Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

R
Кухня Season 4
Кухня Сезон 4
2014 HD Комедия Руски Сериали
20 x 25 мин. 8.6

Кухня Season 4 / Кухня Сезон 4 (2014)
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Кухня Season 4 / Кухня Сезон 4 (2014)
Жанр Комедия Руски Сериали
Държава Русия
Година 2014   20 x 25 мин.
Режисьор Дмитрий Дьяченко, Жора Крыжовников
Актьори Дмитрий Назаров, Дмитрий Нагиев, Елена Подкаминская, Марина Могилевская, Марк Богатырёв, Виктор Хориняк, Ольга Кузьмина, Екатерина Кузнецова, Жанныл Асанбекова, Елена Чернявская, Алексей Колган, Сергей Лавыгин, Сергей Епишев, Михаил Тарабукин, Никита Тарасов

Главният герой Максим Лавров е възпитаник на Воронежкия кулинарен колеж, обсебен от мечтата да стане знаменит главен готвач. За тази цел, той отива в Москва, за да започне работа в най-известния и популярен ресторант «Клод Моне», чийто собственик е «звезда» то шоу-бизнеса. Главеният готвач на ресторанта «Клод Моне» е известният в цяла Москва Виктор Баринов. Властен, харизматичен, темерут, пияница и игач, но роден готвач. Салонен управител на ресторанта е Виктория Гончарова. Тя е на 30 години, хитра, образована и красива. Кариерата е нейният живот, в него няма място за личен живот. Персоналът на ресторанта работи в условията на вечен конфликт между главния готвач и салонната управителка. Единият поставя на първо място прекрасно приготвената храна в неговата кухня. А другия - обслужването и атмосферата в салона на ресторанта, които тя създава. Точно в това заведение попада и Максим. Момчето си знае цената и се опитва с всички средства да завоюва доверието на главния готвач и да остане в кухнята. Обаче липсата на опит и прекаленото желание да се докаже вкарват Максим в поредното предизвикателство, което трябва да преодолее, за да стане част от този свят.
Виж всички сезони на Кухня тук:
+6282
Кадър от епизод Епизод 1
Епизод 1 - Епизод 1
2014-10-13

Макс и Вика консумират с удоволствие брака си, докато Костя и Настя нямат този късмет. Появява се и брата на Макс - Денис който си търси работа. Шеф Баринов участва в телевизионно шоу, от което произтича и поредния конфликт между готвача и Нагиев, който за пореден път е \"провален\" от Баринов. След поредната грешка настъпва катаклизъм в ресторанта.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 2
Епизод 2 - Епизод 2
2014-10-13

На Денис му е намерена работа веднага, благодарение на Макс. Също толкова бързо бива уволнен. Нагиев търси заместник на уволнения Баринов, който продължава с изцепките. Денис получава нов шанс, който също пропилява, но неочаквано получава подкрепа от човек, който най-малко се очаква.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 3
Епизод 3 - Епизод 3
2014-10-14

Баринов се озовава в затвора, но бива бързо освободен благодарение на Елена, при условие, че ще работи в кухнята ѝ. Естествено това въобще не се харесва на Баринов и той започва с номерата. В \"Клод Моне\" вече имат нов готвач, а на Макс му се налага да прикрива брат си.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 4
Епизод 4 - Епизод 4
2014-10-15

Вика иска дете, но Макс въобще не помага разкъсвайки се между съпругата и брат си. Новият шев Герман Михайлович притиска Денис и продължава с уволненията. Льова не издържа и напуска. Баринов междувременно подмолно печели позиции в \"Аркобалено\".

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 5
Епизод 5 - Епизод 5
2014-10-16

Вика настоява Денис да се изнесе, докато Макс се стреми към овакантеното място на су-шеф в \"Клод Моне\". Но поста има и своите отговорности - Герман изисква още един готвач да бъде уволнен и това трябва да бъде сторено от новия су-шеф. Междувременно Льова се сблъсква с отмъстителния си стар шеф - Баринов в кухнята на \"Аркобалено\".

