гледай филми онлайн
    
Вин Дизел
Вин Дизел
Марк Синклер Винсънт е роден на 18 юли 1967 г. в Ню Йорк, САЩ. Баща му, който е негов осиновител, ръководи театрална трупа, а майка му е психолог и астролог.

Първата среща на Марк с актьорската игра се осъществява когато е на седем години. С група приятели влизат в храм на Мелпомена и започват да се държат вандалски. Една жена ги спира, дава им по един сценарий и по 20 долара при условие, че идват всеки ден след училище. Така започва кариерата на Винсънт, който тръгва от театъра на баща си и стига до оф-Бродуейското обкръжение. На 17 вече с добра физика, започва да работи като охрана, за да увеличи доходите си.

По това време си променя името на Вин Дизел. През 1990 дебютира в киното с незначителна роля в "Пробуждане" (1990) с Робърт Де Ниро и Робин Уилямс. Шест години по-късно снима, пише сценария и играе главната роля в "Strays" (1996). Само след 24 месеца е забелязан от Спилбърг, който го кани в "Спасяването на редник Райън" (1998).

Година по-късно снима втория си авторски проект, този път късометражен, който се казва "Multi - Facial" (1999). 2000 е годината на успеха на "Пълен мрак", чиято тъмнина е осветена от Рада Мичъл. Оттук нататък всеки филм, в който се снима гологлавият симпатяга се превръща в хит. През 2001 Вин снима "Бързи и яростни" с Мишел Родригес и Пол Уокър и "Рекетьори" (2001), в който има щастието да партнира на Джон Малкович и Денис Хопър. Дизел продължава с поредния хит "Трите хикса" (2002). В него отново показва мускули на поредната красива дама - Азия Ардженто.


Резултати от търсене за
- Вин Дизел
  
Филми по жанрове
Екшън Комедия Криминален Трилър Сериали БГ Аудио Колекции Ужаси Фантастика Драма Романтичен Приключенски Исторически Мистерия Фентъзи Военен Уестърн Анимация Семеен Български Руски Индийски Европейски Скандинавски Азиатски Музикален Биографичен Документален Спортен По действ.случай По книга Скоро в сайта! 3D Формат