Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Danger Close: The Battle of Long Tan
Опасно близо: Битката за Лонг Тан
2019 HD Филми Екшън Драма Исторически Военен
118 мин. 7.0
A true story of ordinary boys who become extraordinary men

Danger Close: The Battle of Long Tan / Опасно близо: Битката за Лонг Тан (2019)
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Danger Close: The Battle of Long Tan / Опасно близо: Битката за Лонг Тан (2019)
Жанр Филми Екшън Драма Исторически Военен
Държава Австралия
Година 2019   118 мин.
Режисьор Крив Стендърс
Актьори Никълъс Хамилтън, Ричард Роксбърг, Травис Фимъл, Люк Брейси, Александър Ингланд, Даниъл Уебър, Мат Доран, Стивън Пийкок, Антъни Хейес, Майлс Полард, Моджийн Ара

A true story of ordinary boys who become extraordinary men

През август 1966 година във виетнамската плантация Лонг Тан 108 млади и неопитни австралийски и новозеландски военни се борят за живота си срещу 2500 виетнамски войници.
+126254
Важно: Поради увеличения Интернет трафик в цяла Европа е възможно плеърите да зареждат по-бавно или да засичат/спират. Ако основния плеър има проблем използвайте някой от допълнителните плеъри . Благодарим ви за разбирането.

Сподели във Фейсбук
+126254
Филмът не тръгва или прекъсва? - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Изпрати сигнал за проблем с филма! Абонирай се за получаване на email при обновен плеър или нов епизод

Напишете Вашия коментар за филма
 1. дфдсф
  Написал дфдсф 7 December 2019 00:16
  ,,108 млади и неопитни австралийски и новозеландски военни се борят за живота си срещу 2500 виетнамски войници. ,,борят са да ??? Какъв го дирят във виетнам ... Поредната боза която трябва д ан инакара да съчустваме на американци и техния башибозук з апоредното им нападение над суверен народ ..
  1. 3fr
   Написал 3fr 7 December 2019 22:54
   Ами същото каквото го дирят руснаците и техните еничари във военните конфликти в сирия, йемен, либия и так далее...
   1. Обективен
    Написал Обективен 10 December 2019 21:16
    Русофилската сган няма да го проумее! Глави пълни със степна слама!
   2. Plamen LilovАко имаше
    Написал Plamen LilovАко имаше 14 December 2019 08:12
    quote: обективен
    русофилската сган няма да го проумее! Глави пълни със степна слама!

