Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

House M.D. Season 2
Д-р Хаус Сезон 2
2005 Драма БГ Аудио Сериали
24 x 44 мин. 8.8

House M.D. Season 2 / Д-р Хаус Сезон 2 (2005)
House M.D. Season 2 / Д-р Хаус Сезон 2 (2005)


Жанр Драма БГ Аудио Сериали
Държава САЩ
Година 2005   24 x 44 мин.
Режисьор Дейвид Шор
407
6.3 /10
234
ДОБЪР, ПРЕПОРЪЧВА СЕ
+173641
Актьори Хю Лоури, Омар Епс, Робърт Шон Ленард, Джеси Спенсър, Шарлийн Йи, Одет Анабел


Robert Sean Leonard
"Dr. James Wilson"

Jennifer Morrison
"Dr. Allison Cameron"

Jesse Spencer
"Dr. Robert Chase"
Според „Уошингтън Поуст” „Хаус” е най-успешната медицинска драма след дебюта на „Спешно отделение”. Злодеят в този сериал е Болестта, а героят - доктор Грегъри Хаус, нестандартна личност и гениален лекар, оглавил екип от млади диагностици в университетската болница „Принстън Плейнсбъро” в Ню Джързи.

Повечето епизоди започват извън болницата и проследяват събитията, довели до симптомите на заболяването на пациента. Следва „разнищването” на проблема, наподобяващо сложно полицейско разследване, тъй като в повечето случаи става дума за погрешно поставена диагноза. Често болестта не може да бъде отгатната лесно, защото пациентът е излъгал за симптомите или обстоятелствата – афера, която е довела до мистериозната болест, друго разстройство, за което той не иска да се разбира, определена професия, която е причинила болестта и т.н.

Хаус ежедневно се бори със собствената си физическа болка и не се разделя с бастуна си, който подчертава язвителното му, почти недружелюбно отношение спрямо пациентите. Въпреки антисоциалното си поведение, той е гениален лекар, чието неконвенционално мислене и безпогрешен инстинкт са му спечелили всеобщо уважение на човек, който приема най-тежките предизвикателства в битката за човешкия живот. В резултат Хаус често мърмори „Всички лъжат.”

В ролята е английският актьор Хю Лоури, който получава за нея Златен Глобус, както през 2006 г,. така и през 2007 г. Сериалът си спечелва номинации за Еми през 2005 г. и 2006 г. и наградата Сателит за най-добър драматичен сериал.

Ключови думи: пристрастяване, болница, лекар, медицинска драма

Колекции: Този сериал е част от колекцията: Лекари


Виж всички сезони на Д-р Хаус тук:
Кадър от епизод Acceptance
Епизод 1 - Acceptance
2005-09-13

Затворник със смъртна присъда е повален от непозната болест и Хаус решава да поеме случая,въпреки протестите на Къди и Формън. Хаус също така трябва да се справя със Стейси, която работи близо до него,докато Камерън трябва да се справя с умиращ пациент.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Autopsy
Епизод 2 - Autopsy
2005-09-20

Д-р Уилсън убеждава Хаус да поеме един от неговите случаи, младо момиче с рак в неизлечим стадий, което започва да получава халюцинации.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Humpty Dumpty
Епизод 3 - Humpty Dumpty
2005-09-27

Асматичен мъж изведнъж изпада в безсъзнание и пада от покрива на д-р Къди, докато работи по къщата ѝ.

