Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

The Platform
Платформата
2019 HD Филми Трилър Ужаси Фантастика
94 мин. 7.0

The Platform / Платформата (2019)
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

The Platform / Платформата (2019)
Жанр Филми Трилър Ужаси Фантастика
Държава Испания
Година 2019   94 мин.
Режисьор Galder Gaztelu-Urrutia
Актьори Iván Massagué, Alexandra Masangkay, Антония Сан Хуан, Zorion Eguileor, Емилио Буале, Ерик Гуд, Algis Arlauskas, Мириъм Мартин, Оскар Оливър

Вертикален затвор с по клетка на ниво. Двама души в клетка. Само две минути за храна на ден и безкраен кошмар в капан.
+203857

Ivan Massagué
"Goreng"

Antonia San Juan
"Imoguiri"

Zorion Eguileor
"Trimagasi"

Emilio Buale
"Baharat"

Alexandra Masangkay
"Miharu"

Zihara Llana
"Mali"

Сподели във Фейсбук
+203857
Филмът не тръгва или прекъсва? - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Изпрати сигнал за проблем с филма! Абонирай се за получаване на email при обновен плеър или нов епизод

Напишете Вашия коментар за филма
 1. az
  Написал az 3 April 2020 16:35
  Уникален филм! Ясно показно за това, в което сме се превърнали хората. Тези от горе не ги интересуват тези от долу, а тези от долу дори не се опитват да говорят с тези от горе, защото няма да ги чуят.
  1. ДНИ
   Написал ДНИ 3 April 2020 19:48
   ОТГОРЕ*...ОТДОЛУ*,ЗА НИЩО ГИ НЯМАШ ;)
 2. кинофен
  Написал кинофен 3 April 2020 19:00
  Отдавна не бях гледал филм, който да не мога да гледам и същевременно да го изгледам, от време на време отвръщах поглед(казва го човек, който е изгледал почти всеки един хорър филм).Истинския замисъл на филма е, че в това сме се превърнали, колкото и да е гнусно и отвратително, една част от мен усети точно това, безцензурната действителност.Надявам се, наистина се надявам хората да променим в по-добра насока, но нещата не вървят на добре.
  1. stranen123
   Написал stranen123 30 May 2020 02:16
   Доста странно!
 3. Филип Вълчев
  Написал Филип Вълчев 4 April 2020 18:30
  Бих казал -не бях виждал филм който по такъв ужасяващ начин показва класовите и социални различия в Света-Странна "смецица ' от френска изискана кухня ,религия и убийства- Горните етажи са богатите -те си хапват всичко и колкото могат без да мислят за бедните надолу- но Уви богатите стават бедни -след месец са на най долните етажи - А там няма храна -следва самоизяждането сред бедните хора- Религия?-- Да!! всеки вярва в БОГ докато е сит- после Господ "Свършва" и следва оцеляването на всякаква морална и религиозна "цена"! Изисканата френска кухня охлюви никой не я "вижда" (тя не насища) всеки тъпчи изисканата храна след като се нахрани (богатите изхвърлят тонове храна от преяждане) виждаме как тази приготвена храна с много труд и Проверка от ШЕФА - за един косъм в храната бива уволнен някой - и накрая тази храна е настъпвана с крака ! Филмът показва борбата за оцеляване социалните различия и класовите неправди и религията - Истината - детето е спасено -Има "лъч" надежда за човечеството!
 4. Branko
  Написал Branko 3 April 2020 17:00
  Според мене филма не е за всеки
 5. Калоян Павлов
  Написал Калоян Павлов 3 April 2020 22:32
