Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

R
Jojo Rabbit
Джоджо Заека
2019 HD Филми Комедия Драма Военен
108 мин. 8.0
An anti-hate satire.

Jojo Rabbit / Джоджо Заека (2019)
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Jojo Rabbit / Джоджо Заека (2019)
Жанр Филми Комедия Драма Военен
Държава Чехия, Нова Зеландия, САЩ
Година 2019   108 мин.
Режисьор Тайка Уайтити
Актьори Стивън Мърчант, Сам Рокуел, Ребел Уилсън, Томазин Макензи, Алфи Алън, Тайка Уайтити, Скарлет Йохансон, Роман Грифин Дейвис Оператор:

An anti-hate satire.

Германия по време на Втората световна война. Джоджо Белцер е дете, изпреварило възрастта си. Неловко сред връстниците си, но горд член на Хитлерюгенд, Джоджо прекарва повечето от времето си със своя въображаем приятел Адолф – пухкава, енергична и бъбрива версия на фюрера.
+96246
Сподели във Фейсбук
+96246
Филмът прекъсва? Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи
Изпрати сигнал за проблем с филма! Абонирай се за филма (email при обновен плеър, нов епизод, по-добро качество)

Напишете Вашия коментар за филма
 1. ДНИ
  Написал ДНИ 21 January 2020 16:03
  Сериозна заявка !!! Това е истинското кино! Много болка и ужас,разкрити прес сарказъм и хумор,па било то и... Черен ....
  1. ДНИ
   Написал ДНИ 21 January 2020 16:04
   Истинският филм се разкрива чак на 30тата минута
 2. Ivaylo Ivanov
  Написал Ivaylo Ivanov 19 January 2020 16:58
  Филма е хубав! Не трябва да се гледа повърхностно!

