Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Mrs. America Season 1
Мисис Америка Сезон 1
2020 HD Драма Исторически Биографичен Сериали
9 x 45 мин. 7.5

Mrs. America Season 1 / Мисис Америка Сезон 1 (2020)
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Mrs. America Season 1 / Мисис Америка Сезон 1 (2020)
Жанр Драма Исторически Биографичен Сериали
Държава САЩ
Година 2020   9 x 45 мин.
Режисьор Dahvi Waller
Актьори Кейт Бланшет, Роуз Бърн, Узо Адуба, Сара Полсън, Марго Мартиндейл, Трейси Улман, Джон Слатъри, Елизабет Банкс, Джеймс Марсдън, Ари Грейнър, Мелъни Лински, Джийн Трипълхорн, Кайли Картър, Ниси Наш, Andrea Navedo

Сериалът разказва истинската история на няколко жени в основа на движението за равни права със силния пол. Сред тях се откроява консервативната Филис Шлафли. Заедно с други известни имена от втората феминистка вълна, тя се заема с нещо историческо през 70-те, променило завинаги днешния политически пейзаж.
Виж всички сезони на Мисис Америка тук:
+612Кадър от епизод Филис
Епизод 1 - Филис
2020-04-15

Conservative activist Phyllis Schlafly considers another run for Congress, amid the women’s movement’s push for passage of the Equal Rights Amendment.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Глория
Епизод 2 - Глория
2020-04-15

While Phyllis mobilizes grassroots support in her fight against the ERA, Gloria Steinem fends off Bella Abzug’s attempts to drag her further into the political game.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Шърли
Епизод 3 - Шърли
2020-04-15

Shirley Chisholm makes a historic run for president, while Gloria struggles to play politics at the DNC. Phyllis takes her new anti-ERA organization national.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Бети
Епизод 4 - Бети
2020-04-22

As Stop ERA grows and gains media attention, Betty Friedan, the mother of the Feminist movement, makes it her mission to take down Phyllis.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Джил
Епизод 6 - Джил
2020-05-06

With a pro-ERA Republican in the White House, Phyllis protests her own party, which puts her in conflict with Republican Feminist leader, Jill Ruckelshaus.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Белла
Епизод 7 - Белла
2020-05-13

{overview}

Гледай този епизод
Кадър от епизод Хюстън
Епизод 8 - Хюстън
2020-05-20

{overview}

Гледай този епизод
Кадър от епизод Рейгън
Епизод 9 - Рейгън
2020-05-27

{overview}

Гледай този епизод
Ако не се качват нови епизоди значи, че не са излъчени още или не са преведени. Екипът на сайта не прави преводите.


Сподели във Фейсбук
+612
Филмът не тръгва или прекъсва? - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Изпрати сигнал за проблем с филма! Абонирай се за получаване на email при обновен плеър или нов епизод

