Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

House M.D. Season 8
Д-р Хаус Сезон 8
2011 Драма БГ Аудио Сериали
22 x 42 мин. 8.8

House M.D. Season 8 / Д-р Хаус Сезон 8 (2011)
House M.D. Season 8 / Д-р Хаус Сезон 8 (2011)


Жанр Драма БГ Аудио Сериали
Държава САЩ
Година 2011   22 x 42 мин.
Режисьор Дейвид Шор
279
6.1 /10
179
ДОБЪР, ПРЕПОРЪЧВА СЕ
+100458
Актьори Хю Лоури, Омар Епс, Робърт Шон Ленард, Джеси Спенсър, Шарлийн Йи, Одет Анабел


Robert Sean Leonard
"Dr. James Wilson"

Jennifer Morrison
"Dr. Allison Cameron"

Jesse Spencer
"Dr. Robert Chase"
Според „Уошингтън Поуст” „Хаус” е най-успешната медицинска драма след дебюта на „Спешно отделение”. Злодеят в този сериал е Болестта, а героят - доктор Грегъри Хаус, нестандартна личност и гениален лекар, оглавил екип от млади диагностици в университетската болница „Принстън Плейнсбъро” в Ню Джързи.

Повечето епизоди започват извън болницата и проследяват събитията, довели до симптомите на заболяването на пациента. Следва „разнищването” на проблема, наподобяващо сложно полицейско разследване, тъй като в повечето случаи става дума за погрешно поставена диагноза. Често болестта не може да бъде отгатната лесно, защото пациентът е излъгал за симптомите или обстоятелствата – афера, която е довела до мистериозната болест, друго разстройство, за което той не иска да се разбира, определена професия, която е причинила болестта и т.н.

Хаус ежедневно се бори със собствената си физическа болка и не се разделя с бастуна си, който подчертава язвителното му, почти недружелюбно отношение спрямо пациентите. Въпреки антисоциалното си поведение, той е гениален лекар, чието неконвенционално мислене и безпогрешен инстинкт са му спечелили всеобщо уважение на човек, който приема най-тежките предизвикателства в битката за човешкия живот. В резултат Хаус често мърмори „Всички лъжат.”

В ролята е английският актьор Хю Лоури, който получава за нея Златен Глобус, както през 2006 г,. така и през 2007 г. Сериалът си спечелва номинации за Еми през 2005 г. и 2006 г. и наградата Сателит за най-добър драматичен сериал.

Ключови думи: пристрастяване, болница, лекар, медицинска драма

Колекции: Този сериал е част от колекцията: Лекари


Виж всички сезони на Д-р Хаус тук:
Кадър от епизод Двайсет и викодин
Епизод 1 - Двайсет и викодин
2011-10-03

Година, откакто Хаус разби колата си в дома на Къди и е в затвора. Когато водач на банда го заплашва, търси помощ от затворник, но симптомите на друг го заинтригуват. С д-р Джесика Адамс търсят начин да го излекуват.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Трансплант
Епизод 2 - Трансплант
2011-10-10

Изненадващ посетител прави неустоимо предложение и Хаус осъзнава, че в болницата всичко се е променило. След неуспешни терапии с д-р Чи Парк трябва да рискуват за последен път. Хаус опитва да се сдобри с Уилсън.

Гледай този епизод
Кадър от епизод  Благотворителност
Епизод 3 - Благотворителност
2011-10-17

Когато Бенджамин припада след щедро дарение, Хаус привлича бившата лекарка от затвора Джесика Адамс в помощ по случая. Бенджамин прави щедро предложение, но екипът трябва първо да диагностицира заболяването му. Тринайсет е разкъсвана от вина.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Рискован бизнес
Епизод 4 - Рискован бизнес
2011-10-31

Директор на предприятие се разболява, преди да премести бизнеса си в Китай. Екипът се бори да го спаси, Хаус опитва да сключи сделка, Парк се готви за изслушване пред дисциплинарната комисия на Форман, а Адамс разкрива какво мисли за лоялността.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Признанието
Епизод 5 - Признанието
2011-11-07

Многоуважаван мъж припада и екипът разкрива мрачна тайна за живота му. Но когато пациентът признава за делата си, това застрашава шанса да получи адекватно лечение. Хаус притиска Тауб да направи ДНК тест за бащинство на дъщерите си.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Родители
Епизод 6 - Родители
2011-11-14

Тийнейджър е приет в болницата с частична парализа. Екипът търси донор на костен мозък и открива семейна тайна. Хаус опитва да махне монитора от глезена си, за да гледа боксов мач. Жената на Тауб иска да напусне града с малката му дъщеря.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Мъртъв и погребан
Епизод 7 - Мъртъв и погребан
2011-11-21

Екипът научава, че 14-годишна пациентка страда не просто от гневни изблици. Хаус е решен да разследва смъртта на 4-годишен пациент, въпреки съпротивата на Форман, и си навлича неприятности. Парк иска Чейс да признае защо е вманиачен по чистотата.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Опасностите на параноята
Епизод 8 - Опасностите на параноята
2011-11-28

Прокурор получава сърдечен удар по време на разпит. Екипът смята, че причината е тревожност, но след оглед на дома му откриват оръжия и психично заболяване. Уилсън е убеден, че Хаус крие нещо в дома си, Парк излиза от черупката си.

