Гледай Филми онлайн безплатно с HD качествоUgly Betty Season 1
Грозната Бети Сезон 1
2006 SD Комедия Драма Романтичен БГ Аудио Сериали
23 x 60 мин. 6.6

Ugly Betty Season 1 / Грозната Бети Сезон 1 (2006)
Ugly Betty Season 1 / Грозната Бети Сезон 1 (2006)
Жанр Комедия Драма Романтичен БГ Аудио Сериали
Държава САЩ
Година 2006   23 x 60 мин.
Режисьор Джеймс Хеймън, Триша Брок
Актьори Америка Ферера, Ерик Мабиус, Алан Дейл, Ванеса Уилямс, Ашли Дженсън

„Грозната Бети“ (на английски: Ugly Betty) е американски драмедиен сериал, носител на награда Еми с участието на Америка Ферера, Ерик Мабиус, Ребека Ромейн и Ванеса Уилямс, дебютирал на 28 септември 2006 г. по ABC в САЩ и Citytv в Канада.
В първите епизоди зрителите се запознават с Бети Суарез, млада латиноамериканка, която си намира работа като лична асистентка на новоназначения главен редактор на списание „Моуд“. Бети е добросърдечна и смела, но за съжаление е несъобразителна и твърде доверчива. Тя носи очила с дебели кафеникаво-червени рамки и големи и изпъкнали шини. Въпреки че започва работа в модно списание, Бети изобщо не е в час с модата. Скоро тя става не само асистентка, но и най-добра приятелка на шефа си - Дейниъл. На работа, те трябва да се справят с Вилхелмина Слейтър, която е готова на всичко, за да заеме поста на главния редактор. Марк Джеймс е нейният верен асистент, а Аманда Танън е нейната рецепционистка, която силно желае поста на Бети заради това, че Дейниъл я привлича. Единствените приятели, на които Бети се доверява в „Моуд“ са Кристина Маккинли и счетоводителят Хенри Грабстик, в когото Бети се влюбва.
Бети живее с баща си Игнасио, който е нелегален имигрант, със своята сестра Хилда и племенника си - Джъстин. Бащата на Дейниъл - Брадфорд Мийд, е собственик на „Мийд Пъбликейшънс“, част от което е списанието „Моуд“. Съпругата на Брадфорд - Клеър Мийд, собственичка на „Моуд“, е алкохоличка, а брат му Алекс, който е в неизвестност от две години се завръща като Алексис, сменил пола си. Естествено и Дейниъл се вписва в обстановката. Всички в „Моуд“ знаят, че всеки ден той дели леглото си с различна жена, а освен това има и проблем с наркотиците.
Виж всички сезони на Грозната Бети тук:
+33163Кадър от епизод Пилотен епизод
Епизод 1 - Пилотен епизод
2006-09-28

В повърхностния свят на висшата мода видът е всичко. Стиловете се менят. Постоянни са само слабите красавици модели. Как ще се впише обикновено леко закръглено момиче от Куинс?

Гледай този епизод
Кадър от епизод Кутията и зайчето
Епизод 2 - Кутията и зайчето
2006-10-05

Бети губи неретуширани снимки на актриса, която не е така прекрасна без компютърна магия. Вилхелмина планира да използва гафа срещу Даниел, а Брадфорд Мийд проучва тайно Фей Сомър.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Кралици за един ден
Епизод 3 - Кралици за един ден
2006-10-12

Бети използва връзки да привлече фотографа Винсънт Бианчи, но той я кани в изискан ресторант и нещата се объркват. Вилхелмина се готви за среща. Брадфорд търси колата на Фей.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Шейната на Фей
Епизод 4 - Шейната на Фей
2006-10-19

Бети разследва с Марк и Аманда кой е издал на конкурент идеята за коледна фотосесия. Даниел и Вилхелмина се обединяват да спазят срока. Джъстин посещава редакцията.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Лъжите, часовникът и гардеробът
Епизод 5 - Лъжите, часовникът и гардеробът
2006-10-26

Само Бети носи костюм за Хелоуин. Вилхелмина се мъчи да влезе в тясна рокля. Даниел посещава майка си и разпитва баща си за връзката му с Фей.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Доверие, желание и необходимост
Епизод 6 - Доверие, желание и необходимост
2006-11-02

Даниел харесва красавица в лобито и моли Бети да разбере коя е. Вилхелмина се бори с дъщеря си, която се връща от интернат. Бети и Хилда набират пари за специална кауза.

Гледай този епизод
Кадър от епизод След работа
Епизод 7 - След работа
2006-11-09

Бети си отдъхва от проблеми на огледа на нов хотел. Даниел е ужасен, когато Райърс превзема заседателната зала. Вилхелмина иска да привлече богат тексасец да рекламира в \"Моуд\".

