Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Grantchester Season 1
Гранчестър Сезон 1
2014 Криминален Драма Мистерия Сериали
6 x 45 мин. 7.9

Grantchester Season 1 / Гранчестър Сезон 1 (2014)
Grantchester Season 1 / Гранчестър Сезон 1 (2014)


Жанр Криминален Драма Мистерия Сериали
Държава Великобритания
Година 2014   6 x 45 мин.
Режисьор Daisy Coulam
109
9.1 /10
11
ОТЛИЧЕН, НЕ ГО ПРОПУСКАЙ
+98120
Актьори Джеймс Нортън, Робсън Грийн, Том Бритни, Теса Пийк-Джоунс, Ал Уийвър, Кейси Ейнсуърт, Морвен Кристи, Seline Hizli, Ник Бримбъл, Оливър Димсдал, Том Остин, Гари Бидъл, Pheline Roggan

Tessa Peake-Jones
"Mrs. Maguire"

Robson Green
"Geordie Keating"

Kacey Ainsworth
"Cathy Keating"

James Norton
"Sidney Chambers"

Al Weaver
"Leonard Finch"

Skye Lucia Degruttola
"Esme Keating"
1954 година, окръг Кембриджшир в Англия. Един свещеник се включва в разследване на мистериозни престъпления в малкото градче Гранчестър.
След като е загърбил миналото си от времето на войната, Сидни Чеймбърс (в ролята - Джеймс Нортън) се намира на добро място. Алкохолът и съмненията са се настанили трайно сред задълженията към паството му. Той израства духовно и се опитва да води добър живот. Успял е да притъпи мислите си за любимата му Аманда (Морвен Кристи) и вниманието му скоро се насочва към дяволитата Маргарет, секретарка в полицейското управление в Кеймбридж.
Но нещата никога не са така прости и когато Сидни е неправомерно обвинен в престъпление, това, че самият той разкрива истинския извършител, ще шокира цялото село. Сидни е принуден да отговаря за последствията от действията си. Ще устои ли той на това изпитание и ще заживее ли с тежкото решение, дори след като енорийският свещеник се обръща срещу него?

Отново към Сидни по пътя му в мрачния свят на убийствата се присъединява непринуденият детектив, инспектор Джорди Кийтинг (Робсън Грийн) - наивен, но и добронамерен помощник на енорийския свещеник Ленард Финч (Ал Уийвър) и неговия строг и постоянно неодобряващ иконом г-жа Магуайър (Теса Пийк-Джоунс).

Неочакваното приятелство между Сидни и Джорди процъфтява – те биха направили всичко един за друг, но с напредването на действието те предстои да изпитат границите на своята преданост. Именно различните им разбирания за справедливост заплашват да сложат край на тяхното приятелство. Докато двамата се борят с последствията от изпращането на убийци на бесилото, разминаванията в светогледа им започват да стават все повече. Могат ли тези двама много различни мъже да останат приятели или съвместното разследване на престъпления ще ги раздели?

Има светлина в тунела за Сидни. Има надежда за неговия романтичен живот. Единственият въпрос е, дали може да спре себе си от това да бъде най-големия си враг. След като Аманда е вече омъжена, ще успее ли той най-после да успокои призраците на любовната история?


Виж всички сезони на Гранчестър тук:
Кадър от епизод Episode 1
Епизод 1 - Episode 1
2014-10-06

През 1953 г., в градчето Грантчестър, местният свещеник има чудесна сутрин. Той се отправя към църквата, където Сидни води погребална церемония и утешава вдовицата. По-късно любовницата на починалия споделя на Сидни, че покойникът е бил убит.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Episode 2
Епизод 2 - Episode 2
2014-10-13

Сидни не може да откаже на поканата на сестра си Джен за вечерята по случай годежа на Аманда. Докато той се опитва да изтърпи вечерята, като пие прекалено много, старите вражди между Аманда и Джен стигат връхната си точка.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Episode 3
Епизод 3 - Episode 3
2014-10-20

Гай и Аманда молят Сидни да проведе сватбената им церемония и разстроеният бъдещ свещеник започва да пие, но след като г-жа Магуайър му намеква, че се проваля в ролята си, той решава да остави бутилката и да помага в криминални разследвания.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Episode 4
Епизод 4 - Episode 4
2014-10-27

Пожар в селото води Сидни до друго разследване, а в същото време семейна криза разсейва Джорди и той не може да върши работата си.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Episode 5
Епизод 5 - Episode 5
2014-11-03

Сидни води Джорди в джаз клуба на Джони Джонсън в Лондон с идеята да загърбят тревогите си в Гранчестър, но след като Аманда се появява неочаквано, вечерта взема различен обрат, тъй като сестрата на Джони е убита и всички са ужасени.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Episode 6
Епизод 6 - Episode 6
2014-11-10

Сватбата на Аманда и Гай наближава и Хилдегард не може да забрави предателството на Сидни. Близките на Сидни не могат да се разбират с него, а убийството на местен полицай усложнява нещата, тъй като Сидни е въвлечен в поредното разследване.

Гледай този епизод
Сървър
Ако липсват епизоди означава, че не са излъчени или липсва превод. Когато се появи превод ще се добавят.

109
9.1 /10
11
ОТЛИЧЕН, НЕ ГО ПРОПУСКАЙ
+98120
Филмът не тръгва или прекъсва? - Опитайте през алтернативен сървър или го отворете през друг браузер .

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
    - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.


Ако харесвате Grantchester Season 1 / Гранчестър Сезон 1 (2014) гледайте още:
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Изглежда рекламата от която сайта ни се издържа се блокира във Вашия уеб браузер.
Молим ако ползвате някакъв начин за блокиране на реклами да го деактивирате докато ползвате сайта или да го добавите като изключение за да гледате свободно филми от него.
Благодарим ви за разбирането!