Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Кухня Season 5
Кухня Сезон 5
2015 HD Комедия Руски Сериали
20 x 25 мин. 8.6

Кухня Season 5 / Кухня Сезон 5 (2015)
Кухня Season 5 / Кухня Сезон 5 (2015)
+92174

Dmitri Nazarov
"Viktor Barinov"

Dmitriy Nagiev
"Dmitriy Nagiev"

Olga Kuzmina
"Nastya"

Viktor Horinyak
"Konstantin Anisimov"

Marina Mogilevskaya
"Elena Sokolova"
Главният герой Максим Лавров е възпитаник на Воронежкия кулинарен колеж, обсебен от мечтата да стане знаменит главен готвач. За тази цел, той отива в Москва, за да започне работа в най-известния и популярен ресторант «Клод Моне», чийто собственик е «звезда» то шоу-бизнеса. Главеният готвач на ресторанта «Клод Моне» е известният в цяла Москва Виктор Баринов. Властен, харизматичен, темерут, пияница и игач, но роден готвач. Салонен управител на ресторанта е Виктория Гончарова. Тя е на 30 години, хитра, образована и красива. Кариерата е нейният живот, в него няма място за личен живот. Персоналът на ресторанта работи в условията на вечен конфликт между главния готвач и салонната управителка. Единият поставя на първо място прекрасно приготвената храна в неговата кухня. А другия - обслужването и атмосферата в салона на ресторанта, които тя създава. Точно в това заведение попада и Максим. Момчето си знае цената и се опитва с всички средства да завоюва доверието на главния готвач и да остане в кухнята. Обаче липсата на опит и прекаленото желание да се докаже вкарват Максим в поредното предизвикателство, което трябва да преодолее, за да стане част от този свят.


Виж всички сезони на Кухня тук:
Кадър от епизод Епизод 1
Епизод 1 - Епизод 1
2015-09-06

Покрай бременността Вика е станала доста разсеяна. В кухнята разцъфтяват залагания на надбягвания с хлебарки, а Виктор недоволства от промените които налага Михайл Джатович. Денис ревнува Катя от пиколото и се чуди как да я задържи. Предлага ѝ брак, но избира неправилните помощници - развалят всичко точно когато префекта на окръга е в ресторанта.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 2
Епизод 2 - Епизод 2
2015-09-07

Денис се събужда в стая на хотела, в легло с непозната, а по-късно Катя му се извинява. На срещата със собственика Денис разбира, че е съгрешил доста жестоко, а Баринов е твърдо решен да саботира новата услуга въведена от Джатович. Льова се оказва единствения ощастливен от услугата. В хотела пристига \"таен гост\", който трябва да оцени работата на персонала. Това ще накара Виктор и Джатович да заработят в екип.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 3
Епизод 3 - Епизод 3
2015-09-08

Елеонора Андреева възнамерява да се отърве от Денис за да спаси отношенията с дъщеря си, но Виктор Баринов има друго наум. Появява се и Нагиев, който е водещ на благотворителна вечеря за редки животни, но преди това ще се сблъска с Баринов - резултат от настоятелните опити на Елеонора Андреева да разкара Денис, който накрая ще се озове в една вана с Луи.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 4
Епизод 4 - Епизод 4
2015-09-09

Отношенията между Денис и Катя се влошават - Денис е изпаднал в безизходица и може само да избягва Катя. Това обаче прави Катя още по настоятелна и накрая Денис решава да я отдалечи. Джакович се оказва хазартна личност, също като Баринов, с който не могат да спрат да се обзалагат.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 5
Епизод 5 - Епизод 5
2015-09-10

Новината за бременността на Вика е достигнала и до Макс, който се завръща, но Вика не възнамерява да го приеме. Притиснат от Настя, Костя измисля лъжа за да прикрие Денис, която ще достигне и до Катя, в резултат от което Денис ще си отиде. А Баринов ще подложи още веднъж връзката си с Елена на тест.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 6
Епизод 6 - Епизод 6
2015-09-14

Заминаването на Денис не се отразява никак леко на Катя. В опитите си да разкара Макс Вика ще успее да раздели Нагиев и бъдещата му съпруга.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 7
Епизод 7 - Епизод 7
2015-09-15

Макс отново работи в кухнята при Баринов, който бие олигарх на покер, но е измамен и вместо пари получава камион с меса. Маринка вдига скандал защото подозира Сеня, че ѝ изневерява с Катя.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 8
Епизод 8 - Епизод 8
2015-09-16

Хотелът е нает от заможен шейх, а слуховете за него тръгват още преди да е пристигнал. Жена от харема (наложница) изнудва Баринов и така дъщеря му се оказва наложницата с която шейха възнамерява да прекара нощта.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 9
Епизод 9 - Епизод 9
2015-09-17

