Важно: Да има ли коментари към филмите? Моля дайте вашето мнение тук.

Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Queen & Slim
Куийн & Слим
2019 HD Филми Криминален Драма
132 мин. 7.0

Queen & Slim / Куийн & Слим (2019)
Queen & Slim / Куийн & Слим (2019)
Жанр Филми Криминален Драма
Държава САЩ
Година 2019   132 мин.
Режисьор Melina Matsoukas
Актьори Daniel Kaluuya, Jodie Turner-Smith, Bokeem Woodbine, Chloë Sevigny, Flea

Първата среща на Слим и Куийн придобива неочакван развой, когато полицай ги спира за проверка поради незначително нарушение на пътя. Ситуацията ескалира и при сборичкване Слим взема пистолета на офицера и го застрелва при самозащита. Сега, дамгосани като „убийци на ченгета“ от медиите, Слим и Куийн смятат, че нямат друг избор, освен да продължат да бягат и да се крият от закона. Когато видео на инцидента става популярно из медиите и социалните мрежи, неволните престъпници се превръщат в олицетворение на травмата, терора, мъката и болката на хора от цялата страна.
+5678
Сподели във Фейсбук
+5678
Филмът не тръгва или прекъсва? - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Изпрати сигнал за проблем с филма! Абонирай се за получаване на email при обновен плеър или нов епизод

