гледай филми онлайн
    
Арми Хамър
Арми Хамър
Арми Хамър получи похвалите на критиката за ролята си на двамата близнаци Уинкълвос в наградения филм на Дейвид Финчър Социална мрежа.

Изпълнението му го превръща в едно от откритията на Холивуд. Той е номиниран за най-обещаващ актьор от филмовите критици на Чикаго и получава наградата за най-добър поддържащ актьор на асоциацията на филмовите критици на Торонто. Филмът получава номинация за най-добър актьорски състав от гилдията на актьорите, наградата Златен глобус за най-добър драматичен филм, както и други награди.

Хамър може да бъде видян с Леонардо ди Каприо в биографичния филм Джей Едгар на Клинт Истууд. В създадения по сценарий на носителя на Оскар Дъстин Ланс Блек, Хамър играе ролята на адвоката Клайд Толсън, който става агент на ФБР и любовник на Хувър.


Резултати от търсене за
- Арми Хамър
 


 
Филми по жанрове
Екшън Комедия Криминален Трилър Сериали БГ Аудио Колекции Ужаси Фантастика Драма Романтичен Приключенски Исторически Мистерия Фентъзи Военен Уестърн Анимация Семеен Български Руски Индийски Европейски Скандинавски Азиатски Музикален Биографичен Документален Спортен По действ.случай По книга Скоро в сайта! 3D Формат