  филма е хубав! Не трябва да се гледа повърхностно!
 3. Дилчо
  Написал Дилчо 19 January 2020 16:23
  Идеята че са успели да направят такъв филм е уникална а и актьорската игра е много добра!
 4. Кас
  Написал Кас 21 January 2020 09:08
  Независимо от мненията( всеки има различен поглед и вкус ), е страхотно, че имаме възможност да гледаме тези филми. И когато четем или гледаме номинации и награди поне имаме представа.
 5. Dimitrova
  Написал Dimitrova 20 January 2020 05:39
  И на самия джоджо и неговите откачени и по детски изкривени вярвания. Срещу тях ,автора изправя роза бацлер - една нестандартна и свободолюбива майка, която се опитва да научи сина си да цени красотата в живота, давайки му цялата си любов, въпреки че и тя самата изпитва съмнение дали за него не е твърде късно. Роза е противоположност на света около нея - тя е смела, вярва и защитава идеите си, дори и това да е опасно за самата нея. На фона на всичко тя е добра, опитвайки се да прехвърли добротата си на джоджо и на елза - еврейското момиче, което укрива в дома си. Именно моментите с нея са едни от най-човешките в целия филм. Цялата перспектива за събитията се предават през очите на джоджо и с течение на филма ние виждаме промяната, която настъпва в момчето. Ако в началото историята започва с весела нелепост, с дърдорещ въображаем хитлер и с нелепостта на един младежки нацистки лагер, с развитието на историята ние виждаме как самият свят става по-сложен, по-нюансиран и доста мрачен. Самият тайка уайтити(режисьора ) в образа на въображаемият хитлер предава по един забавен начин порастването на джоджо, разкривайки неговите вътрешни дилеми и страхове. Ако в началото той е просто забавен по-голям въображаем приятел, по-нататък той се превръща в изражение на онези неща, които най-сериозно карат джоджо да преосмисля действията си и това доколко те отговарят на собствените му вярвания. Режисьорът се е специализирал в това да изведе смешното и забавното в среда на болка и мрак и тук той постига това по невероятен начин - карайки едно момче, водено от чисто момчешката си отдаденост към една войнолюбска идеология, да порасне под напора на събитията около себе си и да приеме друг поглед към живота. Въпреки цялата грубоватост на шегите, въпреки цялата мрачност, която се усеща между редовете, "джоджо заека" е изключително нежен филм, който те хваща за сърцето
 6. Elrond
  Написал Elrond 20 January 2020 21:22
  Безупречна игра на сам рокуел и скарлет йохансон в един нестандартен и чудесно направен филм!
 7. георги
  Написал георги 27 January 2020 16:25
  Трябва да си рядък дебил за да не плачеш накрая. Сравненията с "животът е прекрасен" са напълно уместни. Филмът да се нарича комедия е нелепо. Разните познавачи на историята по-добре да замълчат, защото глупостите им не кореспондират никак с човешката страна. Кой започнал, кой виновен няма никакво значение, важното е, че човеците могат да останат човеци.
 8. стоил
  Написал стоил 23 January 2020 12:30
  Хубав филм
 9. Михаил
  Написал Михаил 10 February 2020 10:25
  Моята оценка за филма от 1 до 10 е 10,5.
 10. Ърджи
  Написал Ърджи 29 January 2020 18:30
  Намирам филма за различен, запомнящ се, грабващ. Трудно се прави трагикомедия, а още повече с пародийни елементи. Трудно се съчетава наивното по детски със страшното и отблъскващото. Трудно е да включиш бийтълс, рой орбисън и дейвид бауи във филм за фашизма и този ход да не изглежда нелеп. А тук всичко това е направено с вкус и си е на място. Да покажеш нещо до болка познато по нов начин.. Това всъщност развива изкуството. Чудесна игра на скарлет йохансон и на сам рокуел. Отличен филм!
 11. Зорница
  Написал Зорница 25 January 2020 18:46
  Филма е уникален ... Скарлет йохансон заслужава оскар ...
 12. аз
  Написал аз 4 February 2020 17:12
  Препоръчвам!!!!!!!!!!!!!
 13. ДНИ
  Написал ДНИ 31 January 2020 14:23
  Мммммм,да ,вижда се ,че сте чела :) и,забранявайки експериментите с животни ,ги зашпочва с... Хора? Хъм... Колко великодушно начинание ....
 14. Жуков
  Написал Жуков 26 January 2020 19:08
  Забавен филм. Къде са евреите да се развикат срещи антисемитизма? Нацизма е зло. Но кой финансира хитлер. Не бяха ли западните банкери.
 15. Mladden
  Написал Mladden 14 February 2020 00:03
  Страхотен филм браво, каквото и да са искали да внушат се е получило,за едни комедия,за други страшен филм,за трети любов,за четвърти война,за пети пародия,за шести извращения всекиму според заслуженото jedem das zeine. Поздравления за прекрасното филмче изгледах го на един дъх децата са най-чистите същества и си казват всичко,затова не бива да се споделят изобличаващи и компрометиращи неща,но малкият разбойник е умен и достигна сам до тайните на семейството си с цената на трагедията и любовта. Адмираций само и аплаузи за това филмче,много разтоварващо на фона на най-кръвопролитната война в историята на човечеството. Както е казал таварищ джугашвили на цвят и на вкус приятели няма,тъй че колкото зрители има толкова ще са различни отзивите,затуй гледайте и дерзайте!!!!!
 16. култура
  Написал култура 25 January 2020 21:41
  Една диктатура винаги може да направи "добри" дела - пътища, заводи или както сте написал "забранява експериментирането върху животни.."тези "добри" дела пленяват младите. Експереминти върху животни, не са небоходими. Имало е хора, така е по - лесно! И какво е точно култура, кой е културен? Какво е висока култура? А филмът си е отделна работа.
 17. Гого
  Написал Гого 20 January 2020 14:58
  Първите 20 мин от филма ми изглеждаха като пародия! Оттам нататък обаче филма е уникален! Мисля че по нищо не отстъпва на "животът е прекрасен" на бенини! Оценка 10 от мен!
 18. Sashi
  Написал Sashi 3 February 2020 12:19
  Съжалявам, но това определено не е моят филм - наистина не виждам достойнствата, които мнозина възхваляват. До 30 минута - пълна пародия, някой е написал, че след 30 минута има някакво разгръщане, надявам се на това, но уви! Няма да мога да го догледам!
 19. Китанчев
  Написал Китанчев 23 January 2020 18:19
  Пакт за ненападение е за такива като теб с повърхностно мислене. Това е последното споразумение за територии и протекторати. Седмица по-късно започва втората световна война. До края на войната има три споразумения за делене на света (или поне толкова са осветлени) по-известни като конференции.