Напишете Вашия коментар за филма
 1. Социолог
  Написал Социолог 21 May 2020 06:29
  Здравей другарко Димитра, явно си чели моя коментар, както дявола - Евангелието. Я да кажа още няколко думи. Първо вземи и се ограмоти малко - как се пише, къде и как се слагат препинателните знаци, пунктуацията и още много други неща. Явно свободата не ти се е отразила добре. После за същата тази свобода. Говорим за развития социализъм. Много свободни бяхме тогава-няма що. Явно мозъка доста ти е промит от другарите, който под формата на съветския феминизъм превърнаха жените в роби, а и не само жените. Но най-вероятно си млада и не помниш онова време. После за ролята на родителите, обърни внимание - родителите, а не бащата или майката. Напълно съм съгласен с едно - не само майката е отговорна за възпитанието на децата, точно обратното. Бащата е глава на семейството и има отговорност да се грижи за него - семейството - и неговите физически, духовни и емоционални нужди. И възпитанието на децата - за да ги направят хора, хора, които уважават останалите, а не мислят само и единствено за себе си и своята свобода. И лошото възпитание на днешните български деца е в резултат на точно този мачовски, балкански манталитет на мъжете, за който говориш и се вживяваш в ролята на психолог. Точно този манталитет не позволява на жената да се чувства като жена и се превръща във феминистка. Вероятно съм пуритан, но не виждам нищо добро в това, всеки да е свободен да прави каквото си иска без да се съобразява с хората около него. Раждането на нежелани деца е проблем и на обществото, което се интересува толкова от тях, колкото от тези, които са ги създали. А що се отнася до любовта и майчината ласка, нещо не я виждам у родителите (и майките в това число) хукнали да работят в чужбина и зарязали децата си за да ги възпитава улицата и училището. Резултата - непрекъснато насилие между децата, побои и убийства. Като чета написаното и виждам феминистичната злоба в него, нещо не личи и при теб тази ласка.Така че мисли с главата си, а не с нещо друго.
 2. Teo
  Написал Teo 16 May 2020 20:45
  Прекрасен сериал, пуснете следващите епизоди моля. Много неща стават ясни, интересно е да се види, че някъде от 1976 #MeToo е в зародиш. Брилятна игра на Кейт Бланшет и останалите актриси и актьори, интересен период в историята на САЩ. Да, странно е да се каже, но в зрелият социализъм българските жени са били далеч по-свободни от американските си посестрими. Препоръчвам
  1. Социолог
   Написал Социолог 18 May 2020 08:53
   Да, така е, затова виждаме днес резултатите от тази свобода, когато българските жени от зрелия социализъм работеха като кранистки, булдозеристки, трактористки и др.п. Затова и сега няма едно здраво семейство като хората, нито възпитанието на децата е приложена както трябва. Повечето млади живеят без брак, за да не поемат отговорност за създаването на семейство. Родителите чакат училището да им възпитава децата. Така че да живее зрелият социализъм.
   1. димитра
    Написал димитра 18 May 2020 17:02
    Не съм гледала сериала все още ,но шовинистичният ви коментар ме провокира. Първо ,СВОБОДАТА Е ЕСТЕСТВЕНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ВСЯКО ЖИВО СЪЩЕСТВО . Всеки човек трябва да бъде свободен ,за да функционира правилно . Отнемането на свободата било то физическа или психологическа е престъпление . Не случайно престъпниците се наказват с отнемане на свободата им . Вие заклеймявате жените ,като главна причина за неуспеха на семейството и се опитвате да вмените вина за лошото възпитание на децата ? Това е най-глупавият коментар ,който някога съм чела . Нима само жената трябва да бъде родител ? А къде е ролята на бащата ? Смятате ,че на жената мястото и е в кухнята и в сланята ? Колко сте жалък :( ? Явно сте възпитан неправилно в семейство ,където таткото възпитава мама и децата с пръчката в едната ръка и бутилката в другата ? Да не би лисата ви на уважение към жените да е свързана с проблеми с вашата майка ? Навярно е така ? По омразните думи -клишета ,типични за мъже ,които не са уверени в мъжеството си е ясно ,че като малък не сте бил желаното дете и никога не сте прегръщан от майка си . Това е резултата от отнемането на свободата на избор . Да пуританите като вас са налагали на жените в миналото за кого да се омъжат ,налага ли са морал и етика ,угодни за мъжете,но не и за жените .Проблема със сегашното общество се корени в миналото . Много деца са раждани по принуда . Когато едно дете не е обичано ,то става враждебно , агресивно , комплексирано , мрачно ,сърдито , аморално ....... не знае какво е любов и обич . Не може да почувства емпатия . С една дума -психопат . Така , че се замислете още веднъж ,защо на Планетата има толкова психопати и социопати и коя е причината за това . Със сигурност е е в жените .
   2. Teo
    Написал Teo 31 May 2020 22:22
    Колкото и да Ви се струва странно, семейството тук и семейството там до към 70 години е било едно и също, работещи родители, готвене в къщи, училище, работа и тн. С навлизането на корпорациите и фаст фуд, жените отиват на работа, готвенето и храненето в къщи отпада, децата се отделят, родителите се местят заради работата и така става едно съвременно малко отчуждено общество. Сегашните над 70 годишни в Щатите са същите като нашите дядовци и баби, така че социализъм или капитализъм няма никакво значение, всички бяхме пометени от глобализма. Там обаче все още са вежливи един с друг и си помагат, все още чувството за справедливост и ред го има, никой не си и помисля да се преражда на опашка, самата продавачка няма да го обслужи, дори опашката да не мърмори с две думи критичната маса от добри хора още е повече от лумпените. И там жените са работели по време на войната и след това, после да не забравяме че там е нещо нормално дори и сега да имат над 3 деца, и жената е трябвало да остане в къщи, просто работа не е имало за всички, а детски градини и ясли не знам дали тогава са имали, майчинство и досега нямат. Филмът е точно за това жената само майка ли е или може да бъде и bread earner/да изхранва семейство, или и двете...
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
  - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.
Ако харесвате Mrs. America Season 1 / Мисис Америка Сезон 1 (2020) гледайте още:
Още препоръчани филми:
Триггер Season 1 / Тригер Сезон 1 (2020)

