Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Физрук Season 1
Мутра по заместване Сезон 1
2013 HD Комедия Руски Сериали
20 x 25 мин. 7.4

Физрук Season 1 / Мутра по заместване Сезон 1 (2013)
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Физрук Season 1 / Мутра по заместване Сезон 1 (2013)
Жанр Комедия Руски Сериали
Държава Русия
Година 2013   20 x 25 мин.
Режисьор Сергей Сенцов, Фёдор Стуков
Актьори Дмитрий Нагиев, Полина Гренц, Анастасия Панина, Владимир Сычёв, Александр Гордон (II), Артур Сопельник, Виктория Клинкова, Андрей Крыжний, Данила Вахрушев, Оксана Сидоренко, Роман Индык, Елена Муравьёва, Евгений Кулаков, Карина Мишулина

Фома е старо поколение мутра и обича да прави всичко със сила. Времената се менят и нещата стават по-делови, за това неговият началник Мамай го уволнява. Фома обаче много си обича работата и е готов на всичко, за да си я върне. Решава да се сприятели със сина му, който се оказва дъщеря му, която се връща от училище в Швейцария и продължава образованието си в Русия, като стане неин учител по физическо. Правейки се на мил и добър пред нея, се надява тя да накара баща си да го върне на работа. В училището обаче се запознава с красивата учителка Татяна, която е сгодена, но въпреки това той се влюбва в нея. И прави всичко възможно да впечатли дъщерята на Мамай, но както винаги нещата не се случват точно както искаме и се объркват в комични ситуации. През всички премеждия му помага верният му другар от миналото Псих и Полина, стриптийзьорка от клуба на първия.
Виж всички сезони на Мутра по заместване тук:
+1941
Кадър от епизод Епизод 1
Епизод 1 - Епизод 1
2014-04-07

Мамаев решава да пенсионира една от мутрите си - Фума Евгенич Олег. Чудейки се как да си върне работата той търси път обратно чрез сина на шефа. За тази цел ще си издейства пост на учител - по физическо. В първия час ще покаже кой е шефа на учениците, но бърка детето (Саня) и вместо да се хареса на детето на шефа той го разплаква. Сега трябва да се извинява (а това не го умее) и да се хареса на Татяна (младата учителка) без да се стига до директора, но успява да настрои целия клас срещу себе си. Сега трябва да се извини на целия клас.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 2
Епизод 2 - Епизод 2
2014-04-08

Фума тъкмо е отървал кожата първия ден сега му искат документи, за които трябва доста да се изтърси. Изключителните постижения, които е постигнал според фалшивите документи, ще провокират \"цербера\" на училището Елвира да предизвика проверка от инспектората. В опит да впечатли Таня се опитва да разобличи подстрекаторите от класа, но само ще утежни положението си.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 3
Епизод 3 - Епизод 3
2014-04-09

Фума се чуди как да се сближи със Саня. И търси начин да открие кой я тормози с... колажи и кой е откраднал телефона ѝ. Съгласява се и да състави нов учебен график в опит да нагоди програмата към биологичния си часовник.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 4
Епизод 4 - Епизод 4
2014-04-10

Мамаева е на път да се сприятели със съученик (Антоша), а мечтата на Фума да се сприятели с Татяна Александрова е попарена от признанието ѝ че си има дългогодишен приятел.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 5
Епизод 5 - Епизод 5
2014-04-14

Мамаев е извикан в училището. Сега Фума трябва да се скрие. Банана удря колата на Мамаев в опит да скрие колата на Фума, сега Олег трябва да скрие и него. На помощ пристига (собственика на клуба) и учителя по химия, който ще се представи за учителя по физическо откраднал колата. Междувременно Мамаев прави несполучлив опит да се разбере с дъщеря си.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 6
Епизод 6 - Епизод 6
2014-04-15

С цел да се сближи с Мамева Фума ще пробва да я вкара във форма, но тя отказва да влезе във физкултурния салон. Затова се обзалагат кое е по-важно - външността и душевността на човек. Мамева трябва да покани Антон (Бързака), а Фума - Таня.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 7
Епизод 7 - Епизод 7
2014-04-16

Псих измисля план как да прецакат бизнеса на Слава, но Фума иска да се изяви като герой и възнамерява да се притече на помощ в точния момент, но всичко се обърква когато Слава се усеща че го шантажират и вика полиция. Междувременно Фума набавя пари за благотворителната кампания на Мамева, след което влиза в ролята на лихвар, докато Мамева не разкрива какви ги върши.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 8
Епизод 8 - Епизод 8
2014-04-17

Мамаева кани Антон на клуб, след като вече е поканила Валя. Фума и Психо пускат сауната в училището и правят парти със стриптийз пилон. Фума чака Таня но Светла е там и навита, докато Таня е в клуба и става свидетел на изцепката на Мамаева.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 9
Епизод 9 - Епизод 9
2014-04-21

Фума се събужда след запоя без да помни какво е станало. Намира изцапани в червено плочки и ножове по стените. Пих лежи на земята, ковчег с човек в него и колата му липсва. Фума и Псих започват да разследват какво всъщност са направили снощи.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 10
Епизод 10 - Епизод 10
2014-04-22

Фума разбира, че Мустака харесва Мамаева, тя Бързака, а той Пъпчето. И така решава да го използва като посредник - да дава пари на Бързака за да се среща с Мамаева, след което в подходящия момент да разкажат всичко на Мамаева. Слава се кани да предложи на Таня но се нуждае от помощта на Фума, който да я занимава известно време, докато организира предложението изненада в училището.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 11
Епизод 11 - Епизод 11
2014-04-23