    Ако имаше дори и капка мозък щеше да ти е доста трудно в живота. За твое щастие и наше нещастие ти нямаш такъв и за това ти е лесно. Американската сган също не проумява неща като " военно техническа помощ по искане на суверена" и военна агресия за принудително налагане на някаква " уж " демокрация ,а след това използване на ресурсите.
   3. антон
    Написал антон 8 December 2019 14:32
    Отиди при баща си да ти бие два шамара
 2. киро
  Написал киро 9 December 2019 02:33
  Е-Е-Е нашЕнската простотия трябва да осмърди всичко и тука. Като нЕ харЕсватЕ амЕриканци и новозЕландци просто нЕ глЕдайтЕ филма, а глЕдайтЕ руски и виЕтнамски филми. ОсвЕн това проявяватЕ абсолютно нЕвЕжЕство по отношЕниЕ на историята на виЕтнамската война, която Е само Една от водЕнитЕ чЕтири-пЕт войни за Едни 40 години. Докато за франция и япония виЕтнам Е колония, то сащ нЕ сЕ стрЕмят към това. Войната която сЕ визира тук Е мЕжду комунистичЕския сЕвЕр със столица ханой и капиталистичЕския юг със столица сайгон, т. Е. мЕжду двЕ виЕтнамски правитЕлства и Е започната от сЕвЕра, а амЕриканската армия идва на помощ на юга. ЕстЕствЕно Е чЕ юга Е по-развит и по цивилизован и хората там нЕ жЕлаят да бъдат завладЕни от комуниститЕ, затова и слЕд войната комуниститЕ прЕмЕстват столицата в сайгон и го кръщават на вожда на комунистичЕската партия хо ши мин, който кой знаЕ защо нЕ Е живял и учил нито в русия, нито в китай, а в сащ и франция. комуниститЕ от сЕвЕра са подпомагани от китайски и съвЕтски войски и от там са идвали и доставки на оръжиЕ, като част от свЕтовната комунистичЕска рЕволюция, чиято цЕл Е с война цЕлият свят да станЕ комунистичЕски. ЕстЕствЕно южняцитЕ нЕ искат комунизъм и отговарят на сЕвЕрната агрЕсия, но силитЕ им нЕ стигат и искат помощ от сащ. практичЕски войната Е била спЕчЕлЕна от амЕриканцитЕ , но Е прЕкратЕна по политичЕски причини, поради огромната антивоЕнна кампания в сащ, и по свЕта. интЕрЕсното Е стандартнитЕ риски троловЕ нЕ спомЕнават двЕ нЕща. първото Е чЕ слЕд тая война, виЕтнам води ощЕ двЕ, като първата Е с камбоджа и комунистичЕския рЕжим на пол пот, подкрЕпян от китайскитЕ комунисти на мао дзЕ дун. втората Е със самият китай, когато китайската армия напада виЕтнам, нЕ да подпомогнЕ някакво правитЕлство, както правят сащ, а за да ги завладЕят и ги направят китайска тЕритория. в историчЕски план китай Е най-голЕмият враг на виЕтнам. в тЕзи двЕ войни са убити нЕ по-малко виЕтнамци, но това Е тЕма табу за комуниститЕ. сЕга обачЕ виЕтнам няма добри връзки с русия и с китай, от които сЕ страхува, а силно сътрудничи в икономиката и политиката с япония и сащ, от къдЕто са най-голЕмитЕ инвЕстиции и проЕкти прЕз послЕднитЕ дЕсЕтилЕтия.
  1. Ефо
   Написал Ефо 22 January 2020 11:52
   Тая глупост на козяк ли ти я написаха. Абсолютна боза и невежество. Чети бе, чети повече
  2. Петър
   Написал Петър 10 December 2019 04:19
   Кирчо, написаното от теб няма нищо общо с историческата истина. Единственото вярно е, че ссср и китай са помагали на виетнамците - на тези от южен виетнам, които са партизани и воюват с колониалната власт на французите първо, а сетне с американците. Народа на южен виетнам подкрепя партизаните. Подкрепят ги още северновиетнамците. Но кво да те светкам още по темата, бе кирчееййй, вземи прочети нещо по темата и не се излагай с тия глупости. И само още нещо: ти пограничните локални конфликти между виетнам и камбоджа война ли ги наричаш бе кирчеееееее... И вижкъде е столицата на виетнам- нарича се ханой и е в северната част.
  3. ванката
   Написал ванката 1 January 2020 15:13
   quote: петър
   кирчо, написаното от теб няма нищо общо с историческата истина. Единственото вярно е, че ссср и китай са помагали на виетнамците - на тези от южен виетнам, които са партизани и воюват с колониалната власт на французите първо, а сетне с американците. Народа на южен виетнам подкрепя партизаните. Подкрепят ги още северновиетнамците. Но кво да те светкам още по темата, бе кирчееййй, вземи прочети нещо по темата и не се излагай с тия глупости. И само още нещо: ти пограничните локални конфликти между виетнам и камбоджа война ли ги наричаш бе кирчеееееее... И вижкъде е столицата на виетнам- нарича се ханой и е в северната част.

   Напълно си прав киро но някои коментиращи те живеят с информация от "работническо дело". След като французите се оттеглят ситуацията във виетнам наподобява тази в корея. За нещастие политиците губят тази държава за цивилизования свят
 3. Рагнар Лордброк
  Написал Рагнар Лордброк 7 December 2019 13:18
  Добър филм, но сценаристите са забравили за прословутите виетнамски капани, филма тогава щеше да стане по интересен. Много добре филма показва великата хамерикаска армия и техни колонии, смешници. 1966г виетнам е във война а след 53години къде е сега виетнам какъв е там жизнения стандарт и т. Н и къде е българия.
  1. ДДД
   Написал ДДД 7 December 2019 18:28
   quote: рагнар лордброк
   добър филм, но сценаристите са забравили за прословутите виетнамски капани, филма тогава щеше да стане по интересен. Много добре филма показва великата хамерикаска армия и техни колонии, смешници. 1966г виетнам е във война а след 53години къде е сега виетнам какъв е там жизнения стандарт и т. Н и къде е българия.


