Гледай Филми онлайн безплатно с HD качество

R
Grey's Anatomy Season 4
Анатомията на Грей Сезон 4
2007 HD Драма Романтичен Сериали
16 x 42 мин. 7.7
Grey's Anatomy Season 4 / Анатомията на Грей Сезон 4 (2007)

Grey's Anatomy Season 4 / Анатомията на Грей Сезон 4 (2007)
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Grey's Anatomy Season 4 / Анатомията на Грей Сезон 4 (2007)
Жанр Драма Романтичен Сериали
Държава САЩ
Година 2007   16 x 42 мин.
Режисьор Шонда Раймс
Актьори Елън Помпео, Сандра О, Джъстин Чембърс, Чандра Уилсън, Джеймс Пикенс, Патрик Демпси, Т.Р. Найт, Катрин Хийгъл, Исая Уошингтън

Заглавието на сериала е препратка към името на един от най-известните английски учебници по медицина, чийто автор носи името на главната героиня - Грей.
Основният персонаж е стажантката по хирургия Мередит Грей (Елен Помпео). Тя се опитва да се пребори с несправедливостта на живота с помощтта на своята най-добра приятелка Кристина Янг, както и другите стажанти Джордж О'Мали, Изабел (Изи) Стивънс и Алекс Карев. Техен наставник е наричаната „нацистът“ - Миранда Бейли. В основата на сериала стои любовната история между Мередит и един от лекарите в болницата Сиатъл Грейс - Дерек Шепърд. В превод Грей означава "сив", което се покрива с основната идея на филма - че в живота няма "черно" и "бяло", а само сиво, защото всяка постъпка може да се разглежда от две страни.
"Анатомията на Грей" е сериал за интензивността на едно медицинско обучение, но в същото време не липсват и забавни и секси, а понякога и доста болезнени, моменти от животите на хора, които тепърва предстои да открият, че нито медицината, нито отношенията между хората могат да бъдат характеризирани с точно определени термини. Истинския живот е с малко по-сложна анатомия.

"Анатомията на Грей” е носител на наградата “Златен глобус” за най-добър драматичен сериал за 2007 г. и многократно номиниран за награда "Еми”, включително за "Изключителен драматичен сериал” за последните 2 години. За своята работа създателят и продуцент на сериала Шонда Раймс през 2007 г. получава редица престижни награди, сред които "Телевизонен продуцент на годината” на Американската гилдия на продуцентите, награда "Image” за изключителен сценарий на драматичен сериал на Националната асоциация за съдействие на напредъка на цветнокожите (NAACP) и др.
Виж всички сезони на Grey тук:
+1355[media=https://www.youtube.com/watch?v=baRfki0-L2Q]
Кадър от епизод A Change Is Gonna Come
Епизод 1 - A Change Is Gonna Come
2007-09-27

Мередит, Кристина, Изи и Алекс прекарват първия си ден като специализанти със стажантите, причислени към всеки един от тях – сред стажантите е и Джордж, който повтаря стажа, защото е скъсан на изпита, както и Лекси Грей, одведена сестрата на Мередит, която тя все още не познава.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Love/Addiction
Епизод 2 - Love/Addiction
2007-10-04

Специализантите и стажантите лекуват жертви от експлозия в жилищен блок, а Алекс разследва причините за инцидента. Мама Бърк се връща, за да събере нещата на сина си, докато Кристина се опитва да изтъргува сватбените си подаръци за операции. Лекси иска да поговори чистосърдечно с Мередит, която няма желание за това.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Let the Truth Sting
Епизод 3 - Let the Truth Sting
2007-10-11

Една пациентка може да изгуби гласните си струни, ако Марк и Ричард не извършат радикална, нова хирургична процедура. Джордж впечатлява другите стажанти с работата си, но в къщи се бори с чувството на вината, което изпитва за отношенията си с Изи.

Гледай този епизод
Кадър от епизод The Heart of the Matter
Епизод 4 - The Heart of the Matter
2007-10-18

Кали открито заявява на Изи, че знае за отношенията ѝ с Джордж, а племенницата на Ричард идва отново в Сиатъл Грейс, защото болестта ѝ се е влошила.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Haunt You Every Day
Епизод 5 - Haunt You Every Day
2007-10-25

Мередит решава най-сетне да положи праха на майка си. Кали и Кристина се сближават покрай сърдечните си проблеми. Отношенията между Изи и Джордж вече не са тайна за никого в болницата, а Ава посещава Алекс.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Kung Fu Fighting
Епизод 6 - Kung Fu Fighting
2007-11-01

