Гледай Филми онлайн безплатно с HD качествоJojo Rabbit
Джоджо Заека
2019 HD Филми Комедия Драма Военен
108 мин. 8.0
An anti-hate satire.

Jojo Rabbit / Джоджо Заека (2019)
Jojo Rabbit / Джоджо Заека (2019)
Жанр Филми Комедия Драма Военен
Държава Чехия, Нова Зеландия, САЩ
Година 2019   108 мин.
Режисьор Тайка Уайтити
Актьори Стивън Мърчант, Сам Рокуел, Ребел Уилсън, Томазин Макензи, Алфи Алън, Тайка Уайтити, Скарлет Йохансон, Роман Грифин Дейвис Оператор:

An anti-hate satire.

Германия по време на Втората световна война. Джоджо Белцер е дете, изпреварило възрастта си. Неловко сред връстниците си, но горд член на Хитлерюгенд, Джоджо прекарва повечето от времето си със своя въображаем приятел Адолф – пухкава, енергична и бъбрива версия на фюрера.
+128326
Сподели във Фейсбук
+128326
Филмът не тръгва или прекъсва? - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Изпрати сигнал за проблем с филма! Абонирай се за получаване на email при обновен плеър или нов епизод

Напишете Вашия коментар за филма
 1. Dimitrova
  Написал Dimitrova 20 January 2020 05:39
  и на самия Джоджо и неговите откачени и по детски изкривени вярвания.Срещу тях ,автора изправя Роза Бацлер - една нестандартна и свободолюбива майка, която се опитва да научи сина си да цени красотата в живота, давайки му цялата си любов, въпреки че и тя самата изпитва съмнение дали за него не е твърде късно.Роза е противоположност на света около нея - тя е смела, вярва и защитава идеите си, дори и това да е опасно за самата нея. На фона на всичко тя е добра, опитвайки се да прехвърли добротата си на Джоджо и на Елза - еврейското момиче, което укрива в дома си. Именно моментите с нея са едни от най-човешките в целия филм.Цялата перспектива за събитията се предават през очите на Джоджо и с течение на филма ние виждаме промяната, която настъпва в момчето. Ако в началото историята започва с весела нелепост, с дърдорещ въображаем Хитлер и с нелепостта на един младежки нацистки лагер, с развитието на историята ние виждаме как самият свят става по-сложен, по-нюансиран и доста мрачен.Самият Тайка Уайтити(режисьора ) в образа на въображаемият Хитлер предава по един забавен начин порастването на Джоджо, разкривайки неговите вътрешни дилеми и страхове. Ако в началото той е просто забавен по-голям въображаем приятел, по-нататък той се превръща в изражение на онези неща, които най-сериозно карат Джоджо да преосмисля действията си и това доколко те отговарят на собствените му вярвания.Режисьорът се е специализирал в това да изведе смешното и забавното в среда на болка и мрак и тук той постига това по невероятен начин - карайки едно момче, водено от чисто момчешката си отдаденост към една войнолюбска идеология, да порасне под напора на събитията около себе си и да приеме друг поглед към живота.Въпреки цялата грубоватост на шегите, въпреки цялата мрачност, която се усеща между редовете, "Джоджо заека" е изключително нежен филм, който те хваща за сърцето
 2. Дилчо
  Написал Дилчо 19 January 2020 16:23
  Идеята че са успели да направят такъв филм е уникална а и актьорската игра е много добра!
 3. Ivaylo Ivanov
  Написал Ivaylo Ivanov 19 January 2020 16:58
  Филма е хубав!Не трябва да се гледа повърхностно!

