Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Nip/Tuck Season 1
Kръцни/Срежи Сезон 1
2003 Драма Сериали
13 x 50 мин. 7.7
Nip/Tuck Season 1 / Kръцни/Срежи Сезон 1 (2003)

Nip/Tuck Season 1 / Kръцни/Срежи Сезон 1 (2003)
Nip/Tuck Season 1 / Kръцни/Срежи Сезон 1 (2003)


Жанр Драма Сериали
Държава САЩ
Година 2003   13 x 50 мин.
Режисьор Райън Мърфи
70
7.5 /10
23
ДОБЪР, ПРЕПОРЪЧВА СЕ
+4793
Актьори Дилън Уолш, Джулиан МакМеън, Джон Хенсли, Валери Круз, Рома Мафия, Бруно Кампос, Кели Карлсън, Джоли Ричардсън


Julian McMahon
"Christian Troy"

Joely Richardson
"Julia McNamara"

John Hensley
"Matt McNamara"

Roma Maffia
"Liz Cruz"

Kelly Carlson
"Kimber Henry"
Шон МакНамара и Крисчън Трой са пластични хирурзи, приятели и партньори, които имат коренно различно виждане за живота. Шон е сериозен, семеен човек, който се претрупва с работа, за да се отдалечи от кошмарния си личен живот, който включва злобната му жена – Джулия, бунтуващия се син – Мат и малката дъщеря – Ани. Крисчън е арогантен, самовлюбен, неетичен човек, който боготвори виното, жените и всесилния долар. Той би направил всичко, за да постигне целите си (лъжа, измама, кражба, изнудване и прелъстяване) без да се почувства гузен.


Виж всички сезони на Kръцни/Срежи тук:
Кадър от епизод Епизод 1
Епизод 1 - Епизод 1
2003-07-22

Старите приятели Шон, улегналият семеен мъж и Крисчън, непоправимият плейбой са партньори в клиника по пластична хирургия. Между тях възниква сериозен конфликт, когато Крисчън оперира колумбийски наркопласьор, издирван от шефа си за изнасилване на шестгодишната му дъщеря. Семейният живот на Шон също изобилства от проблеми. Очевидно хирургът изживява кризата на средната възраст.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Манди/Ранди
Епизод 2 - Манди/Ранди
2003-07-29

Две сестри близначки искат да бъдат оперирани, за да се различават една от друга. Шон се изнася от семейния дом и заживява самостоятелно с мисълта за предстоящ развод. Синът му Матю се опитва да се обреже сам, потиснат от реакцията на приятелката си при вида на пениса му. Крисчън е завладян от мисълта за Джулия, близка приятелка от миналото, но и настояща съпруга на партньора му.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Нанет Бабкок
Епизод 3 - Нанет Бабкок
2003-08-05

Шон и Джулия научават за опита на Мат да се обреже сам. Момчето веднага е прието в клиниката, където Крисчън, вече професионално извършва операцията. Междувременно Шон е поел негова пациентка. Бизнесът е сериозно застрашен, когато тя заплашва да съди клиниката, след като е открила, че по време на операцията в тялото ѝ е забравен хирургически инструмент.

Гледай този епизод
Кадър от епизод София Лопез
Епизод 4 - София Лопез
2003-08-12

Двамата хирурзи се сблъскват с проблеми, засягащи моралът в техния бизнес. Повдига се въпросът необходимо ли е да се приемат всякакви клиенти с единствената цел да се повиши печалбата на клиниката. Конфликтът между партньорите се разраства. Още повече, че конкуренцията в лицето на друг пластичен хирург - Мерил Боболит - набира скорост, пренебрегвайки всякакви морални принципи.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Кърт Демпси
Епизод 5 - Кърт Демпси
2003-08-19

В живота на Крисчън се появява бивша любовница. Хванат в неудобен момент, той получава ценен съвет от психоложката на клиниката и посещава среща на Анонимните сексуални маниаци. Нов трус в семейните отношения между Шон и Джулия предизвиква новината за бременността на Джулия.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Меган О\'Хара
Епизод 6 - Меган О\'Хара
2003-09-02

Някой вандалски съсипва собствеността на Крисчън. Дали това е отхвърлен пациент или бивша любовница, обладана от мисълта да си отмъсти? В клиниката се появява пациентка, оперирана от рак на двете гърди. Тя внася нова тръпка в живота на улегналия Шон. Междувременно синът му Мат се оказва въвлечен в нетрадиционно сексуално приключение с момичето, в което е влюбен и момичето, в което е влюбена тя.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Клиф Мантеня
Епизод 7 - Клиф Мантеня
2003-09-09