  Бая тежък филм ... Не е за всеки с слаба психика, но нещата наистина стоят така !!И точно в това сме се превърнали в малки,жалки егоисти!Когато си на върха никой не го интересува как са хората по надолу
 6. MadMax
  Написал MadMax 3 April 2020 19:35
  Изгледах го за да видя дали мога да издържа нещо такова,филма е абсолютно адекватен към ситуацията Днес!!!
 7. Stanley
  Написал Stanley 3 April 2020 17:59
  Филмът си заслужава, за първи път срещам, както и гледам, такъв филм който те държи в напрежение, какво ще се случи от началото - до края.
 8. ДНИ
  Написал ДНИ 4 April 2020 00:53
  ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛУД ФИЛМ,НО ОПРЕДЕЛЕНО НОСИ ПОСЛАНИЕ...
  1. stranen123
   Написал stranen123 30 May 2020 00:19
   Наистина е много странен!
 9. Дани
  Написал Дани 4 April 2020 23:17
  Филма показва вид социален експеримент. В тунела има светлина обаче.
 10. 123
  Написал 123 4 April 2020 04:31
  филмът може и да ви се струва гаден (да , такъв е) ... но , показва много добре какви сме . огледайте се по един или друг начин това се случва всеки ден - всеки "изяжда " някой само и само да се изкачи нагоре
 11. Anri
  Написал Anri 11 April 2020 01:16
  Отдавна не бях гледал нещо толкова различно, но и смислено. Филмът е една безмилостна метафора за устройството на обществото, в което често пъти ни се налага да избираме между личния и общия интерес. В екстремни ситуации - в каквито се надявам да не попадаме - проличава най-вече човешката природа. Доста добре е онагледен "Ефектът Луцифер". Все пак във филма има и положителен заряд, понеже онагледява и положителната страна на човека в лицето на главния герой, който се опитва да намери изход (въпреки че и той става жертва на обстоятелствата). Може да се каже още, че филмът е брутален, защото в голяма пресъздава достоверност, а не заради "бруталните" сцени. Все пак не го препоръчавм на хора с по-слаба психика. Никога досега не бях писал за филм. :)
 12. Йордан
  Написал Йордан 9 April 2020 23:57
  На фона на холивудските бози, този филм е повече от шедьовър! "Отвратените" коментари показват невъзможността на всеки да вникне и се изправи срещу най - тъмните аспекти на човешкото проявление.За това трябва емоционална устойчивост. Този шедьовър е предупреждение за това на какво е способен човек лишен от базистни нужди и права и заразен от чумата на страха и емоционалната хистерия. Блесва и несъстоятелността на Апостолската Духовност, която много бързо бива туширана от ултиматума на базистните инстинкти. В този ултимативен сблъсък на животинското и това, което ни дава самочувствието на "венец" на еволюцията, се крие противоречието, което ни кара да прегърнем Саможертвата като единствен път посока Бъдеще. Този шедьовър е най - оптимистичното послание към Бъдещето!
 13. Поли
  Написал Поли 6 April 2020 07:37
  Е,това се казва филм! Показва голата действителност на човека.Гадно, а ? Ама е вярно. Цялото това безумно плюскане, без да помислиш за гладния под теб. Чудесно е,че незнаеш къде ще се събудиш утре – горе или долу.Уникален филм !
 14. Е
  Написал Е 4 April 2020 03:37
  Вече не гладам коментарите.Щом е на Нетфликс значи става и не е пестено средства!