  Филма е хубав!Не трябва да се гледа повърхностно!
 4. Ърджи
  Написал Ърджи 29 January 2020 18:30
  Намирам филма за различен, запомнящ се, грабващ. Трудно се прави трагикомедия, а още повече с пародийни елементи. Трудно се съчетава наивното по детски със страшното и отблъскващото. Трудно е да включиш Бийтълс, Рой Орбисън и Дейвид Бауи във филм за фашизма и този ход да не изглежда нелеп. А тук всичко това е направено с вкус и си е на място. Да покажеш нещо до болка познато по нов начин.. това всъщност развива изкуството. Чудесна игра на Скарлет Йохансон и на Сам Рокуел. Отличен филм!
 5. Михаил
  Написал Михаил 10 February 2020 10:25
  Моята оценка за филма от 1 до 10 е 10,5.
 6. Кас
  Написал Кас 21 January 2020 09:08
  Независимо от мненията( всеки има различен поглед и вкус ), е страхотно, че имаме възможност да гледаме тези филми. И когато четем или гледаме номинации и награди поне имаме представа.
 7. георги
  Написал георги 27 January 2020 16:25
  трябва да си рядък дебил за да не плачеш накрая. Сравненията с "Животът е прекрасен" са напълно уместни. Филмът да се нарича комедия е нелепо. Разните познавачи на историята по-добре да замълчат, защото глупостите им не кореспондират никак с човешката страна. Кой започнал, кой виновен няма никакво значение, важното е, че човеците могат да останат човеци.
 8. Elrond
  Написал Elrond 20 January 2020 21:22
  Безупречна игра на Сам Рокуел и Скарлет Йохансон в един нестандартен и чудесно направен филм!
 9. стоил
  Написал стоил 23 January 2020 12:30
  хубав филм
 10. Mladden
  Написал Mladden 14 February 2020 00:03
  Страхотен филм браво, каквото и да са искали да внушат се е получило,за едни комедия,за други страшен филм,за трети любов,за четвърти война,за пети пародия,за шести извращения всекиму според заслуженото jedem das zeine.Поздравления за прекрасното филмче изгледах го на един дъх децата са най-чистите същества и си казват всичко,затова не бива да се споделят изобличаващи и компрометиращи неща,но малкият разбойник е умен и достигна сам до тайните на семейството си с цената на трагедията и любовта.Адмираций само и аплаузи за това филмче,много разтоварващо на фона на най-кръвопролитната война в историята на човечеството.Както е казал таварищ Джугашвили на цвят и на вкус приятели няма,тъй че колкото зрители има толкова ще са различни отзивите,затуй гледайте и дерзайте!!!!!
 11. Гого
  Написал Гого 20 January 2020 14:58
  Първите 20 мин от филма ми изглеждаха като пародия! Оттам нататък обаче филма е уникален! Мисля че по нищо не отстъпва на "Животът е прекрасен" на Бенини! Оценка 10 от мен!
 12. аз
  Написал аз 4 February 2020 17:12
  Препоръчвам!!!!!!!!!!!!!
 13. Тюлип
  Написал Тюлип 18 April 2020 18:24
  Хитлер забранява опитите върху животни, но ги прави върху евреи. С това изчерпвам целия отегчителен коментар.
 14. Жуков
  Написал Жуков 26 January 2020 19:08
  Забавен филм. Къде са евреите да се развикат срещи антисемитизма? Нацизма е зло. Но кой финансира Хитлер. Не бяха ли западните банкери.
 15. култура
  Написал култура 25 January 2020 21:41
  Една диктатура винаги може да направи "добри" дела - пътища, заводи или както сте написал "забранява експериментирането върху животни.."Тези "добри" дела пленяват младите. Експереминти върху животни, не са небоходими. Имало е хора, така е по - лесно! И какво е точно култура, кой е културен? Какво е висока култура? А филмът си е отделна работа.
 16. Зорница
  Написал Зорница 25 January 2020 18:46
  Филма е уникален ... Скарлет Йохансон заслужава Оскар ...
 17. Тюлипху
  Написал Тюлипху 17 May 2020 14:10
  Хубава игра на актьорите, но дотам. Как само хората се надигат на пръсти, за да харесат нещо, което всъщност не разбират в дълбочина, но им се иска да са част от интелектуалците. Що не се отпуснете, бе хора, живейте го този живот по своите правила за красота и достойнства. Аз, например, открито ще кажа, пълна тъпотевина, безсмислен сюжет и дори извратена конструкция на действието. Дори не е опит за ексцентризъм в киното, а начесване на нечие режисьорско его.
 18. Krasi
  Написал Krasi 10 May 2020 15:26
  Много разбирачи,много коментари.Факт е че немците са започнали втората световна война и ако не бяха Руснаците,сега много от вас нямаше да могат да напишат коментари и да гледат филми.А колкото до филма е отврат лично мое мнение разбира се, не ме разбирайте погрешно всеки си има вкус и всеки си има собствено мнение.Приятно гледане и загуба на време.Хахахахахахаха
 19. Китанчев
  Написал Китанчев 23 January 2020 18:19
  Пакт за ненападение е за такива като теб с повърхностно мислене. Това е последното споразумение за територии и протекторати. Седмица по-късно започва Втората Световна Война. До края на Войната има три споразумения за делене на Света (или поне толкова са осветлени) по-известни като конференции.

