Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Roots Season 1
Корени Сезон 1
2016 HD Драма Исторически Сериали
4 х 95 мин. 7.8

Roots Season 1 / Корени Сезон 1 (2016)
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Roots Season 1 / Корени Сезон 1 (2016)
Жанр Драма Исторически Сериали
Държава САЩ
Година 2016   4 х 95 мин.
Режисьор Филип Нойс
Актьори Джонатан Раян Маерс, Малачи Кърби, Форест Уитакър, Лоурънс Фишбърн, Джеймс Пурфой, Анна Пакуин

Дългоочакваният римейк на популярния сериал от 1977 е исторически портрет на робството в Америка през историята на едно семейство, решено да оцелее и запази наследството си. Разказът се простира през няколко поколения, като започва от младия Кунта Кинте, който е заловен в родната си Гамбия и транспортиран при кошмарни условия до колониална Америка. Там е продаден в робство. Историята е продължена от семейството му, което се бори за оцеляване и става свидетел на значими събития в американската история – революцията и гражданските войни, бунтовете на робите и последвалата еманципация.
Виж всички сезони на Корени тук:
+2424


[media=http://www.youtube.com/watch?v=iiYE48aJnmY]
Кадър от епизод Епизод 1
Епизод 1 - Епизод 1
2016-05-30

Багдад, март 2003 г. Саддам Хюсеин гледа Джордж Буш, който говори на иракчаните по телевизията и обявява, че „тиранинът скоро няма да го има“. Бомби експлодираt в близост, а Саддам се сбогува със синовете си Удей и Кусай, които се надяват да не ги заловят \"докато американците не бъдат победени.\" Юли 1979. По време на рожден ден на 7 годишната Хала – дъщеря на вицепрезидента Саддам, той и неговите приближени притискат президента Ахмед Хасан ал Бакр да се оттегли. Новият президент свиква конгрес на партията Баас, на който изобличава клеветниците. „Предателите“ са изведени от залата, принудени да признаят опит за преврат и екзекутирани от партийните членове в знак на лоялност. Личността на Саддам скоро прониква в Ирак. Неговият героичен образ е представен навсякъде. Когато терористите нахлуват в Багдад, Саддам контраатакува, което води до конфликт между Иран и Ирак. Саддам е изправен и пред лични премеждия като смъртта на майката, която го е възпитала, непредвидимото поведение на неговия най-голям син и наследник - Удей, развалянето на съюза с Барзан Ибрахим – негов полу-брат и бивш заместник. Саддам намира успокоение при Самира Шахбандар, омъжена красавица, която става негова любовница за огорчение на жена му Саджида. По-късно семейството на Саддам и и приятелите му се събират, за да отпразнуват брака на дъщерята на Рагхад за Хюсеин Камел, братовчед на Саддам и негов близък съюзник. Въпреки тържествата, витае предчувствие, че се надига нещо лошо – ревност, съперничество и параноя, които скоро ще изпробват лоялността до краен предел.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 2
Епизод 2 - Епизод 2
2016-05-31

1988. Въпреки че Ирак е на ръба на фалита, Багдад тържествува в победата след войната с Иран. Удей празнува в нощен клуб, напива се и стреля с пистолет в тълпата. Зет му Хюсеин, сега съветник на Саддам, наблюдава действията на Удей със загриженост. Същевременно подемът на Кувейт в добива на нефт се превръща в предизвикателство за просперитета на Ирак. Един семеен обяд разкрива фракции в семейството на Саддам, както и параноя, че вътрешен човек може да свали Саддам. Разчува се, че Саддам е взел Самира като втора жена, следват жестоки последици. Саджида е засрамена от факта, че Камел Гана, личен бодигард на Саддам е знаел първи. Нейният брат, Аднан - дългогодишен лейтенант на Саддам, предупреждава Саддам, че пренебрегва нуждите на Саджида както и неговата армия; Саддам отговаря, че той ще се занимава само с последното. Удей, който лесно се пали, избухва фатално, когато се изправя пиян срещу Камел Хана по време на парти. Започва да го бие до смърт пред ужасените гости. След неуспешен опит за самоубийство, Удей е изправена пред гръмотевичния гняв на баща си. Саддам поставя на изпитание лоялността на Аднан, подозрителен инцидент с хеликоптер премахва заплахата, но разрушава отношенията между двамата. Междувременно Кувейт заплашва Ирак с война, а Саддам повежда армията си към „майката на всички битки“. Когато в защита на Кувейт застават различни нации, Саддам се подиграва, че са нужни 30 нации, за да се открие огън на един Ирак. Когато врагът не успява да премине границите на Ирак, той обявява победа.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 3
Епизод 3 - Епизод 3
2016-06-01

Май 1995. Ирак е поразен от санкциите от ООН заради отказа да се съобрази с оръжейните инспекции. Когато инспекторите най-накрая са допуснати, започва играта на котка и мишка. Оръжия, химикали и документи са заровени или скрити, а инспекторите са развеждани наоколо безцелно. Прикриването е възложено на Кусай, новият наследник на Саддам – ход, който разгневява Хюсен Камал, гледащ на себе си като на пълноправен наследник. Напрежението избухва, по време на среща, на която Удей се подиграва на Хюсеин и го замерва с храната си. Убеден, че произхожда от пророците, Саддам прокламира, че Ирак е отлъчен заради религиозна ревност. По време на тържествата в чест на седемгодишната от победата над Иран, притесненият Хюсеин и неговият брат решават да пресекат границите и да поискат политическо убежище в Йордания заедно с жените си - дъщерите на Саддам Рагхад и Рана. Там, Хюсеин се среща с представители на ООН и ЦРУ и им предлага информация за местонахождението на скрити оръжия срещу претенция му за иракското лидерство. Междувременно, вбесеният Саддам премества документите за оръжията в складовете на Хюсеин и така подкопава вярата на ООН в неговата информация. Хюсеин и брат му са изкушени да се върнат обратно в Ирак с обещанието, че няма да бъдат наранени нито от ръката на Саддам, нито от неговите синове. Веднъж пресекли границата обаче те са арестувани, принудени да се разведат с дъщерите на Саддам и затворени в защитена къща. След това Саддам свиква Али Хасан Ал Маджид – чичо на дезертьорите да изпълни тяхното последно наказание.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 4
Епизод 4 - Епизод 4
2016-06-02