   Какви американски колонии във виетнам или където и да било има??? Даже идея си нямаш за какво в тая война,нали?
 4. YEP71
  Написал YEP71 7 December 2019 17:26
  Филма е добър и си заслужава гледането.
  Не обръщайте внимание на коментарите на разни псевдокритици и тъпанари!
 5. Дидо
  Написал Дидо 10 December 2019 00:56
  Следва германеца да заснеме филм колко му е било трудно да избива невинни и може да го сложите в една папка с този тук . Единственият филм за виетнам , който си заслужава да гледате е "апокалипсис сега '' всичко друго попада в тази папка от по-горе.
 6. Добромир
  Написал Добромир 16 December 2019 22:19
  "през август 1966 година във виетнамската плантация лонг тан 108 млади и неопитни австралийски и новозеландски военни се борят за живота си срещу 2500 виетнамски войници. "

  Те хубаво се борят, но не са съвсем неопитни, а са имали доста сериозна подготовка както се твърди и във филма. Иначе 108 срещу 2500, (ако изобщо броят на последните не е силно преувеличен) са оцелели само и единствено благодарение на артилерията и авиацията! Да видяхте виетнамците да са подкрепени от артилерия и авиация? Повечето са по джапанки и една проста пушка в ръце, дори и във филма се вижда, че не всички са с калашников. В края на войната, когато руснаците започват да доставят бм-21 "град", нещата коренно се променят! Разбира се има и други причини да се обърне развоя на войната, но артилерията си казва тежката дума винаги! Още повече ако е мобилна както е в случая.
 7. BG
  Написал BG 13 December 2019 00:29
  Надявам се един ден да не доидат да освободят и българия така .
 8. soso
  Написал soso 8 December 2019 01:18
  Много се извинявам ама такава боза не съм гледал много отдавна. Гледах 30 минути и ми писна.
 9. Бате Наско
  Написал Бате Наско 14 December 2019 02:33
  Многото коментари тук,включително и най-негативните, доказват че филма има стойност и привлича вниманието! Освен това,не е необходимо един филм за виетнам да бъде чак такъв психиделичен екшън-трилър,като "апокалипсис,сега",за да се види,че войната е нещо кошмарно! В тази далеч по-скромна продукция,това също става пределно ясно!!
 10. чичо
  Написал чичо 24 December 2019 22:23
  Хубав филм, заслужава си да се гледа, особено от професионалисти. Организация на взаимодействие между пехота, артилерия и авиация и то от различни държави през 1966 г., за което ние, да не говорим за руснаците, през 2019 г. Можем само да си мечтаем.
 11. ALex
  Написал ALex 7 December 2019 23:00
  Хубав филм. Но не обръщайте внимание на критиката срещу коментарите на разни псевдокритици и тъпанар : )
 12. ru123
  Написал ru123 23 January 2020 01:27
  Всъщност южен виетнам иска помоща на сащ за войната със севера.
 13. Gazzo
  Написал Gazzo 24 December 2019 00:43
  до "обективния каскет" под №2
  Когато бате ти боко ви облече такива като тебе змияри и ги
  Пусне да ви ядят белите мечки в сибир с натовски дрехи
  "втора употреба" ще разбереш на кого главата е пълна "със слама" !?
 14. Иван
  Написал Иван 23 December 2019 13:26
  Филма е много як. Чисто исторически и без излишен патос. Не си падам по военния жанр, но обичам да гледам как трепят комунисти. Препоръчвам.

