Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Bones Season 3
Кости Сезон 3
2007 SD Комедия Криминален Драма БГ Аудио Сериали
15 x 40 мин. 7.9

Bones Season 3 / Кости Сезон 3 (2007)
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Bones Season 3 / Кости Сезон 3 (2007)
Жанр Комедия Криминален Драма БГ Аудио Сериали
Държава САЩ
Година 2007   15 x 40 мин.
Режисьор Хърт Хенсън
Актьори Дейвид Бореаназ, Ти Джей Тайн, Микаела Конлин, Ерик Милеган, Емили Дейшанел

Създаден с тънко чувство за хумор, сериалът "Кости” проследява работата на съдебната антроположка доктор Темперънс Бренън, която работи като консултант за ФБР.
Виртуозната, но социално неадаптирана съдебна антороположка, доктор Темперънс Бренън работи в института "Джефърсън" във Вашингтон, окръг Колумбия. Тя е незаменимият помощник на ФБР, когато става въпрос да се разгадае престъпление по открити човешки части от скелет. Доктор Бренън може да идентифицира личността на убития години, след като е настъпила насилствената смърт.
Въпреки професионалните и човешки спорове с партньорa й – агент Cили Буут, въпреки бюрокрацията и неколегиалните спънки, тандемът неизменно достига до разгадаване дори на най-заплетения случай.

Номинираният за награда EMMY сериал успява да задържи вниманието на милиони зрители през всичките си сезони в САЩ.  В главните роли са Емили Дешанел и Дейвид Бореаназ (познат от "Бъфи, убийцата на вампири" ), които обещават да покажат на зрителите все по-напрегнати и комични ситуации, докато разкриват поредното съмнително престъпление.
Виж всички сезони на Кости тук:
+51117[media=https://www.youtube.com/watch?v=SAvVb29qgCQ]
Кадър от епизод Вдовишкият син на предното стъкло
Епизод 1 - Вдовишкият син на предното стъкло
2007-09-25

Череп разбива предното стъкло на колата на тинейджъри, докато карат по магистралата. Докато оглеждат черепа, Бренън и Кам откриват следи, които може би са от човешки зъби, което предполага канибализъм. Идентифицирайки жертвата, Бренън и Буут отиват да разследват и откриват странно канибалистично общество, опитвайки се да разрешат случая. Междувременно Кам казва на Анджела, че трябва да наеме частен детектив, който да открие бившия й приятел. Тогава тя ще може да анулира брака си с него и да се омъжи за Ходжинс.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Богатото мамче в микробуса
Епизод 2 - Богатото мамче в микробуса
2007-10-02

Когато жена се взривява в нейния миниван, Бранан и Буут се захващат със случая, за да разберат кои иска да убие както изглежда неивнен и незабележим човек. По време на разследването, екипът открива, че майката Джун е била член Националната освободителна армия - група от млади радикалисти от 70-те година на 20-ти век и че ФБР я издирва от близо 30 години. Когато екипът научава, че Джун може би е била на границата да се предаде за углавно престъпление свързано с НОА мотивите за убийството ѝ стават по-сложни. Междувременно Бренън посещава баща си в затвора, за да разбере причинете, поради които иска да я види. Обратно в лабораторията Ходжинс е изумен от особено красивия експерт на ФБР по бомбите, работеща по случая.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Смърт на седлото
Епизод 3 - Смърт на седлото
2007-10-09

Когато единадесет годишно момче открива разложеното тяло на мъж в гората, без крак и завързани ръце, екипът отива да разследва. Аутопсията отвежда Бренън и Буут до хижа във Вирджиния не далеч от мястото където жертвата е умряла. Оказва се, че хижата се използва като \"Pony Play\" S&M усамотено място, където жена се държи като жокей, а мъж се държи като конете ѝ. Бренън и Буут проследяват следите, за да заподозрат няколко души, включително съпругата на жертвата и любовницата му “жокей”. Зак и Ходжинс откриват доказателство, което прави разгадаването на убиеца по-трудно отколкото първоначално са очаквали. Междувременно Анджела се съгласява да я хипнотизират като опит да разбере името на предишния си съпруг, за да се разведе с мистериозния мъж от миналото ѝ и да се омъжи за Ходжинс, но разбира, че е трудно да бъде хипнотизирана.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Тайна в пръстта
Епизод 4 - Тайна в пръстта
2007-10-23

