Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Bones Season 2
Кости Сезон 2
2006 SD Комедия Криминален Драма БГ Аудио Сериали
21 x 40 мин. 7.9

Bones  Season 2 / Кости  Сезон 2 (2006)
Bones Season 2 / Кости Сезон 2 (2006)
+120318

David Boreanaz
"Seeley Booth"

Michaela Conlin
"Angela Montenegro"

T. J. Thyne
"Jack Hodgins"

Tamara Taylor
"Camille Saroyan"
Създаден с тънко чувство за хумор, сериалът "Кости” проследява работата на съдебната антроположка доктор Темперънс Бренън, която работи като консултант за ФБР.
Виртуозната, но социално неадаптирана съдебна антороположка, доктор Темперънс Бренън работи в института "Джефърсън" във Вашингтон, окръг Колумбия. Тя е незаменимият помощник на ФБР, когато става въпрос да се разгадае престъпление по открити човешки части от скелет. Доктор Бренън може да идентифицира личността на убития години, след като е настъпила насилствената смърт.
Въпреки професионалните и човешки спорове с партньорa й – агент Cили Буут, въпреки бюрокрацията и неколегиалните спънки, тандемът неизменно достига до разгадаване дори на най-заплетения случай.

Номинираният за награда EMMY сериал успява да задържи вниманието на милиони зрители през всичките си сезони в САЩ.  В главните роли са Емили Дешанел и Дейвид Бореаназ (познат от "Бъфи, убийцата на вампири" ), които обещават да покажат на зрителите все по-напрегнати и комични ситуации, докато разкриват поредното съмнително престъпление.


Виж всички сезони на Кости тук:
[media=https://www.youtube.com/watch?v=SAvVb29qgCQ]
Кадър от епизод Титанът на релсите
Епизод 1 - Титанът на релсите
2006-08-30

Бренън е извикана за случай с дерайлирал влак и открива, че има нов шеф. Сред пътниците на борда на влака е пътувал известен сенатор, но влакът е дерайлиран от кола на релсите. Бренън се опитва да разбере защо трупът на бизнесмен е поставен в колата.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Майката и детето в залива
Епизод 2 - Майката и детето в залива
2006-09-06

Бут е Бренън изследват трупа на бременна жена, открита в залива на Делауеър. Жената е изчезнала безследно преди година, а главният заподозрян - съпругът ѝ, изчезва. Бут е гневен, че бившата му приятелка оставя сина им в компанията на новото си гадже.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Момчето под плащеницата
Епизод 3 - Момчето под плащеницата
2006-09-13

В кофа за боклук е открит трупът на млад мъж, изчезнал преди близо 3 седмици. Главната заподозряна е осиновено момиче и Бренън е разстроена, че толкова лесно вината се хвърля върху системата на приемна грижа, през която тя самата е преминала.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Блондинка в играта
Епизод 4 - Блондинка в играта
2006-09-20

Открит е скелет на младо момиче и аутопсията потвърждава, че момичето е жертва на сериен убиец, осъден на смърт. Следи по трупа насочват към друга жертва, убита преди седмица. Нещата се влошават, когато става ясно, че следващата жертва е още жива.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Истината в лугата
Епизод 5 - Истината в лугата
2006-09-27

Мъж е открит във вана с химикали, насочвайки екипа към своите тайни. Оказва се, че е имал две съпруги с деца и бременна приятелка, и случаят става много заплетен. Скоро екипът открива, че има двама заподозрени с един и същ мотив.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Момичето в апартамент 2013
Епизод 6 - Момичето в апартамент 2013
2006-10-04

Бут и Бренън разследват смърт при експлозия в хотел. Случаят се заплита, когато главният заподозрян в разследването се оказва защитен от дипломатически имунитет.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Момичето с къдриците
Епизод 7 - Момичето с къдриците
2006-11-01

Екипът разследва смъртта на победителка в конкурс за красота и подозренията се насочват към семействата на нейни конкурентки. Бренън допуска голяма грешка, когато с Бут отиват на курс по степ в търсене на следи. А Ходжинс и Анджела отиват на среща.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Жена в пясъка
Епизод 8 - Жена в пясъка
2006-11-08

Когато скелетът на прокурор, изчезнал преди 5 години, е открит в пустинята край Лас Вегас, екипът подозира, че убийците са от мафията. Следите отвеждат разследващите в света на незаконния хазарт. В опит да разбули мистерията Бут рискува живота си.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Титан върху релсите
Епизод 9 - Титан върху релсите
2006-11-15

