Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

House M.D. Season 3
Д-р Хаус Сезон 3
2006 Драма БГ Аудио Сериали
24 x 44 мин. 8.8

House M.D. Season 3 / Д-р Хаус Сезон 3 (2006)
House M.D. Season 3 / Д-р Хаус Сезон 3 (2006)


Жанр Драма БГ Аудио Сериали
Държава САЩ
Година 2006   24 x 44 мин.
Режисьор Дейвид Шор
443
6.0 /10
292
ДОБЪР, ПРЕПОРЪЧВА СЕ
+151735
Актьори Хю Лоури, Омар Епс, Робърт Шон Ленард, Джеси Спенсър, Шарлийн Йи, Одет Анабел


Robert Sean Leonard
"Dr. James Wilson"

Jennifer Morrison
"Dr. Allison Cameron"

Jesse Spencer
"Dr. Robert Chase"
Според „Уошингтън Поуст” „Хаус” е най-успешната медицинска драма след дебюта на „Спешно отделение”. Злодеят в този сериал е Болестта, а героят - доктор Грегъри Хаус, нестандартна личност и гениален лекар, оглавил екип от млади диагностици в университетската болница „Принстън Плейнсбъро” в Ню Джързи.

Повечето епизоди започват извън болницата и проследяват събитията, довели до симптомите на заболяването на пациента. Следва „разнищването” на проблема, наподобяващо сложно полицейско разследване, тъй като в повечето случаи става дума за погрешно поставена диагноза. Често болестта не може да бъде отгатната лесно, защото пациентът е излъгал за симптомите или обстоятелствата – афера, която е довела до мистериозната болест, друго разстройство, за което той не иска да се разбира, определена професия, която е причинила болестта и т.н.

Хаус ежедневно се бори със собствената си физическа болка и не се разделя с бастуна си, който подчертава язвителното му, почти недружелюбно отношение спрямо пациентите. Въпреки антисоциалното си поведение, той е гениален лекар, чието неконвенционално мислене и безпогрешен инстинкт са му спечелили всеобщо уважение на човек, който приема най-тежките предизвикателства в битката за човешкия живот. В резултат Хаус често мърмори „Всички лъжат.”

В ролята е английският актьор Хю Лоури, който получава за нея Златен Глобус, както през 2006 г,. така и през 2007 г. Сериалът си спечелва номинации за Еми през 2005 г. и 2006 г. и наградата Сателит за най-добър драматичен сериал.

Ключови думи: Array, пристрастяване, болница, лекар, медицинска драма

Колекции: Този сериал е част от колекцията: Лекари


Виж всички сезони на Д-р Хаус тук:
Кадър от епизод Meaning
Епизод 1 - Meaning
2006-09-05

След възстановяване от прострелването, Хаус трескаво работи над два случая едновременно: парализиран мъж, който подкарва инвалидната си количка право в плувен басейн и жена, парализирана след йога сесия.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Cane & Able
Епизод 2 - Cane & Able
2006-09-12

Хаус и екипът му лекуват малко момче,което твърди,че във врата му има проследяващо устройство и вярва,че е бил предмет на извънземни експерименти. Камерън е възмутена, когато научава,че Къди и Уилсън лъжат Хаус за резултата от последния му случай.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Informed Consent
Епизод 3 - Informed Consent
2006-09-19

Хаус подлага известен медицински изследовател през серия от тестове,за да разбере причината за припадъка в лабораторията му. Когато екипът е непосилен да направи диагноза, доктора моли екипа да му помогне да сложи край на живота си. Хаус е принуден пак да посегне към бастуна след като действието на кетамина отминава, докато се оправя с дъщеря на пациент от клиниката, която му е хвърлила око.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Lines in the Sand
Епизод 4 - Lines in the Sand
2006-09-26

Когато докторите не могат да разберат защо дете с остра форма на аутизъм крещи без видима причина, Хаус поема случая. Докато състоянието на детето се влошава,става ясно, че Хаус се отъждествява с детето защото той не владее социалните тънкости.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Fools for Love
Епизод 5 - Fools for Love
2006-10-31

Хаус поема случая на млада жена, откарана в болницата с респираторни проблеми и остри болки в стомаха, след като тя и съпругът ѝ били ограбени. Когато съпругът припада, екипът решава, че състоянията им са свързани. Междувременно, Майкъл Тритър, пациент в клиниката, създава проблеми на Хаус, които могат да имат сериозни последици.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Que Será Será
Епизод 6 - Que Será Será
2006-11-07

Екипът е логически възпрепятстван, докато се опитват да направят тестове на 600 килограмов човек, заради огромните му размери. Междувременно, Хаус прекарва нощта в затвора, след като е арестуван от полицай Майкъл Тритън по различни обвинения, включително съпротива при арест.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Son of Coma Guy
Епизод 7 - Son of Coma Guy
2006-11-14

