Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Bones Season 1
Кости Сезон 1
2005 SD Комедия Криминален Драма БГ Аудио Сериали
22 x 40 мин. 7.9

Bones Season 1 / Кости Сезон 1 (2005)
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Bones Season 1 / Кости Сезон 1 (2005)
Жанр Комедия Криминален Драма БГ Аудио Сериали
Държава САЩ
Година 2005   22 x 40 мин.
Режисьор Хърт Хенсън
Актьори Дейвид Бореаназ, Ти Джей Тайн, Микаела Конлин, Ерик Милеган, Емили Дейшанел

Създаден с тънко чувство за хумор, сериалът "Кости” проследява работата на съдебната антроположка доктор Темперънс Бренън, която работи като консултант за ФБР.
Виртуозната, но социално неадаптирана съдебна антороположка, доктор Темперънс Бренън работи в института "Джефърсън" във Вашингтон, окръг Колумбия. Тя е незаменимият помощник на ФБР, когато става въпрос да се разгадае престъпление по открити човешки части от скелет. Доктор Бренън може да идентифицира личността на убития години, след като е настъпила насилствената смърт.
Въпреки професионалните и човешки спорове с партньорa й – агент Cили Буут, въпреки бюрокрацията и неколегиалните спънки, тандемът неизменно достига до разгадаване дори на най-заплетения случай.

Номинираният за награда EMMY сериал успява да задържи вниманието на милиони зрители през всичките си сезони в САЩ.  В главните роли са Емили Дешанел и Дейвид Бореаназ (познат от "Бъфи, убийцата на вампири" ), които обещават да покажат на зрителите все по-напрегнати и комични ситуации, докато разкриват поредното съмнително престъпление.
Виж всички сезони на Кости тук:
+93185[media=https://www.youtube.com/watch?v=SAvVb29qgCQ]
Кадър от епизод Пилотен
Епизод 1 - Пилотен
2005-09-12

Д-р Темпрънс Бренън (често наричана Кости) е съдебен антрополог натоварена със задачата да идентифицира кости, скрити внимателно в езеро. Въпреки че идентифицира костите, вкарването на убиеца в затвора се оказва политически мръсна работа. Бренън получава помощ от специалния агент на ФБР Сийли Буут, който убеждава шефа си да разреши на Д-р Бренън да му стане партньор, след като тя е специалист в своята област.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Мъжът с джипа
Епизод 2 - Мъжът с джипа
2005-09-19

Бренън и екипът ѝ се оказват по следите на терорист при разследване на убийството на мъж, който е карал микробус, регистриран на името на човек от Близкия изток.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Момче на дървото
Епизод 3 - Момче на дървото
2005-09-26

Когато разлагащото се тяло на сина на венецуелски посланник е намерено да виси на дърво в двора на елитно училище, простият случай на самоубийство бързо се превръща в мрежа от лъжи, секс и скандал, включващ училищния персонал и учeници.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Мъжът в мечката
Епизод 4 - Мъжът в мечката
2005-10-31

Буут и Бренън пътуват за Вашингтон, за да разследват човешка ръка, намерена в стомаха на черна мечка.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Момче в храстите
Епизод 5 - Момче в храстите
2005-11-07

Буут моли Бренън да помогне за намирането и идентификацията на 6 годишно момченце, Чарли, изчезнало от местен парк.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Мъж в стената
Епизод 6 - Мъж в стената
2005-11-14

Когато Бренън и Анджела се забъркват в бой в нощен клуб, Бренън рита някой в стената, в резултат на което стената поддава и от вътре се подават мумифицирано тяло и тайно скривалище.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Осъденият на смърт
Епизод 7 - Осъденият на смърт
2005-11-21

Адвокатът на осъден на смърт затворник моли Буут да му помогне да го оневинят преди да са го екзекутирали.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Момичето в хладилника
Епизод 8 - Момичето в хладилника
2005-11-28

Бренън е на път да отиде на вечеря със стария си професор и бивш любовник, когато Буут моли нея и екипът ѝ да идентифицират останките на млада жена, намерена в хладилник.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Човекът от бомбоубежището
Епизод 9 - Човекът от бомбоубежището
2005-12-12