Буут и Бренън тръгват да разследват когато тинейджъри намират доста разложено тяло в двора на болница. Мъжът е идентифициран като Франклин Къртис, основател на верига супермаркети. Екипът е объркан от високата температура тялото, която показва, че е било сварено или изпечено. Докато се опитват да определят първоначалната причина за смъртта в лабораторията, Буут и Бренън разпитват потенциални заподозрени около фермата на Къртис. Те подозират неч1иста игра от страна на конкурентен фермер, от когото Къртис се опитвал да купи земя. По време на разследването си Буут и Бренън откриват също, че Къртис е бил добре познат любовник. Когато плът от друго тяло е идентифицирана заедно с ази на Къртис, екипът трябва да разследва евентуално двойно убийство. Междувременно Буут и Бренън са изпратени при нов и много млад психиатър, д-р Ланс Суитс. Той ги предупреждава, че ФБР може да ги раздели, ако не бъдат подложени на допълнителни психиатрични съвети и те насила сътрудничат.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Мамчето в лабиринта
Епизод 5 - Мамчето в лабиринта
2007-10-30

Когато млад човек открива мумифицираните останки на тинейджърка на Хелоуин в тиквен лабиринт, Бренън и Буут са повикани на мястото, за да разследват. Те са озадачени от факта, че момичето е мъртво поне от година, а Ходжинс разбира, че тялото ѝ е нахапано от паяк. По-късно Бренън и Буут получават информация за открита втора мумия в Halloween amusement park funhouse и изглежда, че жертвата, друга тинейджърка е била убита около Хелоуин 2 години по-рано. Докато екипът разпитва множеството от маскирани служители на увеселителния парк, от жестокия жътвар до зомби, те получават сигнал за изчезнала трета тинейджърка. Буут и Бренън разбират, че трябва да я намерят до края на Хелоуин преди убиецът отново да убие. Междувременно екипът се маскира за годишния бал за Хелоуин на Джеферсън.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Стажант в крематориума
Епизод 6 - Стажант в крематориума
2007-11-06

Овъглените останки на млад стажантка на Джеферсън, дъщерята на високо уважаван бивш учен от Джеферсън, са открити в крематориума на сградата. С такъв случай толкова близо до института, екипът няма друг избор освен да заподозре собствените си колеги и да разпита всеки от най-високо поставените учени на Джеферсън до стажантите приятели на жертвата. Когато разбират, че стажантката е работила по случая със серийният убиец син на вдовицата те започват да се чудят дали нейното участие може да е поставило живота ѝ в опасност. Но когато разкриват любовна връзка между стажантката и служител на Джеферсън, мотивите за убийството ѝ стават дори още по-сложни. Междувременно Буут се съгласява да се представи за гадже на Кам и да я придружи на семейно събиране, което изненадва неприятно сестрата на Кам.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Момче в капсула на времето
Епизод 7 - Момче в капсула на времето
2007-11-13

Група от гимназисти се събират да изровят капсула на времето, заровена преди 20 години, само за да намерят тялото на един от техните бивши съученици вътре. Жертвата, определена като срамежлива, отлъчена от обществото, кара Буут и Бренън да се ровят из тайните на гимназистите от 1987 г., което им напомня за някои техни спомени от гимназията. С психологическият профил, изготвен от техния млад терапевт д-р Суитс, разследването на екипа ги кара да изучават безкрайните обичайни гимназистки стереотипи, отхвърлените, атлетите и мажоретките в опита си да разкрият убиеца.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Рицарят в електрическата мрежа
Епизод 8 - Рицарят в електрическата мрежа
2007-11-20