Триггер Season 1
Тригер Сезон 1

Триггер Season 1 / Тригер Сезон 1 (2020)
2020 Русия Драма Руски Сериали
Тригер (от англ. trigger-спусък) е понятие в психологията,с което се означава поведенческата реакция на хората в отговор на някакъв,предимно външен дразнител.Сериалът „Тригер” ще ни запознае с младия…
The Great Debaters / Великите дебатори (2007)

The Great Debaters
Великите дебатори

The Great Debaters / Великите дебатори (2007)
2007 САЩ Филми Драма
Вдъхновен от истинската история на Мелвин Толсън, професор в колежа Уайли, Тексас, през 1935 година. Събитията се развиват тогава - 30-те години на миналия век, в щата Тексас, в един от малкото…
The Plot Against America Season 1 / Заговорът срещу Америка Сезон 1 (2020)

The Plot Against America Season 1
Заговорът срещу Америка Сезон 1

The Plot Against America Season 1 / Заговорът срещу Америка Сезон 1 (2020)
2020 САЩ Драма Сериали
Историята е разказана от гледната точка на еврейско семейство от работническата класа, които живеят в Ню Джърси и в началото се опитват да запазят оптимистичен поглед, но когато Линдбърг печели,…
Equals / Равни (2015)

Equals
Равни

Equals / Равни (2015)
2015 САЩ Филми Фантастика Драма Романтичен БГ Аудио
Действието на „Equals” се развива в свят без алчност, бедност, насилие и емоции. Една нова болест, наречена „Switched-On-Syndrome”, заплашва да активира тези спящи емоции, както и любовта,…
Desperate Housewives Season 1 / Отчаяни съпруги Сезон 1 (2004)

Desperate Housewives Season 1
Отчаяни съпруги Сезон 1

Desperate Housewives Season 1 / Отчаяни съпруги Сезон 1 (2004)
2004 САЩ Комедия Драма Сериали
В "Отчаяни съпруги" ще видите пет жени: някои от тях съпруги, други не съвсем; някои от тях са изрядни домакини, а до ястията на други – по-добре не припарвайте; някои от тях са изкусни флиртаджийки,…
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Вашето Име:
Вашия E-Mail:
(по желание)
 • winkwinkedsmileambelayfeelfellow
  laughinglollovenorecourserequestsad
  tonguewassatcryingwhatbullyangry
Въведи своя коментар за филма тук ...
Внимание!
Кирилицата е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!
Молим да не разказвате важни моменти от съдържанието на филма!
Не пишете тук сигнали за проблеми, въпроси за нови епизоди и т.н.
Коментарите се появяват в сайта с известно забавяне след проверка от нас.

Не се допускат обиди, расизъм, нецензурен език, спам!
При неспазване на правилата - коментара се трие, а при повтарящи се нарушения следват санкции!
Въведи резултата:
Enable this picture to display the security code