Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Stargate Atlantis Season 1
Старгейт Атлантис Сезон 1
2004 Екшън Фантастика Драма Приключенски Сериали
19 x 44 мин. 8.1

Stargate Atlantis Season 1 / Старгейт Атлантис Сезон 1 (2004)
Stargate Atlantis Season 1 / Старгейт Атлантис Сезон 1 (2004)


Жанр Екшън Фантастика Драма Приключенски Сериали
Държава САЩ
Година 2004   19 x 44 мин.
Режисьор Брад Райт, Робър Купър
364
8.1 /10
86
ОТЛИЧЕН, НЕ ГО ПРОПУСКАЙ
+278450
Актьори Джо Фланигън, Аманда Тапинг, Рейчъл Лутрел, Джейсън Момоа, Джуъл Стайт, Тори Хигинсън, Пол МакГилиън, Мич Пилеги

Torri Higginson
"Elizabeth Weir"

David Hewlett
"Rodney McKay"

Rachel Luttrell
"Teyla Emmagan"

Jason Momoa
"Ronon Dex"

Jewel Staite
"Dr. Jennifer Keller"
Секретна група от учени намират местоположението на известния загубен град Атлантида, но не на Земята. Намира се в галактиката Пегас. Старгейт Атлантида  произлиза от много успешния сериал Старгейт SG-1. Международната група от учени и военни имат  мисия да разберат тайните на Атлантида - град, построен от древни, могъщи създания и да донесат каквото намерят на Земята. Те ще са съвсем сами там, без подкрепления, без какъвто и да е начин да се върнат, освен ако не намерят такъв на Атлантида. Пристигнали там, групата намира града изоставен от десетки хиляди години, без старгейт, чрез който да се върнат обратно. Те трябва да намерят такъв в галактиката на Атлантида - Пегас, за да не останат там завинаги. На първата планета, която посещават, те погрешно пробуждат нов и силен и още по-зъл враг на човешкия вид - The Wraith. И те са гладни - за хора.


Виж всички сезони на Старгейт Атлантис тук:
Кадър от епизод Издигане: Част 1
Епизод 1 - Издигане: Част 1
2004-07-15

Екип от учени смятат, че са открили местонахождението на отдавна изгубеният град Атлантида. Той може да бъде достигнат от Старгейт, който води към друга галактика.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Издигане: Част 2
Епизод 2 - Издигане: Част 2
2004-07-15

Шепард се опитва да убеди Уиър за подготвянето на спасителна мисия, за да освободи полковник Съмър, Тейла и останалите пленени от Призраците.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Криеница
Епизод 3 - Криеница
2004-07-23

Родни не може да се отърве от устройство, което го прави непобедим и не му позволява да пие или яде. Междувременно възникват електрически неизправности и един от атосианците споменава че е видял някаква сянка.

Гледай този епизод
Кадър от епизод 38 минути
Епизод 4 - 38 минути
2004-07-30

Шепард бива ухапан от подобна на призрак буболечка и е на път да умре. Докато джъмпера го връща в Атлантис засяда в самият Старгейт. Имат на разположение 38 минути за да намерят решение.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Подозрение
Епизод 5 - Подозрение
2004-08-06

След поредица от спречквания с Призраците, екипът започва да подозира, техните атосиански съюзници за внедряването на шпионин сред тях.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Краят на детството
Епизод 6 - Краят на детството
2004-08-13

Шепард и екипът посещават нов свят, чиито жители се самоуват, когато навършат 25 години. Заради ритуалното самоубийство те вярват че предотвратяват намирането им от Призраците. Докато Родни не разследва МНТ-то на планета.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Отровен източник
Епизод 7 - Отровен източник
2004-08-20

Експедицията на Атлантис прави първи контакт с Хофаните, които разработват лекарство за предотвратяване на храненето на Призраците с хора. Д-р Карсън Бекет им помага да го усъвършенстват, но открива няколко непредвидими странични ефекти.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Под замята
Епизод 8 - Под замята
2004-08-27

Атлантис иска да търгува храна с Дженаите, екипът открива това, което на пръв поглед изглежда проста цивилизация занимаваща се предимно с земеделие. Но всъщност те планират ядрена атака срещу Призраците. Когато Шепърд и МакКей биват разпитвани, разбират че Дженаите не са толкоз добри съюзници.

Гледай този епизод
Кадър от епизод У дома
Епизод 9 - У дома
2004-09-10

След проучване M5S-224, д-р Родни МакКей, открива че уникална атмосферна мъгла на планета излъчва енергия всеки път, когато Старгейт е набран. Това предоставя на екипа възможност да се върне обратно на Земята.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Бурята
Епизод 10 - Бурята
2004-09-17

Буря, покриваща 20% от планетата Лантеа наближава, която настъпва на всеки 20-30 години, тя набира скорост и се е насочила право към сушата, а след това и към Атлантида. Тъй като повечето хора от експедицията са приютени на планетата Манара, само една малка група остава за да се опита да спаси града. За съжаление, ударен екип на Дженаите, ръководен от командира Акастус Коля планира да се възползва докато на Атлантис няма хора и взима Уиър и МакКей за заложници.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Окото
Епизод 11 - Окото
2004-11-08