  quote: китанчев
  пакт за ненападение е за такива като теб с повърхностно мислене. Това е последното споразумение за територии и протекторати. Седмица по-късно започва втората световна война. До края на войната има три споразумения за делене на света (или поне толкова са осветлени) по-известни като конференции.
 20. Хриси
  Написал Хриси 30 January 2020 13:27
  Само болни мозъци могат да сътворят такъв филм.
 21. Деян
  Написал Деян 21 January 2020 21:22
  Много психопатски филм!
 22. Petko
  Написал Petko 21 January 2020 17:26
  Хаха още един промит мозък който коментира глупости и си няма и понятие от история. Ти знаеш ли кога започва войната,кой и с кого,и кога изобщо се вкл русия,или просто от простотия пишеш глупости. Ама да те светна малко,русия се вкл чак когато германия я напада,знаеш ли коя година е това? Дотогава държи неутрална позиция. Аре бегай в час по история
  1. Dimitrova
   Написал Dimitrova 23 January 2020 00:18
   Петко мозъка не е всичко ,но в твоят случай е нищо . да не знаеш ,не е срамно ,срамно е да не искаш да се научиш . Защо не почетеш малко в гугъл ,та да си навааксаш изпуснатите часове по история ? Стана за смях и подигравка с невежеството ,което демонстрираш laughing laughing laughing на 1 септември 1939 г. Първо германия, а на 17 септември и ссср нахлуват в полша. На 18 септември 1939 г. Германия и ссср излизат със съвместна декларация, подписана от фон рибентроп, сталин и молотов. На 28 септември германия и ссср сключват договор за дружба и граници, който осигурява тила на немците.
  2. Китанчев
   Написал Китанчев 21 January 2020 21:43
   Моето момче, пращаш някого в час по история? Явно не си чувал за пакта рибентроп-молотов. Не знаеш, че полша е нападната не само от германия а и от ссср. Ако искаш да си в час излез от часовете по история.
   1. ИстЕрик
    Написал ИстЕрик 22 January 2020 15:50
    По фактът, че пакт за ненападение ссср сключва последен, едва след като всички либерални демокрации вече отдавна са с много по-обвързващи договори с германия, какво ще се опиташ да кажеш? :)
 23. В.Горанов
  Написал В.Горанов 26 January 2020 13:15
  влизам между коментиращите,
  Поради факта че този елементарен филм създаден върху сюжет свързан с най-голямата трагедия сполетяла човечеството през xx век /втората световна война/ е сред наградените филми в "авторитетния" филмов конкурс "златен глобус"
  В описанието на филма е отбелязано че освен като военна драма, той може да се категоризира и като . . . Комедия !?
  Тук според мен се крие "скритото послание" изпратено към безобидния и наивен зрител, като една нескрита и извратена подигравка . . . От създателите му !
  Какъв смях може да създаде в зрителя сцената в този посредствен филм:
  "където едно дете прегръща краката на обесената си майка"!?
  Това ме води вече до мисълта, че един нормален и здравомислещ човек, изобщо не трябва да се влияе за
  В бъдеще от публикуваните изкривените резултати на подобни псевдокултурни институции, особенно пък на онези които идват от американския материк
  1. Ирена
   Написал Ирена 15 February 2020 12:10
   За вас - само документално кино! Другото, за съжаление, много ви убягва. Не си хабете времето да гледате други видове филми, защото по този начин само би бил похабен таланта на велики актьори, сценаристи и режисьори. Предполагам, също така, са ви ужасили думите "пенис" и "секс" в устата на децата. Дааам... Нищо, има и хубави документални филми. Гледайте тях!..(без онези за човешкото тяло).
  2. Петьо Пандира
   Написал Петьо Пандира 27 January 2020 08:21
   Нормалните и здравомислещите още при първа възможност избягаха при джендърите и соросоидите, а не при мачовците от куба и северна корея. Кое е нормално и кое здравомислие се вижда от фактите, а не от пропагандните манипулации.
 24. Вика
  Написал Вика 20 January 2020 01:36
  Наистина много жалко за страхотния подбор на актьорите.
  Това филм от рода на "страшен филм" ли трябва да бъде?!?!
  Някаква пародийка, или и те май не знаят какво точно е....
  Не си заслужава времето, а номинацията още повече....
 25. вятърничава
  Написал вятърничава 19 January 2020 16:42
