Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Nip/Tuck Season 2
Kръцни/Срежи Сезон 2
2004 SD Драма Сериали
16 x 50 мин. 7.7
Nip/Tuck Season 2 / Kръцни/Срежи Сезон 2 (2004)

Nip/Tuck Season 2 / Kръцни/Срежи Сезон 2 (2004)
Nip/Tuck Season 2 / Kръцни/Срежи Сезон 2 (2004)
+1519


Julian McMahon
"Christian Troy"

Joely Richardson
"Julia McNamara"

John Hensley
"Matt McNamara"

Roma Maffia
"Liz Cruz"

Kelly Carlson
"Kimber Henry"
Шон МакНамара и Крисчън Трой са пластични хирурзи, приятели и партньори, които имат коренно различно виждане за живота. Шон е сериозен, семеен човек, който се претрупва с работа, за да се отдалечи от кошмарния си личен живот, който включва злобната му жена – Джулия, бунтуващия се син – Мат и малката дъщеря – Ани. Крисчън е арогантен, самовлюбен, неетичен човек, който боготвори виното, жените и всесилния долар. Той би направил всичко, за да постигне целите си (лъжа, измама, кражба, изнудване и прелъстяване) без да се почувства гузен.


Виж всички сезони на Kръцни/Срежи тук:
Кадър от епизод Ерика Нотън
Епизод 1 - Ерика Нотън
2004-06-22

Шон навършва 40 години. Забелязва, че тялото му е остаряло. Нервен тик по време на операция заплашва да сложи край на кариерата му като хирург. Появява се майката на Джулия. Ерика е известна писателка-психоложка, която години наред е впечатлявала с перфектната си външност, но годините са си казали думата. За да си върне предишния дух и самочувствие, тя настоява за козметична операция.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Крисчън Трой
Епизод 2 - Крисчън Трой
2004-06-29

По време на сексуална игра Крисчън чупи носа си. Но се притеснява, че състоянието на Шон не позволява приятелят му да проведе успешно операцията. Решава да се оперира сам, но опитът му претърпява провал. В крайна сметка двамата приятели заедно решават проблема и възраждат позагубилото се между тях доверие. Мат научава, че Хенри е арестуван за изнасилването на Кара. Под клетва Мат заявява, че няма нищо общо с автомобилната катастрофа, при която Кара беше ранена.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Маня Мабика
Епизод 3 - Маня Мабика
2004-07-06

Маня е осакатена в детството си от варварски ритуал. С помощта на пластичната хирургия, тя иска да ѝ бъде възвърната чувствителността и да изпитва удоволствието от секса, за което само е чувала. Друг пациент се обръща към хирурзите с молба да му присъдят косми по цялото тяло. Шон се запознава с Ава и я препоръчва като житейски наставник на съпругата си. Възникват проблеми в отношенията между Крисчън и Джина.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Г-жа Грубмън
Епизод 4 - Г-жа Грубмън
2004-07-13

Докато малката Ани влиза в пубертета, родителите ѝ Джулия и Шон осъзнават, че са навлезли в една по-зряла възраст и се опитват да се преборят с мисълта за собственото си остаряване. Конфликтът между Крисчън и Джина се задълбочава. Изправен пред забраната да вижда сина си, Крисчън решава да търси правата си в съдебната зала.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Джоел Гидеон
Епизод 5 - Джоел Гидеон
2004-07-20

Шон попада в болница след автомобилна катастрофа. Развива фобия към шофирането и всички потенциално рисковани дейности. Това се отразява и върху работата му. За да преодолее психозата си, пластичният хирург се хвърля към всякакви опасни занимания, което предизвиква гнева на съпругата му. Крисчън изгубва сина си в съдебното дело. Обръща се за подкрепа към Джулия, която намира сили да му признае, че и Матю е негово дете.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Боби Бродърик
Епизод 6 - Боби Бродърик
2004-07-27

Боби Бродерик се подлага на липосукция в клиниката по пластична хирургия. След не особено задоволителния резултат, тя решава да си отмъсти като съсипе репутацията на хирурзите. Джулия моли Ава да се заеме с Мат и да го амбицира да повиши успеха си в училище. Същевременно споделя с житейската си наставничка проблеми от своето минало. Ава се досеща, че Шон не е истинският баща на Мат. Заражда се интимна връзка между Ава и Мат. След като е правил секс с нея, момчето разбира, че тя има син, негов връстник.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Наоми Гейнс
Епизод 7 - Наоми Гейнс
2004-08-03

Манекенка е нападната и обезобразена от маниак. Шон решава да я оперира безплатно, с което да възвърне авторитета на клиниката. Мат е хванат да се прибира у дома късно през нощта. Оправданието му е, че е учил със сина на Ава. Джулия кани на гости Ава и Ейдриън. Ейдриън разкрива пред Джулия, че Ава и синът ѝ имат сексуална връзка. Мат решава да се раздели с Ава, но в опита си да го задържи, тя му разкрива кой е истинският му баща.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Агата Рип
Епизод 8 - Агата Рип
2004-08-10

