Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

My Mom's New Boyfriend
Новото гадже на мама
2008 Комедия Екшън Трилър Романтичен Филми
97 мин. 5.2

My Mom's New Boyfriend / Новото гадже на мама (2008)


Жанр Комедия Екшън Трилър Романтичен Филми
Държава САЩ
Година 2008   97 мин.
Режисьор Джордж Гало
67
9.7 /10
2
ОТЛИЧЕН, НЕ ГО ПРОПУСКАЙ
+6569
Актьори Антонио Бандерас, Мег Райън, Селма Блеър, Колин Ханкс, Том Адамс, Илай Данкър, Кийт Дейвид
След двегодишен престой в чужбина, агентът на ФБР Хенри (Колин Ханкс) се връща у дома в Шревпорт, Луизиана, където се присъединява към местното поделение на ФБР. По време на отсъствието му, майка му Марти (Мег Райън) някога дебела и нещастна е станала стройна и жизнена, желана от мъже на всякаква възраст и жадно приветстваща тяхното внимание. Хенри не може да приеме "новата" си майка, обаче годеницата му Емили (Селма Блеър) се наслаждава на свободното държане на бъдещата си свекърва. Тя насърчава скандалното поведение на Марти – в крайна сметка ако го имаш, покажи го! Но което е по-лошо, Емили непрестанно подценява Хенри, който изглежда постоянно е тормозен от жените в своя живот.

Томи (Антонио Бандерас) и двамата му съучастници от Европа – Нико (Том Адамс) и Жан-Ив (Илай Данкър) възнамеряват да откраднат прочутата статуя на Бернини "Майка с дете", която в момента е дадена назаем в художествена галерия в Шревпорт, когато той неочаквано се сблъсква с жизнената и привлекателна Марти. Докато все още планира да открадне статуята на Бернини, Томи се влюбва в безгрижната Марти, което безкрайно усложнява нещата, а освен това той намира сина й за прекалено арогантен.

Когато шефът на Бюрото на ФБР Джон Конрад (Кийт Дейвид) нарежда на Хенри да следи всяка стъпка на усилено издирвания международен крадец на предмети на изкуството, Хенри открива, че ще следи Томи – мъжа, който се среща с майка му! Това означава, че той ще шпионира собствената си майка, ще подслушва любовните им разговори. Да слушаш "разговорите в леглото през почивките между действието" е част от длъжностната характеристика. Но как да се справиш с това, когато става дума за собствената ти майка?


Сървър
67
9.7 /10
2
ОТЛИЧЕН, НЕ ГО ПРОПУСКАЙ
+6569
Филмът не тръгва или прекъсва? - Опитайте през алтернативен сървър или го отворете през друг браузер .


Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
    - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.


Ако харесвате My Mom's New Boyfriend / Новото гадже на мама (2008) гледайте още:
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Изглежда рекламата от която сайта ни се издържа се блокира във Вашия уеб браузер.
Молим ако ползвате някакъв начин за блокиране на реклами да го деактивирате докато ползвате сайта или да го добавите като изключение за да гледате свободно филми от него.
Благодарим ви за разбирането!