, тъй като Рекс и връчва документите за развод. Накрая, загадъчният г-н Шоу се доближава до разгадаването на една от мистериите.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 8
Епизод 8 - Епизд 8
2004-11-28

Последиците от трагедията със синът на Бри, Ендрю, прегазил майката на Карлос, съседите започват да се страхуват за животите си. Междувременно, Сюзън става подозрителна заради истинската причина, поради която Майк се мести на тяхната улица. Линет все повече се привързва към лекарството и предприема други мерки за да освободи напрежението. Линет осъзнава, че е време за по-драстични мерки, след като има обезпокоителен сън с Мери Алис. Мистериозният г-н Шоу се захваща с бизнес, докато развива връзка с Иди. Освен това, той има връзка и с Мери Алис Янк като разговаря по телефона с Пол Янг. Накрая, Габриел споделя връзката си с Джон на свещеник, а пък майката на Карлос, все още е в болница.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 9
Епизод 9 - Епизд 9
2004-12-12

Габриел решава да организира благотворително модно шоу, подчертаващо дамите от алеята. Сюзън разбира ужасната тайна на Габриел и това я кара да се чувства скептично настроена към нея и приятелите ѝ. Но пък Габриел и Джон обмислят да възстановят тяхната афера. Майката на Джон, Хелън мисли, че синът и спи със Сюзън, а не с Габриел. Скоро обаче, Габриел ѝ признава, че всъщност тя спи със Джон. Преди Карлос да разбере за всичко това, той е задържан. Бри и Рекс имат спор, за това как да накажат Ендрю, заради злополуката с г-жа Солис и откриването на наркотици в стаята му. Бри твърди, че по-добре Ендрю да е при нея, тъй като тя може да го контролира. Полицейски екип проучва гръдният кош на играчка, която Пол Янг изхвърля в реката, макар че още не е ясно, че той я е хвърлил.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 10
Епизод 10 - Епизд 10
2004-12-19

Мама Майси се завръща, като нейният таен живот се преплита с този на Бри. Сюзън планира да постави ново ниво на връзката си с Майк, а Линет се държи подозрително ( и малко ревниво) към новата бавачка и решава да я шпионира.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 11
Епизод 11 - Епизд 11
2005-01-09

Иди организира търсене в околността, заради липсващата г-жа Хубър. Междувременно, Бри се отчаяна се заема със животът си и кани привлекателен фармацевт на среща, а пък бившият на Съзън, Карл неочаквано отново се появява в нейният живот. Линтет има опасения, че Том е привлечен от новата бавачка, а Габриел навлиза в нова среда – хваща се на работа.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 12
Епизод 12 - Епизд 12
2005-01-16

Съседите най-накрая научават съдбата на Марта Хубър и истината около нея има неочаквани последствия за Сюзън. След като разбира, че г-жа Хубър вече е извън дневен ред, Сюзън е принудена да признае на Еди каква е нейната роля в пожарът, заради който изгоря къщата на Еди. Междувременно, Бри намира ново конте, Джордж като се сближава твърде много с него.. Рецептионистът забелязва обръсната глава на Паркър и вярва, че Паркър има рак. Накрая, Карлос се връща, но неговото завръщане не е толкова безшумно, колкото Габриел си представя. Той е под домашен арест, което е доста трудно и за двамата да изкарат някои лев.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 13
Епизод 13 - Епизд 13
2005-01-23

Когато свекърът на Линет прави посещение на семейството, тя несъзнателно се изпуска, че е нормално за него да мами жена си. Междувременно, Сюзън е разстроена от растящия романс между Джули и Зах. Рекс се опитва да се помири с Бри, докато тя играе грубо. Накрая Габриел е шокирана, когато родителите на Джон я молят за услуга, като я убеждават, че той трябва да се върне вкъщи след като навърши 18.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 14
Епизод 14 - Епизд 14
2005-02-13

Сюзън очаква романтична среща с Майк Делфино, но научава изненадващи факти относно нейният любим водопроводчик. Също така, Майк нахлува в къщата на съседи и стреля, но се опитва да скрие това от Сюзън. Междувременно, след като хармонизира връзката си, Бри открива нещо ново за нейният съпруг Рекс, свързано с неговите полови нужди. Раздразнителният и самотен стар съсед на Линет обвинява близнаците в кражба, докато Линет се опитва да направи всичко възможно, за да оправи положението.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 15
Епизод 15 - Епизд 15
2005-02-20

Майк Делфино е разпитан за убийството на г-жа Хубър от полицията и е задържан. Приятелят на Джон, Джъстин се опитва да изнудва Габриел. Междувременно, Том обмисля повишението си, а Линет се опасява, че той ще остане вкъщи с децата прекалено много време и прави всичко възможно, за да живее нейната дума. Също така Бри е шокирана, след като намира презерватив.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 16
Епизод 16 - Епизд 16
2005-03-27

Изпълненията на Майси Гибонс шокират жителите на алеята и накрая тя е хваната и задържана за проституция. Това оставя неочаквани последствия за Бри и Рекс, след като малката черно дневниче на Маиси разкрива всички нейни клиенти – включително и Рекс. Габриел и Карлос също се сблъскват с неприятност, след като канализацията у тях се разваля и те нямат пари, за да я поправят. Също така, Линет се чувства кофти, когато в училището е разгласено, че близнаците са причината за епидемията на въшки. Междувременно, докато Сюзън потъва в депресия след раздялата си с Майк, тя открива подходящ съюзник – Иди.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 17
Епизод 17 - Епизд 17
2005-04-03