Баринов се подлага на диета подтикнат от приятелката си. За да докаже че се е променил Макс спира с лъжите, а това ще се отрази неприятно на някои хора, но вече е късно и когато казва истината никой не му вярва. Льова се влюбва с племенницата на Айнура - Гуйнара. От това ще се възползват пиколата, които ще се шегуват за сметка на Льова.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 10
Епизод 10 - Епизод 10
2015-09-21

В хотела пристига комисия която ще определи звездите на хотела. По това време хипнотизатор мами персонала наред. Не стига това, но и управителя на хотела се е натряскал жестоко след загуба на ЦСКА.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 11
Епизод 11 - Епизод 11
2015-09-22

Бабата и дядото на Макс пристигат без да са в течение на развода. Дядото лъже на поразия само и само за да пийне и хапне. Първата жена на Баринов успява да го измами и той наема новата ѝ забежка, но не за дълго.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 12
Епизод 12 - Епизод 12
2015-09-23

Готвачите ще забъркат поредната каша, в резултат от която Баринов ще предложи на Елена брак. В това време Макс и Вика се разделят, отново, тъкмо когато на Макс му се струва, че всичко се нарежда.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 13
Епизод 13 - Епизод 13
2015-09-24

Докато Баринов черпи готвачите, те развихрят фантазията си разиграват възможни сценарии за актуалните теми - терорът на който е подложен Сеня от жена си Марина, Льова и неразкритата му любов към Гуйнара, отношенията между Макс и Вика, както и годежа на Баринов и Лена.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 14
Епизод 14 - Епизод 14
2015-09-28

Елена осигурява на Баринов билет във VIP ложата за мач на любимия му отбор, който той проиграва бързо. Сега ще търси оправдание за да не отиде на мача. Елеонора подозира, че Макс спи с Катя и ще опита да го примами с пари да остави дъщеря ѝ, а Макс търси пари за раждането на Вика.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 15
Епизод 15 - Епизод 15
2015-09-29

Баринов ще опита да се ожени за Елена, но първо трябва да се справи със законния ѝ мъж (който ламти за пари) и ергенското си парти. Елеонора веднага уволнява нов сервитьор само заради объркано кафе, но щом разбира, че е син на заможен познат променя мнението си. Вика опира до Макс след като е забравила да уведоми кухнята, че трябва да направят ядящо се меню.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 16
Епизод 16 - Епизод 16
2015-09-30

Новият келнер - Никита паркира ужасно и съжалява по-късно когато става обект на подигравки от страна на Катя, която все още не го познава. Джатович възнамерява да покани на вечеря Елеонара и опира до Баринов, който трябва да готви и за срещата на Нагиев с продуцентка, за да се уреди с поредната роля. Макс среща стара любов и заминава с нея за Сочи.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 17
Епизод 17 - Епизод 17
2015-10-01

Макс се връща бързо само за да открие, че Вика не е родила, но по-късно ще му се наложи бързо да я откара в болница. Джатович, приема тежко, че любимата му е с Нагиев и се готви да го накаже, но първо трябва да се изплъзне от Баринов. Никита се бори да впечатли Катя като докаже, че може да краде коли.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 18
Епизод 18 - Епизод 18
2015-10-05

Макс трябва да сглобява детско креватче, но задачата ще се окаже трудна и Баринов идва да помогне - първоначално е натоварен със задачата но я прехвърля на Макс за да играе на конзолата. Никита търси китарист да свири на вечеря изненада за Катя, но му остава малко време и не знае от къде да намери музикант. Тогава Костя препоръчва Денис.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 19
Епизод 19 - Епизод 19
2015-10-06

Нагиев се притеснява - Клод Моне не генерира никаква печалба откакто Баринов е напуснал. Сега ще се опита да го примами с пари, но и ще се пробва да го притисне. Никита междувременно се сприятелява с Катя, като си служи умело с информацията която получава от Елеонора.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 20
Епизод 20 - Епизод 20
2015-10-07

Макс се възгордява след посещението на инспектора от Мишлен и така ядосва Баринов. Сега ще се съревновават, за да разберат кой е по-добър готвач - като приготвят риба фугу. Жертви на дуела ще паднат Нагиев и Баринов, а Катя ще разбере за помощта, която майка ѝ е оказвала на Никита. Федя и Сеня ще се шегуват с Никита и Льова, а Макс възнамерява все така да помага на Вика, независимо колко ще му струва.

Гледай този епизод
Сървър
Ако не сa качени всички епизоди значи, че не са излъчени още или не са преведени. Екипът на сайта не прави преводите.


+92174
Филмът не тръгва или прекъсва? - Опитайте през алтернативен сървър или го отворете през друг браузер .


Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
    - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.


Ако харесвате Кухня Season 5 / Кухня Сезон 5 (2015) гледайте още:
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.