Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

The Thracians, a Hidden History
Траките, скритата история
2013 HD Филми Исторически Документален
60 мин. 5.0
The Thracians, a Hidden History / Траките, скритата история (2013)

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

The Thracians, a Hidden History / Траките, скритата история (2013)
Жанр Филми Исторически Документален
Държава Румъния
Година 2013   60 мин.
Режисьор Даниел Роксин

Тракийската история, която откраднаха останалите народи, разказана в документален филм от Даниел Роксин.
+4981
Важно: Поради увеличения Интернет трафик в цяла Европа е възможно плеърите да зареждат по-бавно или да засичат/спират. Ако основния плеър има проблем използвайте някой от допълнителните плеъри . Благодарим ви за разбирането.

Сподели във Фейсбук
+4981
Филмът не тръгва или прекъсва? - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Изпрати сигнал за проблем с филма! Абонирай се за получаване на email при обновен плеър или нов епизод

Напишете Вашия коментар за филма
 1. в
  Написал в 24 November 2019 09:40
  Истината е че това което го има и е намерено в българия го няма никъде другаде на балканския полуостров
 2. Feelgood
  Написал Feelgood 24 November 2019 15:57
  Отдавна вече е известно, че българи=траки, ама ми е смешно как мамалигарите се опитват да се присламчат към нашата култура със смешното съчитание "трако-гети- даки" ! smile
  1. симо
   Написал симо 18 March 2020 15:06
   quote: feelgood
   отдавна вече е известно, че българи=траки, ама ми е смешно как мамалигарите се опитват да се присламчат към нашата култура със смешното съчитание "трако-гети- даки" ! smile

   Само като гледам как пишеш си ми ясен.... Иначе имаш мнение за траките!!!
 3. Vian
  Написал Vian 25 November 2019 16:48
  Изобщо не мога да се съглася с послеслова на филма под формата на " разяснения" от преводача, че тоз и онзи се бил изхвърлил в тезите и анализите си. Това може да напише само човек, крайно ограничен, завистлив и не виждащ по- далече от носа си. Наместо хулещите българи да вземат да се засрамят и замълчат, че румънци взеха и направиха един филм за /в по- голямата си част/ българия, трябва да пишат глупости. И да не забравяме, че навсякъде във филма румънците се отнасят почитание към тази история - срамота за българите, които си позволяват да критукиват, както и за онези, които се дистанцират! Както винаги, ние никога няма да оценим това, което имаме и наместо да кажем - благодаря за този филм!, веднага започваме нападките и, разбира се, мъдрите разяснение как тоя или оня румънец се изхвърлял в анализите си или, как румънците са отделно от нас. О, свещена простота!
  За филма- браво и благодаря!
  Има, разбира се, дребни исторически неточности, но няма да задълбавам и злорадствам и да- ние всички имаме еднакви прародители. Преглътнете го!
  1. борчо
   Написал борчо 1 February 2020 04:44
   Господине, точно вие непознавайки материята пишете глупости и изобщо дали разбирате нещо от израза написан от вас "о свещена простота" ???
  2. vasil
   Написал vasil 26 November 2019 00:56
   Хахаха от какво да ме е срам че някои се опитва да открадне булгарската история ли и какво искате да кажете че ние нямаме филми предавания за нашата история ли че видите ли трябва да сме благодарни на руманците че си измислят история . Я ти се засрами малко и повесхе не се птрави на паляцхо
   1. Vian
    Написал Vian 27 November 2019 22:10
    quote: vasil
    хахаха от какво да ме е срам че някои се опитва да открадне булгарската история ли и какво искате да кажете че ние нямаме филми предавания за нашата история ли че видите ли трябва да сме благодарни на руманците че си измислят история . Я ти се засрами малко и повесхе не се птрави на паляцхо


    Васил, аз лично ако бях на твое място бих се срамувал само от факта, че си неграмотен. Когато си в състояние да се обръщаш грамотно към мен, можеш да ми пишеш. Иначе не мога да те възприема сериозно. Повече от този отговор няма да получиш от мен.