  филмa e много добър и ангажиращ до самия си край. Не разбирам защо пишат хора които не са го гледали, хора с вродена алергия и злоба към американци и англоговорящи. Аз например руски филми не отварям, не гледам и не коментирам.
 15. dre
  Написал dre 7 December 2019 22:42
  Май най добре трейлара да каже малко
 16. Иван Лешев
  Написал Иван Лешев 7 December 2019 21:44
  Невероятна тъпотия. То бива тъпоти ама тая чупи тъпомера.
  Гледах го точно 5 минути.
  Сетих се за рамбо как почваше - пропаганда филм представя.
  Та и тука същата глупост.
  Иии аман от пропаганда.
  Но на 80% олигофрени знаели човек.
 17. В.Горанов
  Написал В.Горанов 24 December 2019 00:36
  Изключително обвързан с политически интереси филм явно
  /финансиран по-всяка вероятност с държавни средства/ и обслужващ интересите на чичо сам в азиатския континент !
  Австралия е била винаги пряко обвързана с американските геостратегически интереси в световен мащаб !
  Като член на британската общност тя е учасвувала в двете
  Световни войни, корейската, виетнамската и множество други
  Регионални конфликти !
  1. Станимир
   Написал Станимир 24 December 2019 00:37
   [quote=в. Горанов]изключително обвързан с политически интереси филм явно
   /финансиран по-всяка вероятност с държавни средства/ и обслужващ интересите на чичо сам в азиатския континент !
   Австралия е била винаги пряко обвързана с американските геостратегически интереси в световен мащаб !
   Като член на британската общност тя е учасвувала в двете
   Световни войни, корейската, виетнамската и множество други
   Регионални конфликти !
 18. aleksandar
  Написал aleksandar 9 February 2020 21:25
  Страхотен филм гледайте го. За войната и бойните другари,който е служил в армията ще го разбере
 19. westworld
  Написал westworld 6 December 2019 21:00
  Изтърпях го 5 минути и даже мисля, че прекалих с търпението. Иначе съм фен на военните филми дори на тези от жанра пародия, но този беше твърде голям за моя скромен вкус.
  1. Jivotnex
   Написал Jivotnex 7 December 2019 02:30
   Съжалявам за теб, че си пропуснал хубавия филм, но още по жалко е, че заради коментари като твоя и други хора могат да го пропуснат, считайки мнението ти за обективно... Каквото не е.
   1. westworld
    Написал westworld 7 December 2019 15:27
    Специално заради теб, ще се насиля да изгледам още минимум 15 минути и след това ще информирам теб и останалите хора за впечатленията си. Обещавам да не те държа отговорен за изгубеното време.
 20. luca brazy
  Написал luca brazy 14 December 2019 00:37
  Боза
 21. ЪТ
  Написал ЪТ 13 January 2020 15:59
  Бъркоч, и тая война вече се изтърка, каквото имаше да се каже, филмира и напише за нея, отдавна бе сторено.....
 22. сашко
  Написал сашко 7 December 2019 18:31
  Е няма такава тъпня трябвало е да вкл. И рамо сталоната къде стреля с лъка и онзи грамаден и страшен като страшилище назъбен нож
  1. ALex
   Написал ALex 8 December 2019 01:04
   quote: сашко
   е няма такава тъпня трябвало е да вкл. И рамо сталоната къде стреля с лъка и онзи грамаден и страшен като страшилище назъбен нож

   Рамо сталоната би вързал повече за джон уик 4 - 5 - 6 - 7.. Където стреля не с лък, а с поглед ; )
 23. пенковия
  Написал пенковия 11 December 2019 00:56
  Незнам що за военен фюлм е но три метра от американеца и неможе до го улучи аз на 200 улучвам капачката на шише или да му метне граната пак са се изхвърлили сащ.
  1. Лео
   Написал Лео 7 January 2020 03:55
   quote: пенковия
   ... Аз на 200 улучвам капачката на шише или да му метне граната пак са се изхвърлили сащ.


   Думите 200м., капачка от шише и улучвам са не съвместими в едно изречение. С не въоръжено око не мож я видя, стрелецо. Намали малко!
 24. илиян
  Написал илиян 10 December 2019 01:19
  Уникална простотия. Е, толкова скучен и безсмислен филм не бях гледал. Австралийците по принцип правят хубави филми, но тоя път се изложиха.
 25. Стига
  Написал Стига 9 December 2019 19:32
  Ошашавихте ни с тези тъпи филми!
 26. Рагнар
  Написал Рагнар 8 December 2019 19:19
  quote: ддд
  quote: рагнар лордброк
  добър филм, но сценаристите са забравили за прословутите виетнамски капани, филма тогава щеше да стане по интересен. Много добре филма показва великата хамерикаска армия и техни колонии, смешници. 1966г виетнам е във война а след 53години къде е сега виетнам какъв е там жизнения стандарт и т. Н и къде е българия.


  Какви американски колонии във виетнам или където и да било има??? Даже идея си нямаш за какво в тая война,нали?

  Нова зеландия е англосаксонски колония, и точно хамериканците изпращат доброволците

  quote: ддд
  quote: рагнар лордброк
  добър филм, но сценаристите са забравили за прословутите виетнамски капани, филма тогава щеше да стане по интересен. Много добре филма показва великата хамерикаска армия и техни колонии, смешници. 1966г виетнам е във война а след 53години къде е сега виетнам какъв е там жизнения стандарт и т. Н и къде е българия.