След като строителни работници откриват тялото на архиепископ, чиито капачки на колената са премахнати хирургично, екипът се връща към случая със серийния убиец \"Синът на вдовицата\". Когато Анджела разбира какво е да си поставен на тясно като жертва в стаята с доказателства, екипът осъзнава, че убиецът действа по определен модел при избиране на жертвите си. С убити вече музикант и архиепископ, екипът се опитва да предвиди кой може да е следващата жертва и как да спрат убиецът преди да удари отново. Бренън и Буут продължават да се срещат с д-р Ланс Суитс, който има някои полезни психологически инстикти за мотивите на \"Сънят на вдовицата\". Междувременно братът на Бренън, Ръс се появява когато разбира, че дъщерята на неговата приятелка е тежко болна, но появата му кара Буут да се замеси с семейството на Бренън още веднъж

Гледай този епизод
Кадър от епизод Дядо Коледа сред отпадъците
Епизод 9 - Дядо Коледа сред отпадъците
2007-11-27

Тялото на мъж с бяла брада и костюм на Дядо Коледа е открит в канал само 3 дни преди Коледа. Докато екипът събира доказателства, жертвата започва да прилича все повече на легендата с напредване на разследването. Буут и Бренън разбират, че мъжът, чието истинско име е Кристофър Крингъл, е бил уважаван Дядо Коледа, служител на местна фирма \"Наемете Дядо Коледа\". Когато Буут и Бренън разглеждат апартамента на Крис, те не само го намират украсен с празнична украса, но намират и хиляди долари скрити в чекмеджето на кухненския бюфет. С наближаването на Коледа, екипът от Джеферсън работи, за да разбере кой би искал смъртта на Дядо Коледа. Междувременно Бренън посещава баща си в затвора и прекарва една не толкова традиционна коледно събиране, а Буут и Бренън се озовават в близост до имел, точно над главите им.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Човекът в калта
Епизод 10 - Човекът в калта
2008-04-14

Когато млада двойка решава да се топне заради горещата пролет, те случайно се натъкват на останки от скелет в тинята. Бренън и Буут скоро разбират, че това е скелетът на Трип Годард - професионален мотоциклетист, който туку-що е спечелил Супер Гранд При. Екипът веднага се усъмнява в Дани Фитц - подгласникът в състезанието и основен конкурент на Трип, като убиецът. Но точно когато Буут и Бренън решават, че са решили случая, се появява нова овъглена жертва от катастрофа с мотоциклет и обстоятелствата навеждат на мисълта за нещо повече от инцидент. Междувременно д-р Ланс Суитс кара Буут и Бренън да се присъединят към него за двойна среща, да се опита да им съдейства за социална среда, далеч от който и да е техен случай.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Играч под натиск
Епизод 11 - Играч под натиск
2008-04-21

Екипът разследва костите на студент спортист, открит потрошен зад седалките в салона, идентифициран като Р. Дж. Манинг. В хода на разследването Бут и Бренън допускат, че убийците му са няколко.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Труп на клона
Епизод 12 - Труп на клона
2008-04-28

Жената е убита, но бебето ѝ по чудо оцелява при катастрофа. Бут и Бренън отиват в родния ѝ град, за да открият кой е изблъскал колата ѝ от пътя. Боунс с помощта на Бут се грижи за бебето, докато екипът издирва убиеца на майката.

Гледай този епизод
Кадър от епизод История с присъда
Епизод 13 - История с присъда
2008-05-05

Бащата на Бренън Макс Кийнън отива на съд за убийството на зам. директора на ФБР Кърби. Целият екипът, без Бренън, е призован да свидетелства от страна на обвинението. Бренън пък се явява от страна на защитата като експерт антрополог.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Почитателят в буренака
Епизод 14 - Почитателят в буренака
2008-05-12

Трупът на любителя музикант Томи Сауър е открит сред тревата. Разследването отвежда екипа до няколко заподозрени, взели участие в певчески конкурк. Сред тях е жена, вманиачена в Томи, която при новината за смъртта му насочва страстта си към Бут.

