Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Grantchester Season 2
Гранчестър Сезон 2
2016 Криминален Драма Мистерия Сериали
6 x 45 мин. 7.9

Grantchester Season 2 / Гранчестър Сезон 2 (2016)
Grantchester Season 2 / Гранчестър Сезон 2 (2016)


Жанр Криминален Драма Мистерия Сериали
Държава Великобритания
Година 2016   6 x 45 мин.
Режисьор Daisy Coulam
88
9.7 /10
3
ОТЛИЧЕН, НЕ ГО ПРОПУСКАЙ
+8591
Актьори Джеймс Нортън, Робсън Грийн, Том Бритни, Теса Пийк-Джоунс, Ал Уийвър, Кейси Ейнсуърт, Морвен Кристи, Seline Hizli, Ник Бримбъл, Оливър Димсдал, Том Остин, Гари Бидъл, Pheline Roggan

Tessa Peake-Jones
"Mrs. Maguire"

Robson Green
"Geordie Keating"

Kacey Ainsworth
"Cathy Keating"

James Norton
"Sidney Chambers"

Al Weaver
"Leonard Finch"

Skye Lucia Degruttola
"Esme Keating"
1954 година, окръг Кембриджшир в Англия. Един свещеник се включва в разследване на мистериозни престъпления в малкото градче Гранчестър.
След като е загърбил миналото си от времето на войната, Сидни Чеймбърс (в ролята - Джеймс Нортън) се намира на добро място. Алкохолът и съмненията са се настанили трайно сред задълженията към паството му. Той израства духовно и се опитва да води добър живот. Успял е да притъпи мислите си за любимата му Аманда (Морвен Кристи) и вниманието му скоро се насочва към дяволитата Маргарет, секретарка в полицейското управление в Кеймбридж.
Но нещата никога не са така прости и когато Сидни е неправомерно обвинен в престъпление, това, че самият той разкрива истинския извършител, ще шокира цялото село. Сидни е принуден да отговаря за последствията от действията си. Ще устои ли той на това изпитание и ще заживее ли с тежкото решение, дори след като енорийският свещеник се обръща срещу него?

Отново към Сидни по пътя му в мрачния свят на убийствата се присъединява непринуденият детектив, инспектор Джорди Кийтинг (Робсън Грийн) - наивен, но и добронамерен помощник на енорийския свещеник Ленард Финч (Ал Уийвър) и неговия строг и постоянно неодобряващ иконом г-жа Магуайър (Теса Пийк-Джоунс).

Неочакваното приятелство между Сидни и Джорди процъфтява – те биха направили всичко един за друг, но с напредването на действието те предстои да изпитат границите на своята преданост. Именно различните им разбирания за справедливост заплашват да сложат край на тяхното приятелство. Докато двамата се борят с последствията от изпращането на убийци на бесилото, разминаванията в светогледа им започват да стават все повече. Могат ли тези двама много различни мъже да останат приятели или съвместното разследване на престъпления ще ги раздели?

Има светлина в тунела за Сидни. Има надежда за неговия романтичен живот. Единственият въпрос е, дали може да спре себе си от това да бъде най-големия си враг. След като Аманда е вече омъжена, ще успее ли той най-после да успокои призраците на любовната история?


Виж всички сезони на Гранчестър тук:
Кадър от епизод Episode 1
Епизод 1 - Episode 1
2016-03-02

Гранчестърският викарий Сидни Чеймбърс е обвинен в ужасно престъпление, а откриването на истинския виновник травмира цялата общност.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Episode 2
Епизод 2 - Episode 2
2016-03-09

Джорди и Кати търсят гадже на Сидни, но никоя не е достатъчно добра за претенциозния викарий. Когато старата любов на Сидни Аманда Хопкинс пристига в Гранчестър, плановете на Джорди се усложняват.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Episode 3
Епизод 3 - Episode 3
2016-03-16

Г-жа Магуайър започва да се ядосва от посещението на старателната Маргарет, докато Сидни иска малко разнообразие. Това се случва, когато в църквата се появява млад мъж, покрит в кръв.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Episode 4
Епизод 4 - Episode 4
2016-03-23

Процесът на тийнейджъра Гари Бел наближава, а Сидни и Джорджи все още са в конфликт помежду си относно това, дали е виновен, или не. Умът на Сидни се ангажира с друго, когато намира Реги Лоусън на гроба на своята жена Ана.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Episode 5
Епизод 5 - Episode 5
2016-03-30

Аманда разпространява петиция за отмяна на обесването на Гари Бел, докато Сидни трябва да разкрие причината за смъртта на престъпник, след като е бил задържан в полицията от Джорджи, който и познава жертвата.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Episode 6
Епизод 6 - Episode 6
2016-04-06

Преподобният Сам Милбърн, стар приятел на Сидни, посещава църквата в търсене на прошка за своите престъпления. Ситуацията се усложнява, когато Хардинг Редмънд научава кой се е завърнал и отправя смъртни заплахи срещу него, а след това Сам изчезва.

Гледай този епизод
Сървър
Ако липсват епизоди означава, че не са излъчени или липсва превод. Когато се появи превод ще се добавят.

88
9.7 /10
3
ОТЛИЧЕН, НЕ ГО ПРОПУСКАЙ
+8591
Филмът не тръгва или прекъсва? - Опитайте през алтернативен сървър или го отворете през друг браузер .

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
    - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.


Ако харесвате Grantchester Season 2 / Гранчестър Сезон 2 (2016) гледайте още:
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Изглежда рекламата от която сайта ни се издържа се блокира във Вашия уеб браузер.
Молим ако ползвате някакъв начин за блокиране на реклами да го деактивирате докато ползвате сайта или да го добавите като изключение за да гледате свободно филми от него.
Благодарим ви за разбирането!