Шефът решава да организира \"мъжка вечер\" с мъжете хирурзи. Кристина и Изи се състезават за едни и същи операции. Мередит има пациент, оцелял от инцидент с парашут, а другите лекари лекуват двете финалистки от състезание за сватбени рокли.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Physical Attraction, Chemical Reaction
Епизод 7 - Physical Attraction, Chemical Reaction
2007-11-08

Романтичните отношения между Джордж и Изи са подложени на изпитание, Марк неочаквано е привлечен от колега хирург, а Кали губи поста си на главен специализант, след като възлага твърде голяма част от задълженията си на Бейли.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Forever Young
Епизод 8 - Forever Young
2007-11-15

Спешното отделение е пълно с гимназисти след катастрофа на училищен автобус и Бейли лекува пациент, по когото е била увлечена в гимназията. Дерек е поканен на среща от своя колежка, а Татчър се среща с Мередит за първи път след смъртта на втората му съпруга – Сюзън.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Crash Into Me (Part 1)
Епизод 9 - Crash Into Me (Part 1)
2007-11-22

Катастрофирала линейка поставя в опасност живота на парамедиците в нея, докато Мередит и завеждащият хирургичното отделение се опитват да ги спасят на място. Бейли приема пациент, който отказва помощта ѝ. Ава иска да вникне в естеството на работата на Алекс и се натъква на Лекси Грей.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Crash Into Me (Part 2)
Епизод 10 - Crash Into Me (Part 2)
2007-12-06

Мередит с неистово усърдие се опитва да спаси живота на парамедик, заклещен в катастрофиралата линейка. Лекси държи в ръцете си живота на пациент. Дерек разчита на помощта на болнична сестра, за да спаси пациент по време на операция. Бейли изпитва трудности да внесе баланс между личния и професионалния си живот.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Lay Your Hands on Me
Епизод 11 - Lay Your Hands on Me
2008-01-10

Докато бракът на Бейли преминава през труден период, професионализмът й също е поставен на изпитание поради присъствието на семейството й в болницата. Изненадващото посещение на майката на Джордж шокира Изи и Кали. Изцерителка поставя предизвикателства пред вярата на Ерика и Алекс в традиционната медицина. Дерек е принуден да понесе последствията от целувката си с Роуз.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Where The Wild Things Are
Епизод 12 - Where The Wild Things Are
2008-04-24

Мередит, Алекс, Изи и Кристина се впускат в хирургично състезание с арбитър Бейли. Джордж и новата му съквартирантка Лекси, се нагаждат към живота в занемареното им жилище. Кали намира приятел в лицето на Ерика Хан. Мередит се опитва да свикне с мисълта, че Дерек излиза с Роуз.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Piece of My Heart
Епизод 13 - Piece of My Heart
2008-05-01

Адисън се завръща за кратко в \"Сиатъл Грейс\", за да извърши рядка и сложна операция. Бившата съпруга на Дерек е изненадана от промените в живота на своите колеги. Мередит и Дерек приемат първия си пациент в клиничното изпитване, което провеждат заедно. Ребека поднася на Алекс неочаквана новина.

Гледай този епизод
Кадър от епизод The Becoming
Епизод 14 - The Becoming
2008-05-08

В \"Сиатъл Грейс\" е въведена политика за регистриране на интимните връзки между колеги. Сестрите са недоволни от поведението на Марк Слоун, който, от своя страна, поддържа интимни отношения с Кали. Междувременно, последното професионално постижение на Престън Бърк принуждава Кристина да преосмисли чувствата си към него. Дерек и Мередит приемат нетрадиционен военен в клиничното си изпитване.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Losing My Mind
Епизод 15 - Losing My Mind
2008-05-15

Психотерапевтът доктор Уайът поставя нови предизвикателства пред Мередит. Завеждащият хирургичното отделение държи Ерика да извърши изключително рискована операция върху неговия бивш наставник и учител. Алекс научава истината за състоянието на Ребека. Междувременно, след новините за Бърк Кристина продължава да се впуска в несвойствени за нея неща.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Freedom: Part 1
Епизод 16 - Freedom: Part 1
2008-05-22

Хирурзите работят в екип, за да спасят циментиран младеж. Мередит и Дерек получават последен шанс за положителен резултат в съвместното им клинично изпитване. Изи помага на Алекс в грижите за разболяващата се Ребека. Лекси разкрива изключително важни новини за стажантския статут на Джордж.

Гледай този епизод
Кадър от епизод Freedom: Part 2
Епизод 17 - Freedom: Part 2
2008-05-22

Дерек и Мередит оперират Бет без одобрението на шефа Уебър. Алекс закарва Ребека в болницата след мнима \"злополука\". Там той влиза в сблъсък с Изи по повод грижите за протежето си. Марк кара Кали да признае пред себе си чувствата си към Ерика, а Лекси принуждава Джордж да прогледне истината на положението си. Същевременно случаят с циментирания младеж вдъхва на Кристина сили и тя демонстрира невероятния си талант.