Гледай този епизод
Кадър от епизод TB or Not TB
Епизод 4 - TB or Not TB
2005-11-01

Докато е в Африка, световноизвестен доктор, необяснимо как, се разболява и е пратен при д-р Хаус за лечение.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Daddy\'s Boy
Епизод 5 - Daddy\'s Boy
2005-11-08

Дипломиращ се студент от Принстън припада,докато се весели на студентски купон. Родителите на Хаус също се отбиват, за да посетят сина си.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Spin
Епизод 6 - Spin
2005-11-15

Професионален велосипедист постъпва в болницата след припадък по време на състезание, но Хаус не иска да го лекува, защото мисли, че той взима допинг. Хаус е заинтересован от случая след като състезателя си признава за допинга.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Hunting
Епизод 7 - Hunting
2005-11-22

Гей с ХИВ припада през къщата на Хаус и изпада в шок.Когато Хаус открива, че и бащата на мъжа има различни симптоми, той трябва да установи дали двете състояния имат връзка и да спаси два живота. Междувременно, Камерън се изправя срещу факта,че и тя може да е заразена със смъртоносна болест.

Гледай този епизод
Кадър от епизод The Mistake
Епизод 8 - The Mistake
2005-11-29

Хаус и Чейс се оказват в доста сериозна ситуация след като млада майка майка със стомашни болки умира. Месеца след това, Стейси се съвещава с Чейс преди дисциплинарното му изслушване и трябва да реши дали Чейс на допуснал грешка,която в последствие е довела до смъртта на жената. Тя скоро разбира,че той крие нещо.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Deception
Епизод 9 - Deception
2005-12-13

С Формън като надзирател на Хаус,екипът трябва да разбере дали жена, която прекалено много пъти се е преструвала на болна, е всъщност такава.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Failure to Communicate
Епизод 10 - Failure to Communicate
2006-01-10

Докато е на партито по случай пенсионирането на редактора си, журналист припада и си удря главата в бюрото. Когато се свестява, изреченията му са изопачени и несвързани, така че е откаран в болницата Принстън-Плейсбъро. С Хаус и Стейси заседнали на едно летище, заради лошото време, екипът трябва да разреши случая с помощта на Хаус по телефона.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Need to Know
Епизод 11 - Need to Know
2006-02-07

Докато персоналът на Хаус се опитва да диагностицира жена, чийто мускули неконтролируемо треперят, и поради това е катастрофирала. Хаус и Стейси се опитват да разрешат проблемите помеждуси веднъж завинаги. Камерън отказва теста за ХИВ, страхувайки се от резултатите.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Distractions
Епизод 12 - Distractions
2006-02-14

Докато жестоко обгорен тинейджър е приет и кръвните му тестове се връщат със странни резултати, Хаус се прави на морско свинче в собствените си неофициални изследвания на ново лекарство, проектирано да лекува мигрена, за да докаже на бивш свой колега от медицинското училище, че е сгрешил за лекарството.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Skin Deep
Епизод 13 - Skin Deep
2006-02-20

Хаус разкрива потресаваща тайна, докато лекува тинейджърка супер модел от нейната зависимост към хероина. Междувременно, Уилсън се надява, че усилващата се болка в крака на Хаус е знак, че нервите в краката му се възстановяват.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Sex Kills
Епизод 14 - Sex Kills
2006-03-07

Хаус поема случай на мъж, който получил припадък, но не разбрал за него. Когато мъжът претърпява сърдечен удар и се нуждае от трансплантант, екипът се състезава с времето,за да диагностицира болестта на мъртва жена,за да могат да вземат сърцето ѝ и да спасят живия си пациент.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Clueless
Епизод 15 - Clueless
2006-03-28

Хаус вярва, че жена се опитва да отрови мъжа си и се опитва да открие улики, за да потвърди подозренията си. Когато Уилсън се нанася у Хаус след раздяла с жена си, той разбира, че Уилсън е страхотен готвач.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Safe
Епизод 16 - Safe
2006-04-04

Мелинда, проблемна тинейджърка, чиято имунна система е подтисната, в следствие от лекарствата, които трябва да взима след сърдечна трансплантация, получава остра алергична реакция и изпада в шок, когато гаджето ѝ идва да я посети. Междувременно, Хаус и Уилсън продължават да се опитват да изгладят отношенията помежду си, след новото си местоживеене.

