Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Grey's Anatomy Season 1
Анатомията на Грей Сезон 1
2005 Драма Романтичен БГ Аудио Сериали
9 x 42 мин. 7.7
Grey's Anatomy Season 1 / Анатомията на Грей Сезон 1 (2005)

Grey's Anatomy Season 1 / Анатомията на Грей Сезон 1 (2005)
Grey's Anatomy Season 1 / Анатомията на Грей Сезон 1 (2005)


Жанр Драма Романтичен БГ Аудио Сериали
Държава САЩ
Година 2005   9 x 42 мин.
Режисьор Шонда Раймс
242
8.0 /10
61
ОТЛИЧЕН, НЕ ГО ПРОПУСКАЙ
+181303
Актьори Елън Помпео, Сандра О, Джъстин Чембърс, Чандра Уилсън, Джеймс Пикенс, Патрик Демпси, Т.Р. Найт, Катрин Хийгъл, Исая Уошингтън

Kevin McKidd
"Dr. Owen Hunt"

Caterina Scorsone
"Dr. Amelia Shepherd"

Kelly McCreary
"Dr. Maggie Pierce"

Justin Chambers
"Dr. Alex Karev"

Sara Ramirez
"Dr. Callie Torres"
Заглавието на сериала е препратка към името на един от най-известните английски учебници по медицина, чийто автор носи името на главната героиня - Грей.
Основният персонаж е стажантката по хирургия Мередит Грей (Елен Помпео). Тя се опитва да се пребори с несправедливостта на живота с помощтта на своята най-добра приятелка Кристина Янг, както и другите стажанти Джордж О'Мали, Изабел (Изи) Стивънс и Алекс Карев. Техен наставник е наричаната „нацистът“ - Миранда Бейли. В основата на сериала стои любовната история между Мередит и един от лекарите в болницата Сиатъл Грейс - Дерек Шепърд. В превод Грей означава "сив", което се покрива с основната идея на филма - че в живота няма "черно" и "бяло", а само сиво, защото всяка постъпка може да се разглежда от две страни.
"Анатомията на Грей" е сериал за интензивността на едно медицинско обучение, но в същото време не липсват и забавни и секси, а понякога и доста болезнени, моменти от животите на хора, които тепърва предстои да открият, че нито медицината, нито отношенията между хората могат да бъдат характеризирани с точно определени термини. Истинския живот е с малко по-сложна анатомия.

"Анатомията на Грей” е носител на наградата “Златен глобус” за най-добър драматичен сериал за 2007 г. и многократно номиниран за награда "Еми”, включително за "Изключителен драматичен сериал” за последните 2 години. За своята работа създателят и продуцент на сериала Шонда Раймс през 2007 г. получава редица престижни награди, сред които "Телевизонен продуцент на годината” на Американската гилдия на продуцентите, награда "Image” за изключителен сценарий на драматичен сериал на Националната асоциация за съдействие на напредъка на цветнокожите (NAACP) и др.

Ключови думи: Array, Сиатъл, травма, работно място, болница, лекар, студент по медицина

Колекции: Този сериал е част от колекцията: Лекари


Виж всички сезони на Анатомията на Грей тук:
[media=https://www.youtube.com/watch?v=baRfki0-L2Q]
Кадър от епизод A Hard Day\'s Night
Епизод 1 - A Hard Day\'s Night
2005-03-27

Meet Meredith Grey. Daughter of famous surgeon Ellis Grey and currently recovering from a one-night stand. She shoos away her evening\'s companion, saying she\'ll be late for her first day of work. She is a first year intern at Seattle Grace Hospital and is working alongside some colorful characters. Cristina Yang is a highly competitive Stanford graduate who befriends Meredith. George O\'Malley is a quirky warm hearted man who learns a lesson or two on his first day. Izzie Stevens is a former model who doesn\'t get any special treatment on her first day. And Alex Karev is an arrogant jerk who misdiagnoses a patient on his first shift. Overseeing them is Miranda Bailey, (not-so-) affectionately dubbed \'The Nazi\'. Meredith also gets a surprise when she realizes that her friend from the night before is a co-worker, and even worse, her boss.

