Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

Ugly Betty Season 4
Грозната Бети Сезон 4
2009 Комедия Драма Романтичен Сериали
19 x 60 мин. 6.6

Ugly Betty Season 4 / Грозната Бети Сезон 4 (2009)
Ugly Betty Season 4 / Грозната Бети Сезон 4 (2009)


Жанр Комедия Драма Романтичен Сериали
Държава САЩ
Година 2009   19 x 60 мин.
Режисьор Джеймс Хеймън, Триша Брок
77
5.5 /10
64
СТАВА ЗА ГЛЕДАНЕ, ГОРЕ-ДОЛУ
+13141
Актьори Америка Ферера, Ерик Мабиус, Алан Дейл, Ванеса Уилямс, Ашли Дженсън

Eric Mabius
"Daniel Meade"

Vanessa Williams
"Willhelmina Slater"

America Ferrera
"Betty Suarez"

Judith Light
"Claire Meade"

Ashley Jensen
"Christina McKinney"

Tony Plana
"Ignacio Suarez"
„Грозната Бети“ (на английски: Ugly Betty) е американски драмедиен сериал, носител на награда Еми с участието на Америка Ферера, Ерик Мабиус, Ребека Ромейн и Ванеса Уилямс, дебютирал на 28 септември 2006 г. по ABC в САЩ и Citytv в Канада.
В първите епизоди зрителите се запознават с Бети Суарез, млада латиноамериканка, която си намира работа като лична асистентка на новоназначения главен редактор на списание „Моуд“. Бети е добросърдечна и смела, но за съжаление е несъобразителна и твърде доверчива. Тя носи очила с дебели кафеникаво-червени рамки и големи и изпъкнали шини. Въпреки че започва работа в модно списание, Бети изобщо не е в час с модата. Скоро тя става не само асистентка, но и най-добра приятелка на шефа си - Дейниъл. На работа, те трябва да се справят с Вилхелмина Слейтър, която е готова на всичко, за да заеме поста на главния редактор. Марк Джеймс е нейният верен асистент, а Аманда Танън е нейната рецепционистка, която силно желае поста на Бети заради това, че Дейниъл я привлича. Единствените приятели, на които Бети се доверява в „Моуд“ са Кристина Маккинли и счетоводителят Хенри Грабстик, в когото Бети се влюбва.
Бети живее с баща си Игнасио, който е нелегален имигрант, със своята сестра Хилда и племенника си - Джъстин. Бащата на Дейниъл - Брадфорд Мийд, е собственик на „Мийд Пъбликейшънс“, част от което е списанието „Моуд“. Съпругата на Брадфорд - Клеър Мийд, собственичка на „Моуд“, е алкохоличка, а брат му Алекс, който е в неизвестност от две години се завръща като Алексис, сменил пола си. Естествено и Дейниъл се вписва в обстановката. Всички в „Моуд“ знаят, че всеки ден той дели леглото си с различна жена, а освен това има и проблем с наркотиците.


Виж всички сезони на Грозната Бети тук:
Кадър от епизод Ефектът на пеперудата - 1
Епизод 1 - Ефектът на пеперудата - 1
2009-10-16

Бети открива как всичко се променя, когато започва новата си работа като редактор, особено след като нейният шеф е бившият ѝ приятел Мат Хартли, който все още е разочарован от раздялата им, а новата ѝ колежка Мегън открито я ненавижда.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Ефектът на пеперудата - 2
Епизод 2 - Ефектът на пеперудата - 2
2009-10-16

Бети ръководи своя фото сесия на \"Моуд\" в ООН, за да промотира инициативата им против малария \"Трябват само мрежи\", но нейната възможност се превръща в огнено кръщене, когато Даниъл увисва на врата ѝ, а Мат открито я унижава.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Синьо върху синьо
Епизод 3 - Синьо върху синьо
2009-10-23

Бети се опитва да си уреди среща с новия дизайнер на Гучи, Еван Йорк, чрез клиент на Хилда на име Сами, докато Марк се опитва да я спре с помощта на Аманда и Мат, които трябва да разиграят инсценировка в ресторанта на Игнасио.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Кренвиршът, хлебчето и гърдата
Епизод 4 - Кренвиршът, хлебчето и гърдата
2009-10-30

Благодарение на Вилхелмина, Марк става временен асистент на Бети, докато тя има за задача да проучи най-неприятните професии в Ню Йорк, като е принудена да се облече като хотдог и да танцува в боливудски стил.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Плюс никого
Епизод 5 - Плюс никого
2009-11-06

На благотворителното събитие на Вилхелмина за тибетските сираци Мат прави предложение за партньорство, докато Даниъл се опитва да наеме Натали за своя асистентка и кара Бети да се почувства излишна. Междувременно Даниъл открива, че Клеър има тайна.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Излишната Бети
Епизод 6 - Излишната Бети
2009-11-13

Хилда изпитва съмнения относно връзката си с Арчи, след като вижда старата си любов Боби Талерцио. Марк помага на Джъстин да се впише в гимназията, като го съветва да се сприятели със злите момичета, а Даниъл е подмамен в капан от Бенет.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Постави се на мое място
Епизод 7 - Постави се на мое място
2009-11-27

Даниъл упълномощава Обществото на Феникса да ръководи Моуд. Бети му помага за Бенет и с помощта на Клеър замисля хитър план. Вилхемина излиза с анцуг и създава абсолютен хаос, когато медиите се опитват да направят от това новина.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Бахамският триъгълник
Епизод 8 - Бахамският триъгълник
2009-12-04