Гледай този епизод
Кадър от епизод Четири вечери и едно погребение
Епизод 8 - Четири вечери и едно погребение
2006-11-16

Даниел празнува Деня на благодарността с Клер, Брадфорд и София. Аманда и Марк празнуват отделно.Джъстин получава подарък. Бети проучва Стилман. Вечерята на Вилхелмина бледнее.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Разкарай шефа
Епизод 9 - Разкарай шефа
2006-11-23

Бети е сама на фотосесия. Даниел прекарва деня със семейството ѝ. Г-н Грийн разпитва погребален агент. Игнасио има проблем с имиграционните и митницата.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Фалшиво шоу
Епизод 10 - Фалшиво шоу
2006-11-30

Бети се колебае между Уолтър и Хенри. Даниел е сигурен в любовта си към София. Марк се опитва да спечели Вилхелмина. Аманда иска поста на Бети и планира ваканционно парти.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Рушвет
Епизод 11 - Рушвет
2007-01-04

Бети забавлява с Даниел японски дизайнер. Рушветът на Кристина обърква служителите. Атакуват Вилхелмина от счетоводството и задкулисно.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Изборът на София
Епизод 12 - Изборът на София
2007-01-11

Бети открива, че другата асистентка на Софи прилича на нея. Изненада в стриптийз клуб. Игнасио получава надзорник. Вилхелмина е мила след завръщането на Тед.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Вътре или вън
Епизод 13 - Вътре или вън
2007-01-18

Бети утешава Даниел със среща със супермодел. Вилхелмина се подготвя да му отнеме работата. Хилда започва свой бизнес след връщането на \"Хърбалукс\". Тайнствената жена е разкрита.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Излизам
Епизод 14 - Излизам
2007-02-01

Преди Седмицата на модата Даниел назначава Хилда за помощник и е учуден от плановете на Брадфорд. Кристина се готви за дизайнер. Вилхелмина тества козметични продукти.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Братя и приятели
Епизод 15 - Братя и приятели
2007-02-08

Маскираната жена всява хаос и Мийд се хващат за гушите. Бети се опитва да опази мира. Вилхелмина планира ход. Бети се разкъсва между Хенри и Уолтър. Хилда е недоволна от Сантос.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Дерайлирал
Епизод 16 - Дерайлирал
2007-02-15

Даниел е принуден да потърси Грейс Чин - вече влиятелен адвокат. Бети среща приятелката на Хенри. Вилхелмина и Алексис са в спортен бар. Хилда, Сантос и Джъстин остават в метрото.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Черешката на тортата
Епизод 17 - Черешката на тортата
2007-03-15

Бети кани импулсивно ортодонта си на рождения ден на Чарли. Вилхелмина иска да раздели Даниел и Алексис. Даниел крие за Грейс. Аманда се превръща в муза на необичаен дизайнер.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Не питай и не казвай
Епизод 18 - Не питай и не казвай
2007-03-22

Марк убеждава Бети да се представи за негова приятелка пред майка му. Нещата се усложняват, когато тя се самопоканва у Суарес. Даниел и Алексис се сработват като съредактори.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Край на работния ден
Епизод 19 - Край на работния ден
2007-04-19

Бети се опитва да върне Даниел към работата, който е отдаден на забавления. Журналистка държи дневниците на Фей. Констанс преследва Игнасио. Алексис и Вилхелмина искат дневниците.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Петра-гейт
Епизод 20 - Петра-гейт
2007-04-26

Бети е разочарована от Даниел, Кристина и Хенри. Алексис излиза на първа среща като жена. Вилхелмина е отегчена от обожател. Даниел търпи последиците от еднократната среща с Петра.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Ден на секретарката
Епизод 21 - Ден на секретарката
2007-05-03

Бети решава семейна дилема и планира купон за асистентите. Даниел се съветва с нея за проблема си. Хилда се готви за изпит. Вилхелмина планира пълно надмощие.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Дърво расте в Гуадалахара
Епизод 22 - Дърво расте в Гуадалахара
2007-05-10

Бети разпитва в Гуадалахара леля си и братовчедка си за майка си. Алексис се среща с предишната си приятелка Джордан. Марк ревнува Аманда. Вилхелмина променя новия си мъж.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Ийстсайдска история
Епизод 23 - Ийстсайдска история
2007-05-17

Връзката с Хенри разцъфва. Вилхелмина се бори за власт, а Даниел затъва все повече. Пътуването на Суарес до Мексико създава нови проблеми и разкрива опасни тайни.

Гледай този епизод
Плеъри
Ако не се качват нови епизоди значи, че не са излъчени още или не са преведени. Екипът на сайта не прави преводите.


Сподели във Фейсбук
+33163
Филмът не тръгва или прекъсва? - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Изпрати сигнал за проблем с филма! Абонирай се за получаване на email при обновен плеър или нов епизод

Напишете Вашия коментар за филма
 1. Теа
  Написал Теа 26 April 2020 22:32
  По време на тази карантина на всички ни доскучава, а? ;)) Със семейството ми се чудим какво комедийно сериалче да започнем за скучните вечери... Изчетох много мнения за този, много противоречиви обаче. Някой казват, че не става, не е достатъчно смешен, не държи по никакъв начин публиката. Други пък споделят, че е страхотен за гледане с приятели и семейство... Та, реших да се допитам и до вас... Какво е мнението ви за сериала? Струва ли си?
  1. Тони
   Написал Тони 7 June 2020 04:46
   Забавен! Гледах първи сезон през 2006. Сега започнах от края на 4ти сезон. Следава да изгледам всички сезони подред!
 2. Хриси
  Написал Хриси 28 August 2019 22:32
  Мале на 11 епизод направо щях да се разплача от смях ????????????????
 3. Ани
  Написал Ани 25 July 2020 02:45
  Любим сериал! wink Един от най-добрите! fellow
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
  - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.
Ако харесвате Ugly Betty Season 1 / Грозната Бети Сезон 1 (2006) гледайте още:
Още препоръчани филми:
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.