Майор Джон Шепърд играе опасна игра на котка и мишка с командир Акастус Коля и войниците му, като се опитва да си върне Атлантис докато бурята е във вихъра си, но същевременно се опитва и да занули и града. От континенталната част, д-р Карсън Бекет, Тейла Емаган и лейтенант Ейдън Форд рискуват живота си, за да стигнат до града през окото бурята.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Предизвикателният
Епизод 12 - Предизвикателният
2004-11-15

Обикаляйки из системата Лантеан, майор Джон Шепард, Родни МакКей и двама учени намират Призрачен кораб, който е катастрофирал и се е приземил на планетата преди 10 хиляди години, по време на войната между Атлантис и Призраците. Докато го разследват, екипът откриват, че те всъщност не са сами, тъй като един призрак е оцелял и все още е жив, но изпраща и SOS сигнал.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Опасна зона
Епизод 13 - Опасна зона
2004-11-22

Въпреки проучването от секциите на града, които бяха наводнени по време на бурята, някои от учените започват да умират, след като виждат реалистични халюцинации, които причиняват мозъчен аневризъм, което принуждава заключването на града. Техните опити да задържат вируса не вървят добре. Шепард се впуска в преследване след един от заразените учени, който се опитва да избяга в населената част на града.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Убежище
Епизод 14 - Убежище
2004-11-29

Екипът на майор Джон Шепард са под атака от стрелите на Призраците, но след това изведнъж биват унищожени от мистериозен енергиен лъч. Те се спускат на планетата Прокулус, но разбират че хората не разполагат с модерни технологии, но д-р Родни МакКей се съмнява, че се крие нещо, особено след като канят жрицата Чая Сар на Атлантида и харесва Шепърд.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Преди да заспя
Епизод 15 - Преди да заспя
2004-12-06

Експедицията на Атлантис намира една възрастна жена в стазис,за която разбират че е на 10 000 години. Мислейки, че е древна, те я съживяват, но разбират, че тя всъщност е Елизабет Уиър, която е от алтернативна времева линия и там експедицията стигна до Атлантида, но условията не са толкова добри, тъй като другата експедиция не е направила това което трябва когато са пристигнали.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Братството
Епизод 16 - Братството
2005-01-03

На планетата Даган, екипът намира поредица от улики, водещи до модул на нулева точка, който служи за за защита на Атлантис и за свързване със Земята. Въпреки това, една група от Дженаите водена от командир Акастус Коля също желае да намери МНТ-то.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Писмо от Пегас
Епизод 17 - Писмо от Пегас
2005-01-10

В навечерието на откриването на приближаващият Призрачен флот към Атлантис, д-р Родни МакКей успява да даде на Старгейт достатъчно мощност, за да наберете Земята за една секунда, което е повече от достатъчно време, за да изпратят компресирани данни, включително видео съобщения за членовете на екипа до своите близки. В същото време Шепард и Тейла използват Старгейт като взимат Джъмпер и се отправят на разузнаване към приближаващия Призрачен флот.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Дарбата
Епизод 18 - Дарбата
2005-01-17

Измъчвана от ужасяващи кошмари, Тейла разследва и открива с помощта на стар приятел, че тя е потомък на хора, които са били подложени на генетични експерименти от Призраците. Това дава на Тейла възможност да се свържете с Призраците от определено разстояние, включително и с тези от пристигащите кораби.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Обсадата: Част 1
Епизод 19 - Обсадата: Част 1
2005-01-24

С много малко време, преди корабите Призрачният флот да достигнат до Атлантида, д-р Родни МакКей планува да поправи Лагранж Пойнт спътника в рамките на Лантеантовата система и да унищожи корабите. В същото време, като предпазна мярка, д-р Елизабет Уиър счита за разумно да унищожат града, преди Призраците да получат контрол на него, така че те не могат да намерят път към едно ново пазбище за хранене, до Земята.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Обсадата: Част 2
Епизод 20 - Обсадата: Част 2
2005-01-31

Земята, наскоро оборудвана с МНТ изпраща нов военен контингент да поеме командването на Атлантида и да я защити от предстоящата Призрачна атака докато новооборудваният кораб на Земята, Дедал пристигне там. Скоро Призрачните корабите пристигат и щормуват града със своите Призрачни стрели, като телепортират войниците в самият град.

Гледай този епизод
Сървър
Ако липсват епизоди означава, че не са излъчени или липсва превод. Когато се появи превод ще се добавят.

364
8.1 /10
86
ОТЛИЧЕН, НЕ ГО ПРОПУСКАЙ
+278450
Филмът не тръгва или прекъсва? - Опитайте през алтернативен сървър или го отворете през друг браузер .

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
    - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.


Ако харесвате Stargate Atlantis Season 1 / Старгейт Атлантис Сезон 1 (2004) гледайте още:
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Изглежда рекламата от която сайта ни се издържа се блокира във Вашия уеб браузер.
Молим ако ползвате някакъв начин за блокиране на реклами да го деактивирате докато ползвате сайта или да го добавите като изключение за да гледате свободно филми от него.
Благодарим ви за разбирането!