Любовният триъгълник на Бети, Мат и Аманда достига връхната си точка на Бахамите. Бети има проблеми с фотосесия, когато Пенелопи Грейбридж краде фотосесията от Вилхемина. Марк се влюбва в супер сексапилния Трой.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Бъди сигурен
Епизод 9 - Бъди сигурен
2009-12-11

Игнасио устройва романтична вечеря за Джийн. Бети и Хилда правят тестове за бременност, а Хартли кара Денийз Лудвиг да замести Вилхемина. Марк обаче планира да върне Уили. Клеър и Аманда издирват Тайлър - синът, когото тя е дала за осиновяване.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Страстите на Бети
Епизод 10 - Страстите на Бети
2010-01-06

Бети е притеснена, че с Мат прекарват прекалено много време заедно и се опитва да му създаде други интереси - изненадваща изложба на творбите му с непреднамерени резултати. Междувременно, Марк е в шок, защото свалката му за една нощ Трой се влюбва.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Поставена на място
Епизод 11 - Поставена на място
2010-01-13

Бети разказва за най-лошата си седмица на г-н Зи, докато се развива ретроспекция за ужасните ѝ последни дни. Обезсърчена заради несериозните задачи, които получава от Вилхелмина и вдъхновена от мемоарите на Одри Хепбърн, Бети пише свой блог.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Затъмнение
Епизод 12 - Затъмнение
2010-01-20

Бети се опитва да е добра съседка, като планира караоке парти, но преди големия ден блокът ѝ е ограбен и вината донякъде е и на Бети. Марк е разсеян, защото е изгубил нещо незаменимо в обира. Междувременно Даниъл и Вилхелмина продължават да се карат.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Чика и мъжът
Епизод 13 - Чика и мъжът
2010-02-03

Вилхемина посинява от бяс, когато вижда имитатора травестит Вилхедива Хейтър. Бети и Даниъл преживяват труден момент, когато тя печели награда за блога си. Даниъл държи медиите в очакване, докато Марк е доволен заради фотосесия с прочут режисьор.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Горещо гадже
Епизод 14 - Горещо гадже
2010-02-10

Даниъл помага на Бети да направи маловажно шоу. Тя открива нов дизайнер на име Мариса и решава да промотира труда ѝ, но среща силна конкуренция от страна на Марк.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Огнен и добър
Епизод 15 - Огнен и добър
2010-03-10

За да ускори разследването за пожара вкъщи, Бети трябва да излезе на среща с досаден пожарникар. Вилхемина се опитва да покаже на Дон, стара любов от миналото, че тя е просто \"Уанда от квартала\", а не супер зла кучка, а Аманда се сближава с Тайлър.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Епизод 16
Епизод 16 - Епизод 16
2010-03-17

Justin is enjoying his acting class with his eccentric teacher, Lena Korvinka. When Betty thinks there might be a problem with him and his friends, Austin and Lilly, she drops by the class to check up on him. Betty gets sidetracked when a playwright called Zachary is introduced to the class. Betty tells Hilda about Zachary and believes his speech about reinvention was aimed at her.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Усмивка за милион долара
Епизод 17 - Усмивка за милион долара
2010-03-24

Бети няма търпение да махне шините с помощта на приказливия зъболекар д-р Франкел. Но преди това да се случи, тя изпада в безсъзнание по време на фотосесия за \"Ситуени за милион долара\" в Гугенхайм, което води до поредица от съновидения.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Лондон се обажда
Епизод 18 - Лондон се обажда
2010-03-31

Бети получава задача да направи материал върху Модна седмица на Лондон и, придружена от Аманда, тя взима Хилда със себе си на моминското парти. Междувременно Уили влиза в група за анонимни алкохолици, за да се доближи до Тайлър.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Миналото прави бъдещето
Епизод 19 - Миналото прави бъдещето
2010-04-07

Денят на сватбата на Хилда наближава и Бети моли Даниъл да я придружи, Игнасио кани Елена, а Аманда се опитва да събере Марк с новия си клиент, звезда от сапунка на име Спенсър Канън. Междувременно, Джъстин обмисля дали да доведе Остин.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Здравей, сбогом
Епизод 20 - Здравей, сбогом
2010-04-14

Съпротивата на Бети да разкаже бъдещето си на Даниъл я спира, Джъстин и Боби си търсят ново място, макар че Хилда не е особено мотивирана, а Аманда се опитва да приеме смъртта на кучето си Халстън, докато Марк мисли, че му е писано да си остане сам.

Гледай този епизод
Сървър
Ако липсват епизоди означава, че не са излъчени или липсва превод. Когато се появи превод ще се добавят.

77
5.5 /10
64
СТАВА ЗА ГЛЕДАНЕ, ГОРЕ-ДОЛУ
+13141
Филмът не тръгва или прекъсва? - Опитайте през алтернативен сървър или го отворете през друг браузер .

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва или прекъсва
    - Стартирайте някой от допълнителните плеъри или го отворете през друг браузер .

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

.


Ако харесвате Ugly Betty Season 4 / Грозната Бети Сезон 4 (2009) гледайте още:
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Изглежда рекламата от която сайта ни се издържа се блокира във Вашия уеб браузер.
Молим ако ползвате някакъв начин за блокиране на реклами да го деактивирате докато ползвате сайта или да го добавите като изключение за да гледате свободно филми от него.
Благодарим ви за разбирането!