Гледай този епизод
Кадър от епизод С болка в сърцето
Епизод 15 - С болка в сърцето
2008-05-19

Серийният убиец Гормогон се е завърнал, а сребърният скелет от подземния трезор е изчезнал. Заподозрян е целият персонал на Джеферсониън, а страшната хипотеза е, че вътрешен човек действа заедно с Гормогон.

Гледай този епизод
Важно: Поради увеличения Интернет трафик в цяла Европа е възможно плеърите да зареждат по-бавно или да засичат/спират. Ако основния плеър има проблем използвайте някой от допълнителните плеъри . Благодарим ви за разбирането.
Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Сподели във Фейсбук
+51117
Филмът не тръгва или прекъсва? - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Изпрати сигнал за проблем с филма! Абонирай се за получаване на email при обновен плеър или нов епизод

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
  - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.
Още препоръчани филми:
Bones Season 2 / Кости Сезон 2 (2006)

Bones Season 2
Кости Сезон 2

Bones Season 2 / Кости Сезон 2 (2006)
2006 САЩ Комедия Криминален Драма БГ Аудио Сериали
Създаден с тънко чувство за хумор, сериалът "Кости” проследява работата на съдебната антроположка доктор Темперънс Бренън, която работи като консултант за ФБР. Виртуозната, но социално неадаптирана…
Bones Season 1 / Кости Сезон 1 (2005)

Bones Season 1
Кости Сезон 1

Bones Season 1 / Кости Сезон 1 (2005)
2005 САЩ Комедия Криминален Драма БГ Аудио Сериали
Създаден с тънко чувство за хумор, сериалът "Кости” проследява работата на съдебната антроположка доктор Темперънс Бренън, която работи като консултант за ФБР. Виртуозната, но социално неадаптирана…
Bones Season 7 / Кости Сезон 7 (2012)

Bones Season 7
Кости Сезон 7

Bones Season 7 / Кости Сезон 7 (2012)
2012 САЩ Комедия Криминален Драма БГ Аудио Сериали
Доктор Темперънс Бренън е виртуозен, но социално неадаптиран съдебен антрополог, работещ в института "Джефърсън" във Вашингтон, Колумбия. Тя е незаменимият помощник на ФБР, когато става въпрос за…
Bones Season 4 / Кости Сезон 4 (2008)

Bones Season 4
Кости Сезон 4

Bones Season 4 / Кости Сезон 4 (2008)
2008 САЩ Комедия Криминален Драма БГ Аудио Сериали
Когато властите потърсят д-р Темперънс Бренан (Емили Дейшанел) и нейния екип от учени за разследване на убийства, тя често се оказва рамо до рамо със специален агент Сийли Буут (Дейвид Бореанас),…
Bones Season 10 / Кости Сезон 10 (2014)

Bones Season 10
Кости Сезон 10

Bones Season 10 / Кости Сезон 10 (2014)
2014 САЩ Комедия Криминален Драма БГ Аудио Сериали
Когато властите потърсят д-р Темперънс Бренан (Емили Дейшанел) и нейния екип от учени за разследване на убийства, тя често се оказва рамо до рамо със специален агент Сийли Буут (Дейвид Бореанас),…
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Вашето Име:
Вашия E-Mail:
(по желание)
 • winkwinkedsmileambelayfeelfellow
  laughinglollovenorecourserequestsad
  tonguewassatcryingwhatbullyangry
Въведи своя коментар за филма тук ...
Внимание!
Кирилицата е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!
Молим да не разказвате важни моменти от съдържанието на филма!
Не пишете тук сигнали за проблеми, въпроси за нови епизоди и т.н.
Коментарите се появяват в сайта с известно забавяне след проверка от нас.

Не се допускат обиди, расизъм, нецензурен език, спам!
При неспазване на правилата - коментара се трие, а при повтарящи се нарушения следват санкции!
Въведи резултата:
Enable this picture to display the security code