Бренън и екипът ѝ са доведени да идентифицират тялото на мъж, намерен в радиоактивно скривалище. Докато реже костите на мъжа Зак случайно разпръсква смъртоносни гъбички, което налага карантина на екипа по Коледа.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Жената на летището
Епизод 10 - Жената на летището
2006-01-24

Бренън и Буут разследват честите от тялото на жена, намерена близо до Интернационалното Летище на ЕлЕй. Тяхното разследване е забавено от голямата козметична операция, която жертвата си е направила.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Жената в колата
Епизод 11 - Жената в колата
2006-01-31

Когато обгореното тяло на жена е намерено в кола, с признаци, че детето ѝ е отвлечено, Бренън и Буут подозират бащата, Карл Декър. Но нещата се усложняват, когато Декър се оказва в Програмата за Защита на Свидетелите.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Героят в алеята
Епизод 12 - Героят в алеята
2006-02-07

Буут и Бренън разследват произходът на останки на разложено тяло, намерено в местна алея напълно облечено в ортодоксален костюм. Те откриват, че това са останките на тинейджър, водещ двойнствен живот.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Жената в градината
Епизод 13 - Жената в градината
2006-02-14

Буут и Бренън са извикани да разследват, когато изкопан труп е намерен в багажника на член на банда. Докато той е разпитван, престрелка му позволява да избяга. Буут и Бренън следват уликите до още един празен гроб и до къщата на богат сенатор, където бандитът доскоро е работил.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Мъжът на пътя
Епизод 14 - Мъжът на пътя
2006-03-07

Бренън и Зак разследват катастрофа на малък джет, превозващ китайски дипломати и една жена. На местопрестъплението, Бренън открива костни фрагменти, които не са от жертвите, но може да принадлежат на мъж, изчезнал преди 5 години. Д-р Гудмън нарежда на екипа да работи само върху случая на китайските дипломати, но Бренън решава да разследва фрагментите зад гърба му.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Трупове в лабораторията
Епизод 15 - Трупове в лабораторията
2006-03-14

Когато Бренън решава да даде шанс на онлайн среща, тя се оказва мишена на престрелка в местно заведение, където е трябвало да се срещне с тайнствения непознат. Разследването показва, че стрелецът може да е свързан и с двата случая, над които Бренън работи. Впоследствие някой е ранен заради нея и самата тя е в опастност, когато срелецът идва за нея.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Жената в тунела
Епизод 16 - Жената в тунела
2006-03-21

Буут и Бренън се натъкват на подземен свят на бездомни хора, когато откриват останките на създател на филми във вентилационната шахта на подземен тунел.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Черепът в пустинята
Епизод 17 - Черепът в пустинята
2006-03-28

Докато е на ваканция, Анджела намира череп в пустинята.Тя моли Бренън да ѝ помогне с идентифицирането му, защото се страхува, че това е приятелят ѝ е изчезнал с местния им водач. Разследването довежда екипа до разярено гадже, местния шериф и най-накрая до заговор за фалшифициране на пръстени в пустинята.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Мъжът с костта
Епизод 18 - Мъжът с костта
2006-04-04

Буут и Бренън разследват случай, включващ 300-годишна кост от пръст и място, където може би има скрито пиратско съкровище. Ходжинс е развълнуван, че може да напусне лабораторията и да помогне със случая, но животът му е изложен на опастност и Буут и Бренън са тези, които трябва да го спасят.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Мъжът в моргата
Епизод 19 - Мъжът в моргата
2006-04-19

Бренън си взема отпуска до Ню Орлеанс, за да помага в идентифицирането на жертвите на урагана Катрина. Докато е в хотела си, тя се събужда на следващата сутрин цялата разкървавена и пребита, без спомени от случилото се. Буут веднага пристига в града, в опит да ѝ помогне да разбере какво е станало. Но когато местният лекар е намерен мъртъв, Бренън става главна заподозряна. Разследването им ги въвежда в света на вуду.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Момичето с присадената кост
Епизод 20 - Момичето с присадената кост
2006-04-25

Екипът помага на Ейми, дъщерята на заместник директора на полиция Сам Кулен, когато тя се заразява с рядка форма на рак на белия дроб след присадена кост. Буут и Бренън разбират, че тя не е единствената жертва с подобна болест.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Войникът на гроба
Епизод 21 - Войникът на гроба
2006-05-09