  Уникален филм,участва Джим Тони и Пака, но края е много тъп!
 15. Майна
  Написал Майна 10 April 2020 22:28
  Като се сетя какви простотии спечелиха Оскари тоя филм си е за Оскар отвсякъде.
 16. Deviliano
  Написал Deviliano 10 April 2020 02:46
  Останах изключително очарован. Единствено гнусните сцени ми дойдоха в повече но разбирам и тях. Без тях нямаше да има същият ефект върху посланието което е искал да покаже авторът. Определено е един от най тежките филми които съм гледал. Препоръчвам за хората които умеят да мислят.
 17. Сянка
  Написал Сянка 8 April 2020 23:54
  Значи,според мен етажите са 333×2 на етаж,стават 666.ЗНАЧИ ТОВА Е АДА,С ЛЪЧ НАДЕЖДА В КРАЯ НА БЕЗНАТА.
 18. НАСИ
  Написал НАСИ 6 April 2020 14:20
  Всички човешки страхове и лимит на възможности.... брутален до мозъка на костите си, филм!
 19. LyLyth
  Написал LyLyth 6 April 2020 08:29
  Наистина интересен филм за човешката природа. :)
  Психологическият ефект "Луцифер" е чудесно пресъздаден. :)
 20. Драго
  Написал Драго 5 April 2020 20:12
  Да филма е брутален,истини които болят,показва в какво сме се превърнали и да кажеш че тъп филм меко казано трябва да си с (жълто на устата).Не е за любители на Рамбо.
 21. Тюлип
  Написал Тюлип 10 April 2020 12:57
  Абсолютно сензационен като мисъл. Брилянтна актьорска игра, типична за испанското кино. Кара те да мислиш, иска ти се да го изгледаш още веднъж.
 22. Стефанов
  Написал Стефанов 4 April 2020 17:44
  Ако очаквате зрелищен и филм изпълнен с ефикти,това не е Вашият филм.Доста тежък филм и всеки ще го разбере според душевното си и емоционално състояние.
  1. Стефанов
   Написал Стефанов 4 April 2020 17:45
   "ефекти"-да се поправя.
 23. Iliq Iliev
  Написал Iliq Iliev 6 April 2020 02:25
  Добър замисъл но без завършен край, доста тъп като цяло
  1. 8
   Написал 8 7 April 2020 17:39
   Децата са бъдещето, те носят промяната .Скороста при качването на детето е показателна.Сравнена с бавното и мъчително спускане на нас грешниците.Рестарт на всичко.Промяна от ниво 1 до дъното. И накрая остава въпроса дали промяна няма да доведе до нови правила на тези които са извън систимата ''дупката''.Начало на нов
   експеримент или духовно израстване.Ключът е там на където води светлината......
 24. Anonymous
  Написал Anonymous 16 April 2020 00:21
  Като послание филмът е добър. Отразява обществото ни - в момента, в който загатнеш за справедливо разпределение на ресурсите си наречен комунист, което е дума табу - комунистите са лоши и са диктатори (средностатаистичиският човек знае само това, особено американците). Всеки гледа само да се налапа, докато може и да събере повече, докато има достъп до ресурси, вместо всички дружно да се погрижим да създадем общество, в което не се налага нито ние, нито никой да остава без.
  Та посланието добре, но... Нетфликс за пореден път ни набутват в лицето на човекоядството по доста изразителен, подробен и цветущ начин, човекоядството, което определени кръгове се опитват дори да легализират от известно време. Така става промиването на мозъци - първо ти го пускат като извращение, а в последствие постепенно го пиемаш за нормално. Сега може да ви звучи нелепо, но ще си говорим. Очаквайте повече такива филми от Холивуд, защото това е средството на въпросните кръгове за промяна на нагласите.
 25. Alex
  Написал Alex 4 April 2020 20:26
  Брутално !
 26. Стефанов
  Написал Стефанов 4 April 2020 17:47
  Интересен филм!
 27. ARM
  Написал ARM 6 April 2020 03:09
  Брутален, много смислен и провокативен..., но със сигурност не е за масовия зрител.. :)
 28. bobcho
  Написал bobcho 6 April 2020 01:58
  Стойностен филм с дълбок замисъл за това какви не трябва да бъдем и как всички сме хора и не трябва да има подобни социални различия,които да ни погубват.И не на последно място- само аз ли забелязах,че главния герой е двойник на Златан Ибрахимович?:D
  1. Део
   Написал Део 10 April 2020 19:10
   И аз също, почти като негов двойник е!
  2. Aнгел
   Написал Aнгел 12 April 2020 19:47
   Актьорът е доста добър. Помня го от сериала "Корабът",където изигра отлично ролята на луд - Грахчето
 29. Ангел
  Написал Ангел 10 April 2020 22:09
  По някакъв странен начин ми напомня на филма "Куб" . Любопитен бях да прочета коментарите след като го изгледах 2 пъти . Не го намирам за тежък и още по-малко гаден . Лъвът яде, после хиените, накрая лешоядите - природен закон . Отвратителното е ,че ние като разумни същества се "изхождаме" върху тези по-долу ..........
 30. Asen
  Написал Asen 5 April 2020 02:17
  Наистина е филм, в който много може да се размишлява и има различни гледни точки, но да посланието е едно регенерация, която за жалост с всеки изминал ден е нещо, което е производна на също толкова много неща, кото не зависят от мене или тебе... нз всеки може да тълкува както пожелае
 31. Пламен
  Написал Пламен 19 April 2020 11:29
  Невероятен филм. Американските бози само могат да мълчат и козируват на това! "Холивуд" целокупно трябва да тръгне от забавачката и при актьорите и при режисьора!
 32. Ts
  Написал Ts 21 April 2020 05:08
  Четох доста коментари и видях,че малко хора са разбрали посланието на филма.А то е в грешното мислене на човеците днес или по скоро в не мисленето им.Всеки който е на високо ниво плюска до преяждане и не мисли за никого другиго защото знае,че след месец няма да е там и ще е тежко за него,защото изхожда от себе,собвеното си мислене и собстения гъз.Не искат и да чуят за “измислените ви деца“,че и те трябвало да ядат(във филма се спомена за дете ама на края всъщност разбрахме,че има).Егоизмът е грях според мен и много разпространен(те греховете се плащат).Мисля,че за всички има достатъчно но не това е целта на капитализма.Споменавам обществени строй в който живеем защото той ни оформя ежесекундно отвън. Формирането отвътре е по-важно.
  Повечето индивиди живеят в една будна фейсбук кома и да мислят за някой друг непознат е доста непонятно.И в заключение ще напиша една много хубава българска поговорка.