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 6
Епизод 6 - Епизод 6
2014-10-20

Баринов среща стар приятел, който иска да дойде в ресторанта за обяд. Виктор не си признава, че вече е просто готвач, а започва серия от лъжи с които се опитва да замаже истината. Макс отново забърква поредната си каша, въпреки добрите си намерения - без да знае черпи Вика с бутилка вино за 5 000$, с която Нагиев възнамерява да тества най-добрия сомелиер в Москва. Луй отива на среща със стар приятел и оставя Денис да се оправя с десертите.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 7
Епизод 7 - Епизод 7
2014-10-21

Нагиев е принуден да прибегне до услугите на Баринов, колкото и да не му се иска. Герман не е доволен и започва да саботира Баринов. Денис отново търпи шегите на персонала, но успява да блесне с музикалните си способности в подходящ момент.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 8
Епизод 8 - Епизод 8
2014-10-22

Майката на Макс посещава младата двойка. Вика постепенно разбира колко лъжи е наговорила половинката ѝ. Сеня дава на Денис стая под наем, за да събере пари за лодка, без жена му да знае за това. Баринов разбира, че ще предстои смяна на шеф готвача в \"Аркобалено\" и предприета контра мерки за да запази поста на Елена.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 9
Епизод 9 - Епизод 9
2014-10-23

Костя оставя сина си Стьопа на Макс и Вика за един ден, но Вика е привикана в ресторанта и Макс трябва да остане сам с детето. Както обикновено Макс успява за сътвори бъркотия - губи детето и бързайки да го намери, за да го предаде на дядо му взема по невнимание чуждо дете. Герман занимава полицията с тиган, който Баринов взел за \"Аркобалено\" и който се превръща в поредната причина за спор между двамата.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 10
Епизод 10 - Епизод 10
2014-10-27

Персонала на ресторант \"Клод Моне\" разказва какъв тип филми филми гледа. Например Сеня представя екшън, в който играе главната роля; Федя - еротичнен филм, в който сваля сервитьорки; Настя - зомби филми; а на Барнов любими са му фантастичните.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 11
Епизод 11 - Епизод 11
2014-10-28

Поредната \"шега\" на Баринов става причина и Герман да отвърне, но това ни най-малко ще го спре - напротив. Макс не се държи като мъж и кара Вика да се изнерви, за пореден път. Денис впечатлява Нагиев с музикалните си способности, а Костя е набеден от любимата си Настя за сомелиер. Но може ли той да се справи с изпит пред Нагиев?

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 12
Епизод 12 - Епизод 12
2014-10-29

В \"Аркобалено\" намират диамант в рибата, която Тимур им доставя от на Якутия. Саша се завръща в Москва с годеника си и планира сватбено тържество в \"Клод Моне\". По-късно именно Саша и Макс заформят ще предизвикат най-големия катаклизъм във връзката между Макс и Вика.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 13
Епизод 13 - Епизод 13
2014-10-30

Катя - дъщерята на Баринов се връща в \"Клод Моне\", където празнуват рожден ден на куче. Тя бива назначена за су-шеф. Възползвайки се от това събитие Баринов подхвърля котка в \"Клод Моне\" и набеждава дъщеря си за собственик на котката провалила честването. Вика страда за проваления брак, а Герман не губи време и започва да я ухажва.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 14
Епизод 14 - Епизод 14
2014-11-10

Баринов кани гости в \"Аркобалено\" за рождения си ден, без да знае, че за същата вечер е планирано благотворително мероприятие. Поради това се принуждава да чества в \"Клод Моне\", но Герман е готов на всичко - дори да затвори ресторанта само и само да провали вечерта на Баринов. Федя и Сеня се гаврят (отново) с Денис, като забъркват този път и Катя. Герман не губи надежда, че ще спечели сърцето на Вика.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 15
Епизод 15 - Епизод 15
2014-11-11

Нито един от героите не иска да си спомня миналата нощ и резултата от нея. Всички освен Ева, която не дава мира на Баринов, и Айнура. Денис търси редки съставки за молекулярната кухня на Катя в опит да я впечатли, но попада в полезрението на полицията.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 16
Епизод 16 - Епизод 16
2014-11-12

Днес в \"Клод Моне\" ще има Хелоуин парти. В ролята на граф Дракула ще видим Нагиев, ако успее да се измъкне от ковчега. Костя посещава курсовете за сомелиер и пие на корем, въпреки неудобрението на Настя. Денис се опитва да спечели Катя, но първо трябва да получи одобрение от Баринов.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 17
Епизод 17 - Епизод 17
2014-11-13

Баринов е излъган, от сервитьорката Ева, че ще става баща. Тя възнамерява да извлече колкото се може повече дивиденти, като го изнудва. Проблема става по-голям когато дъщеря му Катя научава. Катя има среща със стара \"приятелка\" и по този повод си търси \"годеника\", за който ще се жени след месец, но кой ли ще бъде той. Нагиев моли Денис за помощ да свали пианистка, но късмета явно е по-благосклонен към Денис. Герман кани Вика на театър, в пореден опит да спечели любовта ѝ.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 18
Епизод 18 - Епизод 18
2014-11-17