Има промяна в състоянието на Мама Солис, тя се събужда от комата, но това не продължава дълго. Жителите на алеята всички заедно се грижат за погребението на Джуанита Солис, докато Карлос и Габриел се тревожат за техните финанси. Линет се сприятелява с глуха жена, Алиса Стивънс. Междувременно, Бри се сблъсква с проблеми с възпитанието на синът си Ендрю и се опитва да убеди Рекс, че той има нужда сериозна помощ. Накрая, Сюзън е хлътнала по новият предприемач на Еди, който идва в околността.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 18
Епизод 18 - Епизд 18
2005-04-10

Майката на Сюзън, прави неочаквано посещение на алеята. Междувременно, Габриел среща гнева на Карлос. След това, Карлос се опитва да промени тяхното предбрачно споразумение, за да задържи Габриел, докато той излежава присъдата си в затвора. Линет и Бри не се разбират никак добре, след като Бри гледа децата на Линет. Също така, Бри и Рекс посещават Ендрю в лагера, където научават ужасни новини за техният син. Накрая, Фелисия се сближава с Зах и му разказва обезпокойтелни неща от миналото на семейството му.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 19
Епизод 19 - Епизд 19
2005-04-17

Lynette learns that no good deed goes unpunished when she momentarily befriends the mean Mrs. McClusky. Susan\'s mother decides to try and jump start her and her daughter\'s love lives. Andrew talks to a priest about his feelings, and tells him of his shocking plans for his mother, Bree. Gabrielle has her credit card declined in an upscale restaurant, and Carlos sends Gabrielle a big message about what will happen if she leaves him.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 20
Епизод 20 - Епизд 20
2005-05-01

Габриел планира огромно парти, заради Карлос, който отива в затвора за осем месеца. Междувременно, Джордж Уилиамс се появява отново в животът на Бри и Рекс знае, че той иска да я отведе далече от него. Също така, Линет е шокирана от факта, че бившата приятелка на Том е наета отново във фирмата. Отчаяна Линет се обръща към Еди за съвет, за това как да се справи с положението. Пол решава да излъже Сюзън, за да се прикрие. Майк пък се опитва да отдалечи Сю от тайните на Меи Алис. Кухнята на Сю гори и тя подозира, че зад това стой Пол и наема г-н Шау да проучи младото семейство. Накрая, Габриел има съмнения, че е бременна. Също така, иска да купи нова кола, която изглежда не върви толкова добре. А когато разбира, че Карлос бърника нейните хапчета, тя е вбесена.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 21
Епизод 21 - Епизд 21
2005-05-08

Джордж продължава действията си към животът на Бри. След като Еди ги шпионира в ресторант, Бри започва да се чувста виновна за чувствата си към Джордж. Линет се опитва да пооправи нещата с Том, за който има съмнения, че губи интерес към нея. Междувременно, г-н Шау се консултира с Пол за нещо важно. Добрите дела на Майк не са достатъчно за Сю и тя е убедена, че той не е добър човек. След като разговаря с Кендра, Сюзън разбира, че майк е убил ченге в самозащита и му прощава. Карлос се опитва да излъже Габриел, като ѝ казва, че Мама бърника в хапчетата й. По-късно Габриел споделя на Джон, че е бременна и той не приема новината никак добре. Накрая, Фелисия предприема действие, за да помогне на Зах.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 22
Епизод 22 - Епизд 22
2005-05-15

Сюзън и Майк решават да заживеят заедно и Еди се опитва да използва приятелите на Сюзън срещу тях. Междувременно, Линет предприема стъпки, за да се убеди, че Анабел не стой между нея и Том и последствята от това не са никак розови.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизд 23
Епизод 23 - Епизд 23
2005-05-22

Габриел, Сюзън и Линет отиват спешно в болницата през нощта, след като получават обаждане от Даниел, която казва че Рекс е получил сърдечна криза. Бри се чувства виновна, защото Рекс получава кризата по време на скандал, а сега той има нужда от изкуствен водач на сърцето. Преди операцията, Рекс се извинява, за това че е бил лош съпруг. След като състоянието му не се пооправя, докротър подозира, че Бри има пръст в тази рабоата. Тогава Рекс ѝ пише бележка. Минути по-късно докторът се обажда на Бри като ѝ казва, че Рекс е мъртав. Тя стой шокиране в празната столова, гледайки стола където Рекс обикновенно седи. Бракът на Линет води към драматичен застой, след като Том е разстроен заради работата, която губи по вина на Линет. Накрая Карлос разбира, че Джон и Габриел са били любовници за известно време и е решен да си отмъсти за това, но е откаран в затвора. Майк води Пол в изоставена каменоломна и иска да го застреля. Но Пол разкрива доста истини около смъртта а Мери Алис.

Гледай този епизод
Сървър
Ако липсват епизоди означава, че не са излъчени или липсва превод. Когато се появи превод ще се добавят.

429
6.3 /10
248
ДОБЪР, ПРЕПОРЪЧВА СЕ
+181677
Филмът не тръгва или прекъсва? - Опитайте през алтернативен сървър или го отворете през друг браузер .

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
    - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.


Ако харесвате Desperate Housewives Season 1 / Отчаяни съпруги Сезон 1 (2004) гледайте още:
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Изглежда рекламата от която сайта ни се издържа се блокира във Вашия уеб браузер.
Молим ако ползвате някакъв начин за блокиране на реклами да го деактивирате докато ползвате сайта или да го добавите като изключение за да гледате свободно филми от него.
Благодарим ви за разбирането!