гледай филми онлайн
    
Джони Деп
Джони Деп
Джони Деп (с истинско име Джот Кристофър Деп III) се ражда на 9 юни 1963 година в семейството на сервитьорка и инженер от комуналните служби, като най-малкото от четири деца. Родителите му се развеждат, когато е на 15. На 20 години се снима в първия "Кошмар на Елм стрийт", а след това в още няколко младежки филми от "леката категория". През периода 1987-1990 играе в популярния ТВ сериал "21 Джъмп Стрийт" и се превръща в една от най-обещаващите млади холивудски звезди. Лицето му е на страниците на всички списания и по стените на момичешките спални.

В този момент Деп показва, че не желае да бъде поп-идол и когато след известно прекъсване се появява отново на екрана, вече избира филми на такива режисьори като на "краля на лошия вкус" Джон Уотърс ("Cry-baby", 1990) и траш-естета Тим Бъртън ("Едуард с ръцете-ножици "). На снимачната площадка на филма на Бъртън Деп се запознава с Уинона Райдър, с която се сгодяват официално през 1990 година. Тогава Деп си прави и татуировка Winona Forever - "Уинона завинаги". Изборът му на филми показва, че Деп се отказва от мейнстрийм кариера на холивудска звезда за тийнейджъри и предпочита да работи с интересни режисьори, чиито проекти почти винаги се намират на границата на арт киното.


Резултати от търсене за
- Джони Деп
  
Филми по жанрове
Екшън Комедия Криминален Трилър Сериали БГ Аудио Колекции Ужаси Фантастика Драма Романтичен Приключенски Исторически Мистерия Фентъзи Военен Уестърн Анимация Семеен Български Руски Индийски Европейски Скандинавски Азиатски Музикален Биографичен Документален Спортен По действ.случай По книга Скоро в сайта! 3D Формат