Баринов продължава войната с Герман. Този път той е има коз - знае, че Герман трудно контрола гнева си. Денис намира правилния подход към Катя и тя е очарована.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 19
Епизод 19 - Епизод 19
2014-11-18

Нагиев организира организира кулинарно шоу - за да избере нов главен готвач за \"Клод Моне\" и да спечели пари, но не е включил Баринов във сметката. Междувременно всяка вечер Денис сънува Вика, докато спи с Катя.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 20
Епизод 20 - Епизод 20
2014-11-19

Кой ще бъде новият главен готвач на \"Клод Моне\" и ще получи един милион рубли? Нагиев дава всичко от себе си само и само да препъне Баринов, но бившият му служител не възнамерява да бездейства. Катя дочува разговор между Костя и Денис и \"разбира\" за Вика. Сега Денис ще трябва да я убеди, че всичко е било само сън.

Гледай този епизод
Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Сподели във Фейсбук
+6282
Филмът прекъсва? Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи
Изпрати сигнал за проблем с филма! Абонирай се за филма (email при обновен плеър, нов епизод, по-добро качество)

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва
 1. Презаредете страницата като натиснете клавиши Ctrl и F5
  (задръжте натиснат клавиш Ctrl, в същото време натиснете клавиш F5).
 2. Изчакайте зареждането на филма - понякога е нужно до 10-15 секунди или повече.
 3. Стартирайте втория (Плеър 2) плеър на филма.
 4. Отворете филма с друг уеб браузер - например Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera.
 5. Изчистете кеша на браузера. Как става чистенето на кеша вижте тук?
Филмът засича, прекъсва

Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново Play за да продължи филма.

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

Или да се запознаете с подробната документация за справяне с проблеми при гледането на филми тук.
Още препоръчани филми:
Кухня Season 5 / Кухня Сезон 5 (2015)

Кухня Season 5
Кухня Сезон 5

Кухня Season 5 / Кухня Сезон 5 (2015)
2015 Русия Комедия Руски Сериали
Главният герой Максим Лавров е възпитаник на Воронежкия кулинарен колеж, обсебен от мечтата да стане знаменит главен готвач. За тази цел, той отива в Москва, за да започне работа в най-известния и…
Кухня Season 3 / Кухня Сезон 3 (2014)

Кухня Season 3
Кухня Сезон 3

Кухня Season 3 / Кухня Сезон 3 (2014)
2014 Русия Комедия Руски Сериали
Главният герой Максим Лавров е възпитаник на Воронежкия кулинарен колеж, обсебен от мечтата да стане знаменит главен готвач. За тази цел, той отива в Москва, за да започне работа в най-известния и…
Кухня Season 2 / Кухня Сезон 2 (2013)

Кухня Season 2
Кухня Сезон 2

Кухня Season 2 / Кухня Сезон 2 (2013)
2013 Русия Комедия Руски Сериали
Главният герой Максим Лавров е възпитаник на Воронежкия кулинарен колеж, обсебен от мечтата да стане знаменит главен готвач. За тази цел, той отива в Москва, за да започне работа в най-известния и…
Кухня Season 1 / Кухня Сезон 1 (2012)

Кухня Season 1
Кухня Сезон 1

Кухня Season 1 / Кухня Сезон 1 (2012)
2012 Русия Комедия Руски Сериали
Главният герой Максим Лавров е възпитаник на Воронежкия кулинарен колеж, обсебен от мечтата да стане знаменит главен готвач. За тази цел, той отива в Москва, за да започне работа в най-известния и…
Кухня Season 6 / Кухня Сезон 6 (2016)

Кухня Season 6
Кухня Сезон 6

Кухня Season 6 / Кухня Сезон 6 (2016)
2016 Русия Комедия Руски Сериали
Сюжетът на сезон 6 (последен) отново ще се върти около московския ресторант „Клод Моне“, в който постъпва на работа младият Максим Лавров. Той е обсебен от своята мечта да стане най-добрият готвач в…
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Вашето Име:
Вашия E-Mail:
(по желание)
 • winkwinkedsmileambelayfeelfellow
  laughinglollovenorecourserequestsad
  tonguewassatcryingwhatbullyangry
Въведи своя коментар за филма тук ...
Внимание!
Кирилицата е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!
Молим да не разказвате важни моменти от съдържанието на филма!
Не пишете тук сигнали за проблеми, въпроси за нови епизоди и т.н.
Коментарите се появяват в сайта с известно забавяне след проверка от нас.

Не се допускат обиди, расизъм, нецензурен език, спам!
При неспазване на правилата - коментара се трие, а при повтарящи се нарушения следват санкции!
Нямам кирилица?


Предварителен преглед на коментара
Въведи резултата:
Enable this picture to display the security code