  СИТ НА ГЛАДЕН НЕ ВЯРВА.
 33. stanko
  Написал stanko 13 April 2020 21:03
  Тежък, но в същото време доста динамичен филм. Накрая те хваща яд. Уж не е шедьовър, има си някои недостатъци, а пък после с часове мислиш само за него. Единственият минус е, че е дублиран на английски и чат пат гласът и интонацията идват неестествени.
 34. Doni
  Написал Doni 5 April 2020 22:06
  гледах с интерес и не разбрах как по Д-лите се движи тая платформа нагоре и надоло без въжета без релси no no no
 35. Stan
  Написал Stan 3 April 2020 20:27
  Филмът си заслужава, за първи път срещам, както и гледам, такъв филм който те държи в напрежение, какво ще се случи от началото - до края
  1. Ivaylo Stoykov
   Написал Ivaylo Stoykov 4 April 2020 00:44
   Quote: Stan
   Филмът си заслужава, за първи път срещам, както и гледам, такъв филм който те държи в напрежение, какво ще се случи от началото - до края

   Значи има доста филми да гледаш......
   1. Йо
    Написал Йо 4 May 2020 00:06
    Като например? Бихте ли ми казали някои заглавия на подобни филми, моля feel
    no
 36. Стефан
  Написал Стефан 12 April 2020 00:25
  С толкова дълги коментари явно филма е провокирал доста хора... Филма наистина си заслужава 9 от 10 заради финала.. ;)
 37. Бети
  Написал Бети 13 April 2020 21:59
  Филмът е брутален, но.........много смислен! Ако имате здрави нерви - ГЛЕДАЙТЕ !
 38. Радостина
  Написал Радостина 6 April 2020 01:25
  Хареса ми има дълбок замисъл и послание
 39. Непослушко
  Написал Непослушко 5 April 2020 23:54
  Много хубав филм! Препоръчвам го да се гледа!
 40. Eli
  Написал Eli 4 April 2020 01:21
  Мммдам... Плашешто е. Не мога да повярвам, че го изгледах. Сега имам неприятно усещане, направо ми е гадно.
  1. Todor Kolev
   Написал Todor Kolev 5 April 2020 10:55
   Плашещо е да видиш коментар в който е написано плашешто
   1. Ели
    Написал Ели 6 April 2020 17:58
    Благодаря за забележката! Вие Тодор сигурно никога не грешите. Браво!
 41. Фернандо Естесо
  Написал Фернандо Естесо 15 April 2020 22:34
  Само аз ли разпознавам тука небезизвестната актриса Естела Рейнолдс (Пака Пачеко):):):):):)
 42. ALEKTRA
  Написал ALEKTRA 7 April 2020 22:38
  Децата са нашето бъдеще и те трябва да променят пътя по ,който сме поели...
 43. ДНИ
  Написал ДНИ 9 April 2020 23:40
  МУЗИЧКАТА...ПРЪСКА :)
 44. Иво
  Написал Иво 12 April 2020 04:06
  Типичен коментар на човек, който няма какво да каже. Всички грешим, но грешки като твоята издават ниско ниво. Както и изписването на собствено име с малка буква.
 45. стоил
  Написал стоил 6 April 2020 15:56
  хубав филм
 46. fre
  Написал fre 5 April 2020 23:51
  Обожавам Психо филмите колкото и да е скучен или бавен , кубе :)
 47. пако
  Написал пако 28 April 2020 12:06
  ,,само когато станете чисти и невинни по душа тогава ще влезете в царството Господне;
 48. Иво
  Написал Иво 20 April 2020 19:08
  Веднага започваме с обидите. Показател за високо ниво, определено.
 49. Габи
  Написал Габи 18 April 2020 02:17
  Много тежък филм едвам издържах казвам го защото аз съм мн голям фен на ужасите и досега не съм гледала такъв Филм
 50. ьь
  Написал ьь 12 May 2020 20:05
  само аз ли не разбрах края?
 51. Луцифер
  Написал Луцифер 22 April 2020 23:16
  Платформата я спускам и издигам с лазер.
 52. Jasmin
  Написал Jasmin 10 April 2020 00:13
  Много добър филм.Извода е,че трябва един да вземе решение и да създаде баланс.Както казвам винаги,ако имаш желание ще има и резултати тогава плодовете са най-сладки.Не подминавайте този филм заслужава си да се гледа...ЗА ХОРА СЪС СТАБИЛНА ПСИХИКА
 53. 41ka
  Написал 41ka 31 May 2020 22:21
  Нямам думи , абсолютен филм ... много тежък , с много смисъл ... Красота!
 54. me and I
  Написал me and I 11 May 2020 02:21
  Страхотен филм! Испанските продукции отдавна бият тъпите блокбъстъри от уса.
 55. иво
  Написал иво 18 May 2020 00:35
  не свърши смислено....
 56. Neli
  Написал Neli 16 April 2020 13:24
  Филмът не е за всеки. Заслужава си да се гледа
 57. Erik
  Написал Erik 21 May 2020 02:56
  Филма е супер, доста кървав, държи под напрежение
  Нямам търпение за продължението
 58. Сиана
  Написал Сиана 13 April 2020 18:21
  Филмът е невероятен!Такова нещо скоро не бях гледала.А посланието е ,,Прави каквото трябва, да става каквото ще" и надежда има.Онова нещо все пак тръгна нагоре.
 59. ХаХа
  Написал ХаХа 23 May 2020 23:22
  Quote: иво
  няма по тъп филм