  Какви американски колонии във виетнам или където и да било има??? Даже идея си нямаш за какво в тая война,нали?

  Нова зеландия е англосаксонскa колония, и точно хамериканците изпращат доброволците в виетнам
 27. Деян
  Написал Деян 8 December 2019 17:08
  Жалко за огромните ресурси хвърлени за филм с толкова слаб сценарий!
 28. nikistefanov
  Написал nikistefanov 16 December 2019 02:52
  Изключително слаб филм! За 30 години не съм гледал такава пародия и изобщо не разбирам няколкото положителни коментара. Незнам какво точно пушите, но актьорската игра е направо потресаваща и за един час (толкова издържах) не видях даже следа от сюжет, само пукане и комични напъни. И все пак, всеки решава как да си губи времето.
 29. petio borisov
  Написал petio borisov 12 December 2019 21:59
  Уникален филм
 30. Динко Петков
  Написал Динко Петков 7 December 2019 16:24
  Филма е много добър.
 31. Стефан
  Написал Стефан 10 December 2019 01:59
  Тъпня безумна.
 32. стоил
  Написал стоил 9 December 2019 17:25
  Хубав филм
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
  - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.
Ако харесвате Danger Close: The Battle of Long Tan / Опасно близо: Битката за Лонг Тан (2019) гледайте още:
Още препоръчани филми:
Alexander / Александър (2004)

Alexander
Александър

Alexander / Александър (2004)
2004 Германия,САЩ,Холандия,Франция,Великобритания,Италия Филми Екшън Приключенски Исторически
От прашните исторически книги до големия екран, изумителният исторически епос проследява съдбата на младия Александър и битките, които води на бойното поле и извън него. Син на развратния крал Филип…
The Flintstones Season 6 / Семейство Флинтстоун Сезон 6 (1965)

The Flintstones Season 6
Семейство Флинтстоун Сезон 6

The Flintstones Season 6 / Семейство Флинтстоун Сезон 6 (1965)
1965 САЩ Комедия Анимация БГ Аудио Семеен Сериали
"Семейство Флинтстоун" е пародия на модерния живот, представен през Каменната ера. Героите в анимационните серии говорят и се държат по начин, присъщ на сегашните норми и разбиране за поведение, а в…
The Great Battle / Великата битка (2018)

The Great Battle
Великата битка

The Great Battle / Великата битка (2018)
2018 Южна Корея Филми Екшън Драма Исторически Азиатски
През 645 година, император Тайдзун, основател на китайската династия Тан, започва своята инвазия в Когурьо, едно от четирите древни кралства на полуострова. Крепостите на Когурьо падат една след…
Чужая война Season 1 / Чужда война Сезон 1 (2014)

Чужая война Season 1
Чужда война Сезон 1

Чужая война Season 1 / Чужда война Сезон 1 (2014)
2014 Русия Екшън Военен Руски Сериали
Сериалът е създаден по мотиви от повестта на Виктор Леденьов „Виетнамски коктейл“. Началото на 1970 г. Действието се развива в Югоизточна Азия. Виетнам е разделен на части и обхванат от гражданска…
The Fighting Prince of Donegal / Борбеният принц на Донегал (1966)

The Fighting Prince of Donegal
Борбеният принц на Донегал

The Fighting Prince of Donegal / Борбеният принц на Донегал (1966)
1966 САЩ Филми Приключенски
Ирландия, 1587 г. Разединените кланове се опитват да се борят срещу британското господство. Младият принц Хю, по прякор Рижия, има намерение да обедини знатните ирландски семейства за…
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Вашето Име:
Вашия E-Mail:
(по желание)
 • winkwinkedsmileambelayfeelfellow
  laughinglollovenorecourserequestsad
  tonguewassatcryingwhatbullyangry
Въведи своя коментар за филма тук ...
Внимание!
Кирилицата е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!
Молим да не разказвате важни моменти от съдържанието на филма!
Не пишете тук сигнали за проблеми, въпроси за нови епизоди и т.н.
Коментарите се появяват в сайта с известно забавяне след проверка от нас.

Не се допускат обиди, расизъм, нецензурен език, спам!
При неспазване на правилата - коментара се трие, а при повтарящи се нарушения следват санкции!
Въведи резултата:
Enable this picture to display the security code