Мамаева бяга от вкъщи и нямайки къде да отиде опира до Фума, който междувременно се забавлява със Светла. Таня също решава да се отбие след като разбира, че замисъла за годежа е дело на Фума.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 12
Епизод 12 - Епизод 12
2014-04-24

Фума е ощастливен от факта, че Мамаев го търси. Смята, че се връща на служба, но се оказва, че Мамев иска от него само да наглежда дъщеря му. Междувременно се притеснява, че ще изпусне Мамева.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 13
Епизод 13 - Епизод 13
2014-04-28

Фума се надпреварва със Слава. Двамата отиват на вилата на Слава с приятелките си, където Фума не пропуска шанс да покаже че е по-добър от Слава и само се надпреварват. Мамева си пише с Бързака, който продължава да я лъже.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 14
Епизод 14 - Епизод 14
2014-04-29

Психо търси ново помещение за затвореното си нелегално казино - иска физкултурния салон от Фума. За целта Валя е насилен да скалъпи пиеса на име \"Рулетка\" и така да покрие Фума и Психо.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 15
Епизод 15 - Епизод 15
2014-05-05

Без да осъзнава Фума тласка Мамаева към Бързака и вилата му. Сега трябва да я спасява от грешка, която не може да бъде поправена.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 16
Епизод 16 - Епизод 16
2014-05-06

Таня се разстройва, че и тази година ще загубят за поредна година училищно състезание, но на Фума друго му е в ума. Той ще се нагърби със задачата да направи отбор победител.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 17
Епизод 17 - Епизод 17
2014-05-07

Фума се чуди как да се отърве от Светла, на кой да я прехвърли, за да може да се пробва с Таня. Мамева се готви за перфектната среща с Бързака, като за целта не смята да остави нещата на самотек.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 18
Епизод 18 - Епизод 18
2014-05-12

Куция иска услуга от Фума и за да получи това което иска ще ползва близките на Фума - Мамаева и Таня. Фума не губи време и взема мерки за да ги защити.

Гледай този епизод
Важно: Поради увеличения Интернет трафик в цяла Европа е възможно плеърите да зареждат по-бавно или да засичат/спират. Ако основния плеър има проблем използвайте някой от допълнителните плеъри . Благодарим ви за разбирането.
Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Сподели във Фейсбук
+1941
Филмът не тръгва или прекъсва? - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Изпрати сигнал за проблем с филма!  Абонирай се за получаване на email при обновен плеър или нов епизод

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
    - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.
Още препоръчани филми:
Физрук Season 4 / Мутра по заместване Сезон 4 (2017)

Физрук Season 4
Мутра по заместване Сезон 4

Физрук Season 4 / Мутра по заместване Сезон 4 (2017)
2017 Русия Комедия Руски Сериали
Фома е старо поколение мутра и обича да прави всичко със сила. Времената се менят и нещата стават по-делови, за това неговият началник Мамай го уволнява. Фома обаче много си обича работата и е готов…
Физрук Season 2 / Мутра по заместване Сезон 2 (2014)

Физрук Season 2
Мутра по заместване Сезон 2

Физрук Season 2 / Мутра по заместване Сезон 2 (2014)
2014 Русия Комедия БГ Аудио Руски Сериали
Фома е старо поколение мутра и обича да прави всичко със сила. Времената се менят и нещата стават по-делови, за това неговият началник Мамай го уволнява. Фома обаче много си обича работата и е готов…
Физрук Season 3 / Мутра по заместване Сезон 3 (2016)

Физрук Season 3
Мутра по заместване Сезон 3

Физрук Season 3 / Мутра по заместване Сезон 3 (2016)
2016 Русия Комедия Руски Сериали
След като е арестуван в края на предния сезон Фома, очаква присъдата си. По време на заседанието обаче, неочаквано за всички свалят всички обвинения и го освобождават. Вече на свобода открива, че…
Friends Season 3 / Приятели Сезон 3 (1996)

Friends Season 3
Приятели Сезон 3

Friends Season 3 / Приятели Сезон 3 (1996)
1996 САЩ Комедия БГ Аудио Сериали
Моника, млада готвачка на около 25 години, живее в апартамент в Манхатън. Тя намира нова съквартирантка в лицето на Рейчъл, нейна стара най-добра приятелка от гимназията, с която е изгубила връзка от…
Friends Season 5 / Приятели Сезон 5 (1998)

Friends Season 5
Приятели Сезон 5

Friends Season 5 / Приятели Сезон 5 (1998)
1998 САЩ Комедия БГ Аудио Сериали
Моника, млада готвачка на около 25 години, живее в апартамент в Манхатън. Тя намира нова съквартирантка в лицето на Рейчъл, нейна стара най-добра приятелка от гимназията, с която е изгубила връзка от…
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Вашето Име:
Вашия E-Mail:
(по желание)
  • winkwinkedsmileambelayfeelfellow
    laughinglollovenorecourserequestsad
    tonguewassatcryingwhatbullyangry
Въведи своя коментар за филма тук ...
Внимание!
Кирилицата е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!
Молим да не разказвате важни моменти от съдържанието на филма!
Не пишете тук сигнали за проблеми, въпроси за нови епизоди и т.н.
Коментарите се появяват в сайта с известно забавяне след проверка от нас.

Не се допускат обиди, расизъм, нецензурен език, спам!
При неспазване на правилата - коментара се трие, а при повтарящи се нарушения следват санкции!
Въведи резултата:
Enable this picture to display the security code