  Толкова извратен и отвратителен филм не съм гледала никога! Ако целта на продукцията е да покаже войната по някакъв по-различен и едва ли не забавен начин, то тогава очеизвадно изобщо не е постигната! Такъв начин няма!!!
  1. Teodora
   Написал Teodora 19 January 2020 18:34
   Точно такъв филм им трябва на германците, да усмее толкова сериозния им фюрер. Вие явно много не им познавате манталитета. Да войната е най- лошото нещо, което те са направили. Именно за това този филм е перфектен, за да им посмачка самочувствието. Те и без това не се чувстват виновни. През войната не им е било зле. Тук е съвсем друга гледната точка.
   1. Димитра
    Написал Димитра 22 January 2020 23:02
    Госпожо ,вие да Не би да сте дистрибутир На Невежество ? какво зНаете за хитлер и какво Не ? Както казва лец : "когато дяволът желае да ритНе Някого, Никога Няма да го ритНе с коНското си копито, а с човешки крак." всички сме запозНати с историята На хитлер, в която съедиНеНите щати упорито Настоява да повярваме. Според тях хитлер е Най-злият човек живял Някога, убил милиоНи НевиННи евреи. Същата тази история бива представяНа в мНого холивудски филми . Има мНого доказателства от хора, които са живели, работили или иНтервюирали хитлер, които достатъчНо убедителНо говорят, че Не всичко, което зНаем сега е цялата истиНа. ЗапозНата ли сте с Неговите добри дела ? Например : хитлер освобождава гермаНия от междуНародНите баНкови картели. Хитлер създава процъфтяваща икоНомика с Нулева безработица. Хитлер акцеНтира своето уважеНие към жеНите, децата и семейНите цеННости. ОпазваНе На околНата среда и животНите. През 1934 г., хитлер приел закоН НаречеН das reichsjagdgesetz, тоест закоН за лова в райха, който регулирал колко животНи да бъдат убити На годиНа. Също така той обособил подходящи ловНи сезоНи. Този закоН е приет дНес от повечето западНи страНи. Хитлер забраНява експеримеНтираНето върху животНи (вивисекцията). Хитлер елимиНира престъпНостта и подобрява здравето На гермаНците. Нацистките лекари са първите, които пишат НаучНи статии, свързващи пушеНето с ракът На белия дроб. Вследствие На това, пушеНето бива забраНеНо в рестораНтите и обществеНия траНспорт. Хитлер създава култура цеНяща музиката............. И т. Н. И т. Н. зНаете ли ,че злобата и враждебНостта са типичНи за хора с мНого Ниска култура ??
   2. Морския горски
    Написал Морския горски 23 January 2020 07:36
    Да се включи и моя милост към епистоларния спор кой-кой е.
    Този филм е нещо като пародия на изключително трагичните събития преди 70-80 години. Кой е повече и кой по-малко виновен за всичко това може би никога няма да разберем наистина. Прието е че германия започва. Трябва да им признаем на германците че успяха да възстановят държавата си и да се освободят от нацисткото (а не фашисткото - както твърди руско-съветската пропаганда) си минало. Същевременно в русия са засекретени (или унищожени, или фалшифицирани) всички документи от този период, които ги изобличават като агресивна и завоевателна сила. Така че германците нямат нужда да им се напомня това минало. Те са наясно с него. Но другата страна от руско-германския конфликт продължава да крие и манипулира фактите. И българската публика не е запозната с много от тях.
    Толкова за историята. А за филма - чудесен е, направен грамотно, по човешки, без пропаганда възхваляваща някой, а показващ какво е да си човек, в нечовешка ситуация.
   3. Данчо
    Написал Данчо 20 January 2020 00:21
    А не мислиш ли че и руснаците нямат голяма роля в разпалването на тая война?
   4. Белю Манихеина
    Написал Белю Манихеина 24 January 2020 20:25
    Идеите, залегнали във филма, нямат нищо общо с историята. Джоджо е сърбин, елза е българка, а войната е, примерно, междусъюзническата. Схващаш ли или едни два вагона пречат?
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва
 1. Презаредете страницата като натиснете клавиши Ctrl и F5
  (задръжте натиснат клавиш Ctrl, в същото време натиснете клавиш F5).
 2. Изчакайте зареждането на филма - понякога е нужно до 10-15 секунди или повече.
 3. Стартирайте втория (Плеър 2) плеър на филма.
 4. Отворете филма с друг уеб браузер - например Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera.
 5. Изчистете кеша на браузера. Как става чистенето на кеша вижте тук?
Филмът засича, прекъсва

Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново Play за да продължи филма.

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

Или да се запознаете с подробната документация за справяне с проблеми при гледането на филми тук.
Още препоръчани филми:
Who Framed Roger Rabbit / Кой натопи Заека Роджър 1988

Who Framed Roger Rabbit
Кой натопи Заека Роджър 1988

Who Framed Roger Rabbit / Кой натопи Заека Роджър 1988
1988 САЩ Филми Комедия Анимация БГ Аудио
През 1947 г. в Холивуд пропадналият детектив Еди Валиант (Боб Хоскинс) е нает да открие доказателство, че Марвин Акме - могъщ производител на играчки и собственик на Рисувания град - флиртува с…
Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit / Уолъс и Громит: Проклятието на заека 2005

Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit
Уолъс и Громит: Проклятието на заека 2005

Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit / Уолъс и Громит: Проклятието на заека 2005
2005 Великобритания Филми Анимация БГ Аудио
Шантавите приключения на пластилиновия тандем с големи очи са още по-смели в тази енергична приказка, след като хаосът връхлита спокойното английско предградие, обитавано от Уолъс и Громит.
Zio Adolfo, in arte Fuhrer / Чичо Адолф (1978)

Zio Adolfo, in arte Fuhrer
Чичо Адолф

Zio Adolfo, in arte Fuhrer / Чичо Адолф (1978)
1978 Италия Филми Комедия Европейски
Гений или глупак... Странна комедия в документален стил за възхода на Хитлер през историята на двама братя: единият - магьосник и нацист, другият - анархист и антинацист. Архивни и съвременни кадри…
My Awkward Sexual Adventure / Моето неловко сексуално приключение (2012)

My Awkward Sexual Adventure
Моето неловко сексуално приключение

My Awkward Sexual Adventure / Моето неловко сексуално приключение (2012)
2012 Канада Филми Комедия Романтичен
За да спечели отново бившата си приятелка, един консервативен счетоводител прибягва до помощта на еротична танцьорка, която го напътства в търсене на сексуален опит, отвеждайки го в света на…
Mystic Pizza / Мистична пица (1988)

Mystic Pizza
Мистична пица

Mystic Pizza / Мистична пица (1988)
1988 САЩ Филми Комедия Драма Романтичен
Три момичета – сестрите Дейзи и Кат и приятелката им Джоджо (Джулия Робъртс, Анабет Гиш, Лили Тейлър), работят в малка пицария в град Мистик, Кънектикът през лятото след като са завършили гимназия и…
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Вашето Име:
Вашия E-Mail:
(по желание)
 • winkwinkedsmileambelayfeelfellow
  laughinglollovenorecourserequestsad
  tonguewassatcryingwhatbullyangry
Въведи своя коментар за филма тук ...
Внимание!
Кирилицата е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!
Молим да не разказвате важни моменти от съдържанието на филма!
Не пишете тук сигнали за проблеми, въпроси за нови епизоди и т.н.
Коментарите се появяват в сайта с известно забавяне след проверка от нас.

Не се допускат обиди, расизъм, нецензурен език, спам!
При неспазване на правилата - коментара се трие, а при повтарящи се нарушения следват санкции!
Нямам кирилица?


Предварителен преглед на коментара
Въведи резултата:
Enable this picture to display the security code