  Напротив има,МАЛКО СИ ГЛЕДАЛ!

  А на мен ми е по-интересно,да чета Вашите коментари,има много добри виждания.
 60. Платформа
  Написал Платформа 15 April 2020 16:47
  Филмът започна много обещаващо. Идеята му е страхотна, но за жалост не са успяли да разгърнат целия замисъл. Някак си е недовършен филмът. Държи под напрежение, интересен е, но накрая се случва едно нищо, което разочарова зрителя. Тъп край с тъпо послание. Жалко, имаше потенциал до малко след средата и то огромен......
 61. me and I
  Написал me and I 14 April 2020 04:12
  Страхотен филм!
 62. Rytus
  Написал Rytus 27 April 2020 23:45
  Гледах филма напушен (напушен винаги имам най-добрата представа какво се случва и какво не) и мога да кажа, че психиката ми беше доооста отслабена какво правиха.
  След, като продължих да гледам филма мога да кажа, че е игра на психика и психология.
  Има много смисъл, има много послание какво става във това общество - Оня псува да се прави на краля, а онзи се прави спокоен за да придобие представа какво го дразни другия.

  Филма го препоръчвам на хора със силна психика за да разберат какво става точно и конкретно.
  Тъжен край, но прекрасна продукция.
  10/10
  1. Тюлипху
   Написал Тюлипху 23 May 2020 11:40
   Quote: Rytus
   Гледах филма напушен (напушен винаги имам най-добрата представа какво се случва и какво не) и мога да кажа, че психиката ми беше доооста отслабена какво правиха.
   След, като продължих да гледам филма мога да кажа, че е игра на психика и психология.
   Има много смисъл, има много послание какво става във това общество - Оня псува да се прави на краля, а онзи се прави спокоен за да придобие представа какво го дразни другия.

   Филма го препоръчвам на хора със силна психика за да разберат какво става точно и конкретно.
   Тъжен край, но прекрасна продукция.
   10/10


   Според мен още сте си напушен. smile
 63. Ив
  Написал Ив 5 April 2020 11:43
  Изключително трогателен филм,С ОГРОМНО ПОСЛАНИЕ,ГЛЕДАЙ ТЕ
 64. оле мале
  Написал оле мале 12 April 2020 16:23
  Няма такава дивотия...
 65. Petur4e
  Написал Petur4e 14 April 2020 14:18
  Не разбрах само тази платформа,с въжета ли беше или левитира някак и въобще ,скука.
 66. Jivkо
  Написал Jivkо 3 April 2020 23:05
  8.2 OT MEH
 67. Vass
  Написал Vass 3 April 2020 22:41
  Маняшки филм !
 68. ttt
  Написал ttt 20 April 2020 18:47
  Голяма гнусна простотия.
 69. Междуречки
  Написал Междуречки 5 April 2020 20:53
  Като гледаш този отвратителен филм, оставаш наистина
  с впечатлението че човек се явява едно долнопробно
  "творение на Сатаната", което Господ Бог /най-сетне/ е решил
  да заличи от лицето на планетата !
  Като този "вирус" чието появяване не е случайно и със сигурност
  предвещава "Началото на Края" на нашата несъвършенна цивилизация . . .
  1. Иво
   Написал Иво 12 April 2020 04:00
   А като ти гледа човек правописа и изказа, ще рече, че си неграмотен сектант.