 4. Краси
  Написал Краси 27 November 2019 03:03
  Обясняват за южна тракия (българия) и северна тракия (румъния)... Да, но до преди 80 години северна тракия е била българска територия, която е дадена на румуните с подписването на (санстефанския мирен договор) за 75 години. Обясняват, че траки имало и на територията на южна гърция, северо-западна турция и македония.... Еми то и земите до анкара, до солун и македония са отцепени от българия с тоя договор .... Македонците са българи с промити мозъци, гърците са мешания с араби, финикиици, африканци, неандерталци и секва друга зган на юго-исток, турците са като гърците няма да ги коментирам, а румънците и те не знаят на чии ора са .... Ония народи преди 3000-3500г които са живели на територията на гърция и турция (спартанци и троянци) са омешани и претопени... На остров кри могар да се намерят най-чистите корени на гърци и турци от онова време, щото арабското нахлуване към европа го е пропуснала.... Някой инвестира много пари да заличи отвсякъде българската цивилизация в миналото ... Проф. Божидар димитров - бог да го прости, сигур се обръща в гроба .....
 5. Мариян Димов
  Написал Мариян Димов 30 November 2019 21:54
  Г- н василев ще откажа да дам отговора на въпроса ви, не от проява на неуважение към вас. Нямам намерение да проявя неуважение и към друг. Но ще ви помоля да простите нахалството, за казаното от мен в предишния коментар, като отговор на г- н георгиев. Предлагам да погребем тази история и да си остане там, където и е мястото, именно погребана. Не съм искал или ако съм обидил някого, моля да простите станалото. Повече няма да взема страна по темата. благодаря ви за вниманието.
 6. бате наско
  Написал бате наско 21 December 2019 02:43
  Браво,на братята даки,за филма!! А ние,великите траки,още търчиме по памир и хиндукуш,да си търсиме... И аз не знам какво си търсиме,ама го няма там!! И какво прави "монголоидът" овчаров,да се мотае в явно автохтонен филм,той нали беше мангол,пиеше кумис в разни монголски юрти и пр.,да не е обърнал палачинката междувременно,без да разбера!?!
 7. тракотрак
  Написал тракотрак 1 February 2020 04:40
  Траки и даки може да имат общо помежду си, но гетите са нашествиниците по тези земи.
  И за каква дакия и даки може да говорим, по времето когато столицата на царството по тези земи се казва сармо-гет-уза
  Два съвсем различни народи са това, гети и сармати-също нашествиници
  Пълни лъжи, целящи да си препишат на румънците правото върху земите ни

  траки и даки може да имат общо помежду си, но гетите са нашествиниците по тези земи.
  И за каква дакия и даки може да говорим, по времето когато столицата на царството по тези земи се казва сармо-гет-уза
  Два съвсем различни народи са това, гети и сармати-също нашествиници
  Пълни лъжи, целящи да си препишат на румънците правото върху земите ни
 8. vasil
  Написал vasil 26 November 2019 00:51
  Хаха северни траки на север от дунав пулен смях . Зашто не показаха една гробница тракиска поне и какво е това злато тракиско имитация видите ли штото истинското било продадено ии ама ние тука имаме купчина пруст и това са таркиски могили ама неискаме да ги разравяме хахаха те ромунците парво да разберат те какви са даки , влахи , древни римляни хаха ии са си просто мангали .. и да не се месят вава булгарската история
 9. Ивайло Георгиев
  Написал Ивайло Георгиев 26 November 2019 03:32
  Ако обичате първо седнете на мързеливите си задни части и почетете малко и после коментирайте. Какво общо имат българите със траките?.... Нищо общо, ние не сме съществували по това време.
  1. Мариян Димов
   Написал Мариян Димов 29 November 2019 10:50
   Г- н георгиев, пиша ви с голямо уважение и за съжаление сте и прав. Моят народ е претърпял ужаса на падението си, и до ден днешен все още се спотайва измежду двете държави. Плют и непризнат. Историята и истината за народа ми се предава от поколение в поколение, заедно с тайната и езика ни, който не е български, до някъде румънски. Ние се намираме измежду хората хората, сами знаем кои сме. България не би признала нещо толкова значимо, а и румъния не е проявила интерес, през всичките години. Не се срамувам от народа си, нито от думите на на някой, който не познава народа ми. През всичките тези години моят народ е претърпял много голямо унижение, като робство и расизъм, не е нужно да обяснявам. Историята до голяма степен се предава в поколенията такава: след падането ни, народа ми се заселва и спотайва измежду, българия и румъния. Но не сме нито едното, нито другото. Идеята е била да оцелее и да продължи съществуването му. Много неща бяха изгубени и погребани с цел да ни предпази от нова война, която не бихме искали. Има много да разказвам и много да кажа, но ще си остане погребаната тайна. Защото ние сме тези, които никой не желае, а и така е по - добре за българия и румъния.
   Нима си въобразявате, че след толкова години, плюти и унижавани, някой ще признае народа ми? това е шамар в лицата на двете държави. Има и такива от нас, които не знаят историята, понеже с годините са предпочели да приемат, че не са тези, които са, предвид унижението, което са претърпели в българия. Аз се гордея с народа си, а вие?
   1. Кирил Василев
    Написал Кирил Василев 29 November 2019 19:30
    И кой е този народ г-н димов?
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
  - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.
Още препоръчани филми:
The Hidden Fortress / Скритата крепост (1958)

