Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

The Newsroom Season 1
Нюзрум Сезон 1
2012 HD Драма Сериали
10 x 55 мин. 8.6

The Newsroom Season 1 / Нюзрум Сезон 1 (2012)
The Newsroom Season 1 / Нюзрум Сезон 1 (2012)


Жанр Драма Сериали
Държава САЩ
Година 2012   10 x 55 мин.
Режисьор Aaron Sorkin
25
8.1 /10
6
ОТЛИЧЕН, НЕ ГО ПРОПУСКАЙ
+1931
Актьори Джеф Даниълс, Оливия Мун, Емили Мортимър, Алисън Пил, John Gallagher Jr., Сам Уотърстън, Томъс Садоски, Дев Пател, Грейс Гъмър, Райли Вулкел, Джейн Фонда, Крис Месина, Маргарет Джъдсън, Марша Гей Хардън, Дейвид Харбър, Пол Либерщайн, Chasty Ballesteros, Мери Маккормак, Адина Портър, Джими Симпсън, Кат Денингс, Крис Чалк, Алисън Бекер, Катрин Хан, Уин Евърет, Дерек Уебстър, Кристофър Николас Смит, Кевин Ранкин, Томъс Матюс, Юки Мацузаки, Рикардо Леброн, Чарли Вайраух

Jeff Daniels
"Will McAvoy"

Emily Mortimer
"MacKenzie McHale"

John Gallagher Jr.
"James Harper"

Alison Pill
"Margaret Jordan"

Thomas Sadoski
"Don Keefer"

Проследете работата на екипа на вечерна емисия новини с говорител Уил Макавой. Като авангарден водещ, той често попада в светлините на прожекторите с неласкавото си отношение към американската политика. Трябва да се справи и с новия екип на предаването, след като другият водещия напуска вземайки със себе си почти всички от екипа. Изпълнителен продуцент на новините е Макензи Макхел, която е готова на почти всичко за да позволи на Макавой да изкаже мнението си. Целият екип има амбицията да създава обективни новини, напук на политическия и корпоративен натиск.


Виж всички сезони на Нюзрум тук:
Кадър от епизод Епизод 1
Епизод 1 - Епизод 1
2012-06-24

Водещият на News Night по ACN Уил Макавой се завръща на работа, за да открие, че изпълнителният му продуцент и повечето от екипа на предаването са напуснали и отишли в конкурентен канал. Новата му продуцентка се нарича Макензи Макхейл и освен всичко друго, му е бивше гадже. Уил и тотално непознатият му екип ще се сблъскат с кризисна ситуация още в първия си ден заедно - разлива на петрол в Мексиканския залив.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 2
Епизод 2 - Епизод 2
2012-07-01

Мак поема контрол върху новия облик на News Night и назначава красивата и умна финансова анализаторка Слоун Сабит. Чарли забранява на Рийз да се среща с Уил, а една дълго пазена раздяла излиза на бял свят.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 3
Епизод 3 - Епизод 3
2012-07-08

В ефир Уил се извинява за миналите новини и обещава нова ера на доверие в News Night. Новият на Уил не се харесва на шефката на ACN - Леона Лансинг, която предупреждава за това Чарли. Дим успокоява Маги по време на пристъп на паника, а Дон кара Елиът да се включи в играта.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 4
Епизод 4 - Епизод 4
2012-07-15

Мисията на Уил да \"цивилизова\" става хит и той се озовава на първите страници на таблоидите. Уейд му се обажда с любопитна информация за финансово престъпление, а Дон кара Маги да уреди среща на Джим със съквартирантката ѝ Лиза. Противно на желанието на Рийз, Уил отказва да следва медийните слухове и обявява ексклузивни новини.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 5
Епизод 5 - Епизод 5
2012-07-22

По средата на предаването за свалянето на египетския президент Мубарак, екипът научава за протест в Уисконсин против мярката на губернатора да намали бюджета, като съкрати учители. Маги, Джим и Дон правят всичко възможно да покрият и тази новина, а Нийл намира свидетел за събитията в Кайро.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 6
Епизод 6 - Епизод 6
2012-07-29

Дългата борба на Уил с безсънието го кара да се запише на терапия. Слоун прави дълго и провокативно интервю с говорителя на атомната централа в Токио, което може да заплаши кариерата ѝ.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 7
Епизод 7 - Епизод 7
2012-08-05

Анонимен източник се свързва с Чарли и споделя детайли за история от национално значение. Когато новината, че президентът ще има телевизионно изявление същата вечер, достига до екипа на 2.0, те са принудени да прекъснат партито по случай първата си годишнина и да се върнат да покрият случая в редакцията.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 8
Епизод 8 - Епизод 8
2012-08-12

Отказът на екипа да включи няколко сензационни истории е причината за главоломен спад в рейтинга на предаването. Уил и Мак са принудени да изоставят принципите си, за да върнат вниманието на зрителите. Уил изпробва нов редактор, Слоун се ядосва за малкото време, което се отделя на финансовата криза.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 9
Епизод 9 - Епизод 9
2012-08-19

Уил и екипът му разиграват пародия на дебат между двама членове на републиканската партия. Чарли е убеден в сведенията на източник в агенцията по сигурност, а Лиза си позволява да излезе от сценария по време на интервю на живо.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 10
Епизод 10 - Епизод 10
2012-08-26

Нина Хауърд изненадва Мак с разкритие. Джим и Маги стигат до кръстопът, Слоун получава предложение за работа, а Нийл използва онлайн алтер егото си, за да избяга от заплаха. Уил, Мак и Чарли влизат в конфликт с Леона и Рийз по време на служебен обяд.

Гледай този епизод
Филмът временно не може да се гледа. Работи се по възстановяване на плеърите му.

25
8.1 /10
6
ОТЛИЧЕН, НЕ ГО ПРОПУСКАЙ
+1931
Филмът не тръгва или прекъсва? - Опитайте през алтернативен сървър или го отворете през друг браузер .


Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
    - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.


Ако харесвате The Newsroom Season 1 / Нюзрум Сезон 1 (2012) гледайте още:
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Изглежда рекламата от която сайта ни се издържа се блокира във Вашия уеб браузер.
Молим ако ползвате някакъв начин за блокиране на реклами да го деактивирате докато ползвате сайта или да го добавите като изключение за да гледате свободно филми от него.
Благодарим ви за разбирането!