Крисчън научава интересни неща от свой пациент. Пред младия необуздан хирург ще се разкрият неподозирани тайни на града, в който зад лъскавите фасади на луксозните сгради се организират разгулни секс оргии. По настояване на Джулия в клиниката е назначен Джуд, неин колега от университета и все по-близък приятел. Мат е разкрит от майка си в момент, в който се забавлява с двете момичета.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Кара Фицджералд
Епизод 8 - Кара Фицджералд
2003-09-16

Случайно Мат удря с колата си своята съученичка Кара. Не открива тялото, решава, че е пострадала птица и напуска мястото на катастрофата. Когато научава за инцидента, той посещава Кара в болницата и разбира, че заради религиозните си убеждения, майка и отказва адекватно лечение. Убеждава баща си да направи безплатна операция на пострадалото момиче. Подлъган от лъжливите мотиви на пациента си, Крисчън го оперира, за да научи по-късно, че е заличил белег, по който може да бъде разпознат извратен педофил.

Гледай този епизод
Кадър от епизод София Лопез: Част 2
Епизод 9 - София Лопез: Част 2
2003-09-23

Боболит предлага интересна сделка на Крисчън. Ново Ламборгини срещу приятелката му Кимбърли. Крисчън се съгласява, но когато Кимбърли научава за уговорката, намира начин да си отмъсти. София Лопес, мъжът превърнат по оперативен път в жена, се готви за нова операция. Неочаквано намира близък приятел в лицето на хомосексуалната Лиз - оперативна сестра в клиниката. Джулия разбира, че Джуд, мъжът към когото се привързва все повече, вероятно е най-обикновен жиголо. Взаимоотношенията между Шон и Мегън се задълбочават.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Адел Кофин
Епизод 10 - Адел Кофин
2003-09-30

Шон и Крисчън трябва да се явят на изпит за квалификация. Крисчън се справя успешно, но Шон, завладян от личните си тревоги напуска по средата на изпита. Ексцентричната госпожа Гръбман е оттеглила иска си срещу клиниката, на в замяна на това настоява да бъдат продължени операциите по разкрасяването ѝ напълно безплатно. Състоянието на Мегън е критично. Ясно е, че нищо не може да ѝ помогне.С помощта на Шон, тя слага край на живота си. Джулия научава за връзката, която са имали Мегън и съпруга ѝ.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Монтана/Саси/Правда
Епизод 11 - Монтана/Саси/Правда
2003-10-07

В клиниката се появява пациентка с раздвоение на личността, която ще създаде доста проблеми на двамата хирурзи. Джулия решава да направи ДНК-тест на сина си Мат, за да разбере кой в действителност е неговия физиологичен баща. Крисчън научава, че последната му любовница е бременна от него. Междувременно Мат и приятелят му Хенри, който е присъствал на катастрофата, се сближават с възстановяващата се Кара. Хенри изпитва силни чувства към младото момиче. Съществува опасност да сподели с нея истината за инцидента.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Антония Рамос
Епизод 12 - Антония Рамос
2003-10-14

В клиниката се появява стария познайник на хирурзите, наркопласьорът Ескобар. Изнудвайки ги, той ги принуждава да направят операция, отстранявайки имплантите в гърдите на млада жена. Оказва се, че имплантите са натъпкани с дрога, а жената по жесток начин е използвана за муле. Появяват се разногласия между Джина и Крисчън, по въпроси, свързани с нейната бременност.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Ескобар Галардо
Епизод 13 - Ескобар Галардо
2003-10-21

Крисчън научава, че бившата му приятелка Кимбър е сгодена за конкурента им Боболит, който я използва като подвижна реклама на собствените си постижения като хирург. Ескобар продължава да притиска двамата партньори, които се оказват на негово разположение по 24 часа в денонощието, принудени да извършват операции на „мулетата“. Но полицията е по петите на престъпника и той се съгласява да остави хирурзите намира срещу една последна услуга - пълна промяна на собственото му лице.

Гледай този епизод
Сървър
Ако липсват епизоди означава, че не са излъчени или липсва превод. Когато се появи превод ще се добавят.

70
7.5 /10
23
ДОБЪР, ПРЕПОРЪЧВА СЕ
+4793
Филмът не тръгва или прекъсва? - Опитайте през алтернативен сървър или го отворете през друг браузер .

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
    - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.


Ако харесвате Nip/Tuck Season 1 / Kръцни/Срежи Сезон 1 (2003) гледайте още:
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Изглежда рекламата от която сайта ни се издържа се блокира във Вашия уеб браузер.
Молим ако ползвате някакъв начин за блокиране на реклами да го деактивирате докато ползвате сайта или да го добавите като изключение за да гледате свободно филми от него.
Благодарим ви за разбирането!