Март 2003. Когато Буш обявява, че \"Денят на освобождението е близо,\" Саддам инструктира по-голямата част от семейството си да избяга в Сирия, остават само Удей, Кусай и внук му Мустафа. В търсене на убежище, Саддам се скрива близо до Тикрит, до бреговете на река Тигър, където е живял като дете. Когато коалиционните сили заливат Багдад, Саддам остава затворен в колиба, където прави аудио позиви, които неговият бодигард доставя на радиостанции. Междувременно Удай, Кусай и Мустафа се укриват в Багдад в къща на роднина, но не след дълго представителите на САЩ се сдобиват с информация за местонахождението им. След продължителна престрелка тримата са убити, Саддам е в шок, а Саджида разсипана. Една нощ, рискувайки да бъде заловен от коалиционните патрули и под влияние на силни емоции, Саддам посещава гробовете на синовете си близо до Тикрит и в знак на почит полага иракски знамена. След като научава, че за главата му има награда от 25 милиона щатски долара, Саддам усеща, че обръчът около него се затваря. Когато най-сетне пристига армията, дори и последната проява на лоялност от бодигарда на Саддам не успява да предпази Саддам и той е открит в импровизиран подземна дупка. Изтеглен от там, с достойнство в дрипи и свален на земята, той заявява: \"Аз съм президент на Ирак, и аз съм готов да преговарям.\"

Гледай този епизод
Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Сподели във Фейсбук
+2424
Филмът прекъсва? Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи
Изпрати сигнал за проблем с филма! Абонирай се за филма (email при обновен плеър, нов епизод, по-добро качество)

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва
 1. Презаредете страницата като натиснете клавиши Ctrl и F5
  (задръжте натиснат клавиш Ctrl, в същото време натиснете клавиш F5).
 2. Изчакайте зареждането на филма - понякога е нужно до 10-15 секунди или повече.
 3. Стартирайте втория (Плеър 2) плеър на филма.
 4. Отворете филма с друг уеб браузер - например Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera.
 5. Изчистете кеша на браузера. Как става чистенето на кеша вижте тук?
Филмът засича, прекъсва

Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново Play за да продължи филма.

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

Или да се запознаете с подробната документация за справяне с проблеми при гледането на филми тук.
Ако харесвате Roots Season 1 / Корени Сезон 1 (2016) гледайте още:
Още препоръчани филми:
Spartacus / Спартак (2004)

Spartacus
Спартак

Spartacus / Спартак (2004)
2004 САЩ Филми Екшън Драма Исторически БГ Аудио
Бунтовният тракиец Спартак, роден и отгледан като роб, е купен от Батиат – собственик на школа за гладиатори. След месечни упорити тренировки, Спартак въстава срещу притежателя си и повежда бунта на…
Amazing Grace / Изумителна благодат (2006)

Amazing Grace
Изумителна благодат

Amazing Grace / Изумителна благодат (2006)
2006 Великобритания,САЩ Филми Драма
Към края на XVIII век над 11 млн. мъже, жени и деца от Африка са отведени като роби в колонии из Централна и Северна Америка. Великобритания е могъща империя, съградена на гърба на робите. Търговията…
Menace II Society / Заплаха за обществото (1993)

Menace II Society
Заплаха за обществото

Menace II Society / Заплаха за обществото (1993)
1993 САЩ Филми Трилър Криминален Драма
Филмовото действие започва с бунтовете в Уатс през 1965 г. Когато бунтовете спират, идва ред на наркотиците. Бащата на Кейн пласирал дрога, майка му била наркоманка. В Уатс в края на 70-те години…
Start the Revolution Without Me / Започни революцията без мен (1970)

Start the Revolution Without Me
Започни революцията без мен

Start the Revolution Without Me / Започни революцията без мен (1970)
1970 САЩ Филми Комедия Исторически
Животът на близнаците Филип (Джийн Уайлдър) и Пиер (Доналд Съдърленд) е нещастно объркан още при раждането им в навечерието на Френската революция. Единият е надменен аристократ, другият е беден и…
The Birth of a Nation / Раждането на една нация (2016)

The Birth of a Nation
Раждането на една нация

The Birth of a Nation / Раждането на една нация (2016)
2016 САЩ Филми Драма Исторически
Над Търнър е роб, който смята, че неговата съдба е да поведе всички роби в организирани протести, които да сложат карай на робството. Години след събитията, които той е започва, действително…
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Вашето Име:
Вашия E-Mail:
(по желание)
 • winkwinkedsmileambelayfeelfellow
  laughinglollovenorecourserequestsad
  tonguewassatcryingwhatbullyangry
Въведи своя коментар за филма тук ...
Внимание!
Кирилицата е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!
Молим да не разказвате важни моменти от съдържанието на филма!
Не пишете тук сигнали за проблеми, въпроси за нови епизоди и т.н.
Коментарите се появяват в сайта с известно забавяне след проверка от нас.

Не се допускат обиди, расизъм, нецензурен език, спам!
При неспазване на правилата - коментара се трие, а при повтарящи се нарушения следват санкции!
Нямам кирилица?


Предварителен преглед на коментара
Въведи резултата:
Enable this picture to display the security code