Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Ugly Betty Season 2
Грозната Бети Сезон 2
2007 Комедия Драма Романтичен Сериали
17 x 60 мин. 6.6

Ugly Betty Season 2 / Грозната Бети Сезон 2 (2007)
Ugly Betty Season 2 / Грозната Бети Сезон 2 (2007)


Жанр Комедия Драма Романтичен Сериали
Държава САЩ
Година 2007   17 x 60 мин.
Режисьор Джеймс Хеймън, Триша Брок
79
5.6 /10
62
СТАВА ЗА ГЛЕДАНЕ, ГОРЕ-ДОЛУ
+17141
Актьори Америка Ферера, Ерик Мабиус, Алан Дейл, Ванеса Уилямс, Ашли Дженсън

Eric Mabius
"Daniel Meade"

Vanessa Williams
"Willhelmina Slater"

America Ferrera
"Betty Suarez"

Judith Light
"Claire Meade"

Ashley Jensen
"Christina McKinney"

Tony Plana
"Ignacio Suarez"
„Грозната Бети“ (на английски: Ugly Betty) е американски драмедиен сериал, носител на награда Еми с участието на Америка Ферера, Ерик Мабиус, Ребека Ромейн и Ванеса Уилямс, дебютирал на 28 септември 2006 г. по ABC в САЩ и Citytv в Канада.
В първите епизоди зрителите се запознават с Бети Суарез, млада латиноамериканка, която си намира работа като лична асистентка на новоназначения главен редактор на списание „Моуд“. Бети е добросърдечна и смела, но за съжаление е несъобразителна и твърде доверчива. Тя носи очила с дебели кафеникаво-червени рамки и големи и изпъкнали шини. Въпреки че започва работа в модно списание, Бети изобщо не е в час с модата. Скоро тя става не само асистентка, но и най-добра приятелка на шефа си - Дейниъл. На работа, те трябва да се справят с Вилхелмина Слейтър, която е готова на всичко, за да заеме поста на главния редактор. Марк Джеймс е нейният верен асистент, а Аманда Танън е нейната рецепционистка, която силно желае поста на Бети заради това, че Дейниъл я привлича. Единствените приятели, на които Бети се доверява в „Моуд“ са Кристина Маккинли и счетоводителят Хенри Грабстик, в когото Бети се влюбва.
Бети живее с баща си Игнасио, който е нелегален имигрант, със своята сестра Хилда и племенника си - Джъстин. Бащата на Дейниъл - Брадфорд Мийд, е собственик на „Мийд Пъбликейшънс“, част от което е списанието „Моуд“. Съпругата на Брадфорд - Клеър Мийд, собственичка на „Моуд“, е алкохоличка, а брат му Алекс, който е в неизвестност от две години се завръща като Алексис, сменил пола си. Естествено и Дейниъл се вписва в обстановката. Всички в „Моуд“ знаят, че всеки ден той дели леглото си с различна жена, а освен това има и проблем с наркотиците.


Виж всички сезони на Грозната Бети тук:
Кадър от епизод Как Бети си стъпи на краката
Епизод 1 - Как Бети си стъпи на краката
2007-09-27

Бети е объркана от редица злощастни събития, но отрича, че заминаването на Хенри ѝ тежи. Аманда научава, че Фей е нейна майка, а Вилхелмина се възползва от трагичните събития.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Семейни въпроси
Епизод 2 - Семейни въпроси
2007-10-04

Бети не знае какво да прави, когато научава какво прави новият бодигард на Вилхелмина. Брадфорд се възползва от амнезията на Алексис. Аманда получава изненадващо наследство.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Проблемът на Бети
Епизод 3 - Проблемът на Бети
2007-10-11

Хенри се връща, а Бети се разсейва с Джио, който я дразни и интригува. Вилхелмина замисля да осъществи сватбата си. Аманда се готви за представянето си като дъщеря на Фей.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Понеси го с усмивка
Епизод 4 - Понеси го с усмивка
2007-10-18

Бети се записва на курс за писатели, но предава чужд разказ на жена, оцеляла след нападение от мечка. Даниел получава ултиматум да уволни Алексис. Аманда научава тайна.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Тяхна си партия
Епизод 5 - Тяхна си партия
2007-10-25

Бети си пробва късмета в сайт за запознанства и получава покана за боулинг среща. Междувременно Марк се оказва привлечен от човек, който съвсем не е негов тип - пълничкият и чаровен фотограф Клиф.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Нещо зло се задава
Епизод 6 - Нещо зло се задава
2007-11-01

Бети и Хенри продължават своя забранен романс и си уговарят тайна среща, но нещата не протичат по план. Междувременно Даниъл привлича вниманието на важен рекламен агент - дама с вкус към по-млади мъже.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Хубав ден за изискана сватба
Епизод 7 - Хубав ден за изискана сватба
2007-11-08