 70. Мими
  Написал Мими 5 April 2020 09:55
  Филмът има замисъл, но е направен доста вулгарно и простовато!
  1. Иво
   Написал Иво 12 April 2020 04:01
   Вулгарно - да, защото такъв е животът. Простовато - не.
 71. Aleks
  Написал Aleks 7 April 2020 03:55
  Филма има посланиее да но ппц е бавноразвит трябва ти болен мозък за да ти е интересен незнам защо го гледах
  1. Иво
   Написал Иво 12 April 2020 03:57
   Поредният психоаналитик. Трябва ти просто мозък, не болен. Вземи отнякъде малко назаем, изгледай пак филма и може би ще го оцениш.
 72. някой
  Написал някой 4 April 2020 16:30
  филма е готин, но не труден за разбиране
 73. Кочо
  Написал Кочо 7 April 2020 22:35
  Странен филм, като цяло не си заслужава загубеното време.
 74. радо
  Написал радо 4 April 2020 03:50
  гледах малко, ми хареса и му дадох СТОП
 75. Виктор
  Написал Виктор 4 April 2020 01:22
  Маняшки Филм
 76. Анонимен
  Написал Анонимен 8 April 2020 20:37
  След тази гнусна психария на продуцент, който бас хващам че е сирак и е малтретиран от баща си, който пък е сериен убиец, педофил и шизофреник, си пуснете “Имало едно време в Холивуд” на Татантино и се насладете максимално на феноменална актьорска игра, красиви сцени заснети с брилянтно операторско майсторство и гения на Режисьора Куентин!
  1. Иво
   Написал Иво 12 April 2020 03:54
   Още един, който си мисли, че е роден психоаналитик. Разбира се, далече си от истината.
 77. Salvadores
  Написал Salvadores 5 April 2020 18:46
  Странен филм ,нищо особенно не е филма
  1. Иво
   Написал Иво 12 April 2020 03:59
   Гледай го пак, като пораснеш и помисли отново.
 78. той
  Написал той 4 April 2020 18:28
  Мега тъпня. Сериозно.Не си губете времето.
  1. Иво
   Написал Иво 12 April 2020 03:53
   Нищо не разбрал, но дава акъл.
   1. Аз
    Написал Аз 12 April 2020 15:43
    Съвет давам, акъл си имат всички с изключение на теб.
 79. trayan
  Написал trayan 4 April 2020 17:14
  Безмислен тъп филм
  1. Иво
   Написал Иво 12 April 2020 03:52
   Това, че не можеш да го схванеш, не означава, че е безсмислен.
 80. Movielover
  Написал Movielover 4 April 2020 18:29
  Издържах 30 минути да гледам тази простотия.
  1. Иво
   Написал Иво 12 April 2020 03:51
   Ми той филмът не е за деца. Правилно не си го догледал.
 81. иво
  Написал иво 3 April 2020 22:42
  няма по тъп филм
 82. Sasho
  Написал Sasho 3 April 2020 18:04
  Гнусна психария .
  1. Nikolay Neykov
   Написал Nikolay Neykov 26 May 2020 14:30
   Като си толкова НАД НЕЩАТА поне изгледа ли филма за да видиш какво заслужаваш??? Филмът не е страшен а с послание за такива като теб и тези които не си дават сметка че има и други хора около тях...
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
  - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.
Още препоръчани филми:
Baywatch Season 6 / Спасители на плажа Сезон 6 (1995)

