Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Truth
Въпрос на истина
2015 Драма Филми
121 мин. 6.5

Truth / Въпрос на истина (2015)


Жанр Драма Филми
Държава САЩ
Година 2015   121 мин.
Режисьор Джеймс Вандербилт
18
9.0 /10
2
ОТЛИЧЕН, НЕ ГО ПРОПУСКАЙ
+1620
Актьори Робърт Редфорд, Джон Бенджамин Хайки, Дейвид Лайънс, Брус Гринууд, Денис Куейд, Топър Грейс, Елизабет Мос, Кейт Бланшет, Тони Френч
Кейт Бланшет и Робърт Редфорд изпълняват ролите на продуцентката Мери Мейпс и водещия Дан Радър на предаването „60 минути“ в тази завладяваща документална драма за журналистическото разследване на информацията, че Джордж У. Буш е избегнал участие във войната във Виетнам.
Когато се заговори за безкомпромисна политическа телевизионна журналистика, веднага се сещаме за две имена – Дан Радър и „60 минути“. Радър осигурява много истории на флагманското предаване на телевизия CBS, включително и тази, която слага край на 40-годишното им сътрудничество през 2006 г.: материал за това как като млад Джордж У. Буш си осигурява топло място във Въздушната национална гвардия, за да избегне изпращане във Виетнам. Излизайки на бял свят по време на кампанията му през 2004 г., историята има потенциала да сложи край на управлението му след един мандат. Вместо това слага край на кариерите на Радър и Мери Мейпс – продуцентката, носителка на наградата „Пийбоди“, стояща зад противоречивата история.
Базиран на мемоара на Мейпс от 2005 г. „Истина и дълг“, режисьорският дебют на сценариста Джеймс Вандербилт е колкото политически трилър в духа на Цялото президентско войнство, толкова и разследване на мръсните номера в американската политическа система. Мери е сериозна репортерка, убедена, че Буш е бил сред множеството привилегировани млади мъже, използвали връзките си, за да избягат от войната. След като получава информация за доказателство по случая, тя събира екипа си, който включва професор по журналистика, безработен изследовател и пенсиониран полковник от флота. Те упорито издирват улики и свидетели в опит да създадат желязно обвинение, което предаването „60 минути“ да може да излъчи.
Вандербилт бавно нажежава обстановката, докато Мери, подкрепяна напълно от Радър, потвърждава все по-голяма част от подозренията си. Бързайки да спази срока си, екипът трескаво проверява отново фактите, но излъчването на историята слага началото на война с властите, които правят всичко възможно, за да дискредитират членовете му. Стегнат и интелигентен, Въпрос на истина е вълнуващ филм за журналистиката и политиката в ерата на войната на изявленията.


Сървър
18
9.0 /10
2
ОТЛИЧЕН, НЕ ГО ПРОПУСКАЙ
+1620
Филмът не тръгва или прекъсва? - Опитайте през алтернативен сървър или го отворете през друг браузер .

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
    - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.
Ако харесвате Truth / Въпрос на истина (2015) гледайте още:
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Изглежда рекламата от която сайта ни се издържа се блокира във Вашия уеб браузер.
Молим ако ползвате някакъв начин за блокиране на реклами да го деактивирате докато ползвате сайта или да го добавите като изключение за да гледате свободно филми от него.
Благодарим ви за разбирането!