  Quote: Китанчев
  Пакт за ненападение е за такива като теб с повърхностно мислене. Това е последното споразумение за територии и протекторати. Седмица по-късно започва Втората Световна Война. До края на Войната има три споразумения за делене на Света (или поне толкова са осветлени) по-известни като конференции.
 20. ахит
  Написал ахит 27 February 2020 20:49
  глупав, глупав, глупав.... това е престъпление......
 21. Sashi
  Написал Sashi 3 February 2020 12:19
  Съжалявам, но това определено не е моят филм - наистина не виждам достойнствата, които мнозина възхваляват. До 30 минута - пълна пародия, някой е написал, че след 30 минута има някакво разгръщане, надявам се на това, но уви! Няма да мога да го догледам!
 22. Хриси
  Написал Хриси 30 January 2020 13:27
  Само болни мозъци могат да сътворят такъв филм.
 23. Гери
  Написал Гери 1 March 2020 01:34
  Ужас. Филмът е отвратителен
 24. Petko
  Написал Petko 21 January 2020 17:26
  хаха още един промит мозък който коментира глупости и си няма и понятие от история.Ти знаеш ли кога започва войната,кой и с кого,и кога изобщо се вкл Русия,или просто от простотия пишеш глупости.Ама да те светна малко,Русия се вкл чак когато Германия я напада,знаеш ли коя година е това?Дотогава държи неутрална позиция.Аре бегай в час по История
  1. Dimitrova
   Написал Dimitrova 23 January 2020 00:18
   Петко мозъка не е всичко ,но в твоят случай е нищо . Да не знаеш ,не е срамно ,срамно е да не искаш да се научиш . Защо не почетеш малко в Гугъл ,та да си навааксаш изпуснатите часове по история ?Стана за смях и подигравка с невежеството ,което демонстрираш laughing laughing laughing На 1 септември 1939 г. първо Германия, а на 17 септември и СССР нахлуват в Полша. На 18 септември 1939 г. Германия и СССР излизат със съвместна декларация, подписана от фон Рибентроп, Сталин и Молотов.На 28 септември Германия и СССР сключват Договор за дружба и граници, който осигурява тила на немците.
  2. Китанчев
   Написал Китанчев 21 January 2020 21:43
   Моето момче, пращаш някого в час по история? Явно не си чувал за пакта Рибентроп-Молотов. Не знаеш, че Полша е нападната не само от Германия а и от СССР. Ако искаш да си в час излез от часовете по история.
   1. ИстЕрик
    Написал ИстЕрик 22 January 2020 15:50
    По фактЪТ, че пакт за ненападение СССР сключва ПОСЛЕДЕН, едва след като ВСИЧКИ либерални демокрации вече отдавна са с много по-обвързващи договори с Германия, какво ще се опиташ да кажеш? :)
 25. Деян
  Написал Деян 21 January 2020 21:22
  Много психопатски филм!
 26. В.Горанов
  Написал В.Горанов 26 January 2020 13:15
  Влизам между коментиращите,
  поради факта че този елементарен филм създаден върху сюжет свързан с най-голямата трагедия сполетяла човечеството през XX век /Втората Световна война/ е сред наградените филми в "авторитетния" филмов конкурс "Златен глобус"
  В описанието на филма е отбелязано че освен като военна драма, той може да се категоризира и като . . .комедия !?
  Тук според мен се крие "скритото послание" изпратено към безобидния и наивен зрител, като една нескрита и извратена ПОДИГРАВКА . . . от създателите му !
  Какъв смях може да създаде в зрителя сцената в този посредствен филм:
  "Където едно дете прегръща краката на обесената си майка"!?
  Това ме води вече до мисълта, че един нормален и здравомислещ човек, изобщо не трябва да се влияе за
  в бъдеще от публикуваните изкривените резултати на подобни псевдокултурни институции, особенно пък на онези които идват от Американския материк
  1. Петьо Пандира
   Написал Петьо Пандира 27 January 2020 08:21
   Нормалните и здравомислещите още при първа възможност избягаха при джендърите и соросоидите, а не при мачовците от Куба и Северна Корея. Кое е нормално и кое здравомислие се вижда от фактите, а не от пропагандните манипулации.
  2. Ирена
   Написал Ирена 15 February 2020 12:10
   За вас - само документално кино! Другото, за съжаление, много ви убягва. Не си хабете времето да гледате други видове филми, защото по този начин само би бил похабен таланта на велики актьори, сценаристи и режисьори. Предполагам, също така, са ви ужасили думите "пенис" и "секс" в устата на децата. Дааам...нищо, има и хубави документални филми. Гледайте тях!..(без онези за човешкото тяло).
 27. Вика
  Написал Вика 20 January 2020 01:36
  Наистина много жалко за страхотния подбор на актьорите.
  Това филм от рода на "Страшен филм" ли трябва да бъде?!?!
  Някаква пародийка, или и те май не знаят какво точно е....
  Не си заслужава времето, а номинацията още повече....
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
  - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.
Още препоръчани филми:
Who Framed Roger Rabbit / Кой натопи Заека Роджър 1988