Напишете Вашия коментар за филма
 1. Запознат
  Написал Запознат 16 June 2020 16:12
  Поредният пропаганден филм. Всичко това се прави с цел да зомбират хората. Интелигентите хора знаят, че всички раси са равни, но напоследък се опитват да направят така, че една раса да доминира над другите. Заради това набутват политически послания във всеки филм, оставяйки изкуството на заден план. Както е казал легендарния Махатма Ганди, не всеки роб се бори за свободата си, някои така наречени "роби" се надяват да станат робовладелци.
  1. на краят на дните
   Написал на краят на дните 20 June 2020 13:56
   "Интелигентите хора знаят, че всички раси са равни" - :) стига бе човек. Ако беше така, нямаше да можеш да намериш стотици ерудирани, начетени, иначе много по-интелигентни от теб евреи ционисти и още 100 или 1000 други разновидности, които са убедени, че тяхната раса има естествено или божествено спуснато превъзходство. Но можеш да ги намериш, и те са с безупречни знания в други области, с авторитет, титли и прочее. Трагедията, ако мен питаш (не, че ме питаш, но аз да си кажа:) е в това, че като не знаеш цялата и пълната истина - убежденията ти са измамни. А кой знае цялата истина и кой няма убеждения? Пълен фарс, който важи и за мен в пълна степен. Представяш ли си - аз, скромния умствено, имам убеждения, и някой 100 пъти по-умен също има убеждения, които отразяват истината донякъде. Кажи, че не е фарс?:)
   Така че, с тайни общества, явни свръхсили, без никакви тайни общества или елити, а само по силата на отношенията между хората - винаги би се случило нещо подобно на това, което се случва. Не вярвам, че ако сега махнем всички "покварени власти" и "освободените хора започнат обществото от нула" ще може "тоз човешки хардуер да заработи с идеален софтуер". За 5 стотинки вяра нямам в тая работа. И краят винаги ще е подобен на този, който идва скоро. Според моето...убеждение:););) (Но, аз, както си казах, не съм от най-умните и сигурно бъркам)
 2. пич от мароко
  Написал пич от мароко 14 June 2020 21:30
  Интересен е филма ...гледайте..
  smile smile
  request request
  1. дни
   Написал дни 14 June 2020 23:31
   много актуален предвид обстановката в момента в Щатите
 3. краят на дните
  Написал краят на дните 17 June 2020 00:19
  ...потиснатите, не подтиснатите (да покажа, че не съм прост, а имам акъл да проверя правописа в гугъл, да сме наясно - не съм прост!)
 4. da
  Написал da 16 June 2020 10:57
  Слим взема пистолета на офицера и го застрелва при самозащита. ??? wink
 5. Петър
  Написал Петър 17 June 2020 18:05
  Бива си го филма препоръчвам го
 6. Миро
  Написал Миро 16 June 2020 18:37
  много силен филм! белите им помагат, а предадени от свой!
  1. дни
   Написал дни 18 June 2020 14:41
   браво,разказа краят на ...филма,тцтцтцт..Нещо като с нашият Васил Левски...:(
 7. романтиква
  Написал романтиква 21 June 2020 02:37
  По бнт въртят "Дизраели - портрет на един романтик". Гледайте обективно отразената истина, че да не се заблудите по неромантични, конспиративни теории.
 8. Християн
  Написал Християн 18 June 2020 00:16
  хора престанете със политически глупости това е филм просто го гледайте филма .Филмът няма нищо общо което става момента в Сащ .Този филм много интересен филм
  1. дни
   Написал дни 18 June 2020 14:53
   разбира се ,че става дума за политика...Винаги е ...ставало...
  2. Шляк Ляв Матер
   Написал Шляк Ляв Матер 22 June 2020 10:05
   Подкрепям те, Християне! Филмът няма нищо общо с политическите тенденции "отвъд океана". Режисьорката Мелина Мацукас е честен и най-вече - независим и непредубеден творец! За доказателство, ето някои факти от нейната биография (заменил съм ч с ц от съображения за ненакърнуемост):
   -Работи за продуцентска компания Prettybird, чийто сайт, щом отвориш, излиза: "Церните гласове и таланти винаги са били важна и инструментална част от историята ни, нашата култура, нашето израстване и нашата работа...". Мелиса прави клипа РАВЕНСТВО за Найки, който е част от инициативата им РАВЕНСТВО, чийто слоган гласи "Найки използва силата на спорта, за да отстоява равенството". Вижте клипа.
   - Режисьор на 7 епизода и изпълнителен продуцент на сериала Insecure (Несигурност), който „изследва сложността на„ цернотата “и реалността, че не можеш да избягаш от цернотата. " Сериалът е носител, например на "Наградите на Асоциацията на афр.-амер. филмови критици"; NAACP Image Awards представени от "Национална асоциация за развитие на чветните хора", където са отличени "изключителни представяния и постиженията на чветнокожите в игрални филми, телевизия, музика и литература". Да не забравим и получената от Наградите на Дориан, обществото на ГТБЛ развлекателните критици. Сериалът е създаден от Иса Рей прочута с уеб сериала "Мис-приключенията на неудобното церно момиче".
   - Изпълнителен продуцент на предстоящият сериал "Y: Последният човек", който представя "постпокалиптичен свят, в който катаклизматично събитие убива всички мъжки бозайници, освен един самотен човек и неговата капуцинова маймуна. Новият световен ред на жените ще изследва пол, раса, класа и оцеляване". Но производството е спряно поради катаклизматичните пандемични;) обстоятелства.
   - Автор на изключителният клип към изключителната песен на Бионсе "Formation". Мацукас казва за клипа: "Исках да покажа - това са цернокожи хора. Ние триумфираме, страдаме, удавяме се, бием се" , танцуваме, ядем и все още сме тук ". Песента и видеото се радват на широк положителен отзвук, като например "Daily Beast нарича песента "огнено церен химн на силата и зов към оръжие", а "през 2019 г. Billboard нарече Formation най-доброто музикално видео от 2010 г., като заяви, че музикалното видео „служи като активно напомняне, че церните не могат да бъдат премълчани". Вижте клипа.
   Така че, нека непредубедено си кажем, че "Куийн и Слим" напълно заслужава, сред многобройните други, и връчената му на проведената на 22 февруари 2020 г. церемония на 51-те награди NAACP Image Awards награда за "Изключителен независим филм". Отивам да си пия хапчето, ама червеното или синьото? Което каже ма'мен, бро Морфей...;)
  3. краят на дните
   Написал краят на дните 18 June 2020 13:44
   християн, добре беше ти, обясни, аз прогледна, нищо общо с общо нищо, мерси
 9. петър
  Написал петър 22 June 2020 01:28
  Много силен филм! 6 от мен. fellow [quote][/quote]
 10. Коки
  Написал Коки 18 June 2020 19:59
  Добър филма
 11. Междуречки
  Написал Междуречки 22 June 2020 01:11
  Страхотно актуален филм предвещаващ днешните събития в Америка,
  тласкащи тази доскоро Велика държава към кървава НОВА Гражданска
  война и разцепление !
  Така че не се надявайте /момчета и момичета/ да видите подобен филм в близко
  бъдеще по казионните ни телевизии . . . БНТ, БТВ и НОВА !
  Жалкото в случая че не сме ощастливени като американците, да имаме на
  90 мили разстояние от нас място, като "Острова на Свободата", където бихме
  могли да се спасяваме от гербаджийската тирания . . .
 12. Todd
  Написал Todd 14 June 2020 23:45
  Трагедия, подминете
  1. дни
   Написал дни 15 June 2020 14:11
   постави се на тЕхното мЕсто и пак го''кажи''де ;)
 13. дни
  Написал дни 14 June 2020 22:56
  в тъмното не ги виждах...синеят
  1. дни
   Написал дни 18 June 2020 14:35
   Краят на дните ти се вижда,нямаш време за любов :) ДНИ (Добромир Николаев Илиев) :) Не съм се впрегнал,споко :) Забавлявам се :)
   1. краят на краят на дните
    Написал краят на краят на дните 18 June 2020 20:42
    Забавлявал се... С четири изречения ме накара да се почувствам анонимен драскач с обезмислен никнейм, очакващ края, лишен от любовта на живота си :( Како Изабел, аз пак ще те обичам! И - паднал на коляно, както е модерно - предапокалиптично ще пожуля за теб. (в астрала щи бъда ученик по пиано ;) ) ...А ти, дни, се забавляваш - такова ми .айката...тааткоо:):)
  2. краят на дните
   Написал краят на дните 16 June 2020 09:11
   Ш-ш-ш, ей бате, дни ли си, седмици ли си - ко прайм бе, ирония с расистки привкус ли надушвам. Полицай ли си? И кво - щом синеят, крали са жица? Така ли?.. Значи, казвам ти, ако продължиш в тоя дух, отцепвам "Коментара на филма" и си правя автономно, свободно от изказвания като твоите каре за коментари..Докога ше ни тъпчите заради кожата? Щи разбия магазина и щи зема стоката, да знаеш, да видиш че не съм по-долу от тебе, а имам достойнство :):)
  3. дни
   Написал дни 16 June 2020 15:17
   Шшшшш ''ще викаш на баща си като го видиш с майка си :) Към мен ще се обръщаш само с господине ;) Нито съм кука нито расист,просто казвам това което виждам !Върнах се от Франция и съм потресен,това е ,нищо повече,нищо по-малко :) Ако ,си вдянал ОК ,ако ли не...дърпай нататък ...
   1. краят на дните
    Написал краят на дните 16 June 2020 22:24
    Шшш;);) Знам, бе, господин бате Дни, бе, и много добре съм вдянал. Ама то настоящия потрес е добрата страна на нещата - отделен си от потресаващата ситуация и реагираш адекватно - готино:). А като дойде ситуацията и до нас в пълната си прелест, тогава ще усетим инстинктивния еквивалент на потреса. Нали гледаш "ония отгоре" колко лесно ги "случват" събитията с "подтиснатите маси" (ти си бил и на едно от местата и по-добре от мен си видял)...То е такъв кеч и такъв се задава, че освен да се пошегуваме, додето ни е до шегуване - к'во повече?!:) Майтапя се, нидей са впряга;)
   2. краят на дните
    Написал краят на дните 17 June 2020 11:46
    Нещо много по-важно - нали казваш, че от Франция се връщаш? Влюбен съм в Изабел Юпер, ще ми преведеш ли на френски любовно писмо до нея? К'во?:)
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
  - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.
Още препоръчани филми:
American Hangman / Американски екзекутор (2019)