Гледай този епизод
Кадър от епизод All In
Епизод 17 - All In
2006-04-11

Когато шестгодишно момченце е докарано със същите симптоми като едно, което преди време е починало, въпреки грижите на Хаус, той вярва, че двата случая са свързани и, че може да предскаже развитието на болестта на момчето. Междувременно, клиниката е домакин на покер игри, за да донесе печалби на онкологичното отделение на болницата.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Sleeping Dogs Lie
Епизод 18 - Sleeping Dogs Lie
2006-04-18

Хаус трябва да работи бързо,когато жена постъпва с опасен за живота случай на безсъние. Междувременно, Камерън е ядосана на Форман за това, че е откраднал статия, върху която тя е работила.

Гледай този епизод
Кадър от епизод House vs. God
Епизод 19 - House vs. God
2006-04-25

Хаус лекува 15 годишна, лечителка чрез вяра, докато Уилсън се чувства отритнат, когато открива, че Хаус не планира да го покани на седмичната игра на покер.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Euphoria (1)
Епизод 20 - Euphoria (1)
2006-05-02

Когато полицай с огнестрелна рана в главата и неконтролируем смях е приет в болницата, Хаус и екипът му са затруднени. Когато Формън започва да проявява същите симптоми, те трябва да се състезават с времето, преди състоянието на Формън да тръгне по същия път, като това на другия пациент.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Euphoria (2)
Епизод 21 - Euphoria (2)
2006-05-03

Състоянието на Формън продължава да се влошава по същия начин, като това на полицая. Когато той осъзнава, че може да го застигне скорошна смът, той се обажда на баща си, който идва да го посети. Когато става въпрос само на състезание с времето, Хаус вярва,че решението на болестта е в апартамента на полицая.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Forever
Епизод 22 - Forever
2006-05-09

Млада майка припада, докато къпе новороденото си дете, като така почти го дави. Хаус и екип имат два случая по едно и също време, защото едновременно се опитват да спасят детето и да открият причината да припадъка на майката.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Who\'s Your Daddy?
Епизод 23 - Who\'s Your Daddy?
2006-05-16

16 годишна жертва на урагана Катрина, страдаща от халюцинации в резултат от трагедията, е доведена при Хаус от негов бивш приятел от групата, който наскоро разбрал, че момичето му е дъщеря. Въпреки че Хаус се опасява, че приятеля му е измамен, той поема случая.Докато се опитва да си проправи път през лъжите ѝ, за да я диагностицира и да я излекува, той трябва да измисли и няколко лъжи от своя страна.

Гледай този епизод
Кадър от епизод No Reason
Епизод 24 - No Reason
2006-05-23

Докато Хаус и екипът му работят по разгадаването на огромния, подут език на пациент, мъжът на бивша пациентка влиза в кабинета на Хаус и го застрелва. Хаус продължава да лекува пациента от леглото си в спешното на болницата заедно с стрелеца, по който охраната на болницата е стреляла и сега е закопчан с белезници за леглото и дели стаята с Хаус. Когато ефекта от стрелбата започва да засяга Хаус, той поставя под въпрос собствената си способност да диагностицира. Когато тялото на пациента започва бавно да се разпада, Хаус се бори със своите съмнения и трябва да се довери на екипа си да разрешат случая.

Гледай този епизод
Сървър
Нови епизоди се добавят, когато излезе превод за тях. Екипът на сайта не прави преводите.

407
6.3 /10
234
ДОБЪР, ПРЕПОРЪЧВА СЕ
+173641
Филмът не тръгва или прекъсва? - Опитайте през алтернативен сървър или го отворете през друг браузер .


Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
    - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.


Ако харесвате House M.D. Season 2 / Д-р Хаус Сезон 2 (2005) гледайте още:
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Изглежда рекламата от която сайта ни се издържа се блокира във Вашия уеб браузер.
Молим ако ползвате някакъв начин за блокиране на реклами да го деактивирате докато ползвате сайта или да го добавите като изключение за да гледате свободно филми от него.
Благодарим ви за разбирането!