Бренън и Бут разследват очевидно самоубийство в гробището Арлингтън, но скоро откриват, че става въпрос за убийство, а жертвата е войни, служил в Ирак. Разследването поражда куп въпроси за военната част на убития, а всички следи говорят за прикритие.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Момичето и архивът
Епизод 22 - Момичето и архивът
2006-05-16

Бренън с изумление открива, че костите, които трябва да идентифицира, са на майка ѝ. Тя не знае какво е станало с родителите ѝ, изчезнали преди 15 години. И е шокирана при разкритието, че родителите ѝ може би не са хората, за които ги е смятала.

Гледай този епизод
Важно: Поради увеличения Интернет трафик в цяла Европа е възможно плеърите да зареждат по-бавно или да засичат/спират. Ако основния плеър има проблем използвайте някой от допълнителните плеъри . Благодарим ви за разбирането.
Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Сподели във Фейсбук
+93185
Филмът не тръгва или прекъсва? - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Изпрати сигнал за проблем с филма! Абонирай се за получаване на email при обновен плеър или нов епизод

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
  - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.
Още препоръчани филми:
Bones Season 3 / Кости Сезон 3 (2007)

Bones Season 3
Кости Сезон 3

Bones Season 3 / Кости Сезон 3 (2007)
2007 САЩ Комедия Криминален Драма БГ Аудио Сериали
Създаден с тънко чувство за хумор, сериалът "Кости” проследява работата на съдебната антроположка доктор Темперънс Бренън, която работи като консултант за ФБР. Виртуозната, но социално неадаптирана…
Bones Season 2 / Кости Сезон 2 (2006)

Bones Season 2
Кости Сезон 2

Bones Season 2 / Кости Сезон 2 (2006)
2006 САЩ Комедия Криминален Драма БГ Аудио Сериали
Създаден с тънко чувство за хумор, сериалът "Кости” проследява работата на съдебната антроположка доктор Темперънс Бренън, която работи като консултант за ФБР. Виртуозната, но социално неадаптирана…
Bones Season 7 / Кости Сезон 7 (2012)

Bones Season 7
Кости Сезон 7

Bones Season 7 / Кости Сезон 7 (2012)
2012 САЩ Комедия Криминален Драма БГ Аудио Сериали
Доктор Темперънс Бренън е виртуозен, но социално неадаптиран съдебен антрополог, работещ в института "Джефърсън" във Вашингтон, Колумбия. Тя е незаменимият помощник на ФБР, когато става въпрос за…
Aqui No Hay Quien Viva Season 3 / Щурите съседи Сезон 3 (2005)

Aqui No Hay Quien Viva Season 3
Щурите съседи Сезон 3

Aqui No Hay Quien Viva Season 3 / Щурите съседи Сезон 3 (2005)
2005 Испания Комедия БГ Аудио Сериали
"Щурите съседи" разказва живота на група съседи, живещи на улица "Desengano" 21. Три етажа, всеки с по два апарвамента, локално магазинче и портиерна приютяват героите и стават свидетели на техните…
Bones Season 4 / Кости Сезон 4 (2008)

Bones Season 4
Кости Сезон 4

Bones Season 4 / Кости Сезон 4 (2008)
2008 САЩ Комедия Криминален Драма БГ Аудио Сериали
Когато властите потърсят д-р Темперънс Бренан (Емили Дейшанел) и нейния екип от учени за разследване на убийства, тя често се оказва рамо до рамо със специален агент Сийли Буут (Дейвид Бореанас),…
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Вашето Име:
Вашия E-Mail:
(по желание)
 • winkwinkedsmileambelayfeelfellow
  laughinglollovenorecourserequestsad
  tonguewassatcryingwhatbullyangry
Въведи своя коментар за филма тук ...
Внимание!
Кирилицата е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!
Молим да не разказвате важни моменти от съдържанието на филма!
Не пишете тук сигнали за проблеми, въпроси за нови епизоди и т.н.
Коментарите се появяват в сайта с известно забавяне след проверка от нас.

Не се допускат обиди, расизъм, нецензурен език, спам!
При неспазване на правилата - коментара се трие, а при повтарящи се нарушения следват санкции!
Въведи резултата:
Enable this picture to display the security code