Вилхелмина се подготвя за своя голям ден, но не всичко върви добре в \"Моуд\", когато тя осъзнава, че прекрасната главна шаферка Виктория Бекъм ще обере всички овации. Междувременно Бети е съсипана от угризения заради тайната, която крие от Даниъл.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Виждам себе си, виждам теб
Епизод 8 - Виждам себе си, виждам теб
2007-11-15

Вилхелмина обмисля следващия си ход, а Бети се опитва да се сдобри с Даниъл. Междувременно Хенри използва чара си да убеди рецепционистката на \"Моуд\" да го пуска в сградата след работно време, за да може да помага на Бети за нещо важно.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 9
Епизод 9 - Епизод 9
2007-11-22

A crisis caused by Wilhelmina has the team at Mode struggling to meet a deadline under extreme time constraints. Consequently, Alexis is forced to flirt with the printer for an extension, and Betty and Daniel try to free a teen star out of rehabilitation for a re-shoot.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Банани за Бети
Епизод 10 - Банани за Бети
2007-12-06

Хенри неохотно се съгласява да излезе на двойна среща с Бети и една невероятна двойка - Хилда и Джио. Междувременно Вилхелмина се опитва да промени имиджа си на зла кралица, но се проваля, след като се скарва с едно от обичаните златни момичета.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Никакво уважение
Епизод 11 - Никакво уважение
2008-01-10

Аманда посещава ясновидка, за да научи кой е баща ѝ. Междувременно Бети кара Даниъл да използва \"истински\" модели по време на седмицата на модата, а Вилхелмина получава неочаквани новини.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Ухание в съдебната зала
Епизод 12 - Ухание в съдебната зала
2008-01-17

Новият парфюм на Бети подлудява Хенри, а и самата Бети, след като тя неразумно започва да използва смъртоносния аромат, забъркан от починалата Фей Сомърс, и започва да се държи странно.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Хиляда думи до петък
Епизод 13 - Хиляда думи до петък
2008-01-24

Бети получава задача от Даниъл да интервюира Фил Рот, очаквайки среща с велик романист, но по-късно открива, че Фил Рот е обикновен драскач, автор на поредица за сваляне на жени. Междувременно Даниъл прави шокиращо разкритие за новата си приятелка.

Гледай този епизод
Кадър от епизод 24 свещи
Епизод 14 - 24 свещи
2008-04-24

Плановете на Бети да прекара романтичен 24-ти рожден ден с Хенри се провалят заради неочакваната поява на Бейби Мама Чарли. Междувременно Вилхелмина прави всичко възможно да саботира връзката на Рене и Даниъл.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Изгарящи въпроси
Епизод 15 - Изгарящи въпроси
2008-05-01

Постепенно полудяващата Рене е убедена, че Бети е влюбена в Даниъл и следователно е нейна съперница в борбата за неговата обич. Междувременно новият клиент на Хилда в салона за красота се оказва нейната бивша съседка и заклет враг Джина Гамбаро.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Бебешкото коремче на Бети
Епизод 16 - Бебешкото коремче на Бети
2008-05-08

Бети променя мнението си за конкурентката си Чарли и се опитва да се сприятели с нея, като по повод очакваното бебе ѝ устройва празненство, което никой няма да забрави. Междувременно, Хилда се изправя срещу учителя по физкултура на Джъстин.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Децата са добре
Епизод 17 - Децата са добре
2008-05-15

Хенри все още липсва на Бети и тя се съпротивлява на привличането, което изпитва към Джио, но по-късно и двамата изявяват желание да придружат Джъстин на гимназиалния му бал. Междувременно, Хилда се опитва да привлече вниманието на треньора Диаз.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Скок
Епизод 18 - Скок
2008-05-22

Точно когато Джио прави особено романтично предложение на Бети, Хенри отново се появява в живота ѝ. Междувременно, Бети се озовава в центъра на благотворителен софтболен мач между \"Моуд\" и списание \"Ел\", на който Вилхелмина мери сили с Наоми Кембъл.

Гледай този епизод
Сървър
Ако липсват епизоди означава, че не са излъчени или липсва превод. Когато се появи превод ще се добавят.

79
5.6 /10
62
СТАВА ЗА ГЛЕДАНЕ, ГОРЕ-ДОЛУ
+17141
Филмът не тръгва или прекъсва? - Опитайте през алтернативен сървър или го отворете през друг браузер .

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
    - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.


Ако харесвате Ugly Betty Season 2 / Грозната Бети Сезон 2 (2007) гледайте още:
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Изглежда рекламата от която сайта ни се издържа се блокира във Вашия уеб браузер.
Молим ако ползвате някакъв начин за блокиране на реклами да го деактивирате докато ползвате сайта или да го добавите като изключение за да гледате свободно филми от него.
Благодарим ви за разбирането!