Гледай този епизод
Кадър от епизод По-добрата половина
Епизод 9 - По-добрата половина
2012-01-23

Пациент с Алцхаймер страда от силно повръщане и гневни изблици. Екипът разкрива дълбок конфликт между него и съпругата му. Хаус и Форман се сблъскват, Уилсън лекува пациент, който твърди, че бракът му е целомъдрен.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Бегълци
Епизод 10 - Бегълци
2012-01-30

Екипът лекува малолетна бездомница, но тя се влошава и за операцията е нужно родителско съгласие. Признава, че е избягала от дома си и майка си - наркоманка. Тауб трудно общува с дъщерите си, Хаус заплашва, че ще разкрие връзката на Форман с омъжена жена.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Ничия вина
Епизод 11 - Ничия вина
2012-02-06

След инцидент с насилие от страна на пациент, екипът е под наблюдение от Кофилд, шеф на неврологията. Хаус и всеки от екипа разказват за инцидента и Кофилд трябва да прецени дали нестандартното им сътрудничество им пречи да спасяват живота на хората.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Преследване
Епизод 12 - Преследване
2012-02-13

Чейс се грижи за Мойра, която скоро ще се задонаши. Двамата развиват дълбока връзка. Но състоянието на Мойра се влошава и е нужна рискована операция, което замъглява преценката на Чейс. Хаус и Тауб се надпреварват да си играят груби шеги.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Мъжът в къщата
Епизод 13 - Мъжът в къщата
2012-02-20

Брачен консултант припада по време на работа, но при прегледа екипът забелязва промени в поведението му, противоречащи на думите му. Хаус и украинката Доминика трябва да убедят имиграционните, че са щастливо женени. Хаус избира шеф на екипа.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Любовта е сляпа
Епизод 14 - Любовта е сляпа
2012-03-19

Хаус и екипът му се борят да спасят успял, независим слепец, поразен от тайнствена болест малко преди да предложи брак на приятелката си. Майката на Хаус пристига неочаквано в болницата и му съобщава, че има нов годеник.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Известяване
Епизод 15 - Известяване
2012-04-02

Екипът лекува ветеран от армията, обвинен в измяна. Животът му е в опасност, когато отказва лечение, докато не получи информация за покойния си баща. Адамс подозира, че Хаус е болен, и кара Уилсън и другите да планират намеса и да проучат болестта.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Проверка на волята
Епизод 16 - Проверка на волята
2012-04-09

Хаус и екипът поемат случай на 22-годишен хокеист от Малката лига, кашлял кръв и припаднал при сблъсък на леда. Хаус пуска бомба пред Уилсън, Парк сменя жилището си.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Искаме яйцата
Епизод 17 - Искаме яйцата
2012-04-16

Хаус и екипът поемат мъж с кървави сълзи. Хаус си търси нова любима проститутка, след като любимката му Емили се омъжва. Отчаян, че я губи, опитва с \"жена си\" Доминика да саботира връзката на Емили.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Тяло и душа
Епизод 18 - Тяло и душа
2012-04-23

Хаус и екипът приемат момче, което сънува, че се задушава, и не може да си поеме въздух. Парк сънува интимни сънища с колежки, екипът се пита дали сънищата имат значение, а Доминика разкрива тайна, която може да навреди на връзката ѝ с Хаус.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Думата
Епизод 19 - Думата
2012-04-30

Когато поема Емили, 6-годишно момиче с много проблеми, екипът работи с майка ѝ, също лекар. Майката и бащата на Емили са на различни мнения за лечението на дъщеря си. Екипът подозира, че проблемът е решимостта на майката да излекува детето си.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Посмъртно
Епизод 20 - Посмъртно
2012-05-07

Екипът лекува д-р Питър Трайбър, патолог, който знае твърде много за болничния персонал и не вярва на лекарите. Уважава единствено Хаус, който обаче тайнствено изчезва. Екипът трябва да измами пациента, че Хаус дава нарежданията.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Издръжливост
Епизод 21 - Издръжливост
2012-05-14

Екипът лекува Дерик, 19-годишен студент с тайнствено кръвотечение от носа, и открива, че проблемите му са физиологични и психични. Дерик може би е шизофреник и чува гласа на покойния си брат. Тринайсет съветва Уилсън, Форман пробва нов подход с Хаус.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Всички умират
Епизод 22 - Всички умират
2012-05-21

Лечението на наркоман кара Хаус да преосмисли живота си, бъдещето си и личните си демони.

Гледай този епизод
Сървър
Липсват епизоди? - Не са излъчени / липсва превод

279
6.1 /10
179
ДОБЪР, ПРЕПОРЪЧВА СЕ
+100458
Филмът не тръгва или прекъсва? - Опитайте през алтернативен сървър или го отворете през друг браузер .

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
    - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.
Ако харесвате House M.D. Season 8 / Д-р Хаус Сезон 8 (2011) гледайте още:
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Изглежда рекламата от която сайта ни се издържа се блокира във Вашия уеб браузер.
Молим ако ползвате някакъв начин за блокиране на реклами да го деактивирате докато ползвате сайта или да го добавите като изключение за да гледате свободно филми от него.
Благодарим ви за разбирането!