Гледай този епизод
Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Сподели във Фейсбук
+1355
Филмът прекъсва? Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи
Изпрати сигнал за проблем с филма! Абонирай се за филма (email при обновен плеър, нов епизод, по-добро качество)

Напишете Вашия коментар за филма
Най-чести проблеми и тяхното решение:

Филмът не тръгва
 1. Презаредете страницата като натиснете клавиши Ctrl и F5
  (задръжте натиснат клавиш Ctrl, в същото време натиснете клавиш F5).
 2. Изчакайте зареждането на филма - понякога е нужно до 10-15 секунди или повече.
 3. Стартирайте втория (Плеър 2) плеър на филма.
 4. Отворете филма с друг уеб браузер - например Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera.
 5. Изчистете кеша на браузера. Как става чистенето на кеша вижте тук?
Филмът засича, прекъсва

Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново Play за да продължи филма.

Ако не намирате разрешение на проблема:

Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

Или да се запознаете с подробната документация за справяне с проблеми при гледането на филми тук.
Ако харесвате Grey's Anatomy Season 4 / Анатомията на Грей Сезон 4 (2007) гледайте още:
Още препоръчани филми:
Grey's Anatomy Season 1 / Анатомията на Грей Сезон 1 (2005)

Grey's Anatomy Season 1
Анатомията на Грей Сезон 1

Grey's Anatomy Season 1 / Анатомията на Грей Сезон 1 (2005)
2005 САЩ Драма Романтичен БГ Аудио Сериали
Заглавието на сериала е препратка към името на един от най-известните английски учебници по медицина, чийто автор носи името на главната героиня - Грей. Основният персонаж е стажантката по хирургия…
Grey's Anatomy Season 2 / Анатомията на Грей Сезон 2 (2006)

Grey's Anatomy Season 2
Анатомията на Грей Сезон 2

Grey's Anatomy Season 2 / Анатомията на Грей Сезон 2 (2006)
2006 САЩ Драма Романтичен Сериали
Заглавието на сериала е препратка към името на един от най-известните английски учебници по медицина, чийто автор носи името на главната героиня - Грей. Основният персонаж е стажантката по хирургия…
Grey's Anatomy Season 13 / Анатомията на Грей Сезон 13 (2016)

Grey's Anatomy Season 13
Анатомията на Грей Сезон 13

Grey's Anatomy Season 13 / Анатомията на Грей Сезон 13 (2016)
2016 САЩ Драма Романтичен Сериали
„Анатомията на Грей“ (на английски: Grey's Anatomy) е американски сериал, носител на наградите Еми и Златен глобус. За първи път се излъчва по телевизия ABC на 27 март 2005. Главен персонаж в сериала…
Grey's Anatomy Season 10 / Анатомията на Грей Сезон 10 (2013)

Grey's Anatomy Season 10
Анатомията на Грей Сезон 10

Grey's Anatomy Season 10 / Анатомията на Грей Сезон 10 (2013)
2013 САЩ Драма Романтичен Сериали
„Анатомията на Грей“ (на английски: Grey's Anatomy) е американски сериал, носител на наградите Еми и Златен глобус. За първи път се излъчва по телевизия ABC на 27 март 2005 г. Главен персонаж в…
Grey's Anatomy Season 11 / Анатомията на Грей Сезон 11 (2014)

Grey's Anatomy Season 11
Анатомията на Грей Сезон 11

Grey's Anatomy Season 11 / Анатомията на Грей Сезон 11 (2014)
2014 САЩ Драма Романтичен Сериали
„Анатомията на Грей“ (на английски: Grey's Anatomy) е американски сериал, носител на наградите Еми и Златен глобус. За първи път се излъчва по телевизия ABC на 27 март 2005 г. Главен персонаж в…
Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
Ще бъде добавен допълнително.
Вашето Име:
Вашия E-Mail:
(по желание)
 • winkwinkedsmileambelayfeelfellow
  laughinglollovenorecourserequestsad
  tonguewassatcryingwhatbullyangry
Въведи своя коментар за филма тук ...
Внимание!
Кирилицата е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!
Молим да не разказвате важни моменти от съдържанието на филма!
Не пишете тук сигнали за проблеми, въпроси за нови епизоди и т.н.
Коментарите се появяват в сайта с известно забавяне след проверка от нас.

Не се допускат обиди, расизъм, нецензурен език, спам!
При неспазване на правилата - коментара се трие, а при повтарящи се нарушения следват санкции!
Нямам кирилица?


Предварителен преглед на коментара
Въведи резултата:
Enable this picture to display the security code