American Hangman
Американски екзекутор

American Hangman / Американски екзекутор (2019)
2019 Канада Филми Трилър
Непознат мъж публикува статути в социалните мрежи, показващи отвличането на двама души. Той обещава да убие един от тях преди края на деня. Неговата цел е да проведе съдебен процес в интернет. Докато…
Tom Horn / Том Хорн (1980)

Tom Horn
Том Хорн

Tom Horn / Том Хорн (1980)
1980 САЩ Филми Романтичен Уестърни
Създаден по действителна история. Те му платиха да укроти Запада. Но не можеха да укротят него. Сагата за Том Хорн - действително съществувал пазител на закона в дните на Дивия Запад - в съчетание с…
Trailer Park of Terror / Караванения парк на терора (2008)

Trailer Park of Terror
Караванения парк на терора

Trailer Park of Terror / Караванения парк на терора (2008)
2008 САЩ Филми Ужаси
Група от млади примерни затворници са изкаpaни с автобус на обиколка от своя надзиpaтел. След катастрофа с автобуса през нощта те попадат в безлюден гpaд, където ги посреща руса и сексапилна…
CSI Miami Season 6 / От местопрестъплението Маями Сезон 6 (2007)

CSI Miami Season 6
От местопрестъплението Маями Сезон 6

CSI Miami Season 6 / От местопрестъплението Маями Сезон 6 (2007)
2007 САЩ Екшън Криминален Драма БГ Аудио Сериали
Подобно на първия сериал CSI: Crime Scene Investigation на телевизия CBS CSI: Miami разказва за разследванията на екип криминалисти на територията на град Маями и Маями Бийч (Флорида, САЩ). Екипът…
Das Krokodil und sein Nilpferd / Крокодила и неговия хипопотам (1979)

Das Krokodil und sein Nilpferd
Крокодила и неговия хипопотам

Das Krokodil und sein Nilpferd / Крокодила и неговия хипопотам (1979)
1979 Италия Филми Екшън Комедия Приключенски БГ Аудио
В Африка,преди много години, Слим и Том не харесват,когато немски тираничен собствиник,започва да продава цялата африканска дива природа на канадския зоопарк!Слим и Том трябва да дадат на този човек…
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.