Гледай този епизод
Кадър от епизод The First Cut is the Deepest
Епизод 2 - The First Cut is the Deepest
2005-04-03

Млада жена е жестоко нападната, а Мередит смята, че едно новородено бебе е в опасност. Хирурзите се надяват да спасят млада жена, която се бори със смъртта след жесток побой. Междувременно Мередит рискува кариерата си, за да помогне на едно новородено в отделение за кърмачета, другите стажанти научават, че за да си вършат добре работата са има нужни не само знания по медицина.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Winning a Battle, Losing the War
Епизод 3 - Winning a Battle, Losing the War
2005-04-10

Кристина е дълбоко развълнувана от срещата си с бивша хирургична сестра, която страда от рак. Миналото на Изи я преследва. Дерек и Мередит оперират по чудо оцелял строител, който е изправен пред трудно решение, свързано с бъдещето му.

Гледай този епизод
Кадър от епизод No Man\'s Land
Епизод 4 - No Man\'s Land
2005-04-17

Алекс очарова пациентка с гигантски тумор, но успява да я разочарова. Дерек кани Мередит да му асистира, въпреки недоволството на Бейли. Напрежението между Бърк и Шепърд расте.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Shake Your Groove Thing
Епизод 5 - Shake Your Groove Thing
2005-04-24

Хирургичното отделение става арена на конкуренция, а някои пациенти флиртуват с лекарите. В болницата постъпват множество жертви от ежегодното състезание за велосипедисти. Дерек и Бърк са конкуренти за длъжността старши специализант.

Гледай този епизод
Кадър от епизод If Tomorrow Never Comes
Епизод 6 - If Tomorrow Never Comes
2005-05-01

Работата на Мередит страда заради напрежението покрай грижите за майка ѝ. Изтощената Мередит се опасява, че по време на операция е направила грешка, която може да застраши кариерата ѝ. Алекс си има работа с пациент, пристрастен към обезболяващите. Страстта между Дерек и Мередит се разпалва по време на купон.

Гледай този епизод
Кадър от епизод The Self-Destruct Button
Епизод 7 - The Self-Destruct Button
2005-05-08

Мередит е недоволна защото не знае почти нищо за живота на Дерек. Междувременно Алекс лекува Дивоу, пациентка, чийто религиозни убеждения застрашават шансовете ѝ да оздравее; Изи се колебае дали да се обади на майка си, с която е прекъснала отношенията си преди години; Зоуи, бременна жена над четирийсетте, болна от рак не приема медицинските съвети на Кристина. Стажантите са озадачени от Кейбъл, пациент, лекуван за пристъпи, които той смята за пророчески видения. 

Гледай този епизод
Кадър от епизод Save Me
Епизод 8 - Save Me
2005-05-15

Дерек и Мередит опитват (безуспешно) да бъдат дискретни, когато прекарват нощта в къщата на Мередит, но недоспалият им вид ги издава пред всички – включително Бейли, която предупреждава Мередит да сложи край на връзката. Междувременно Джордж има съмнения, че един от анестезиолозите пие, докато е на работа, но не знае дали да го издаде. Алекс лекува бивш борец, който смята, че самонараняването е въпрос на чест. Кристина мисли, че се е заразила с грип. 

Гледай този епизод
Кадър от епизод Who\'s Zoomin\' Who?
Епизод 9 - Who\'s Zoomin\' Who?
2005-05-22

Венерическа болест поразява няколко члена от персонала на болницата. Завеждащият хирургията Ричард Уебър споделя с Дерек за проблемите със зрението си. Изи и Кристина нарушават заповед на Бейли и правят неразрешена аутопсия.  Бърк преглежда приятеля си Бил, чиято жена е в напреднала бременност. Мередит и Дерек се сближават още повече, но ги очаква неприятна изненада.

Гледай този епизод
Сървър
Ако липсват епизоди означава, че не са излъчени или липсва превод. Когато се появи превод ще се добавят.

242
8.0 /10
61
ОТЛИЧЕН, НЕ ГО ПРОПУСКАЙ
+181303
Филмът не тръгва или прекъсва? - Опитайте през алтернативен сървър или го отворете през друг браузер .

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
    - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.


Ако харесвате Grey's Anatomy Season 1 / Анатомията на Грей Сезон 1 (2005) гледайте още:
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Изглежда рекламата от която сайта ни се издържа се блокира във Вашия уеб браузер.
Молим ако ползвате някакъв начин за блокиране на реклами да го деактивирате докато ползвате сайта или да го добавите като изключение за да гледате свободно филми от него.
Благодарим ви за разбирането!