В клиниката се появява младо момиче с рани, подобни на раните на Христос. Тя твърди, че се е наранила сама, но някои факти ще хвърлят в смут иначе трезвомислещите лекари. Джулия признава пред Шон, че Мат не е негов син. Следва бурна реакция. Лиз забременява след изкуствено оплождане със спермата на Крисчън. Но предварително заявява, че няма да позволи на хирурга да се грижи за бъдещото ѝ дете. Смутена от неизвестността и опасеният, че плодът може да е увреден, Лиз прави аборт.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Роуз и Рейвън Роузенбърг
Епизод 9 - Роуз и Рейвън Роузенбърг
2004-08-17

Бъдещето на съвместната клиника е застрашено. Шон настоява да се раздели със съдружника си. Но пред двамата се изправя предизвикателството на една изключително тежка операция - разделяне на сиамски близнаци. Дали в тази лична драма, героите няма да открият символиката на собствените си взаимоотношения. Проблемите помежду им стават причина за все по-голяма загуба на пациенти.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Кимбър Хенри
Епизод 10 - Кимбър Хенри
2004-08-24

В живота на хирурзите отново се появява Кимбър - бившата любовница на Крисчън. Но този път, по стечение на обстоятелствата тя става любовница на Шон. След раздялата, Джулия живее на хотел, но отбивайки се в дома си, заварва Кимбър. Отчаяна, съпругата на Шон се напива в един бар, където среща на пръв поглед интересен мъж. Качва се с него в стаята му, но за да избегне насилието, Джулия се обажда на Шон и го моли за помощ.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Наташа Чарлс
Епизод 11 - Наташа Чарлс
2004-08-31

Крисчън се запознава със сляпата Наташа. Интересът му към нея се задълбочава. Очарован е от красотата, която тя му разкрива. В типичния си не особено почтен стил, Крисчън се отървава от потенциален съперник и отвежда Наташа в апартамента си. В стремежа си да си върне Шон, Джулия решава да се подложи на пластична операция за уголемяване на бюста. Появява се майка ѝ, която безуспешно се опитва да събере разбитото семейство.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Джулия Макнамара
Епизод 12 - Джулия Макнамара
2004-09-07

След инцидента в предишния епизод, Джулия се обръща към Шон и Крисчан с молба да и направят пластична операция. В началото съпругът ѝ отказва, но партньорът му успява да го убеди. По време на операцията, под въздействието на упойката Джулия сънува странен сън. В него тя е женена за Крисчън, но бракът им не е особено сполучлив. Когато се връща в съзнание, тя осъзнава, че Шон е нейната истинска любов.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Ууна Уентуърт
Епизод 13 - Ууна Уентуърт
2004-09-14

Прислужници в дома на богата жена се възползват от временното ѝ отсъствие и прибягват до услугите на евтин пластичен хирург - Боболит - който им инжектира ботокс. След появата на странични ефекти, една от тях се обръща към клиниката Макнамара/Трой. Крисчън се среща със стария си приятел, за да открие, че е пропаднал наркоман. Опитва се да го спаси. Задълбочава се конфликтът между Мат и Ейдриън, синът на Ава. След сериозен училищен скандал, двамата са наказани. Мат започва работа в клиниката и открива, че това му доставя удоволствие. Разкриват се странните взаимоотношения между Ейдриън и майка му.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Труди Най
Епизод 14 - Труди Най
2004-09-21

В клиниката по пластична хирургия постъпва жена, чието лице е обезобразено от съпруга ѝ. Шон и Крисчън установяват, че тя е подложена на непрестанен физически тормоз. Шон и Джулия се изправят срещу Ава. Опитват се да я принудят да прекрати връзката си със сина им.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Шон Макнамара
Епизод 15 - Шон Макнамара
2004-09-28

Нова обезобразена жертва на серийният изнасилвач постъпва в клиниката. В медиите се вдигат голям шум около имената да новите герои - Шон и Крисчън. Касапинът издебва Шон, порязва лицето му и го заплашва, че ще бъде убит, ако оперира още една от жертвите му. Крисчън разбира, че бившата му приятелка Джина е заразена с вируса на СПИН. Прави си тест и се свързва с всичките си бивши любовници. Тестът се оказва отрицателен. Крисчън се среща с малкия Уилбър.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Джоан Ривърс
Епизод 16 - Джоан Ривърс
2004-10-05

Джоан Ривърс, добре поддържана (не без помощта на пластичната хирургия) възрастна жена, решава да си върне естествения вид заради чувството, че лъже внука си. Но когато вижда как би изглеждала без всичките ѝ направени операции, бързо се отказва от идеята. Шон и Крисчън разкриват тъмната тайна на Ава. В резултат на това, Ава и синът ѝ завинаги изчезват от живота им. Шон се готви да посрещне смело следващата атака на Касапина. Но този път жертвата се оказва друг - Крисчън Трой.

Гледай този епизод
Плеъри
Ако не се качват нови епизоди значи, че не са излъчени още или не са преведени. Екипът на сайта не прави преводите.


+1519
Филмът не тръгва или прекъсва? - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Изпрати сигнал за проблем с филма!  Абонирай се за получаване на email при обновен плеър или нов епизод

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
    - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.


Ако харесвате Nip/Tuck Season 2 / Kръцни/Срежи Сезон 2 (2004) гледайте още:
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.