The Hidden Fortress
Скритата крепост

The Hidden Fortress / Скритата крепост (1958)
1958 Япония Филми Комедия Приключенски Азиатски
Маташичи и Тахеи са двама селяни решили да се включат във войната между клановете Акизуки и Ямана с надеждата да променят съдбата си на окаяни бедняци. Те обаче са закъснели и битката е приключила, с…
The Hidden Fortress / Скритата крепост (1958)

The Hidden Fortress
Скритата крепост

The Hidden Fortress / Скритата крепост (1958)
1958 Япония Филми Драма Приключенски Азиатски
Маташичи и Тахеи са двама селяни решили да се включат във войната между клановете Акизуки и Ямана с надеждата да променят съдбата си на окаяни бедняци. Те обаче са закъснели и битката е приключила, с…
Hidden Fortress : The Last Princess / Скритата крепост : Последната принцеса (2008)

Hidden Fortress : The Last Princess
Скритата крепост : Последната принцеса

Hidden Fortress : The Last Princess / Скритата крепост : Последната принцеса (2008)
2008 Япония Филми Екшън Драма Приключенски Азиатски
Били смутни времена. Водела се война между три могъщи клана - Ямана, Акидзуки и Хаякава. В хода на сраженията съюзникът на Хаякава, кланът Акидзуки бил изтребен от воините от клана Ямана. Последната…
Hercules / Херкулес (2014)

Hercules
Херкулес

Hercules / Херкулес (2014)
2014 САЩ Филми Екшън Приключенски Фентъзи
Херкулес (в ролята Дуейн Джонсън – Скалата) е могъщия син на краля на боговете Зевс, но това му е донесло само страдания и нежелани проблеми през годините. След няколко лични трагедии, сред които се…
Ugly Betty Season 1 / Грозната Бети Сезон 1 (2006)

Ugly Betty Season 1
Грозната Бети Сезон 1

Ugly Betty Season 1 / Грозната Бети Сезон 1 (2006)
2006 САЩ Комедия Драма Романтичен БГ Аудио Сериали
„Грозната Бети“ (на английски: Ugly Betty) е американски драмедиен сериал, носител на награда Еми с участието на Америка Ферера, Ерик Мабиус, Ребека Ромейн и Ванеса Уилямс, дебютирал на 28 септември…
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Вашето Име:
Вашия E-Mail:
(по желание)
 • winkwinkedsmileambelayfeelfellow
  laughinglollovenorecourserequestsad
  tonguewassatcryingwhatbullyangry
Въведи своя коментар за филма тук ...
Внимание!
Кирилицата е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!
Молим да не разказвате важни моменти от съдържанието на филма!
Не пишете тук сигнали за проблеми, въпроси за нови епизоди и т.н.
Коментарите се появяват в сайта с известно забавяне след проверка от нас.

Не се допускат обиди, расизъм, нецензурен език, спам!
При неспазване на правилата - коментара се трие, а при повтарящи се нарушения следват санкции!
Въведи резултата:
Enable this picture to display the security code