Хаус решава да събуди пациент в кома,за да му зададе въпроси относно анамнезата на сина му, който може да има генетично заболяване, а бащата е единствения жив роднина. Междувременно, Уилсън конфронтира Хаус относно открадната книжка за рецепти, докато Тритър се насочва към Камерън, Чейс и Формън, за да се опита да раздели екипа и да разкрие техните лоялности.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Whac-A-Mole
Епизод 8 - Whac-A-Mole
2006-11-21

Млад мъж колабира по време на работа и Хаус прави игра за установяването на диагнозата, докато нещата не стават сериозни, а Тритър от своя страна притиска Уилсън.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Finding Judas
Епизод 9 - Finding Judas
2006-11-28

Хаус поема случая на едно малко момиче, което е с диагноза остър панкреатит. Случаят се усложнява допълнително, тъй като разведените ѝ родители не могат да се споразумеят дали да бъде проведено предложеното лечението. За да се спаси животът на момичето и да се проведе необходимото лечение се стига до съдебната зала, в която съдията определя за настойник на момичето д-р Лиса Къди. Междувременно, Тритър продължава стратегията си, с която цели да принуди Хаус да си признае, че употребява наркотици, като този път предлага сделка на един от членовете на екипа.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Merry Little Christmas
Епизод 10 - Merry Little Christmas
2006-12-12

Уилсън предлага на Хаус да сключи сделка с Тритър, но той категорично отказва. Междувременно, Къди принуждава Хаус да се откаже от викодина и го отстранява от случая, с който се занимава екипа: 15-годишно момче, което е прието в болницата с пневмоторакс (колапс на белия дроб) и анемия.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Words and Deeds
Епизод 11 - Words and Deeds
2007-01-09

Хаус и екипът му се заемат да лекуват пожарникар, чиято температура непрекъснато варира между 35 и 39 градуса, не може да спре да трепери и вижда в синьо. Междувременно Хаус се записва за детоксикация, а детектив Тритър е в очакване на предварителното изслушване в съда. На изслушването в съдебната зала обаче, Къди свидетелства в полза на Хаус, с което се избягва възможния процес срещу него и се вижда края на проблемите с Тритър.

Гледай този епизод
Кадър от епизод One Day, One Room
Епизод 12 - One Day, One Room
2007-01-30

Докато Хаус е принуден да работи на пълен работен ден в клиниката от Къди, му се налага и да се справи с една от пациентките, която е жертва на изнасилване. Тя настоява именно той да е нейният лекуващ лекар. Междувременно Камерън се занимава с пациент, който е в краен стадий на раково заболяване.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Needle in a Haystack
Епизод 13 - Needle in a Haystack
2007-02-06

Хаус и неговият екип трябва да се справят с момче в тийнейджърска възраст, което е прието с необясним респираторен дистрес. Момчето се оказва ром, което е едно допълнително усложнение, тъй като цялото му семейството настоява за консервативно лечение и не напуска стаята, в която е настанен. Междувременно басът между Хаус и Къди продължава.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Insensitive
Епизод 14 - Insensitive
2007-02-13

Денят на Свети Валентин е, а Къди има среща с непознат. Хаус отива при Къди, за да я помоли за разрешение да напусне спешното отделение и да поеме случая на 16 годишната Хана Моргантал, която страда от вродена липса на сетивност към болка и неспособност за изпотяване. При това, както винаги не пропуска възможността да иронизира Къди, след като неговата наблюдателност му подсказва за срещата ѝ.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Half-Wit
Епизод 15 - Half-Wit
2007-03-06

Хаус се опитва да разбере защо 35 годишен пианист - музикален гений губи способността си да свири. Мъжът е приет с водеща диагноза дистония на лявата ръка, но след изследвания е променена. В крайна сметка, решението за лечението трябва да се вземе по отношение на това \"колко\" мозък е необходим на един човек, за да води той нормален живот и да се чувства щастлив. Междувременно Хаус планира пътуване до Бостън, което Камерън, Чейс и Форман провалят 3 часа преди полета.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Top Secret
Епизод 16 - Top Secret
2007-03-27

Камерън, Чейс и Форман изследват бивш морски пехотинец, завърнал се в къщи от мисия. Пациентът има неспецифични и маловажни на пръв поглед симптоми, които с течение на времето се превръщат в животозастрашаващи. Докато екипът му се бори за живота на пехотинеца, Хаус се занимава със собствените си здравословни проблеми, касаещи съня и затруднения с уринирането. Стига се до там, че сам си поставя катетър.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Fetal Position
Епизод 17 - Fetal Position
2007-04-03

Известна фотографка получава инсулт, който сама диагностицира. Получават се допълнителни усложнения - остра бъбречна недостатъчност, чернодробна недостатъчност. Проблемът е, че жената е бременна в 14 седмица. Водещата диагноза е \"майчински синдром на огледалото\". Хаус и неговият екип трябва да се справят с голяма дилема, да спасят майката или да поемат риска да се съобразят със желанието ѝ - да се спаси живота на нероденото ѝ дете.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Airborne
Епизод 18 - Airborne
2007-04-10