Who Framed Roger Rabbit
Кой натопи Заека Роджър 1988

Who Framed Roger Rabbit / Кой натопи Заека Роджър 1988
1988 САЩ Филми Комедия Анимация БГ Аудио
През 1947 г. в Холивуд пропадналият детектив Еди Валиант (Боб Хоскинс) е нает да открие доказателство, че Марвин Акме - могъщ производител на играчки и собственик на Рисувания град - флиртува с…
Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit / Уолъс и Громит: Проклятието на заека 2005

Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit
Уолъс и Громит: Проклятието на заека 2005

Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit / Уолъс и Громит: Проклятието на заека 2005
2005 Великобритания Филми Анимация БГ Аудио
Шантавите приключения на пластилиновия тандем с големи очи са още по-смели в тази енергична приказка, след като хаосът връхлита спокойното английско предградие, обитавано от Уолъс и Громит.
Zio Adolfo, in arte Fuhrer / Чичо Адолф (1978)

Zio Adolfo, in arte Fuhrer
Чичо Адолф

Zio Adolfo, in arte Fuhrer / Чичо Адолф (1978)
1978 Италия Филми Комедия Европейски
Гений или глупак... Странна комедия в документален стил за възхода на Хитлер през историята на двама братя: единият - магьосник и нацист, другият - анархист и антинацист. Архивни и съвременни кадри…
My Awkward Sexual Adventure / Моето неловко сексуално приключение (2012)

My Awkward Sexual Adventure
Моето неловко сексуално приключение

My Awkward Sexual Adventure / Моето неловко сексуално приключение (2012)
2012 Канада Филми Комедия Романтичен
За да спечели отново бившата си приятелка, един консервативен счетоводител прибягва до помощта на еротична танцьорка, която го напътства в търсене на сексуален опит, отвеждайки го в света на…
Mystic Pizza / Мистична пица (1988)

Mystic Pizza
Мистична пица

Mystic Pizza / Мистична пица (1988)
1988 САЩ Филми Комедия Драма Романтичен
Три момичета – сестрите Дейзи и Кат и приятелката им Джоджо (Джулия Робъртс, Анабет Гиш, Лили Тейлър), работят в малка пицария в град Мистик, Кънектикът през лятото след като са завършили гимназия и…
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.