Baywatch Season 6
Спасители на плажа Сезон 6

Baywatch Season 6 / Спасители на плажа Сезон 6 (1995)
1995 САЩ Екшън Драма Сериали
Тези дълги серии проследяват приключенията на отбор спасители на претъпкан от посетители плаж. Ветеранът-спасител Мич Бюканън ги наглежда новите, които идват и си отиват всеки сезон, докато те бдят…
Valley of the Boom / Долината на успеха

Valley of the Boom
Долината на успеха

Valley of the Boom / Долината на успеха
2019 САЩ Драма Документален Сериали
Отвеждаме зрителя в Силициевата долина. Заедно със страхотни личности, преживели възхода, падението и възраждането на технологиите, представяме невиждан досега достъп до истинската история на…
Elser / 13 минути (2015)

Elser
13 минути

Elser / 13 минути (2015)
2015 Германия Филми Драма Военен Биографичен
Само 13 минути не достигат на Georg Elser, за да промени хода на световната история. 8-ми ноември 1939 в мюнхенската бирария "Burgerbraukeller", където Хитлер всяка година в деня на годишнината от…
88 Minutes / 88 минути (2007)

88 Minutes
88 минути

88 Minutes / 88 минути (2007)
2007 САЩ,Германия,Канада Филми Екшън Трилър Криминален
88 Минути е напрегнат криминален трилър,в който Джак Грам в ролята (Ал Пачино)е изправен пред невъзможното. Университетският преподавател и съдебен психиатър към ФБР, трябва да открие човека заплашил…
Nightmare on Elm Street VII: New Nightmare / Кошмар на улица Елм VII: Последния Кошмар (1994)

Nightmare on Elm Street VII: New Nightmare
Кошмар на улица Елм VII: Последния Кошмар

Nightmare on Elm Street VII: New Nightmare / Кошмар на улица Елм VII: Последния Кошмар (1994)
1994 САЩ Трилър Ужаси Филми
В седмата част от историята за улица “Елм”, филма достига своето върхово ниво. През 1994 година Уес Крейвън създаде още един филм за Крюгер, който да върне кошмарното му чедо там, откъдето тръгна – в…
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Вашето Име:
Вашия E-Mail:
(по желание)
 • winkwinkedsmileambelayfeelfellow
  laughinglollovenorecourserequestsad
  tonguewassatcryingwhatbullyangry
Въведи своя коментар за филма тук ...
Внимание!
Кирилицата е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!
Молим да не разказвате важни моменти от съдържанието на филма!
Не пишете тук сигнали за проблеми, въпроси за нови епизоди и т.н.
Коментарите се появяват в сайта с известно забавяне след проверка от нас.

Не се допускат обиди, расизъм, нецензурен език, спам!
При неспазване на правилата - коментара се трие, а при повтарящи се нарушения следват санкции!
Въведи резултата:
Enable this picture to display the security code