В полета на Хаус и Къди от Сингапур пътник от корейски произход получава болни в стомаха придружени с повръщане и специфичен обрив. Къди подозира, че става въпрос за епидемия. Първоначално Хаус се отнася с безразличие към случая. Когато при Къди се появяват подобни симптоми, Хаус поема нещата във свои ръце. Пътниците в самолета изпадат в истерия. Междувременно в болницата Уилсън ръководи екипа на Хаус. Камерън, Чейс и Форман поемат случая на жена на средна възраст, страдаща от припадъци.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Act Your Age
Епизод 19 - Act Your Age
2007-04-17

6-годишно момиче страда от заболявания, които обикновено се проявяват при далеч по-възрастни пациенти. Хормоните подлудяват тялото ѝ. Скоро и при брат ѝ се появяват подобни симптоми - най-вече силна агресивност, в следствие от фактът, че концентрацията на тестостерона в организма му е 100 пъти по-висока от тази на един нормален мъж. Междувременно напрежението между Чейс и Камерън кара Хаус умишлено да им възлага едни и същи задачи, включително и случая на малкото момиче.

Гледай този епизод
Кадър от епизод House Training
Епизод 20 - House Training
2007-04-24

Млада жена, която си изкарва прехраната, като подпомага свой познат в улични измами с игра на карти е приета в отделението, след като неочаквано губи способност да изразява волята си и припада. Лекарите се опитват да намерят причината за заболяването. Водещата диагноза е абулия, в следствие на транзиторна исхемична атака (микроинсулт). Случаят става доста личен за Форман, особено след като жената умира поради допусната от него грешка.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Family
Епизод 21 - Family
2007-05-01

Уилсън се подготвя за трансплантация на костен мозък на болния от левкимия Ник от по-малкия му брат Мати. Но когато Мати се оказва болен, лекарите трябва да го излекува възможно най-бързо, тъй като той е най-подходящият донор, защото семейството е от афроамерикански произход и възможността за намиране на друг съвместим донор клони към нула. Състоянието на Мати се влошава - инфекцията убива костния му мозък и го заплашва смърт. През това време Форман се бори с последствията от неговата грешка, но се съвзема и поставя диагноза на Мати – хистоплазмоза. През целия епизод Хаус води битка с новия си домашен любимец

Гледай този епизод
Кадър от епизод Resignation
Епизод 22 - Resignation
2007-05-08

Екипът се занимава с 19-годишна колежанка, която по необясними причини повръща кръв, докато Форман внезапно, без причина подава собственоръчно оставка си. Изглежда, че Хаус вече си е намерил заместник на Форман - атрактивна Хъни, която е диетолог.

Гледай този епизод
Кадър от епизод The Jerk
Епизод 23 - The Jerk
2007-05-15

Хаус се занимава с 16-годишно дете-чудо в шахмата, което дразни всички от екипа с острия си тон и поведение. В крайна сметка диагнозата е поставена - хемохроматоза. Форман е бесен на Хаус, защото си мисли, че шефът му се опитва да провали интервюто му за работа в болницата \"Мърси\" в Ню Йорк.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Human Error
Епизод 24 - Human Error
2007-05-29

Кубинското семейство Фернандес прави опит да стигне със сал през океана до Америка за да се срещнат с д-р Хаус - единствената им надежда. При едно от изследванията обаче сърцето на жената спира по необясними причини и лекарите са принудени да я сложат на уред, който поддържа жизнените ѝ функции, за да може мъжът ѝ да се сбогува с нея. Когато Хаус спира животоподдържащите уреди като по чудо сърцето на жената възстановява функциите си. След още едно изследване диагнозата е поставена - жената има три предсърдия. Междувременно Форман се подготвя да напусне, а неговото заминаване заплашва да разбие целия екип. Хаус уволнява Чейс, а Къди и Уилсън отчаяно се опитват да накарат Хаус да го върне на работа. Изненадващо Камерън също подава оставка си. Така екипът на Хаус се разпада.

Гледай този епизод
Сървър
Ако липсват епизоди означава, че не са излъчени или липсва превод. Когато се появи превод ще се добавят.

443
6.0 /10
292
ДОБЪР, ПРЕПОРЪЧВА СЕ
+151735
Филмът не тръгва или прекъсва? - Опитайте през алтернативен сървър или го отворете през друг браузер .

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
    - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.


Ако харесвате House M.D. Season 3 / Д-р Хаус Сезон 3 (2006) гледайте още:
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Изглежда рекламата от която сайта ни се издържа се блокира във Вашия уеб браузер.
Молим ако ползвате някакъв начин за блокиране на реклами да го деактивирате докато ползвате сайта или да го добавите като изключение за да гледате свободно филми от него.
Благодарим ви за разбирането!