Влак, в който пътува известен сенатор, е дерайлирал заради кола върху релсите. Бренън разследва защо в колата има труп на богат бизнесмен. И междувременно продължава да търси баща си.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Безглавата вещица в гората
Епизод 10 - Безглавата вещица в гората
2006-11-29

Разследвайки смъртта на студент, който прави документален филм за легендарна безглава вещица, обитавала гората през 18-и век, между Бренън и брата на жертвата се появява силна връзка. Бут и Бренън обсъждат смесването на работата с личния живот.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Юда на кол
Епизод 11 - Юда на кол
2006-12-13

Бут и Бренън разследват случай с мъж - изкормен, изгорен и окачен като чучело на покрива на правителствена сграда. Улики по трупа, отварят отново случай отпреди 30 години и водят до бащата на Бренън. Зак трябва да защити докторска дисертация.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Мъжът в килията
Епизод 12 - Мъжът в килията
2007-01-31

Бут и Бренън влизат в килията на сериен убиец, за да разпознаят трупа на затворник, но се оказва, че не е Епс. Епс е избягал и търси отмъщение, включително срещу сина на Бут, Паркър. Бренън получава защита от ФБР, а Кам вдишва опасен токсин.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Момичето в алигатора
Епизод 13 - Момичето в алигатора
2007-02-07

Бренън трябва да работи с друг колега - агент Съливан, а Бут е изпратен на психолог. Те разследват смъртта на студентка първокурсничка, участвала в порнофилм, и чието тяло е открито в алигатор. Съливан кани Бренън на среща.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Мъжът в имението
Епизод 14 - Мъжът в имението
2007-02-14

Бут и Бренън разследват смъртта на Терънс Банкрофт, един от главните спонсори на Джеферсониън, открит мъртъв в дома си. Ходжинс скрива улики, свързващи го със сем. Банкрофт. Бут отново може да използва оръжието си, но трябва да продължи терапията.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Убийства по книга
Епизод 15 - Убийства по книга
2007-03-14

Когато новата книга на Бренън се превръща в хит, появява се убиец, който имитира първото убийство, описано в книгата. Появяват се и други два трупа, убити както в книгата. Бренън смята, че тримата убийци са различни.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Обезкостената булка в реката
Епизод 16 - Обезкостената булка в реката
2007-03-21

Екипът разследва смъртта на азиатка, чийто кости са извадени от тялото ѝ. Съли предлага на Бренън нещо, което тя не очаква.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Свещеникът в църковния двор
Епизод 17 - Свещеникът в църковния двор
2007-03-28

Бренън е повикана да идентифицира мъртъвците в наводнено гробище. Тя открива, че някои са погребани преди 5 години, а тя знае, че от 50 години там не е погребван никой. Бут води Бренън при своя психолог, а Ходжинс прави смел ход спрямо Анджела.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Убиецът в бетона
Епизод 18 - Убиецът в бетона
2007-04-04

Бут и Бренън разследват част от скелет, открит в цимент. Бут обвинява мафиота Хю Кенеди, но чува, че е загинал при пожар в кола. После Бут открива, че Хю е жив, но той го отвлича. Бренън трябва да открие партньора си, преди той да пострада.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Извънземният в кратера
Епизод 19 - Извънземният в кратера
2007-05-02

Мистериозен мъртвец е открит в кратер. Тялото му е смачкано така, сякаш е паднал от небето. Ходжинс споделя странни теории на конспирацията, свързани с извънземни. А Бут и Бренън откриват, че мъжът е астронавт и разрешават сложно убийство.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Светещи кости в пещерата
Епизод 20 - Светещи кости в пещерата
2007-05-09

Бренън и Бут разследват случая със светещи кости, открити в стара каменна къща. Оказва се, че не са радиоактивни и следователите се чудят защо светят. Идентифицирайки жертвата, те се заемат да разбулят загадката.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Астрологът в локвата
Епизод 21 - Астрологът в локвата
2007-05-16

В количка за пазаруване е открит разложен труп на млада жена, но Анджела открива, че тя страда от старческа болест. Бащата на Бренър, се появява отново с информация за миналото ѝ, а Ходжинс и Анджела се венчават, но нещата не се развиват по план.

Гледай този епизод
Сървър
Нови епизоди се добавят, когато излезе превод за тях. Екипът на сайта не прави преводите.

+120318
Филмът не тръгва или прекъсва? - Опитайте през алтернативен сървър или го отворете през друг браузер .


Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
    - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.


Ако харесвате Bones Season 2 / Кости Сезон 2 (2006) гледайте още:
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.